Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
[quote="Juventinisimo"]
Mi Argentinu pobjedit ne mozemo. Mozemo nekim cudom remizirat. Mi bi se morali fokusirat na druga dva protivnika. Nama pobjeda u zadnjem kolu protiv Irana ne koristi nista ako ne pobjedimo i Nigeriju. Odnosno ovisimo o porazu Nigerije u zadnjem kolu.
Mi i da pobjedimo Iran u zadnjoj utakimici ( ako remiziramo sa Nigerijom, najrealniji scenario ). Opet ovisimo o tome da Argentina mora da pobjedi Nigeriju. Ako bude remi mi ispadamo. A Argentina ce do tad imat 6 bodova i moze odmarat koje igrace. Dat drugim igracima priliku. Sto ce se vjerovatno i desiti. Za nadati se je da ce Argentina odigrat maksimalno profesionalno sa kombinovanim timom zadnju utakmicu. Mada Nigerija ce mnogo vise da grize.
Mi Argentinu pobjedit ne mozemo. Mozemo nekim cudom remizirat. Mi bi se morali fokusirat na druga dva protivnika. Nama pobjeda u zadnjem kolu protiv Irana ne koristi nista ako ne pobjedimo i Nigeriju. Odnosno ovisimo o porazu Nigerije u zadnjem kolu.
Mi i da pobjedimo Iran u zadnjoj utakimici ( ako remiziramo sa Nigerijom, najrealniji scenario ). Opet ovisimo o tome da Argentina mora da pobjedi Nigeriju. Ako bude remi mi ispadamo. A Argentina ce do tad imat 6 bodova i moze odmarat koje igrace. Dat drugim igracima priliku. Sto ce se vjerovatno i desiti. Za nadati se je da ce Argentina odigrat maksimalno profesionalno sa kombinovanim timom zadnju utakmicu. Mada Nigerija ce mnogo vise da grize.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 mar 2014, 00:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Pitagora kakav medjusobni duelVirtu4l je napisao/la:Joj sve Pitagora do Pitagore. Mi ako pobijedimo NIgeriju bolji smo u međudobnom duelu od njih, naravno, pod uslovom da salvadamo Iran.
Isto tako imamo i kombinaciju u kojoj bi nam i bod sa Nigerijom bio dovoljan, ali tada idemo na gol razliku.
U svakoj kombinaciji Iran moramo pobijediti.

--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
Ne znaš ti hoće li biti dovoljan ili neće, ŠBBKBB me nikad nije zanimalo. Ja sam napisao da nam u jednoj kombinaciji bod može biti dovoljan, a pobjeda protiv Nigerije nas sigurno vodi u drugi krug. Pokušaj shvatiti post prije nego repliciraš.Ajax je napisao/la:Bod sa Nigerijom nam nece biti dovoljan. Ako Nigerija izvuce bod protiv Argentine sto je jako moguce u zadnjem kolu. Jer Argentini je i bod dovoljan z zadnjem kolu. Znaci mi moramo da idemo na pobjedu protiv Nigerije, Nigerija zbog boljeg rasporeda. Ne mora da ide na pobjedu sa nama nego joj je bod dovoljan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ne zaboravite Iran..i oni ce gledati da ne izgube prvu protiv Nigerije..jer i oni vide svoju sansu za drugo mjesto protiv Nigerije i nas..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Naravno, veoma bitan meč. Mi smo u prvom kolu svakako otpisani.Juventinisimo je napisao/la:Ne zaboravite Iran..i oni ce gledati da ne izgube prvu protiv Nigerije..jer i oni vide svoju sansu za drugo mjesto protiv Nigerije i nas..
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tako je. Nadam se da si u pravu. I da ce Iran nekom pomrsit racune. Posebno Nigeriji u prvom kolu.Juventinisimo je napisao/la:Ne zaboravite Iran..i oni ce gledati da ne izgube prvu protiv Nigerije..jer i oni vide svoju sansu za drugo mjesto protiv Nigerije i nas..
Mislim da onaj ko kiksa protiv Irana, neće vidjeti drugi krug. Ako bi Iran savladao Nigeriju kojim slučajem, što nije nemoguće, onda bi tek nastala ludnica.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ali ako svi pobjede Irana. Onda odlucuje zadnja utakmica ARG - NIG. Gdje je i jednim i drugim bod dovoljan. Znaci mi ovisimo od prve utakmice. Dali ce Iran uspjeti otikunit koji bod Nigeriji. Jer protiv Argentine u drugoj nemaju sansi nikakvih. Ali ako kojim cude Iran odkine bod Nigeriji u prvom kolu. Na konju smo.Virtu4l je napisao/la:Mislim da onaj ko kiksa protiv Irana, neće vidjeti drugi krug. Ako bi Iran savladao Nigeriju kojim slučajem, što nije nemoguće, onda bi tek nastala ludnica.
A ako mi pobijedimo Nigeriju?Ajax je napisao/la:Ali ako svi pobjede Irana. Onda odlucuje zadnja utakmica ARG - NIG. Gdje je i jednim i drugim bod dovoljan. Znaci mi ovisimo od prve utakmice.Virtu4l je napisao/la:Mislim da onaj ko kiksa protiv Irana, neće vidjeti drugi krug. Ako bi Iran savladao Nigeriju kojim slučajem, što nije nemoguće, onda bi tek nastala ludnica.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nema tu kalkulacija,na Argentinu na najace i pokusati sve da se ostvari dobar rezultat,prve su utakmice,igra se opreznije i nista nije nemoguce.Nigeriju MORAMO pobijediti i tako se trebamo postaviti,takodjer bez kalkulacija ikakvih.A onda cemo se racunati u trecem krugu sta nam treba,tako se to radi.
Nema tu puno filozofije,svaku utakmicu sve od sebe i nema unaprijed predaje ni protiv koga a na kraju cemo vidjeti sta smo napravili.
Nema tu puno filozofije,svaku utakmicu sve od sebe i nema unaprijed predaje ni protiv koga a na kraju cemo vidjeti sta smo napravili.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ja bi najvise volio da Nigerija i Iran odigraju X...onda nama protiv Nigerije dobar i X u slucaju da pobijedimo Iran..
Nigerija bi se onda vadila na Argentini...Argentina nece pustiti utakmicu tek tako,taman da igraju i sa rezervama...svako se hoce dokazati i biti u prvom timu..o njihovoj snazi i sa drugim timom ne treba trositi rijeci...
Mada sam nesto veliki optimista da bi mogli iznenaditi Argentinu i pobijediti...
Nigerija bi se onda vadila na Argentini...Argentina nece pustiti utakmicu tek tako,taman da igraju i sa rezervama...svako se hoce dokazati i biti u prvom timu..o njihovoj snazi i sa drugim timom ne treba trositi rijeci...
Mada sam nesto veliki optimista da bi mogli iznenaditi Argentinu i pobijediti...

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
To ti i ja govorim.Juventinisimo je napisao/la:Ja bi najvise volio da Nigerija i Iran odigraju X...onda nama protiv Nigerije dobar i X u slucaju da pobijedimo Iran..
Sto se tice Argentine to zaboravi, pobjedit jako jako tesko. Jedino ako se povrjede Messi i Aguero istovremeno. Remizirat mozda, ali jako tesko. Da se igra samo 45 min onda da. Ali 90 min teze.
Ja sam vec na pocetku rekao da ako ispadnemo da ce nas los/iji raspored od Nigerije pokopat. I jos uvjek nazalost tako mislim. Tezak posao pred Papetom. Nadam se da se nece igraci previse istrosit protiv Argentine a onda i izgubit. To je moja druga sumnja. Dali cuvat igrace odmorne za Nigeriju i Iran. A ako krene sa dva napadaca na Argentinu. Onda smo ga tek **ebali.
Nama X sa Nigerijom nece biti dovoljan jer bi u tom slucaju mogli imati 4 boda a oni 5.
Prvo kolo poraz nama a poraz i Iranu.
Drugo kolo poraz Iranu i otpisani su a u tom slucaju Argentina ima 6 bodova. Mi sa Nigerijom ni pod razno ne smijemo ici na X jer onda ostavljamo prostor Argentini i Nigeriji da zadnju odigraju X i vozdra BiH.
Ni govora o tome da ce Argentina ginuti zadnju tekmu a bod im dovoljan za prolaz, i to kao prvi u grupi.
Pored toga je smijesno za ocekivati da ce se tako zestoko boriti da izbace mozda i jedinu africku drzavu koja bi mogla proci. Nikom to nije u interesu, osim nama.
Najveci moguci peh je to sto igramo prvu protiv Argentine.
Moramo pobijediti protiv Nigerije i Irana i to je to.
Drugo kolo poraz Iranu i otpisani su a u tom slucaju Argentina ima 6 bodova. Mi sa Nigerijom ni pod razno ne smijemo ici na X jer onda ostavljamo prostor Argentini i Nigeriji da zadnju odigraju X i vozdra BiH.
Ni govora o tome da ce Argentina ginuti zadnju tekmu a bod im dovoljan za prolaz, i to kao prvi u grupi.
Pored toga je smijesno za ocekivati da ce se tako zestoko boriti da izbace mozda i jedinu africku drzavu koja bi mogla proci. Nikom to nije u interesu, osim nama.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
S druge strane ako mi iznenadimo Argentinu, onda bi oni žestoko zapeli protiv Irana i Nigerije, što bi za nas bilo sjajno.SamoZeljo je napisao/la:Nama X sa Nigerijom nece biti dovoljan jer bi u tom slucaju mogli imati 4 boda a oni 5.
Mi kad bi iznenadili Argentinu, to bi bilo ravno prolazu.
+1SamoZeljo je napisao/la:Nama X sa Nigerijom nece biti dovoljan jer bi u tom slucaju mogli imati 4 boda a oni 5.
Sve od rijeci do rijeci.
Nama bi trebao Nigerijski raspored. Iran pa Nigerija pa Argentina, koja ce dotad vec biti kvalifikovana.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Pa nije Argentina sa balkana da tek tako rusi reputaciju...sta njih briga za Nigerijom...ljudi ce ici da pobjede sve...oni ce gledati samo sebe..mi navikli na balkanske verzije...nema toga tamo..SamoZeljo je napisao/la:Nama X sa Nigerijom nece biti dovoljan jer bi u tom slucaju mogli imati 4 boda a oni 5.
Zbog toga ih vise volim u prvoj nego zadnjoj utakmici...ici ce na pobjedu i protiv nas ali isto tako ne sa punom snagom kao recimo da "moraju" pobijediti...repsektuju oni nas..ako izvucemo X sa njima onda smo na konju...oni preostale dvije imaju imperativ da pobijede..za prvo mjesto..
Ako bi igrali sa njima zadnju i da "moraju" pobijediti mi bi loptu preko centra prebacili samo kad bi je Begovic ispucao sa peterca..
Oni su temperamentan narod...to njihov selektor dobro zna...da izgubi protiv Nigerije kakvi bi samo napadi medija na njih bili..ljudi tamo zvizde jednom Messiju kad ne igra dobro...mislis da ce tek tako rizikovati poraz i rusiti atmosferu..oni sebe smatraju pobjednicima turnira..njihovih navijaca ce biti masa tamo..
Trebas prvo procitati okolnosti pod kojima sam stavio da nam i X sa Nigerijom odgovara..
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
I opet, sta ovo ima sa Dzekom?
Al ste u off otišli..
Btw ne provaljujte se da će Argentina igrat za X protiv Nigerije,da bi Nigerija prošla,nije ovo naša šabanija,SP je,i ukoliko ne znate postoji određeno rivalstvo izmedju Nigerije i Argentine,često se sreću.I šta koji k boli Argentinu kolko će afričkih rep. bit u završnici? Ljudi idu po naslov,a poslali bi jaku poruku ukoliko razvale sve 3 utakmice u grupi.
Btw ne provaljujte se da će Argentina igrat za X protiv Nigerije,da bi Nigerija prošla,nije ovo naša šabanija,SP je,i ukoliko ne znate postoji određeno rivalstvo izmedju Nigerije i Argentine,često se sreću.I šta koji k boli Argentinu kolko će afričkih rep. bit u završnici? Ljudi idu po naslov,a poslali bi jaku poruku ukoliko razvale sve 3 utakmice u grupi.
Nad tobom sunce najljepše sja
@Goalgetter
Svaka ti cast! Jedini ti na ispravan nacin rabis ovaj forum.
kada sam se prijavio, to sam ucinio kako bih citao informacije o nasim reprezentativcima, ili pitao stogod sto mi nije jasno ili poznato...
ali nevjerovatno je koliko suplje i gluposti se ovdje pise da i ja sam nekad uletim u to grotlo...
udjem na temu, kontam ima nesto zanimljivo...kad ono sve same gluposti...
sto se vise ljudi prijavljuje, to forum sve vise gubi smisao...
kad pogledam neki ljudi se prijavili prije mjesec, dva, a vec imaju vise postova od mene koji sam se prijavio prije 3 godine...pitam se rade li ti ljudi sta?
DA, bave se tudjim zivotima, umjesto da se posvete svom!
Svaka ti cast! Jedini ti na ispravan nacin rabis ovaj forum.
kada sam se prijavio, to sam ucinio kako bih citao informacije o nasim reprezentativcima, ili pitao stogod sto mi nije jasno ili poznato...
ali nevjerovatno je koliko suplje i gluposti se ovdje pise da i ja sam nekad uletim u to grotlo...
udjem na temu, kontam ima nesto zanimljivo...kad ono sve same gluposti...
sto se vise ljudi prijavljuje, to forum sve vise gubi smisao...
kad pogledam neki ljudi se prijavili prije mjesec, dva, a vec imaju vise postova od mene koji sam se prijavio prije 3 godine...pitam se rade li ti ljudi sta?
DA, bave se tudjim zivotima, umjesto da se posvete svom!