Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Guzonja
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Guzonja » 21 mar 2014, 23:48

Ajax je napisao/la:
Guzonja je napisao/la:Hodzic je daleko veci talenat potencijal od Dzeke.
Samo da ga povr. zaobidju.
Hodzic treci napadac da kupi iskustvo. Dzeko naravno numero uno. To nema spora. Nego kad ce taj spisak, sto svi govore o njemu ?? Sta mislis koje ce biti novine ??
Nama treci napadac ni ne treba da je Safet malo pametan (nazalost nije)... formacija 4-5-1 moze upaliti protiv rep. koje znaju lopte tj. ove jace.

Safetu je isto Argentina, Nigerija i Latvija, Litvanija.
--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------

by: Glavonja Safet.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 21 mar 2014, 23:49

Ajax je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Sledeci spisak ce zasigurno biti kompletiran sa jos jednim napadacem
Hodzic ??
nego Drummere ??
Hodzic moze i trebao bi sto se mene tice ako vec nismo pokusali Hrgotu.Ali iskreno da ti kazem poznavajuci selektora sanse da pozove Hodzica su nikakve,ne postoje.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 mar 2014, 23:52

Guzonja je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
Guzonja je napisao/la:Hodzic je daleko veci talenat potencijal od Dzeke.
Samo da ga povr. zaobidju.
Hodzic treci napadac da kupi iskustvo. Dzeko naravno numero uno. To nema spora. Nego kad ce taj spisak, sto svi govore o njemu ?? Sta mislis koje ce biti novine ??
Nama treci napadac ni ne treba da je Safet malo pametan (nazalost nije)... formacija 4-5-1 moze upaliti protiv rep. koje znaju lopte tj. ove jace.

Safetu je isto Argentina, Nigerija i Latvija, Litvanija.
Cak i da igramo 4-5-1 protiv ovih boljih ( sto bi morali ). Od 23 igraca mora biti minimalno 3 napadaca, mnogi bi poveli cetvoricu. A za Hodzica ce to puno znaciti za napredak u karijeri. Znam ja jako jako dobro. Protiv Argentine je imao idealnu priliku da proba sa jednim napadacem. A protiv Egipta da zaigra Hajrovic 90 min.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 21 mar 2014, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 mar 2014, 23:55

drummer je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Sledeci spisak ce zasigurno biti kompletiran sa jos jednim napadacem
Hodzic ??
nego Drummere ??
Hodzic moze i trebao bi sto se mene tice ako vec nismo pokusali Hrgotu.Ali iskreno da ti kazem poznavajuci selektora sanse da pozove Hodzica su nikakve,ne postoje.
Hrgota vjerovartno ceka vatrene. Mi i Bosnjake ne mozemo nagovorit, a ove jos teze. Steta za Seferovica. Trebalo ga je vise zivkat i nagovarat. Ko sto Mourinho i dandanas zivka Drogbu, Ibrahimovica, Snaidera i ostale , a kamoli sadasnje igrace. Nego sta je sa ovim novim spiskom nisam toliko u toku. Kakve ce biti promjene ??

Guzonja
Kontakt:

Post Postao/la Guzonja » 22 mar 2014, 00:00

Ajax je napisao/la:Cak i da igramo 4-5-1 protiv ovih boljih ( sto bi morali ). Od 23 igraca mora biti minimalno 3 napadaca, mnogi bi poveli cetvoricu. A za Hodzica ce to puno znaciti za napredak u karijeri. Znam ja jako jako dobro. Protiv Argentine je imao idealnu priliku da proba sa jednim napadacem. A protiv Egipta da zaigra Hajrovic 90 min.
Glavonja nikad nece doci pameti. To ce nas kostati :( imamo idealnu grupu na SP ali tvrdoglavi glavonja.
Neka nam je BOG na pomoci.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 mar 2014, 00:02

Čestitke na odgoju i kulturi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 mar 2014, 00:03

Guzonja je napisao/la:
Ajax je napisao/la:Cak i da igramo 4-5-1 protiv ovih boljih ( sto bi morali ). Od 23 igraca mora biti minimalno 3 napadaca, mnogi bi poveli cetvoricu. A za Hodzica ce to puno znaciti za napredak u karijeri. Znam ja jako jako dobro. Protiv Argentine je imao idealnu priliku da proba sa jednim napadacem. A protiv Egipta da zaigra Hajrovic 90 min.
Glavonja nikad nece doci pameti. To ce nas kostati :( imamo idealnu grupu na SP ali tvrdoglavi glavonja.
Nije bas Idealna. Argentina je nivo Brazila. A Nigerija je najjaca africka ekipa. Mozda ako bi imali obratan raspored eee onda bi to bila druga prica. Iran, Nigerija i onda za prvo mjesto sa Argentincima.

Guzonja
Kontakt:

Post Postao/la Guzonja » 22 mar 2014, 00:10

Ajax je napisao/la:
Guzonja je napisao/la:
Nije bas Idealna. Argentina je nivo Brazila. A Nigerija je najjaca africka ekipa. Mozda ako bi imali obratan raspored eee onda bi to bila druga prica. Iran, Nigerija i onda za prvo mjesto sa Argentincima.
Sa Argentinom se mozemo nosati..samo treba muski igrati, grizti..kroz formaciju 4-5-1 to uopste nije def. formacija ali strucnjak glavati ima u glavi samo 4-4-2. Jednostano te pojede protivnik, pojede ti sredinu a dva napadaca odjece od igre, Ibisevic i desno krilo :roll: glavonja nikad skontati da je Ibisevic klasicna 9 kao i Dzeko.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 mar 2014, 00:14

Ajax je napisao/la:
Guzonja je napisao/la: Nije bas Idealna. Argentina je nivo Brazila. A Nigerija je najjaca africka ekipa. Mozda ako bi imali obratan raspored eee onda bi to bila druga prica. Iran, Nigerija i onda za prvo mjesto sa Argentincima.
Jah, sada zamisli da mi marnemo bod Ardjentinosima, koja bi to prpa bila za gaucose, pritisak ogroman, upisi nakon toga Nigeriji -3 koliko ce ih nabubati. Ja se bojim najvise scenarija dje ce nas Argentinci dobiti, pa Iran i onda imati ukupno 6 bodova pred susret sa Nigerima, i onda se halali od osmine finala, jer ce izaci u petom sastavu i ovi ce uzeti bod a mozda i sva tri. Dakle prvi susret sa latinosima moze se ili dobiti ili odigrati nerijeseno, medjutim niposto izgubiti.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 mar 2014, 00:16

Mi ako pobijedimo Nigeriju, njihov susret protiv Argentine je nebitan.
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 mar 2014, 00:19

Virtu4l je napisao/la:Mi ako pobijedimo Nigeriju, njihov susret protiv Argentine je nebitan.
Naravno, ali pobjeda protiv Nigerije nije realna, najvise sto mozemo izvuci iz tog dvoboja je bod po meni, stim da se nadam da cemo izvuci i bod protiv gaucosa.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Guzonja
Kontakt:

Post Postao/la Guzonja » 22 mar 2014, 00:20

Virtu4l je napisao/la:Mi ako pobijedimo Nigeriju, njihov susret protiv Argentine je nebitan.
Nas argentinosi nabuse 3, 4, 5 razlike :? nebitan njihov duel.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 mar 2014, 00:24

DonCorleone je napisao/la:Naravno, ali pobjeda protiv Nigerije nije realna, najvise sto mozemo izvuci iz tog dvoboja je bod po meni, stim da se nadam da cemo izvuci i bod protiv gaucosa.
Zašto nije realna? Po meni je realnija od boda protiv Argentine. Ekipe kao Nigerija nam odgovaraju, naivne i trkačke ekipe, a mi imamo i više nedo dobru tehniku da ih smirimo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 mar 2014, 00:24

Kako to:
BiH - ARG ( 0 bodova ) BiH - NIG ( bod ) BiH - IRAN ( 3 boda ) = 4 boda
NIG - IRAN ( 3 boda ) BiH - NIG ( bod ) NIG - ARG ( bod ) = 5 bodova

Ti si svjestan da bi Argentina mogla odmarat ekipu u zadnjem kolu. I da im bodi donosi prvo mjesto ( 7 bodova ). Isto tako bod Nigeriji donosi drugo mjesto. Raspored nam je ocajan, trebao bi da bude obratan.

Iran, Nigerija pa onda Argentina. Trebao bi da bude bas takav kakav je kod Nigerijaca.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 mar 2014, 00:27

Joj sve Pitagora do Pitagore. Mi ako pobijedimo NIgeriju bolji smo u međudobnom duelu od njih, naravno, pod uslovom da salvadamo Iran.

Isto tako imamo i kombinaciju u kojoj bi nam i bod sa Nigerijom bio dovoljan, ali tada idemo na gol razliku.

U svakoj kombinaciji Iran moramo pobijediti.
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 mar 2014, 00:27

Virtu4l je napisao/la: Zašto nije realna? Po meni je realnija od boda protiv Argentine. Ekipe kao Nigerija nam odgovaraju, naivne i trkačke ekipe, a mi imamo i više nedo dobru tehniku da ih smirimo.
Tu je to negdje, realizacija obadvoga ce biti izuzetno teska, mada sam i ja misljenja da mozemo kontrolisati ekipe poput Nigerije, ponajvise tehnikom.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 mar 2014, 00:29

Ajax je napisao/la:
Kako to:
BiH - ARG ( 0 bodova ) BiH - NIG ( bod ) BiH - IRAN ( 3 boda ) = 4 boda
NIG - IRAN ( 3 boda ) BiH - NIG ( bod ) NIG - ARG ( bod ) = 5 bodova
Obrati pažnju na moj post koji si citirao, pa onda na ovo boldirano u tvom postu. Mislim da sam jasno napisao ?AKO POBIJEDIMO NIGERIJU'....
Voli te tvoje Sarajevo.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 22 mar 2014, 00:31

Ajax je napisao/la:
Guzonja je napisao/la:
Mislis da je lakse pobijediti Argentinu trecu utakmicu ako treba rezultat i njima i nama... :lol: :lol: :lol:
Ako ih ikada budemo mogli pobijediti to ce biti upravo prva utakmica...da ih uhvatimo na foru.. :mrgreen:
U svakom slucaju ako nam treba pobjeda u zadnjoj utakmici ja cu prije izabrati Iran za protivnika nego Argentinu ili Nigeriju..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 mar 2014, 00:31

Virtu4l je napisao/la:Joj sve Pitagora do Pitagore. Mi ako pobijedimo NIgeriju bolji smo u međudobnom duelu od njih, naravno, pod uslovom da salvadamo Iran.

Isto tako imamo i kombinaciju u kojoj bi nam i bod sa Nigerijom bio dovoljan, ali tada idemo na gol razliku.

U svakoj kombinaciji Iran moramo pobijediti.
Bod sa Nigerijom nam nece biti dovoljan. Ako Nigerija izvuce bod protiv Argentine sto je jako moguce u zadnjem kolu. Jer Argentini je i bod dovoljan z zadnjem kolu. Znaci mi moramo da idemo na pobjedu protiv Nigerije, Nigerija zbog boljeg rasporeda. Ne mora da ide na pobjedu sa nama nego joj je bod dovoljan.

Guzonja
Kontakt:

Post Postao/la Guzonja » 22 mar 2014, 00:32

Virtu4l je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Naravno, ali pobjeda protiv Nigerije nije realna, najvise sto mozemo izvuci iz tog dvoboja je bod po meni, stim da se nadam da cemo izvuci i bod protiv gaucosa.
Zašto nije realna? Po meni je realnija od boda protiv Argentine. Ekipe kao Nigerija nam odgovaraju, naivne i trkačke ekipe, a mi imamo i više nedo dobru tehniku da ih smirimo.
Cuj Nigerija naivna i nama odg. trkacke ekipe :? :lol: neki dan trkaci iz Egipta bili pet puta brzi od nas po tebi i (naivni) a zapravo nismo ni svjesni koliko smo naivini, procitani, predvidljivi. Safet na tanjur. Tvrdoglavo :(

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hansestadt i 43 gosta.