FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
88
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
33
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 232

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 28 jul 2022, 17:03

Beton je napisao/la:
28 jul 2022, 16:50
benko21 je napisao/la:
28 jul 2022, 16:22
j.ebo politicare i stranke davno su Horde rekle
"nasa politika je Sarajevo a stranka Horde Zla"
Ko je rekao? Mnogi su veliki Pitari stavili politiku ispred kluba i lobirali za ovu krezubu ublehu Mandića jer nam je on trebao omogućiti novo i moderno Koševo. Dvije godine prošle, a mi karinu dobili i dalje dobijamo. Sad treba zaboraviti da je na Koševu dobrim dijelom i dobio izbore pizda mu materina.
200KM mjesecno pomoci mladima za kiriju za stan, 1000KM mjesecno trudnicama, gradski prijevoz. To su stvari radi kojih SDA kriminalci vise nikad u Sarajevu nece na vlast doci, a ne radi toga sta misli par stotina navijaca.
Od vlasti ocekujem da olaksaju privatizaciju i dozvole za gradnju, da tu ne prave probleme, kad za to dodje vrujeme. Da ne traze da se i sami ugradjuju u investicije, sto je do sad bio slucaj.

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 28 jul 2022, 17:03

Realno se sve do derbija treba dobiti, ne vidim prostora za kiks

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 28 jul 2022, 17:23

Ne mozes porediti sportski kolektiv i uspjeh pojedinca nikako.
Plivanje prati 1k ljudi u BiH maximalno.
Fudbal prati 2m.
Lana je dobilo maximum podrske pomoci kolko bosna ima.
Sarajevo i drugi mrvice.
Ne mora se samo Lana spominjati, Tuka je isto dobio dosta.
Kamo srece da svi dobiju, ali jbg malo ostane nakon korupcije lopovluka itd.

sanco2200
Kontakt:

Post Postao/la sanco2200 » 28 jul 2022, 17:26

Pitaristok je napisao/la:
28 jul 2022, 17:23
Ne mozes porediti sportski kolektiv i uspjeh pojedinca nikako.
Plivanje prati 1k ljudi u BiH maximalno.
Fudbal prati 2m.
Lana je dobilo maximum podrske pomoci kolko bosna ima.
Sarajevo i drugi mrvice.
Ne mora se samo Lana spominjati, Tuka je isto dobio dosta.
Kamo srece da svi dobiju, ali jbg malo ostane nakon korupcije lopovluka itd.
Ma nisu ljudi normalni
Siroki i Zrinjski se finansiraju od para institucija svih nivo i kaze lik nek nismo dobili 2 miliona

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 28 jul 2022, 17:28

Shategabri je napisao/la:
28 jul 2022, 15:44
ElCartel11 je napisao/la:
28 jul 2022, 15:42
Zna li ko mozda koje Afrikanac ili su insajderi presusili
Kartele, bilo.

Brat Rashid Abubakar.
Ja kont'o zajebancija
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 28 jul 2022, 17:38

Skini ga Morto sa teme, ne zanima nas politika
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 28 jul 2022, 17:39

Pocinje opet sjednica vijeca
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 28 jul 2022, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 28 jul 2022, 17:48

Za ove ne treba glasati na narednim izborima. Uništavaju Bosanske klubove, politički uhljebi, kako slijedi:
druge strane, suzdržani su bili: Vildana Bešlija, Aljoša Čampara, Jasna Duraković, Damir Filipović, Vibor Handžić, Senad Hasanović, Elmedin Konaković, Danijela Kristić, Damir Marjanović, Amel Mekić, Arijana Memić, Damir Nikšić, Elvedin Okerić, Igor Stojanović, Samir Suljević, Bilsena Šahman i Elvis Vreto.

Jedan od suzdržanih bio je i Stojanović, zastupnik u Skupštini KS ispred SDP-a, koji je u februaru ove godine uputio inicijativu da se KK Bosna iz budžeta izdvoji dva miliona KM.

Komentar jednog od naših navijaca. Eto da znamo imena.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 28 jul 2022, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jul 2022, 17:49

Prošao je dnevni red (svi su bili ZA), bit će glasanje na ovoj sjednici.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

sanco2200
Kontakt:

Post Postao/la sanco2200 » 28 jul 2022, 17:50

emir79 je napisao/la:
28 jul 2022, 17:48
Za ove ne treba glasati na narednim izborima. Uništavaju Bosanske klubove, politički uhljebi, kako slijedi:
druge strane, suzdržani su bili: Vildana Bešlija, Aljoša Čampara, Jasna Duraković, Damir Filipović, Vibor Handžić, Senad Hasanović, Elmedin Konaković, Danijela Kristić, Damir Marjanović, Amel Mekić, Arijana Memić, Damir Nikšić, Elvedin Okerić, Igor Stojanović, Samir Suljević, Bilsena Šahman i Elvis Vreto.

Jedan od suzdržanih bio je i Stojanović, zastupnik u Skupštini KS ispred SDP-a, koji je u februaru ove godine uputio inicijativu da se KK Bosna iz budžeta izdvoji dva miliona KM.

paraziti

LovacnaJelene
Kontakt:

Post Postao/la LovacnaJelene » 28 jul 2022, 18:02

FCUM je napisao/la:
28 jul 2022, 16:08
Imam druga koji radi u opstini centar, mnogi su protiv Mandica jer navodno Mirvicu ne da investiciju nekoliko miliona u stadion Koševo. Razloge ne znam ali je inf 100 posto tacnA
Hahaha, koja bi budala odbila investiciju od nekoliko miliona :urnebes:

Sta sve nece covjek ovde procitati...

Imam ja druga, drug ima drugaricu, drugarica ima sestru, a sesta ima momka koji radi na portirnici. 100 posto info, neda Sarajevu nista.
A covjek pitar, da je manijak pa i nekako povjerovati :tokralju:

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 28 jul 2022, 18:04

Evander je napisao/la:
28 jul 2022, 17:03
Beton je napisao/la:
28 jul 2022, 16:50
benko21 je napisao/la:
28 jul 2022, 16:22
j.ebo politicare i stranke davno su Horde rekle
"nasa politika je Sarajevo a stranka Horde Zla"
Ko je rekao? Mnogi su veliki Pitari stavili politiku ispred kluba i lobirali za ovu krezubu ublehu Mandića jer nam je on trebao omogućiti novo i moderno Koševo. Dvije godine prošle, a mi karinu dobili i dalje dobijamo. Sad treba zaboraviti da je na Koševu dobrim dijelom i dobio izbore pizda mu materina.
200KM mjesecno pomoci mladima za kiriju za stan, 1000KM mjesecno trudnicama, gradski prijevoz. To su stvari radi kojih SDA kriminalci vise nikad u Sarajevu nece na vlast doci, a ne radi toga sta misli par stotina navijaca.
Od vlasti ocekujem da olaksaju privatizaciju i dozvole za gradnju, da tu ne prave probleme, kad za to dodje vrujeme. Da ne traze da se i sami ugradjuju u investicije, sto je do sad bio slucaj.
Tebra ti si jedini ovdje pokazao cija si pristalica. Evo ja sam napisao komentar taj jer mi je krivo da se moglo pogurati od budzeta preko milijarde. A sad si ti ovdje poceo pricati o politici. Evo ja od kad imam pravo da izadjem na izbore, za tih 12 godina nikada nisam dao glas SDA. Ali mi je zaparalo usi koji ljudi nisu glasali na skupstini samo zato sto njihova koalicija nije to predlozila. Ovo nije predlozio ni Zahiragic ni SDA, nego Mirza Celik koji nije vise clan te stranke. Branis Konakovica za koga svi znamo gdje je kako i sta bio. Te koje branis godinama su bili u toj stranci, mogli su da su htjeli bilo sta uraditi ali nisu iz njima znanih razloga. Ocigledno si mnogo blizak toj stranci pa navodis ove stvari kao da si Dininu objavu s fb-a kopirao. Opusteno samo, pokazat ce ti se naravno ako ne budes slijep pored ociju da ni ovi nisu Bog zna sta kako ti zamisljas.
Ali eto meni je dovoljno da ne ulazim u raspravu dalju s tobom da procitam ovaj komentar za svoj klub da napises "nek im nisu dali.." Imao sam potrebu da ti odgovorim jer par stranica fakat pretjerujes u velicanju necega, a to su ionako nasi novci s kojim oni raspolazu. Trebam da velicam njihovo ulaganje u nesto sto im mi obezbijedimo s nasim porezima. Na kraju krajeva i nas klub godinama bruku poreza placa sto ti u svom zivotu nisi ni vidio svojim ocima, ali nek se zna ko je uskratio 2mil KM za nas klub. Svejedno mi je ili jedni ili drugi napisao bih. A evo izaslo ti je da nismo duznici, pa ti skontaj koliko novca od nas ima Kanton. Lp

Ps. Lana itekako treba da se nagradjuje ali sa visih nivoa.

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 28 jul 2022, 18:05

LovacnaJelene je napisao/la:
28 jul 2022, 18:02
FCUM je napisao/la:
28 jul 2022, 16:08
Imam druga koji radi u opstini centar, mnogi su protiv Mandica jer navodno Mirvicu ne da investiciju nekoliko miliona u stadion Koševo. Razloge ne znam ali je inf 100 posto tacnA
Hahaha, koja bi budala odbila investiciju od nekoliko miliona :urnebes:

Sta sve nece covjek ovde procitati...

Imam ja druga, drug ima drugaricu, drugarica ima sestru, a sesta ima momka koji radi na portirnici. 100 posto info, neda Sarajevu nista.
A covjek pitar, da je manijak pa i nekako povjerovati :tokralju:
Moguce da nije istina. Ali je istina da Mandic ima vijece protiv sebe. NiP i NS nikako ne funkcionisu vise u Centru. Tu je koalicija pukla , iz kojih razloga ne znam.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 28 jul 2022, 18:06

U pravu je Evander, ne bih se politicki ni izjasnjavao ni mjesao, mnogi ovdje se u nju razumiju i prate ko Mara u kriv qurac
Dati Zelji, Sarajevu i sl 2 mil i da rade s njima sta hoce je bacanje novca. Sta zeljo da vrati neke kamate, Mirvic ih mozda iskoristi za neki aktuelni biznis u Americi i sta uopceno ima bh sport od toga? Ne ide to tako

Dati namjenski sredstva da zeljo napravi pomocni teren, da djeca dobiju novu podlogu, da uloze u rekonstrukciju prostora ispod tribine da se i ljudima tu otvori prodavnica pod zakup ili nesto i dugorocno da se napravi neka korist. Za Sarajevo mozda da se usmjere na kamp, na Kosevo na atletsku da i atletski savez ima dobre uslove i sl...

Za to treba nekoliko sastanaka, ugovori da se sastave i ogranici upotreba sredstava, s tim je ovaj potez bio iznenadan, bez plana, bez konkretne osnove i samo populisticki. Ja vjerujem da ce ova ekipa na vlasti vec u nekom narednom periodu uloziti neki novac na ispravan nacin u sport.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 28 jul 2022, 18:07

slika
Sarajevo ljubavi moja.

LovacnaJelene
Kontakt:

Post Postao/la LovacnaJelene » 28 jul 2022, 18:11

JavierBosnia je napisao/la:
28 jul 2022, 18:06
U pravu je Evander, ne bih se politicki ni izjasnjavao ni mjesao, mnogi ovdje se u nju razumiju i prate ko Mara u kriv qurac
Dati Zelji, Sarajevu i sl 2 mil i da rade s njima sta hoce je bacanje novca. Sta zeljo da vrati neke kamate, Mirvic ih mozda iskoristi za neki aktuelni biznis u Americi i sta uopceno ima bh sport od toga? Ne ide to tako

Dati namjenski sredstva da zeljo napravi pomocni teren, da djeca dobiju novu podlogu, da uloze u rekonstrukciju prostora ispod tribine da se i ljudima tu otvori prodavnica pod zakup ili nesto i dugorocno da se napravi neka korist. Za Sarajevo mozda da se usmjere na kamp, na Kosevo na atletsku da i atletski savez ima dobre uslove i sl...

Za to treba nekoliko sastanaka, ugovori da se sastave i ogranici upotreba sredstava, s tim je ovaj potez bio iznenadan, bez plana, bez konkretne osnove i samo populisticki. Ja vjerujem da ce ova ekipa na vlasti vec u nekom narednom periodu uloziti neki novac na ispravan nacin u sport.
Pa koliko se nenamjenskih sredstava davalo klubovima, i sve to zavrsilo u tudjim djepovima.
Ko kad tece sda zelena krv venama, pa naviklo da se bez ikakvih dokaza trose milioni gradjana.

Vrlo smo glup narod.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 28 jul 2022, 18:14

A zasto bi se Zeljeznicaru i KK Bosna davao novac?
Zato sto su duzni drzavi 5-6 miliona KM? Bez ikakvih vidnih namjera da to vrate.
Bilo im je omoguceno da placaju u ratama, ni to nisu redovno servisirali.

Ko bi tu bio pusionicar, pa FKS. Klub koji je izmirio sav dug prema drzavi, i ono sto u tekucoj sezoni pravi obaveza redovno placa i servisira.

I sada bi nekim dekretom trebalo izjednaciti kolektiv koji sve plsca, uredno poreze na plate 3,5 miliona godisnje, itd i sl...sa dva udruzenja gradjana koji su u ogromnoj dubiozi, i ne izmiruju placanje svojih finansijskih obaveza, niti haju za to

Oni su fakticki ko GRAS.

Pod stecaj sviju i onda da se prica o vecim sredstvima iz budzeta.

Cuj oni bi 2 milke onako, daaaaaaj, daaaaaaj. A ima li kakvih dugova, obaveza, utaje poreza i probijenih rokova? To moze jel da.
- FKS -

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 28 jul 2022, 18:17

emir79 je napisao/la:
28 jul 2022, 17:48

Igor Stojanović, dijete KK BOSNA protiv pomoći svom klubu :puke:

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 28 jul 2022, 18:21

Yebo vas politika ba, stranice i stranice o politicarima ispisali.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 28 jul 2022, 18:26

skank je napisao/la:
28 jul 2022, 14:50
Navijac sam Sarajeva, ali je realno sramota da Sarajevo dobije 2 miliona maraka, a jedna Lana Pudar ciji je uspjeh svjetlosnim godinama veci od svakog uspjeha Sarajeva dobije 10k maraka.
Izvini druze ali ne mozes porediti fudbal koji je najbitnija sporedna stvar na svijetu za 90% muskaraca i nakvo omladinsko plivanje koje ne prati ni 0.1% ljudi na svijetu.

Po cemu je ona uspjesnija od Sarajeva koji je najveci sportski kolektiv u BiH.Do prije par mjeseci niko nije cuo za nju uopste
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: miguelramos i 15 gostiju.