FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Laudrup se morao naći na ovoj listi... Krojf je jednom rekao da je najveća greška koju je napravio u Barci to što njega nije uvrstio u sastav za utakmicu sa Milanom u finalu LP. Tad su u ekipi mogla igrati samo 3 strana igrača, a to su bili Koeman, Stoičkov i Romario.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mogao se i Deco naci na listi, jer je bio vrlo kreativan igrac, igrao 4 godine u Barci, osvojio sa njom 2 titule Primere i onu LP 2006.
Denis Suarez gotova stvar, odlican posao.
Izgleda da se sada okrecu Oliveru.
Izgleda da se sada okrecu Oliveru.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ko je tacno Denis Suarez? I jel stoper? 

Donnie Darko je napisao/la:Ko je tacno Denis Suarez? I jel stoper?

Ofanzivni veznjak kojeg su doveli iz Citya, spanac.
Kazu da podsjeca na Davida Silvu.
Ovo je za B tim Barce.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
kakav stoperDonnie Darko je napisao/la:Ko je tacno Denis Suarez? I jel stoper?

ofenzivni veznjak - koji ce nam racku taj?
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Svaka čast Piqueu, kupio me bašp ovim potezom. A ne sporim da je Messi najbolji na svijetu i jedan od najvećih svih vremena ali čini mi se da ima mlu dozu arogancije, majke mi.
Smoke Weed Everyday!
nema veze mlad je naučićeDamian je napisao/la:kakav stoperDonnie Darko je napisao/la:Ko je tacno Denis Suarez? I jel stoper?![]()
ofenzivni veznjak - koji ce nam racku taj?

.
najveca nada mladjih kategorija man citijaDonnie Darko je napisao/la:Ko je tacno Denis Suarez? I jel stoper?
nek su i oni nesto oteli englezima ,vecinom englezi barci kradu djecu

[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
utakmica u 23:00 , po kojoj **** logici oni prave raspored 

po logici gdje uefa ne da da se ni jedno takmicenje kosi sa LP ,pogotovo poznatija takmicenja ,zato moraju u 23 sata staviti poslije LPMrShadow je napisao/la:utakmica u 23:00 , po kojoj **** logici oni prave raspored
a tak i nak su ljetni termini la lige u 23 ,sto ne bi i superkup bio
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
On ima ono nesto sto se meni bas i svidja. Ne okrece paznju glupostima oko "umrlog oca", posjetio ovo - posjetio ovog, poklonio ovima, poslo onima kao sto ostali rade. Covjek igra fudbal i to mu je sve - o marketingu se pobrine ponekad ali samo zabija golove i obara rekorde i po tome skrece paznju. Ja volim sto on NE ZELI takve stvari i vjerujem da je to razlog a ne neka arogancija.EvoMene je napisao/la:Svaka čast Piqueu, kupio me bašp ovim potezom. A ne sporim da je Messi najbolji na svijetu i jedan od najvećih svih vremena ali čini mi se da ima mlu dozu arogancije, majke mi.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Neymar danas opet pocinje s klupe.
Skup grijac.
Skup grijac.

Nema mu mjesta u prvih 11 dok ne nabaci par kila. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Realno gledano Soha je u prestrasnoj formi dok Pedrito nista losiji nije.Ovo je Barci trebalo , igrac koji ce natjerati ostatak ekipe da jos bolje rade i vise grizu.Neymara ne treba forisrati , njegovo vrijeme ce doci.
Nadam se da ce Telle dobiti veceras priliku.
Prenosi li Arena slucajno utakmice SuperCupa ?
Nadam se da ce Telle dobiti veceras priliku.
Prenosi li Arena slucajno utakmice SuperCupa ?
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Ne, SK pirme prenosi.
Soha i Pedro trebaju zabiti u malo jačoj utakmici pa i Cesc da bi se o njima sudilo. I prošle godine su Cesc i Alexis trpali Levante.
Soha i Pedro trebaju zabiti u malo jačoj utakmici pa i Cesc da bi se o njima sudilo. I prošle godine su Cesc i Alexis trpali Levante.
Don't hate what you don't understand.
Cesc ne treba zabiti ni gola ako ce ovako igrati.
Atletico Madrid je klub protiv kojeg je Leo Messi postigao najviše golova u svojoj dosadašnjoj karijeri (čak 20), dok je David Villa u 14 službenih mečeva protiv Barçe postigao 7 golova.
David Villa, Atletico Madrid:"Imamo šansu da pobijedimo Barcelonu. Naravno Barca je favorit, ali finala su nepredvidiva stvar. Moramo im oduzeti loptu, oduzeti prostor i ne smijemo napraviti nijednu pogrešku. Moramo iskoristiti šanse i davati golove-drukčije ne možemo pobijediti Barcelonu. "
Villa sve zna, ne sumnjam da ce popricati sa Diegom o taktici.
Simone: Barça are the favourites, they’re the best team in the world.
Veceras Pedro i Alexis imaju priliku zabiti u jakoj utakmici.
Atletico Madrid je klub protiv kojeg je Leo Messi postigao najviše golova u svojoj dosadašnjoj karijeri (čak 20), dok je David Villa u 14 službenih mečeva protiv Barçe postigao 7 golova.
David Villa, Atletico Madrid:"Imamo šansu da pobijedimo Barcelonu. Naravno Barca je favorit, ali finala su nepredvidiva stvar. Moramo im oduzeti loptu, oduzeti prostor i ne smijemo napraviti nijednu pogrešku. Moramo iskoristiti šanse i davati golove-drukčije ne možemo pobijediti Barcelonu. "
Villa sve zna, ne sumnjam da ce popricati sa Diegom o taktici.

Simone: Barça are the favourites, they’re the best team in the world.
Veceras Pedro i Alexis imaju priliku zabiti u jakoj utakmici.
bilo bi lijepo da neymar pocne veceras od prve minute, atletico je solidna ekipa i bice sigurno nabrijani, lijepa prilika da vidimo neymara kako se ponasa u jacim utakmicama, da vidimo partnerstvo s messijem
moze se i to desiti,s obzirom da je protiv levantea ostao na klupi, kao i iniesta i alba, moglo bi se desiti da ta trojica zapocnu veceras. nadam se lijepoj i otvorenoj utakmici,trofej nije vazan,al ne bi bilo lose uzeti ga superiorno radi samopouzdanja
moze se i to desiti,s obzirom da je protiv levantea ostao na klupi, kao i iniesta i alba, moglo bi se desiti da ta trojica zapocnu veceras. nadam se lijepoj i otvorenoj utakmici,trofej nije vazan,al ne bi bilo lose uzeti ga superiorno radi samopouzdanja
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Nisam ni mislio doslovno jbt.M4kaveli je napisao/la:Cesc ne treba zabiti ni gola ako ce ovako igrati.
Don't hate what you don't understand.
Znam da ga ne gotivis bas previse.xaviesta je napisao/la:Nisam ni mislio doslovno jbt.M4kaveli je napisao/la:Cesc ne treba zabiti ni gola ako ce ovako igrati.

Volio bi da veceras zapocne umjesto Xavija na centralnom veznom.
Za Neymara kazu da se brzo trosi, valjda zbog te anemije.
Skroz je zapusten sto se ishrane tice, jede sta hoce.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.