FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel mogiuće da uopšte poredite Said i Zebu, Saida koji je igrao u Werderu i kojeg trenutno traži Sahtar iz Donetska, porediti sa Zebom kojem je vrhunac karijere KAMAZ ?
Potpisao je Damir Memisevic za Werder pa nije bolji ni od Zebe ni od Saida. Nevalja ti logika...Zeba je proglasen najboljim igracem nase lige za proslu godinu, glasovima trenera svih ekipa koje igraju istu. Dok ne bude novo glasanje on je taj.mireRN je napisao/la:Jel mogiuće da uopšte poredite Said i Zebu, Saida koji je igrao u Werderu i kojeg trenutno traži Sahtar iz Donetska, porediti sa Zebom kojem je vrhunac karijere KAMAZ ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Samo sto Damir prvi tim Werdera nije vidio ocima,ne provaljuj se jarane...pile87 je napisao/la:Potpisao je Damir Memisevic za Werder pa nije bolji ni od Zebe ni od Saida. Nevalja ti logika...Zeba je proglasen najboljim igracem nase lige za proslu godinu, glasovima trenera svih ekipa koje igraju istu. Dok ne bude novo glasanje on je taj.mireRN je napisao/la:Jel mogiuće da uopšte poredite Said i Zebu, Saida koji je igrao u Werderu i kojeg trenutno traži Sahtar iz Donetska, porediti sa Zebom kojem je vrhunac karijere KAMAZ ?
Dobro ako ce ti ovako biti lakse Beslija je igrao ligu sampiona on je najbolji igracHzSM je napisao/la:Samo sto Damir prvi tim Werdera nije vidio ocima,ne provaljuj se jarane...pile87 je napisao/la:Potpisao je Damir Memisevic za Werder pa nije bolji ni od Zebe ni od Saida. Nevalja ti logika...Zeba je proglasen najboljim igracem nase lige za proslu godinu, glasovima trenera svih ekipa koje igraju istu. Dok ne bude novo glasanje on je taj.mireRN je napisao/la:Jel mogiuće da uopšte poredite Said i Zebu, Saida koji je igrao u Werderu i kojeg trenutno traži Sahtar iz Donetska, porediti sa Zebom kojem je vrhunac karijere KAMAZ ?

Pa kakve vi veze imate s tim. On je otisao iz Slobode u Werder u kojem je odigrao jednu utakmicu, poslije cega je posudivan nizerazrednem klubovima, nakon cega je propo ko kauc i dosao u Sarajevo. I sta sad ti hoces da kazes ?HzSM je napisao/la:Samo sto Damir prvi tim Werdera nije vidio ocima,ne provaljuj se jarane...pile87 je napisao/la:Potpisao je Damir Memisevic za Werder pa nije bolji ni od Zebe ni od Saida. Nevalja ti logika...Zeba je proglasen najboljim igracem nase lige za proslu godinu, glasovima trenera svih ekipa koje igraju istu. Dok ne bude novo glasanje on je taj.mireRN je napisao/la:Jel mogiuće da uopšte poredite Said i Zebu, Saida koji je igrao u Werderu i kojeg trenutno traži Sahtar iz Donetska, porediti sa Zebom kojem je vrhunac karijere KAMAZ ?
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Izvinjavam se na smetnji
I prekidam razgovore oko utakmice Sarajevo-Velez itd....
Ali da vas iskreno pitam. Da il su ljudi u upravi i navijaci svjesni kakav biser imaju u ovoj ekipi u 16,ovaj momak Faris Handzic. Gledam vec sat vremena njegove poteze i ne mogu da vjerujem s kojom lakocom igra i kako dominira nad ovim drugim igracima njegove dobi. Messi,svega mi. Realno,momak jede loptu,a 95 godiste.
Igra,potezi,razmisljanje...Svaka cast !!! FK Sarajevo ima nevjerovatno dijete,aBd pa se nastavi razvijati ovako,napravit ce sigurno veliku karijeru.

Ali da vas iskreno pitam. Da il su ljudi u upravi i navijaci svjesni kakav biser imaju u ovoj ekipi u 16,ovaj momak Faris Handzic. Gledam vec sat vremena njegove poteze i ne mogu da vjerujem s kojom lakocom igra i kako dominira nad ovim drugim igracima njegove dobi. Messi,svega mi. Realno,momak jede loptu,a 95 godiste.
Igra,potezi,razmisljanje...Svaka cast !!! FK Sarajevo ima nevjerovatno dijete,aBd pa se nastavi razvijati ovako,napravit ce sigurno veliku karijeru.
Zadnja izmjena: FKKrajina, dana/u 13 sep 2012, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
Tacno tako inzinjeru ko sto je tacno da je vama misaona imenica PROCI PRVO PREDKOLO...koje MI REDOVNO PROLAZIMO.exbabilon je napisao/la:Ne bih tebi dao da mi nacrtanu ovcu čuvaš, ne znam ni što pričam s tobom. Ti imaš igrača s najboljom formom, a ja duplu krunu i najboljeg igrača lige.
A najsmjesnije je da vas ubije elipa koju vi prizeljkujete za protivnika i svi redom svrsavate na pricu..."moze se igrati sa njima"

YES.WE.DID.
Cestitam i na podatku od jedne utakmice!Zeba igrao u 2. ruskoj ligi propao i dosao u Selju.Paranoja je napisao/la: Pa kakve vi veze imate s tim. On je otisao iz Slobode u Werder u kojem je odigrao jednu utakmicu, poslije cega je posudivan nizerazrednem klubovima, nakon cega je propo ko kauc i dosao u Sarajevo. I sta sad ti hoces da kazes ?

Ipak mi se cini da je bolje iz Werdera doci u Sarajevo.U 1. Bundesligi je odigrao 10 utakmica.

A i tebi niko nije obijasnio da je Zeljo dosao jednako daleko u EL kao i sarajevo ove godine, samo jednu godinu prije.payton je napisao/la:Tacno tako inzinjeru ko sto je tacno da je vama misaona imenica PROCI PRVO PREDKOLO...koje MI REDOVNO PROLAZIMO.exbabilon je napisao/la:Ne bih tebi dao da mi nacrtanu ovcu čuvaš, ne znam ni što pričam s tobom. Ti imaš igrača s najboljom formom, a ja duplu krunu i najboljeg igrača lige.
A najsmjesnije je da vas ubije elipa koju vi prizeljkujete za protivnika i svi redom svrsavate na pricu..."moze se igrati sa njima"![]()
Ko prati Bundes ligu zna dobro da je Said odigrao 2 kompletne tekme a ostalo je dobijao sansu sa klupe...oko 30 min.
YES.WE.DID.
Said je odigrao 10 utakmica za WerderParanoja je napisao/la:
Pa kakve vi veze imate s tim. On je otisao iz Slobode u Werder u kojem je odigrao jednu utakmicu, poslije cega je posudivan nizerazrednem klubovima, nakon cega je propo ko kauc i dosao u Sarajevo. I sta sad ti hoces da kazes ?
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
@ pile 87
poslusaj price starijih pa skontaj da je nas jedna stativa djelila od grupne faze...a te god (cini mi se) da ste jos uvijek apstinirali
naravno , sad nam malo pricaj o videotonu i tekmi staroj 27 god tj iz proslog vijeka
poslusaj price starijih pa skontaj da je nas jedna stativa djelila od grupne faze...a te god (cini mi se) da ste jos uvijek apstinirali
naravno , sad nam malo pricaj o videotonu i tekmi staroj 27 god tj iz proslog vijeka

YES.WE.DID.
Dobro, al ovdje ne poredimo karjeru Saida i Zebe, nego ono što su pokazali u okvirima naše lige. Nećemo im brojat nastupe od prije par godina i to. Rasprava je počela o tome ko je najbolji igrač Premijer lige, to je za prošlu sezonu Zajko Zeba i kao takav je još uvijek jedini za kojeg se to može objektivno reći. Said je na dobrom putu da mu se približi, ali o tome ćemo pričati pred kraj ove sezone.
Zadnja izmjena: exbabilon, dana/u 13 sep 2012, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
I mene djeli sekunda od toga da dobijem na bingu i to svaki put...payton je napisao/la:@ pile 87
Kako ces porediti igrace koji nisu odigrali ni priblizno isto utakmica.Said odigrao 6-7 utakmica i donio tu prevagu za Evropu,razbuc'o vas na derbiju dok je Zeba tu 3 godine i igra standardno.Ova sezona je mjerilo a Said je u prvim kolima daleko korisniji igrac od Zebe.exbabilon je napisao/la:Dobro, al ovdje ne poredimo karjeru Saida i Zebe, nego ono što su pokazali u okvirima naše lige. Nećemo im brojat nastupe od prije par godina i to. Rasprava je počela o tome ko je najbolji igrač Premijer lige, to je za prošlu sezonu i kao takav je još uvijek jedini za kojeg se to može objektivno reći. Said je na dobrom putu da mu se približi, ali o tome ćemo pričati pred kraj ove sezone.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
E zamisli onda kakav je on igrac kad je iz Werdara dosao u Sarajevo s viskom kila pa jedno 15 sigurno. Ko bure. I tebi je on idol, najbolji igrac. A igraci poput Suljica koja je vasa budnost vi pricate o ovome burete. E jadna li vam majka i najboljeg vam igraca.HzSM je napisao/la:Cestitam i na podatku od jedne utakmice!Zeba igrao u 2. ruskoj ligi propao i dosao u Selju.Paranoja je napisao/la: Pa kakve vi veze imate s tim. On je otisao iz Slobode u Werder u kojem je odigrao jednu utakmicu, poslije cega je posudivan nizerazrednem klubovima, nakon cega je propo ko kauc i dosao u Sarajevo. I sta sad ti hoces da kazes ?![]()
![]()
![]()
Ipak mi se cini da je bolje iz Werdera doci u Sarajevo.U 1. Bundesligi je odigrao 10 utakmica.
Zato necete nikad nista ni osvojiti. Nazalost.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
On meni nije idol,a nije ni najbolji igrac!Ono sto je tacno jeste da je bolji od Zebe,ali od obadvojice je bolji Sesar tako da...!Paranoja je napisao/la:E zamisli onda kakav je on igrac kad je iz Werdara dosao u Sarajevo s viskom kila pa jedno 15 sigurno. Ko bure. I tebi je on idol, najbolji igrac. A igraci poput Suljica koja je vasa budnost vi pricate o ovome burete. E jadna li vam majka i najboljeg vam igraca.HzSM je napisao/la:Cestitam i na podatku od jedne utakmice!Zeba igrao u 2. ruskoj ligi propao i dosao u Selju.Paranoja je napisao/la: Pa kakve vi veze imate s tim. On je otisao iz Slobode u Werder u kojem je odigrao jednu utakmicu, poslije cega je posudivan nizerazrednem klubovima, nakon cega je propo ko kauc i dosao u Sarajevo. I sta sad ti hoces da kazes ?![]()
![]()
![]()
Zato necete nikad nista ni osvojiti. Nazalost.
Ima mali perspektivu, to je očigledno. U posljednje vrijeme je sve češće na terenu, što se i očekivalo. Ne vjerujem, ustvari sam 100% siguran da će Uprava napraviti dobar posao ako bude kakvog govora da on ode iz Sarajeva.FKKrajina je napisao/la:Izvinjavam se na smetnjiI prekidam razgovore oko utakmice Sarajevo-Velez itd....
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
@sa1946
Pa o tome ti i govorim, ne može Said bit najbolji igrač na osnovu kraja prošle i početka ove sezone. I onda kad počne rasprava vi povlačite nastupe Saida u Werderu, ne ide to tako. Said donio prevagu za Evropu, a Zeba za ubjedljivu duplu krunu, šta ćemo sad? O ovoj sezoni je smiješno i govoriti, 5 kola je iza nas, nikakve zaključke nije moguće donijeti, bar ne ako raspravljamo na ozbiljnom nivou.
Pa o tome ti i govorim, ne može Said bit najbolji igrač na osnovu kraja prošle i početka ove sezone. I onda kad počne rasprava vi povlačite nastupe Saida u Werderu, ne ide to tako. Said donio prevagu za Evropu, a Zeba za ubjedljivu duplu krunu, šta ćemo sad? O ovoj sezoni je smiješno i govoriti, 5 kola je iza nas, nikakve zaključke nije moguće donijeti, bar ne ako raspravljamo na ozbiljnom nivou.

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.