Cekaj pa kako su mu se to Lakersi osvetili? Nemoj biti smijesan baneno#4 je napisao/la:@amerosm, tebi tvoj drug ne zamjera nista, nego te mnogo postuje. Ti si meni glavni izvor informacija vezano za Lakerse i ja sam tebi na tome zahvalan. Posto rijetko kada citam strane medije, osim sportanda.
Cekaj, zar se ovdje nije pisalo da se Endi sprda sa Lakersima i da mu ne mogu nista![]()
![]()
Fino sam govorio niko se nece s tim klubom sprdati. Pa ni Kobe to ne bi smio.
Meni je Endija zao, jedan od najdrazih igraca. Toliko talentovan, a toliki propuh u glavi. Samo da popravi odbranu i bio bi nezaustavljiv. Onako sve sto postigne u napadu vecinom prospe na drugom kraju terena.
LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: LA Lakers
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Howard je na konferenciji za medije izgledao sretan i na pitanje sta je prvo zapazio kada je usao u prostorije Lakersa, on je rekao da su to trofeji i da je imao zelju da jedan uzme u ruke.
Kupchak je izgledao dosta umorno - mislim da covjek ne pamti kada se posljednji put naspavao - i na pocetku konferencije izjavio da se nada da ce za 10 godina i dres Howarda biti na krovu Staples Centra. Prema njegovim rijecima u Srijedu popodne ga je nazvao GM Orlanda i predlozio mu ovaj trade - u kojeg on ispocetka nije vjerovao da ce se ostvariti. Nakon jucerasnje video konferencije cetiri GM-a trade je bio dogovoren i on je zamolio da se isti drzi u tajnosti, ali je ostao iznenadjen kada je samo 20 minuta kasnije na putu prema kuci na radiju cuo taj isti trade. Za kraj je izjavio da su on i GM Orlanda u posljednjih mjeseca dana razgovarali o brojnim solucijama kako bi Howard zavrsio u Lakersima.
Trenutno imamo 13 zagarantovanih igraca u rosteru, a na sta ce se odluciti FO kada su u pitanju preostala dva igraca ostaje da se vidi:
1. Nash/Blake/Duhon
2. Bryant/Meeks/Goudelock
3. MWP/Ebanks*
4. Gasol/Jamison/Clark
5. Howard/Hill
* - prema pisanju pojednih medija Ebanks je blizu produzenja ugovora sa Lakersima, no ostaje da vidimo je li to istina. Sto se tice preostala dva igraca ja bi pokusao doveti igraca koji moze igrati na trojci.Imamo vet-minimum, a takodjer nam je preostao MLE u iznosu od 2,1 milion $.
http://a.yfrog.com/img612/3379/4yvoi.jpg

Edit: Brown bi trebao Jabbara vratiti u strucni stab i nek radi sa Howardom kada je napad u pitanju. Isto tako ukoliko ova sezona ne bude totalni krah 1.Jula naredne godine Lakersi ce Howardu ponuditi maksimalni ugovor.
Kupchak je izgledao dosta umorno - mislim da covjek ne pamti kada se posljednji put naspavao - i na pocetku konferencije izjavio da se nada da ce za 10 godina i dres Howarda biti na krovu Staples Centra. Prema njegovim rijecima u Srijedu popodne ga je nazvao GM Orlanda i predlozio mu ovaj trade - u kojeg on ispocetka nije vjerovao da ce se ostvariti. Nakon jucerasnje video konferencije cetiri GM-a trade je bio dogovoren i on je zamolio da se isti drzi u tajnosti, ali je ostao iznenadjen kada je samo 20 minuta kasnije na putu prema kuci na radiju cuo taj isti trade. Za kraj je izjavio da su on i GM Orlanda u posljednjih mjeseca dana razgovarali o brojnim solucijama kako bi Howard zavrsio u Lakersima.
Trenutno imamo 13 zagarantovanih igraca u rosteru, a na sta ce se odluciti FO kada su u pitanju preostala dva igraca ostaje da se vidi:
1. Nash/Blake/Duhon
2. Bryant/Meeks/Goudelock
3. MWP/Ebanks*
4. Gasol/Jamison/Clark
5. Howard/Hill
* - prema pisanju pojednih medija Ebanks je blizu produzenja ugovora sa Lakersima, no ostaje da vidimo je li to istina. Sto se tice preostala dva igraca ja bi pokusao doveti igraca koji moze igrati na trojci.Imamo vet-minimum, a takodjer nam je preostao MLE u iznosu od 2,1 milion $.
http://a.yfrog.com/img612/3379/4yvoi.jpg
Edit: Brown bi trebao Jabbara vratiti u strucni stab i nek radi sa Howardom kada je napad u pitanju. Isto tako ukoliko ova sezona ne bude totalni krah 1.Jula naredne godine Lakersi ce Howardu ponuditi maksimalni ugovor.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 11 avg 2012, 03:42, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jel se meni cini ili je Kupchak visi od Dwighta? 
Ne cini ti se veci je Kupchak.Donnie Darko je napisao/la:Jel se meni cini ili je Kupchak visi od Dwighta?
A nisu Lakersi dobili to sto su zeljeli? Nisu je li? Jedini koji je ovdje smijesan si ti koji si danima pricao da Lakersi ne mogu nista Endiju. A onda Lakersi zaEndija izvuku najdominantnijeg centra danasnjice i na to plus Duhona, a ostane i Pau.adriano_leite je napisao/la:Cekaj pa kako su mu se to Lakersi osvetili? Nemoj biti smijesan baneno#4 je napisao/la:@amerosm, tebi tvoj drug ne zamjera nista, nego te mnogo postuje. Ti si meni glavni izvor informacija vezano za Lakerse i ja sam tebi na tome zahvalan. Posto rijetko kada citam strane medije, osim sportanda.
Cekaj, zar se ovdje nije pisalo da se Endi sprda sa Lakersima i da mu ne mogu nista![]()
![]()
Meni je Endija zao, jedan od najdrazih igraca. Toliko talentovan, a toliki propuh u glavi. Samo da popravi odbranu i bio bi nezaustavljiv. Onako sve sto postigne u napadu vecinom prospe na drugom kraju terena.. On je i ocekivao da ce biti trejdan ili ce ostati da mu istekne ugovor, nista on nije zajeban od strane Lakersa. NBA liga je liga gdje igrac moze zajebati tim, a tim nikako ne moze zajebati igraca. Lakersi bi zajebali Bynuma ukoliko ovaj ima 5 godina ugovora da odradi i da ga posalju u Bobcatse ili Kingse. Poslali su ga u PO tim, koji ima fine igrace i koji mogu dosta napraviti u PO ove sezone, pogotovo jer je otanjala konkurencija na istoku, plus ce moci i vise napredovati u Philli jer ce se igra Phille svoditi na njega i Turnera.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- adriano_leite
- Kontakt:
Do jucer je Andrew bio rame uz rame sa Howardom, a uz to jos i bolji u napadauneno#4 je napisao/la:A nisu Lakersi dobili to sto su zeljeli? Nisu je li? Jedini koji je ovdje smijesan si ti koji si danima pricao da Lakersi ne mogu nista Endiju. A onda Lakersi zaEndija izvuku najdominantnijeg centra danasnjice i na to plus Duhona, a ostane i Pau.adriano_leite je napisao/la:Cekaj pa kako su mu se to Lakersi osvetili? Nemoj biti smijesan baneno#4 je napisao/la:@amerosm, tebi tvoj drug ne zamjera nista, nego te mnogo postuje. Ti si meni glavni izvor informacija vezano za Lakerse i ja sam tebi na tome zahvalan. Posto rijetko kada citam strane medije, osim sportanda.
![]()
Meni je Endija zao, jedan od najdrazih igraca. Toliko talentovan, a toliki propuh u glavi. Samo da popravi odbranu i bio bi nezaustavljiv. Onako sve sto postigne u napadu vecinom prospe na drugom kraju terena.. On je i ocekivao da ce biti trejdan ili ce ostati da mu istekne ugovor, nista on nije zajeban od strane Lakersa. NBA liga je liga gdje igrac moze zajebati tim, a tim nikako ne moze zajebati igraca. Lakersi bi zajebali Bynuma ukoliko ovaj ima 5 godina ugovora da odradi i da ga posalju u Bobcatse ili Kingse. Poslali su ga u PO tim, koji ima fine igrace i koji mogu dosta napraviti u PO ove sezone, pogotovo jer je otanjala konkurencija na istoku, plus ce moci i vise napredovati u Philli jer ce se igra Phille svoditi na njega i Turnera.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Nevjerovatan posao Kupchaka...sjecam se prosle sezone kad smo "mastali" o Nashu i Howardu,mnogi su se ismijavali na nerealne navijace Lakersa i slicno...realno govoreci mozda i jest tako izgledalo ali po ko zna koji put Lakersi rade velike stvari i van parketa.
Mislim da je cak i velika vjerovatnoca da Howard ostane dugo u Lakersima,bez obzira na njegove ranije izjave...
Dobar posao i sa Meeks-om...ekipa je skoro pa kompletna,jedva cekam novu sezonu.
Mislim da je cak i velika vjerovatnoca da Howard ostane dugo u Lakersima,bez obzira na njegove ranije izjave...
Dobar posao i sa Meeks-om...ekipa je skoro pa kompletna,jedva cekam novu sezonu.
Ne pricam ja o tome da su oni Endija prevarili, ili nesto slicno. Nego ti idalje furas svoju pricu koja je glasila da mu se ne moze nista, da odbija ponudjene ugovore sa ostalim timovima, da radi sta mu je volja, da ne zeli da ga razmijene za Howarda, i slicno. A onda se desi trade i Lakersi dobiju sto su htjeli.
Da, Endi je talentovaniji u napadu, ali Lakersima vise odgovara Howard jer ce znaciti u odbrani nepojmljivo, pogotovo sto Pau nista ne moze da odbrani.
Da, Endi je talentovaniji u napadu, ali Lakersima vise odgovara Howard jer ce znaciti u odbrani nepojmljivo, pogotovo sto Pau nista ne moze da odbrani.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- adriano_leite
- Kontakt:
Onda se mi svo ovo vrijeme nismo razumjelineno#4 je napisao/la:Ne pricam ja o tome da su oni Endija prevarili, ili nesto slicno. Nego ti idalje furas svoju pricu koja je glasila da mu se ne moze nista, da odbija ponudjene ugovore sa ostalim timovima, da radi sta mu je volja, da ne zeli da ga razmijene za Howarda, i slicno. A onda se desi trade i Lakersi dobiju sto su htjeli.
Ni sada on nije produzio ugovor, kao ni Dwight. Znaci on moze da produzi ugovor sa Phillom, da ode u Cavse, Rocketse, Mavse, bilo gdje hoce, tako da s te strane njemu se ne moze nista, jbg. demokratija i to je ono sto sam ja stalno govorio, a drugo je to sto su Lakersi unatoc svemu izvukli dobar posao sa Orlandom cija je glupost poprimila epske razmjere
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Koliko god to prepotentno zvucalo Lakersi jesu najdomninantnija fransiza svih vremena i to je to. Trazilo se najbolje rjesenja za Endija i na kraju se i pronaslo. Ja nisam govorio da ce oni njemu da se svete, nego da je on jednostavno propustio sansu da bude najbolji centar danasnjice. Znao je itekakve gluposti da radi, od sutiranja trica do istjerivanja sa terena i to mu je zatvorilo put u Lakersima. A to da je on veci od Lakersa nikada u zivotu. Samo ti dajem primjer za njega.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Martin na stolu ima ponude Lakersa i Knicksa i obje su vet-minimum i ostaje da vidimo za koga ce se odluciti. Zamisao Lakersa je ta da Martin u napadu igra cetvorku, a Jamison na trojci, dok bi u odbrani Martin preuzimao najboljeg sutera protivnicke ekipe, a Jamison igrao na svojoj prirodnoj poziciji.
Najveca opasnost po Lakerse je Mike Brown.
PS: Najaci dio jucerasnje konferencije
[youtube][/youtube]
Najveca opasnost po Lakerse je Mike Brown.
PS: Najaci dio jucerasnje konferencije
[youtube][/youtube]
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Po meni je problem sto se Howard ponasa kao clown , zabavljac a kao hoce titulu, mora se koncentrisati , i poceti trenirati vise i vise jer je u primeu + slobodna poboljsati. Nek se ugleda na lebrona koji je tek kad se totalno uozbiljio prekrizi sve komnetare i zezencije tek onda osvojio titulu.
Artest ili ti MWP sam sebe hvali na twitteru , izgleda da se boji amnestije , kao nikad bolje nije izledao , dosao u formu i smrsao i sl.
Mene nesta zanima , ja sam ubjedjen da sam citao na latimes portalu da je Ebanks produzio ugovor , a nema ga njigdje na rosteru jos uvjek
Artest ili ti MWP sam sebe hvali na twitteru , izgleda da se boji amnestije , kao nikad bolje nije izledao , dosao u formu i smrsao i sl.
Mene nesta zanima , ja sam ubjedjen da sam citao na latimes portalu da je Ebanks produzio ugovor , a nema ga njigdje na rosteru jos uvjek
Dogovorio je uslove sa Lakersima, ali nikad zvanicno nije potpisao novi ugovor i iskreno ne znam u cemu je problem, no kako god se zavrsi Lakersi su na dobitku, jer nije tesko dovesti zamjenu.Kobe Bryant je napisao/la:
Zanimljiv podatak sa ESPN-a:
Kazu sinoc na ESPN-u da ne mogu svoju cijelu emisiju posvetiti Lakersima, jer moja diskutovati i o drugom DT-u koji se nalazi u Londonu.ESPN Stats & Info @ESPNStatsInfo
Lakers now have the NBA leaders in Pts (Kobe), Reb (Howard), Ast (Nash), Blk (Howard), and FT pct (Nash) over the last 7 seasons.
- elninho_resTO
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:Kazu sinoc na ESPN-u da ne mogu svoju cijelu emisiju posvetiti Lakersima, jer moja diskutovati i o drugom DT-u koji se nalazi u Londonu.ESPN Stats & Info @ESPNStatsInfo
Lakers now have the NBA leaders in Pts (Kobe), Reb (Howard), Ast (Nash), Blk (Howard), and FT pct (Nash) over the last 7 seasons.![]()
Nisam imao vremena da se javim ali sam sve vrijeme pratio i jos nemogu da vjerujem da smo takav posao napravili . Sigurno tvrdim da ce Nash puno bolje saradjivati sa Howardom nego Bynumom cisto zbog brzine igre , Howard je tu dosta pokretljiviji a to ce naravno utjecati i na Gasola koji ce dobiti vise pikova...
Pa onda opet nevjerujem kakav smo upgrade uradili , umjesto Sesion-Blake smo doveli jednog od najbolja 3 pleya lige trenutno , i Duhona koji je opet bolji od oba predhodnika
Sad jos samo da je nekako Browna sredit ,tj nedozvolit mu da on sredi nas
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Evo i mene da se javim povodom trejda (nemojte misliti da sam od onih kupljenih navijača kao vidim Howarda i evo me
)
Mislim, fantastičan posao smo napravili i ako ne osvojimo titulu....
Dvije godine zaredom osvojimo titulu i da Kobe prestigne MJ-a po titulama
Štaviše na svim smo pozicijama dobro pokriveni, možda malo škripi na trojci, i tu bi trebali dovesti jednog dobrog/solidnog igrača za ovih koliko 2.1 mil capa...
Mislim, fantastičan posao smo napravili i ako ne osvojimo titulu....
Dvije godine zaredom osvojimo titulu i da Kobe prestigne MJ-a po titulama
Štaviše na svim smo pozicijama dobro pokriveni, možda malo škripi na trojci, i tu bi trebali dovesti jednog dobrog/solidnog igrača za ovih koliko 2.1 mil capa...
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Veliki posao je uradjen dosad. Dobili smo boljeg i konstantnijeg centra, pravog plejmejkera i bolju klupu. I konacno imamo igrace koji znaju gadjati tricu (Meeks, Nash). Ovo je jedan od najbitnijih aspekta, mi smo kriminalno gadjali trice u zadnje dvije sezone i to nas je cesto znalo kostati, u ovoj sezoni bi mnogi mecevi trebali biti rijeseni prije zadnjih 5 minuta
tako da Kobe i kompanija mogu vise odmarati.
Imamo sad Bryanta, Gasola, Howarda, Nasha, Jamisona pa i Meeksa sest igraca koji mogu ici na preko 20 poena dok smo u prosloj sezoni igrali uglavnom sa tri igraca u ofanzivi.
Mitch Kupchak u roku 10 mjeseci slozio trade za Paula, Nasha i Howarda. Kapa dole majstore.
Imamo sad Bryanta, Gasola, Howarda, Nasha, Jamisona pa i Meeksa sest igraca koji mogu ici na preko 20 poena dok smo u prosloj sezoni igrali uglavnom sa tri igraca u ofanzivi.
Mitch Kupchak u roku 10 mjeseci slozio trade za Paula, Nasha i Howarda. Kapa dole majstore.
Prosle sezone cetvorka Sessions, Bryant, Gasol i Bynum je postizala u prosjeku 76 poena po utakmici, a sada ocekujem da cetvorka Nash, Bryant, Gasol i Howard ide do 90 poena po utakmici. Od klupe zajedno sa MWP-om ocekujem oko 30 poena, ali ce najvaznije biti da se smanje minute Nasha i Bryanta u regularnom dijelu sezone.
Prednost je sada sto na klupi imamo igrace koji mogu odrzavati prednost koju ce prva petorka napraviti.
Prednost je sada sto na klupi imamo igrace koji mogu odrzavati prednost koju ce prva petorka napraviti.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
120 poena po tekmi @amere

Da nije malo previše
Da nije malo previše
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Hebiga mozda je do mene mozda se nisam fino izrazio. Naravno da ne ocekujem da ce svaku noc ici na 120 poena, ali isto tako ocekujem da se nece ponoviti situacija iz prosle godine kada 12 ili 13 utakmica zaredom nisu presli 100 poena na utakmicu, da nam zatim Bobcatsi ili Hornetsi prave serije 10:0 ili vise i da s njima igramo egal zavrsnicu gdje se igraci umore. Evo ja licno ocekujem Lakerse na kraju regularnog dijela sezone na oko 100 poena po utakmici sto je sasvim realno sa ovim sastavom.rio_Ferdy88 je napisao/la:120 poena po tekmi @amere![]()
Da nije malo previše
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.