CRNI_SA je napisao/la:koliko ja vas pogledalo 2 tekme Atletica u svom zivotu aguero je dokazano medju najboljim taj higuain jednu polusezonu odigra kako treba odma je bolji od aguera drzite se reala i barce
a de suti sta ti znas hahahaha ti si pogledo atletico jednom u zadnjih 3500 kola furas se tu na atletico, aj na barcinu temu pa pisi i de skloni taj avatar smjesan si... cuj navija za atletico.. nemoj sad da kazem za koga navijas...
CRNI_SA je napisao/la:hajd bre u **** ja se s debilom prepirem ANTIMADRISTA !!!
pise se antimadridista
jesi ti siguran da ne navijas za barcu kd cojk pogleda tvoje postove tak obi se reklo vamo fol za real nemores volit real u isto vrijeme hvalit barcu neide to jedno drugim onda ti nisi pravi navijac reala odo adios
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Veliki Pedja Mijatovic, jos veci gol i jos veci naslov. Talijani dragi, uvijek ste igrali anti-nogomet a sad je Juveu doslo vrijem da se pocne boriti za Europa ligu
I da, daffy, za razliku od vas i engleskih svinja, gospoda koja sjedi na Santiago Bernabeu stadionu uvijek iskaze postovanje prema velikim igracima, nebitno zabili oni euro gol casillasu ili dudeku, ili samo izlazili sa terena.
daffy je napisao/la:vidi, poenta je sto nas niko ne moze nadigrati i da pruzi takvu partiju da mu svi ustane.. jedino ste se vi navikli na redovno ustajanje..
daffy je napisao/la:vidi, poenta je sto nas niko ne moze nadigrati i da pruzi takvu partiju da mu svi ustane.. jedino ste se vi navikli na redovno ustajanje..
nemoj da pricas kad ne znas..
Sto lazes?
vama svaka cast i dobili ste aplauz
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.