Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Re: AW: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la _dreamer_ » 09 jan 2015, 01:33

DonCorleone je napisao/la:
Zasto bi iko od nas podrzavao ovog igraca izuzev sto je bh-reprezentativac. Ne mora niko od nas gotiviti svakog bh-igraca. Ovaj je dobio poziv u vakat kada ga ni u snu nije trebao dobiti i to ne moze niko opravdati.

po t(voj) oj logici se nebi trebali radovati ni uspjesima Begovica, Medunjanina i Hajrovica, jer su svojevremeno radili stvari zbog koji bi ih jedan takav zadrti navijac bh repke trebao mrziti do kraja zivota. a gle cuda, begovica veliki broj raje ovdje priziva cak za kapitena.

Samo zato sto je usao "preko stele" treba Tinu znaci prekriziti do kraja zivota i diskreditovati i ono pozitivno sto bi mogao napraviti? Ma daj molim te... Pisam se ja na tu logiku...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

DonCorleone
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la DonCorleone » 09 jan 2015, 01:43

Nemoj vaditi iz konteksta. Nije slucaj isti. Ovo sto si ostavio je samo jedan od razloga mojeg negodovanja prema njemu.

1. Dobio je poziv kada ga nije ni najmanje zasluzio.
2. Safetovci ga vecinom podrzavaju sto kod mene licno izaziva antipatiju. Ne moram gotiviti svakog igraca, moj sopstveni izbor.
3. Niko nije rekao da ga trebamo prekriziti.

Begovic je kvalitet i autoritet (zato kapiten), ovaj u najboljem slucaju pokusaj.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 09 jan 2015, 01:51, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 jan 2015, 01:49

Mesa je yeben, inatlija veci od Papeta.
Ako procita ova vasa preseravanja u vezi Tine.Imat ce zacementirano mjesto u repci, dokle god je on selektor.
Pa vi, bujrum :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 09 jan 2015, 03:05

Kako ste samo komicni u vezi TSS-a... Ko je bar odgledao 5 tekmi Hajduka zna da je on dragulj. Inter je logican potez u karijeri. Tinki vinki adzino zlato sretno!
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

MeshaIzVaresha
Kontakt:

Post Postao/la MeshaIzVaresha » 09 jan 2015, 04:58

DonCorleone je napisao/la: Zasto bi iko od nas podrzavao ovog igraca izuzev sto je bh-reprezentativac..
I to kao nije dovoljno. Treba valjda podržavit Seferovića.

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 09 jan 2015, 05:19

Konacno je sve zavrseno, cestitke i sve najbolje za Tina, iako i dalje mislim da je prerano. Uostalom vidjecemo, vazno je da je reprezentativac BiH u tako velikom klubu kao sto jr Inter, a zek su mu 23.
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 09 jan 2015, 06:50

Ibrahim je napisao/la:Konacno je sve zavrseno, cestitke i sve najbolje za Tina, iako i dalje mislim da je prerano. Uostalom vidjecemo, vazno je da je reprezentativac BiH u tako velikom klubu kao sto jr Inter, a zek su mu 23.

Ibro gdje si procitao da je sve gotovo, ja nemogu nigdje da nadjem da je transfer potvrdjen......

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 09 jan 2015, 07:50

Pa to je troll press ko i ona ekipa... Čuj Ibro zna da je sve gotovo :rol: :rol: :rol: a Hajduk veze nema,mole Boga da uspiju bar milion dobit.i pojma nemaju kako će ovo završit! I ako ga kojim slučajem i prodaju na 1000 rata,Ibro će reći kako je on znao to,a ako ne prodaju, pravit će se grbav i nastavit provokacije i trolanje :clap:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 jan 2015, 10:06

muhamedkonjic je napisao/la:
Ibrahim je napisao/la:Konacno je sve zavrseno, cestitke i sve najbolje za Tina, iako i dalje mislim da je prerano. Uostalom vidjecemo, vazno je da je reprezentativac BiH u tako velikom klubu kao sto jr Inter, a zek su mu 23.

Ibro gdje si procitao da je sve gotovo, ja nemogu nigdje da nadjem da je transfer potvrdjen......
Nigdje, rekla mu baba Vanga.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 09 jan 2015, 10:37

Ali dani prolaze i svaki dan se neki ljubimac klana Susic ovde pojavi i postavi komentar cestitke tino konacno je sve gotovo cestitamo haha lazu sami sebe :lol: :lol:

Kazem ja vama bice ba, dosli nekakvi Podolski i Saquiri a Tino zamalo...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 09 jan 2015, 10:56

:lol: :lol:
X

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 09 jan 2015, 11:41

Ja ne vidim da ga ovdje spominju:

http://www.footballtransferleague.co.uk ... nter+Milan" onclick="window.open(this.href);return false;
#Salihović

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 09 jan 2015, 11:52

Sabatino Durante: Chelsea i Arsenal bili su zainteresirani, tu su i ponude Bordeauxa i Seville, čak se i Tottenham raspitivao, ali želimo dovršiti posao s Interom

Samo Inter dolazi u obzir, izjavio je Sabatino Durante, FIFA menadžer i desna ruka Milana Rapaića u poslu godine za Hajduk, u transferu Tina Svena Sušića iz redova Hajduka već ovog siječnja.

- Što se nas tiče želimo dovršiti posao s Interom, Chelsea i Arsenal bili su zainteresirani, tu su i ponude Bordeauxa i Seville, čak se i Tottenham raspitivao kod nas preko svog menadžera Talijana Franca Baldinija, ali ispoštovat ćemo Tinovu želju i samo Inter dolazi u obzir – rekao je Sabatino Durante.
To je samo zagrijalo predigru "čuda u Milanu", dogovora na kojem su se jučer po dogovoru nalazili s Hajdukove strane Goran Vučević i Milan Rapaić, a Intera je predstavljao sportski direktor Piero Ausilio, dok je generalni direktor Marco Fassone bio zauzet poslom dovođenja Xherdana Shaqirija iz Bayerna.
Jučer je glavni događaj i posao Intera sastanak rečenog Fassonea s Franzom Beckenbauerom u Munchenu, glede dovođenja Bayernove pričuve, ali poznatog švicarskog reprezentativca Shaqirija, a od danas kad je sve dogovoreno, kreće nova runda pregovora oko hajdukovog bisera.

Napisat ce Alfirevic kad i ako bude gotovo. Za sada isti razmak isto rastojanje. Nista nova.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 09 jan 2015, 12:03

Chelsea i Arsenal :o :o :crazy: :crazy: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ali mislim ne, logicno je u ovo povjerovati najbolji igrac druge najbolje ekipe u hnlu i najbolji igrac lige dokazan jos i na evropskoj sceni ode u Leicester City a prosjecan igrac prosjecnog Hajduka je trazen od strane Chelsea i Arsenala :urnebes: :urnebes:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 09 jan 2015, 12:11

BigBigBang je napisao/la:Chelsea i Arsenal :o :o :crazy: :crazy: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ali mislim ne, logicno je u ovo povjerovati najbolji igrac druge najbolje ekipe u hnlu i najbolji igrac lige dokazan jos i na evropskoj sceni ode u Leicester City a prosjecan igrac prosjecnog Hajduka je trazen od strane Chelsea i Arsenala :urnebes: :urnebes:
Ne govorim da je sve u clanku istina ali Chelse je nedavno uzeo igraca od Hajduka. Naravno ne za prvu momcad moguce da se javio i da Tina uzme pod tim uvjetima. Posudba u Nizozemsku i plate ga milion dva. Ako nesto bude od njega ok ako ne bude uvijek ce ga prodat za taj novac. Ne znam zasto je to toliko nevjerovatno. Chelsea dovodi puno igraca na taj nacin ali malo ih zavrsi u prvoj momcadi mozda 1 od 100. Mozda i manje. Opet u tom tvom postu je sve iskrivljeno da pokaze da je Tino 0. Za Tina mozes reci najbolji igrac trece ekipe u HNLu i clan idealnih 11 prvog dijela prvenstva i sve se mijenja. Ali Kramaric je imao ponudu Chelsea takodjer ali novac je presudio u korist Leicestera. Upravo je Kramaric izabrao ovaj klub jer ga je Engleski velikan imao namjeru i dovesti u spekulativne svrhe. Valjda ti je to jasno.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 09 jan 2015, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 jan 2015, 12:13

A zasto se ovdje navija za to da Tino ne potpise za Inter?

Ni ja nisam bio za Safeta, ali ako postoji sansa da jedan nas igrac ode u neki veliki klub zasto ne. Sve to stoji kako je on upao u reprezentaciju, ali on za to nije kriv.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 09 jan 2015, 12:16

Zato sto je igracko smece koje je preko stele upalo u reprezentaciju i sad pokusava da se nekome uvali i proda a realno obicna je igracka ubleha...

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 09 jan 2015, 12:22

Goalgetter je napisao/la:A zasto se ovdje navija za to da Tino ne potpise za Inter?

Ni ja nisam bio za Safeta, ali ako postoji sansa da jedan nas igrac ode u neki veliki klub zasto ne. Sve to stoji kako je on upao u reprezentaciju, ali on za to nije kriv.

Ne navijam protiv njega, samo pokušavam biti realna. Bojim se da će cijela ova PR kampanja oko njega i Intera imati samo kontraefekat.

A rekoh više puta - nije mi drag zbog amidže, ali bi mi bilo drago da nešto napravi u karijeri, ne vidim razloga da mu želim zlo.
#Salihović

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 09 jan 2015, 12:22

BigBigBang je napisao/la:Zato sto je igracko smece koje je preko stele upalo u reprezentaciju i sad pokusava da se nekome uvali i proda a realno obicna je igracka ubleha...
Dobro svaka cast tako reci na prvu a nemoj Kramarica uvlaciti u pricu onda. Kad neko kaze za igraca da je igracko smece nema potrebe za daljnjim razgovorom. Sve je receno. Kramaric je bio i najbolji igrac prve momcadi prvenstva zar ne pa je zavrsio skoro besplatno u Rijeci. Proigro je ove godine i sada je svugdje dokazan. Nema potrebe za ovakvim usporedbama. Odma reci Tino je smece i gotovo.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la JoseMourinho » 09 jan 2015, 12:28

dubrovnik je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Chelsea i Arsenal :o :o :crazy: :crazy: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne govorim da je sve u clanku istina ali Chelse je nedavno uzeo igraca od Hajduka. Naravno ne za prvu momcad moguce da se javio i da Tina uzme pod tim uvjetima. Posudba u Nizozemsku i plate ga milion dva. Ako nesto bude od njega ok ako ne bude uvijek ce ga prodat za taj novac. Ne znam zasto je to toliko nevjerovatno. Chelsea dovodi puno igraca na taj nacin ali malo ih zavrsi u prvoj momcadi mozda 1 od 100. Mozda i manje. Opet u tom tvom postu je sve iskrivljeno da pokaze da je Tino 0. Za Tina mozes reci najbolji igrac trece ekipe u HNLu i clan idealnih 11 prvog dijela prvenstva i sve se mijenja. Ali Kramaric je imao ponudu Chelsea takodjer ali novac je presudio u korist Leicestera. Upravo je Kramaric izabrao ovaj klub jer ga je Engleski velikan imao namjeru i dovesti u spekulativne svrhe. Valjda ti je to jasno.
Da ima 18-19 a ne 23 prica bi ti stajala ovako nigdje veze

Al et čekam transfer u inter, arsenalbi Chelsea au otpali iz trke nažalost :(

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Jegres, Sheyi, Sveti i 31 gost.