FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Eh moji drugovi, ja fino kazem da trebamo da se utalimo i kupimo tenk
da fino srusimo zgradu Saveza, jer nakon onakvog sudjenja nama u Kupu, Stankic da bude delegiran na derbiju kola..Apsurd..

Support Velez, It's logical! ★
4 ofsajda nam svirali bez ikakve veze vidjelo se a od toga dvije sigurne sanse za gol,zurzinov je trebao dobiti plavi karton a ne zuti ili crveni.
SARAJEVO dobilo 6 kartona a svinjski 2 a vidjelo se kako je ko igrao,gol iz ofsajda i to je igrac bio najblizi pomocnom i nema sanse da nije vidio,dok je glavni sudija sistemski prekidao napade i dodjeljivao faulove.
JA SAM ZA ISTUPANJE IZ LIGE JER VISE OVO NEMOGU DA GLEDAM BEZVEZE CU NESTO URADITI I ZAVRSITI U ZENICI.
ZURZINOVU CE OVO BITI ZAPAMCENO I IMACE DOBAR DOCEK.
SARAJEVO dobilo 6 kartona a svinjski 2 a vidjelo se kako je ko igrao,gol iz ofsajda i to je igrac bio najblizi pomocnom i nema sanse da nije vidio,dok je glavni sudija sistemski prekidao napade i dodjeljivao faulove.
JA SAM ZA ISTUPANJE IZ LIGE JER VISE OVO NEMOGU DA GLEDAM BEZVEZE CU NESTO URADITI I ZAVRSITI U ZENICI.
A jednom prilikom kada je svirao offside...onaj pomocnik se bukvalno izvinjavao jednom od igraca Zrinjskog...u smislu:jbg. brate bio si 3 metra u offside-u nisam te mogao pustiti...a kod gola je ipak "odradio" svoje...
-
- Kontakt:
ma j***s ovu ligu... stvarno jadno... saudjenje je previse jadno... 2 metra u ofsajdu momak i pomocni sudija nista
i dobije momak crveni karton sto je priso i molio da pusti ponovo da vidi jel ofsajd
ma nema sta... jadna je ova nasa liga...

Ovakav scenario se moze desit samo nasem Sarajevu.
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
Otimačina!
Žuržinov = Regoje
Kristić = Spaho
Kristić: "Čini se da je bio ofsajd"
"Nesportski od Hamzagića što nije prihvatio izvinjenje Žuržinova"(Možda mu krmak psuje mrtvu sestru dok ga tapše po glavi...)
Onda šuti kad treba jasno reći da igrač Sarajeva nije bio u ofsajdu koji mu je sviran...
Ovo s prenosima je dodatna blamaža. Dodatno se ističe sav jad, koji treba sakriti, pa nek' u "mraku" krade ko koga hoće...
Bosna i Hercegovina, država u kojoj se lopovluk godinama brižljivo njeguje i gdje ga je previše da bi uopšte postojala želja za iskorjenjivanjem istoga.
Žuržinov = Regoje
Kristić = Spaho
Kristić: "Čini se da je bio ofsajd"
"Nesportski od Hamzagića što nije prihvatio izvinjenje Žuržinova"(Možda mu krmak psuje mrtvu sestru dok ga tapše po glavi...)
Onda šuti kad treba jasno reći da igrač Sarajeva nije bio u ofsajdu koji mu je sviran...
Ovo s prenosima je dodatna blamaža. Dodatno se ističe sav jad, koji treba sakriti, pa nek' u "mraku" krade ko koga hoće...
Bosna i Hercegovina, država u kojoj se lopovluk godinama brižljivo njeguje i gdje ga je previše da bi uopšte postojala želja za iskorjenjivanjem istoga.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Stvarno zalosno!!
Opet,trebali bi biti sretni sto je bio prenos na tv-u jer mislim da bi nam jos pored onog ofsajda dosudili jos slicnih stvari pa bi nas oni cigani dobili sa 2,3 gola razlike
U ovoj ligi jednostavno ne treba ucestvovati...DNO DNA
Opet,trebali bi biti sretni sto je bio prenos na tv-u jer mislim da bi nam jos pored onog ofsajda dosudili jos slicnih stvari pa bi nas oni cigani dobili sa 2,3 gola razlike

Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Iskreno mi je zao ovog sto se komsijama desilo... FAkat kriminal. Pa ni ofsajd me nije toliko nasekirao kao lakat u vrat onog seljaka Zurzinova. Sramota, sramota, sramota...
Gledacu jos jednu tekmu,sa Zrinjskim na kosevu i to samo ako bude igrao majmun Zurzinov....kobe je napisao/la:4 ofsajda nam svirali bez ikakve veze vidjelo se a od toga dvije sigurne sanse za gol,zurzinov je trebao dobiti plavi karton a ne zuti ili crveni.
Dont be so sure. Vi ste i dobro prosli.Zike_HzSa je napisao/la:Ovakav scenario se moze desit samo nasem Sarajevu.
Opet će Usranović od javnosti napravit Budale.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
internet hulgani, na pogrešnom ste mjestu.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ja sam odavno primjetio da onaj Krstic navija za Zelju(bez uvrede manijacima)svojim komentarima sam sebe tjera na streljanje a Stakic i Zurzinov jadno do bola i njih na streljanje
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Poslije ovoga mogo bi se kladiti da su ovako prošli dalje u kupu. Dabogda crkli.
VOLIO BIH DA VELEŽ OSVOJI LIGU, SAMO RADI OVIH SVINJACA , NEK SE UBIJAJU OD ZAVISTI !
VOLIO BIH DA VELEŽ OSVOJI LIGU, SAMO RADI OVIH SVINJACA , NEK SE UBIJAJU OD ZAVISTI !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
Sta ovo treba da znaci ?admin je napisao/la:internet hulgani, na pogrešnom ste mjestu.
Analic ne njajke... Opet ti kazem. Naucite svoje igrace i trenera osnovnoj kulturi i onda mozete nesto pricati. Pitare su danas jednostavno pokrali...
Ne treba ucestvovato.LOPOVSKU VAM MAMICU.Napoli je napisao/la:Stvarno zalosno!!
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
e moj brate ovo se celiku desava u svakoj utakmici igro kuci il na strani otkad je krenulo ovo jadno prvenstvo...............truba citava liga na sve lici samo ne na fudbalZike_HzSa je napisao/la:Ovakav scenario se moze desit samo nasem Sarajevu.
ovo je tuga i jad od lige ,
Sarajevo apsolutno zasluzilo 3 boda jer je nadigralo Zrinjskog , primaju gol iz ofsajda dubokog najmanje 1,5 m ....Zurzinov trebao biti iskljucen davnih dana i dobije zuti na kraju utakmice , katastrofa ...
jadna nam majka sa ovakvim sudijama , a prvenstveno sa ovakvim savezom koji nikoga apsolutno ne sankcionise ..
kad ovako sude utakmicu koja se prenosi na TV-u onda tek možete zamisliti sta rade kad nema prenosa ...
Sarajevo apsolutno zasluzilo 3 boda jer je nadigralo Zrinjskog , primaju gol iz ofsajda dubokog najmanje 1,5 m ....Zurzinov trebao biti iskljucen davnih dana i dobije zuti na kraju utakmice , katastrofa ...
jadna nam majka sa ovakvim sudijama , a prvenstveno sa ovakvim savezom koji nikoga apsolutno ne sankcionise ..
kad ovako sude utakmicu koja se prenosi na TV-u onda tek možete zamisliti sta rade kad nema prenosa ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
kako je tvoje ime pa te vrijedjaju neke psovke odavde.admin je napisao/la:internet hulgani, na pogrešnom ste mjestu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.