Imal mene gdje tu kao clana izvrsnog odbora
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
@123456
nadam se da si i mene kandidovao,inace pokrenucu medijsku hajku na tebe.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
..pa evo sekretaru,oni su u prijasnjim postovima rekli da brisete njegove golove i da im priznate ustvari samo ovo kolo,ova 3 boda 
lech je napisao/la:ma brisi sve njegove prognoze jbg i daj nam ta 3 boda pa da nastavimo igrati. ovo jeste samo igra, ali smo eto popusili sada... zato iduce sezone ima da drito idemo u prvu ligu. trecu cemo prekucatisto se mene tice imas zeleno svjetlo...
ps i ako budete trazili novog clana saveza imajte me u vidu.. admin mi prosli put nije odgovorio jbg
pokrenucu ja i kampanju.. "Anti-Munib!" samo dok slogan smislim
fanatikos je napisao/la:i ja se slazem obrisati sve njegove prognoze i onda kako treba krenuti.i kada ga izbacite vec smo nasli novog igraca
GARGERION .kada AulleTa izbacite ubacite GARGERION u nas tim
lech je napisao/la:da, i meni je ovaj korisnik poslao pp... dakle njega primite, a @fanatikos ti preuzmi kapitensku traku jer si najduze u klubu
muhovic je napisao/la:..pa evo sekretaru,oni su u prijasnjim postovima rekli da brisete njegove golove i da im priznate ustvari samo ovo kolo,ova 3 boda
lech je napisao/la:ma brisi sve njegove prognoze jbg i daj nam ta 3 boda pa da nastavimo igrati. ovo jeste samo igra, ali smo eto popusili sada... zato iduce sezone ima da drito idemo u prvu ligu. trecu cemo prekucatisto se mene tice imas zeleno svjetlo...
ps i ako budete trazili novog clana saveza imajte me u vidu.. admin mi prosli put nije odgovorio jbg
pokrenucu ja i kampanju.. "Anti-Munib!" samo dok slogan smislimfanatikos je napisao/la:i ja se slazem obrisati sve njegove prognoze i onda kako treba krenuti.i kada ga izbacite vec smo nasli novog igraca
GARGERION .kada AulleTa izbacite ubacite GARGERION u nas timlech je napisao/la:da, i meni je ovaj korisnik poslao pp... dakle njega primite, a @fanatikos ti preuzmi kapitensku traku jer si najduze u klubu
Hvala muhovic.Ipak cu sacekati i njihov odgovor na pp.Mislim da je ovako najbezbolnije i najpravednije.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
..ok,ok123456 je napisao/la:Hvala muhovic.Ipak cu sacekati i njihov odgovor na pp.Mislim da je ovako najbezbolnije i najpravednije.
Izvinjavam se svima na svom neodgovornom i neopravdanom postupku, nemam opravdanja. Ali, iz tima ne idem, niti me možete tako izbaciti bez moga znanja. Ovo je bila jedina tekma koju sam neodgovorno promjenio rezultate, obrisati sve moje prognoze je abnormalno. Ostajem kapiten BackSpace Uniteda, hvala ćao !
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
To vise ne zavisi od tebe.Nezelim raspravljati sa tobom oko toga koliko si i kad mjenjao rezultate.Sve je jasno.Ako tvoja dva saigraca kazu da neces biti njihov saigrac tako ce i biti.AulleTa je napisao/la:Izvinjavam se svima na svom neodgovornom i neopravdanom postupku, nemam opravdanja. Ali, iz tima ne idem, niti me možete tako izbaciti bez moga znanja. Ovo je bila jedina tekma koju sam neodgovorno promjenio rezultate, obrisati sve moje prognoze je abnormalno. Ostajem kapiten BackSpace Uniteda, hvala ćao !
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
uuuu postaje sve zanimljivije javlja se i optuzeni 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Mir u sudniciS-Y-L-A-R je napisao/la:uuuu postaje sve zanimljivije javlja se i optuzeni
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Ma šta ćeš ga još pitati želi li igrati.. izbaciti ga i ćao. 
...što je više lome to je volim jače...
- spielführer_21
- Kontakt:
Hebeš liverpool.chelsea, ovo je zanimljivo.. 
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Jedino pravo rjesenje je da @Aulleta dobije ban sto se tice upravnog odbora,a sto se kluba tice staviti mu ban na jedno 2-3 utakmice neigranja !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Postalo zanimljivije od SeherzadeamEl_rooB je napisao/la:Mir u sudniciS-Y-L-A-R je napisao/la:uuuu postaje sve zanimljivije javlja se i optuzeni
41.21.1.
..koja smjelost i hrabrost javiti se nakon velikog skandala

spielführer_21 je napisao/la:Hebeš liverpool.chelsea, ovo je zanimljivo..
Hahah ovi tamo nesto zazvlace.Ovdje uvijek se nesto desava.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
i jos uz to reci da ga ne mozemo izbaciti...Strajk ne disanja nastavljam !

A C A B !
..kako zivis onda ?!Emir_ZENICA je napisao/la:i jos uz to reci da ga ne mozemo izbaciti...Strajk ne disanja nastavljam !
- Megamon
- Kontakt:
Ja se povlacim iz lige ako ovaj pacenik i prevarant ostane u istoj 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Padaju i ucjene.Megamon je napisao/la:Ja se povlacim iz lige ako ovaj pacenik i prevarant ostane u istoj
...što je više lome to je volim jače...
Samo lagano.Vecd imam jedo odobrenje za izbacivanje iz tima cekam jos jedno od njegovi saigraca i to je to.Nema vise sta reci.U skoro kraj SeherzadeMegamon je napisao/la:Ja se povlacim iz lige ako ovaj pacenik i prevarant ostane u istoj
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
..hocel se uzet na kraju ?!123456 je napisao/la:Samo lagano.Vecd imam jedo odobrenje za izbacivanje iz tima cekam jos jedno od njegovi saigraca i to je to.Nema vise sta reci.U skoro kraj SeherzadeMegamon je napisao/la:Ja se povlacim iz lige ako ovaj pacenik i prevarant ostane u istoj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.