Meni su 100 uzeli ako nisi do sad procitao na drugoj temi..JTS je napisao/la:Ima li još neko da su ga Englezi raspali izuli za pare ? 180 KM mi uzeše iz džepa sljepci mutavi

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Meni su 100 uzeli ako nisi do sad procitao na drugoj temi..JTS je napisao/la:Ima li još neko da su ga Englezi raspali izuli za pare ? 180 KM mi uzeše iz džepa sljepci mutavi
Boga mi, ja sam danas u finom plusu, bas me krenulo otkad su pocele ove kvalifikacije.Danas odigrao Bosnu, Srbe kosarku, Turke kosarku i Latviju kosarku na cenera=25, drugi listic Francuze, Spance, Turke fudbal, Svicarsku i opet Srbe kosarku i to je proslo, tako sakupi se 4-5 listica i bude se u finom plusu.Sreca moja da su se poklopili neki rezultati, da nisu, bio bih u minusu velikomsoxx je napisao/la:E **** ga svaki put neko ovo napiseThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Ko nije danas uzeo pare, nek se ne kladi vise.
Trebalo je imati srece pa ne ubaciti luxemburg i engleze.. Ostalo je fino proslo
Meni prijatelji iz Srbije govore da ne igram na njih, da su loši, da su im igrači sljepci, ovo ono, ja ih poslušam i umjesto Srbije odigram ova go*na raspala ..e u ku*ac krasni.soxx je napisao/la:Meni su 100 uzeli ako nisi do sad procitao na drugoj temi..JTS je napisao/la:Ima li još neko da su ga Englezi raspali izuli za pare ? 180 KM mi uzeše iz džepa sljepci mutavi
http://pokit.org/get/?ab9c36178efbf261f ... 035d3b.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;soxx je napisao/la:Ja ne znam sto Ruse nisam igrao il Srbe.. Na srbe sam se bojao zbog skotske al eto ubili ljudi vels.. Za ruse nemam pojma, kvota me otjerala haman.
Sto da ne, nije otkriven prelaz cini mi se nego samo da se radi o spanskom kupu. Pa nije svaki prelaz iz 1 u 2Tritolone je napisao/la:Ocito to nije to, a mozda je iz 2 u 1
ja na bet-at-home-u isparatio prelaz, a na wwinu cistu 2. Tako da i ovako ostane meni superTritolone je napisao/la:Ma znam, samo pricalo/pisalo se o prijelazu 1u2, ja sam ispratio sa nekim sitnisem eto samo da imam nesto gledat
cadiz-arroyo 0:1 radije tu pucaj 1 na poluvremenu10DelPiero je napisao/la:Ako ovako ostane ja na poluvremenu bacam 1 na Lugo pa kako bude
dobrodosao i zelim ti da sto manje pises na ovoj temi (kukanje)Robin je napisao/la:Padnem glupi Xerez dg1 na 50 maraka...
Ma htio sam reci da sto vise dobijas,a manje padasRobin je napisao/la:ma nemam gdje drugo kukati moram se negdje zaliti, halali buraz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.