Nexus 5thekoplegend je napisao/la:Najbolji telefon koji se moze kupiti za nekih 600 KM ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

[youtube][/youtube]
LETI!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nexus 5thekoplegend je napisao/la:Najbolji telefon koji se moze kupiti za nekih 600 KM ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
sto nam nisi dao izvor usput?SamoZeljo je napisao/la:Nokia u buducnosti ipak ne misli praviti mobitele. Kaze direktor Rajeev Suri.
Znaci, da se ne nadamo.
Inace, tek 2016 Nokia moze praviti mobitele (ima pravo), ali nije potpuno jasno da li u narednih 10 godina ima pravo koristiti ime Nokia za te mobitele.
Ocigledno da je vise nebitno jer ljudi ne misle ni pokusavati.
(ili je ovo izjava njihovog direktora samo da bi se pokrenula prica oko toga, marketing... ali sumnjam)
Ne nadaj se ni da će se 2016. vratiti!QUARESMA 18<<< je napisao/la:sto nam nisi dao izvor usput?SamoZeljo je napisao/la:Nokia u buducnosti ipak ne misli praviti mobitele. Kaze direktor Rajeev Suri.
Znaci, da se ne nadamo.
Inace, tek 2016 Nokia moze praviti mobitele (ima pravo), ali nije potpuno jasno da li u narednih 10 godina ima pravo koristiti ime Nokia za te mobitele.
Ocigledno da je vise nebitno jer ljudi ne misle ni pokusavati.
(ili je ovo izjava njihovog direktora samo da bi se pokrenula prica oko toga, marketing... ali sumnjam)
http://www.nokiapoweruser.com/2014/11/1 ... -products/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.windowscentral.com/do-not-lo ... e-business" onclick="window.open(this.href);return false;Suri today made it clear that Nokia has no plans to return to smartphones.
After licensing out their smartphone patents and turning over all of their star employees to Microsoft, Nokia is now barren of nearly all of their mobile res.ources!!
Earlier today in a London analyst meeting Nokia CEO Rajeev Suri outlined Nokia's future business strategy. It includes Nokia's further development of its HERE Maps, Networks, and Technologies divisions, which have already returned the company to profitability.
However, Suri noted that although Nokia may license out their brand in the future, they are not considering a return to direct consumer handsets. As noted in an excellent analysis by ZDNet's Jo Best:
"We are not looking to a direct consumer return to handsets per se," he said, but added that the Nokia "brand will return to the consumer world" through licensing deals in the longer term."
So yes, Nokia as a brand may live on in many forms, including set-top boxes, digital cameras, and maybe even smartphones, but not directly as Nokia-manufactured devices.
As mentioned earlier, the notion a CEO would steer his company back into a field in which they just left due to the division effectively failing would be a terrible idea. There would be too much risk in capital for the company whereas licensing the Nokia brand is a much safer and risk adverse endeavor to pursue.
In other words, let it go. There will be no more Nokia-developed smartphones.
DesimaL je napisao/la:Da li je neko imao slican problem.
Trenutno imam HTC 500 i nikako se ne puni preko noci.Tj najvise sto se napuni je oko 2 do 3 posto baterije.A preko dana je sve uredu.
Ne mozes ti na PayPal racun uplacivati iz nase zemlje, no ako uplatis na racun u banci koji je povezan s PayPalom, to ti je isto kao da si uplatio na PayPal, pa mozes s njim platiti sta hoces, ovdje je PP samo prenosilac novca sa banke na racun prodavacaadisice je napisao/la:Jel iko ovde uplaćivo na paypal direkt iz banke npr otiđem u banku i dadnem lovu a oni uplate na pp račun i da li može tako bez kred. kartice?
Meni FIFA UT zakon:xaves je napisao/la:Ne igram inace igre za ove androide i to ali svima preporucujem dream league soccer, dzeko kao kapiten i sibaj
To nijee upitno da je fifa bolja ma i da je rf bolji, ali jednostavno za ove malo slabije androide ovaj je taman, s obzirom da uzima 100njak megabajtaBordoArmy88 je napisao/la:Meni FIFA UT zakon:xaves je napisao/la:Ne igram inace igre za ove androide i to ali svima preporucujem dream league soccer, dzeko kao kapiten i sibaj
http://lh6.ggpht.com/VNtFgtpvn9o_GJqVp0 ... aw=h900-rw" onclick="window.open(this.href);return false;
https://play.google.com/store/apps/deta ... fifa15_row" onclick="window.open(this.href);return false;
Jesam ja bas jucer...i vec jednom prije toga...naime, jucer dok sam bio na poslu, prikljucim ga na punjac i pise sve lijepo da se puni, ali ne moze preko 5% ...kad sam dosao kuci, uzeo sestrin punjac od samsunga, sve ok..ali poceo mi je ici na qrac, i displej me cesto zeza, tako da, pokusacu da ga se rijesim sto prije..DesimaL je napisao/la:DesimaL je napisao/la:Da li je neko imao slican problem.
Trenutno imam HTC 500 i nikako se ne puni preko noci.Tj najvise sto se napuni je oko 2 do 3 posto baterije.A preko dana je sve uredu.
Bluetooth.filip13 je napisao/la:kako sliku sa kompa prebaciti na mobitel?
Mozes na grbavici uzeti za 600 km Samsung galaxy s4 ako preferiras uopste samsung.BordoArmy88 je napisao/la:Nexus 5thekoplegend je napisao/la:Najbolji telefon koji se moze kupiti za nekih 600 KM ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
[youtube][/youtube]
LETI!
Saurman je napisao/la:Nakon što nisam uspio naći Nexus 7, odlučio sam uzeti Samsung Galaxy Tab 4 7 inča i mogu reći da sam prezadovoljan.Preporuka za one koji razmišljaju o tabletu.
Bila je Nokia glavna do pojave Smartphonea, a onda je poceo pad. Tvrdoglavost ih je kostala.QUARESMA 18<<< je napisao/la:vratice se oni, samo nece biti kao prije, tj morace se preko drugog proizvoditi
nokiji nije toliko presudio wp, koliko elopova tvrdoglavost da se probije na americko trziste, a zapostavili evropu,a nokia je bila glavna u evropi
rano je jos govoriti naravno, al u dvije godine se sve promjeni, imaju fore da razmisle dobro svakako
Sent from my Nokia 909
prikopcaj ga preko usb kabla i kopiraj, isto ko kad kopiras sa mobitela na pc ti je tofilip13 je napisao/la:Saurman je napisao/la:Nakon što nisam uspio naći Nexus 7, odlučio sam uzeti Samsung Galaxy Tab 4 7 inča i mogu reći da sam prezadovoljan.Preporuka za one koji razmišljaju o tabletu.
nemam bluetooth
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.