Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Insect_terminator
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Insect_terminator » 10 feb 2014, 14:09

U dinamu i hajduku ima kandidata za reprezentaciju, bilo bi tragikomicno da na SP ne ode bas niti jedan igrac iz prvaka drzave ukoiko to Dinamo bude :mrgreen: . Izbjegavati igrace dinama zato sto je Mamic u klubu je cisti debilizam, ne mislim tu samo na dinamo nego i na hajduk. Ilicevic nije bas nesto pokazao dok Bubnjic nije mislim igrao niti jednu utakmciu cijele sezone. Po meni je logicnije kako nema Simunica pozvati Malocu umjesto Bubnjica. Standardan je u Hajduku koji ove sezone igra poprilicno iznad ocekivanja. Neka mu da pola sata eventualno i mozda se uspije prodat sto bi Hajduku a i Maloci pasalo. Protiv toga sam da Maloca igra umjesto Corluke ili Lovrena ali traziti da ga pozove umjesto Bubnjica je sasvim u redu. Da se mene pita radije bi vidio u momcadi Halilovica nego Ilicevica ionako nece niti jedan ni drugi vjerojatno odigrati minute na SP samo od Halilovica vjerojatno cemo imati koristi u buducnosti od Ilicevica nikakve. Bila bi tragedija izbjegavati igrace iz HNL-a kao da su rezerve Udinesea ili HSV-a toliko bolji od nekog igraca iz top 3 HR kluba.

Tako se Kranjcar inatio 2006 kada nije htio pozvati Dudu-a dok je Modric dobio svega par minuta zbog Mamica pa je na kraju ispao smijesan da ne kazem kreten.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 10 feb 2014, 14:49

Kovacu svaka cast na popisu.

Nema nitko iz Dinama/Hajduka, a bome i nema potrebe.
RIP CITY!

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 10 feb 2014, 16:18

Gostujuci:
http://www.footyheadlines.com/2014/01/c ... eaked.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Nece sliku da mi stavi...

Kakvo savrsenstvo od dresova cemo imat 8-) 8-)
RIP CITY!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 10 feb 2014, 16:31

Domaci su savrseni, sto vise gledam sve mi se vise svidja ova crvena umjesto bijele. Gostujuci su fuj. Kao neka majica s pijace.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 10 feb 2014, 17:56

Signore je napisao/la:Domaci su savrseni, sto vise gledam sve mi se vise svidja ova crvena umjesto bijele. Gostujuci su fuj. Kao neka majica s pijace.
Ne mozes sa slike ocijenit kvalitetu, tj. i domaci i gostujuci su iste kvalitete, samo st osvatko ima svoj ukus :mrgreen: ..
RIP CITY!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 10 feb 2014, 19:24

Odličan popis Kovača.Svi su tu koji zaslužuju.Nema raznih Sammira i Halilovića.Ako ovako nešto odvede i na prvenstvo ne bi me čudilo da im eventualno ispadanje u skupini ili 1/8 finala posluži kao razlog da ga šutnu jer se nisu vodili ovi podobni.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 10 feb 2014, 20:09

Lillard0 je napisao/la:
Signore je napisao/la:Domaci
su savrseni, sto vise gledam sve mi se vise svidja ova crvena umjesto
bijele. Gostujuci su fuj. Kao neka majica s pijace.
Ne mozes sa slike ocijenit kvalitetu, tj. i domaci i gostujuci su iste
kvalitete, samo st osvatko ima svoj ukus :mrgreen: ..
Nisam ni pricao o kvaliteti vec o izgledu dresa koji je vjerojatno najodvratniji od svih koje je Hrvatska ikad nosila.

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 10 feb 2014, 21:29

iz dinama ne vidim nikog tko bi išao na sp, iz hajduka kalinić i možda maloča u slučaju nužde.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 10 feb 2014, 21:43

Dobra su oba dresa. ;)

Ima jos do SP, sve to treba svejedno ispitati, no bitno je da se ide iskljucivo po zaslugama, u ovom momentu je popis dosta realan.

''Dajte Modricu desetku, ovaj Real igra kako on zeli!''

ŠPANJOLCI se danas natječu tko će slikovitije opisati ulogu Luke Modrića u igri Reala. Cijeli Santiago Bernabeu skandirao je njegovo ime, iako nije zabio niti jedan gol u pobjedi 4:2 nad Villarrealom.

Nije podijelio niti asistenciju, no Luka Modrić bio je igrač utakmice i pobrao "standing ovation" nogometnog hrama u Madridu. Kao da to nije dovoljna čast, reporteri vodećih španjolskih medija sugeriraju da bi hrvatski reprezentativac morao preuzeti i dres s brojem deset te i službeno postati mozak ekipe, kako mu tepaju.

"On je igrač koji dobije ocjenu 10. Modrić je zaposlenik mjeseca, igrač koji je uvijek tu za suigrača, nogometaš kakavog svaki trener želi u ekipi", navodi "Marca" i predlaže da Modrić preuzme desetku koju je ostavio Mesut Oezil.

"Modrić nosi desetku u hrvatskoj reprezentaciji, nosio je taj broj i u Dinamu. Puno je razloga zbog kojih on zaslužuje desetku Reala, kao što je i Cristiano dobio svoj broj sedam", Marca objašnjava da je danas teško zamisliti kako bi izgledala momčad Reala bez Modrića.

"Rekao je prošlog ljeta da se najbolje osjeća kada kontrolira igru. Ancelotti mu je to dopustio" Imao je trener Reala dobar osjećaj. Real danas igra kako Luka želi.

"On se pirlagodi na sve. Duga ili kratka lopta, kontra ili građenje napada, svejedno"

Desetka bi mu dobro stajala na leđima, no ne bi bio prvi Hrvat. Nosio ju je već Robi Prosinečki, ali i legende kao što su Puskas, Di Stefano i Figo.

[youtube][/youtube]

Dominacija se nastavlja, odnosno Luka samo potvrdjuje ono sto je svatko sa gram mozga i miligram nogometnog znanja oduvijek znao - world class. 8-)
...Život za Široki...

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 10 feb 2014, 22:33

Signore je napisao/la:
Lillard0 je napisao/la:
Signore je napisao/la:Domaci
su savrseni, sto vise gledam sve mi se vise svidja ova crvena umjesto
bijele. Gostujuci su fuj. Kao neka majica s pijace.
Ne mozes sa slike ocijenit kvalitetu, tj. i domaci i gostujuci su iste
kvalitete, samo st osvatko ima svoj ukus :mrgreen: ..
Nisam ni pricao o kvaliteti vec o izgledu dresa koji je vjerojatno najodvratniji od svih koje je Hrvatska ikad nosila.
Onda sam te krivo shvatio...O ukusiam se ne raspravlja :mrgreen: ..
RIP CITY!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 11 feb 2014, 16:38

Olic po svemu sudeci odlazi iz Wolfsburga. Ima 34 godine i mislim da bi ga bilo lijepo gledat sezonu ili dvije u nekom HNL klubu. Od Hrvatskih klubova je igrao u Marsoniji, Zagrebu i Dinamu. Pamtim jedan interviju u kojem je rekao da nece doci u Dinamo po zavrsetku karijere, jer zeli da ga navijaci upamte kao igraca koji je tu igrao na vrhuncu, a ne poslije kad ne moze pruziti ni pola od toga. Meni bi bilo drago da u bilo koji klub dodje velicina kakva je Olic, a sigurno bi i njemu pasalo, jer bi imao zagarantovanu minutazu za razliku od nekih stranih klubova koji radije guraju mladje koji su jaci i koji su buducnost kluba.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 11 feb 2014, 18:08

Ola je prekvalitetan za HNL. On je kvalitet i za Bundesligu tako da mislim da ce tamo i ostat.
RIP CITY!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 11 feb 2014, 21:39

I Simunic je prekvalitetan pa je opet dosao. Sta fali da se jedan hrvatski igrac oprosti sezonom u HNL-u, jer je veliku vecinu tih igraca upravo ta liga lansirala u svijet, a medju njima je i Olic koji je svoju karijeru poceo u Marsoniji, 2002. je kao najbolji strijelac lige predvodio Zagreb do naslova prvaka. Istu stvar je sezonu poslije ucinio i sa Dinamom.

Kamo srece da se sve legende oprastaju sa sezonom-dvije u HNL-u

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 11 feb 2014, 21:46

Mislim da on jos moze igrati an visokoj razini i da ne treba geldati na oprostaj jos. Moze to zadnju sezone karijere, ali sada jos ne. Sve ovisi dokle on planira igrati.
RIP CITY!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 feb 2014, 22:26

ŠB_Fidelis je napisao/la:Krenula akcija Brazil, Kovač odgovorio Mamiću: Nije pozvao nijednog igrača Dinama!

NIKO KOVAČ ne gubi vrijeme, već danas objavio je kandidate za prvu pripremnu utakmicu za SP u Brazilu, svoju tek treću za kormilom Hrvatske. U St. Gallenu 5. ožujka od 20.30 sati Hrvatska igra protiv Švicarske.

Hrvatska nikada nije pobijedila Švicarsku, igrali smo dva puta, na Euru u Portugalu te na Poljudu u premijeri Igora Štimca.

Odmah na početku press konferencije primili smo popis kandidata. Na popisu je čak 27 igrača, dok na SP u Brazil Niko vodi njih 18.

"Imamo širi popis jer nas čekaju brojne obveze - cijepljenja, snimanja reklama, razni sastanci"., svjestan je Kovač histerije koja prijeti njegovim igračima uoči događaja godine.

Zato je i prilagodio popis.

Za dva vratara odlučio se izbornik, tu dileme jasno nema - Pletikosa i Subašić, koji je i jučer odigrao odličnu partiju protiv Ibrahimovića.

Obranu predvodi kapetan Darijo Srna, a tu su redom Vida, Ćorluka, Lovren, povratnik Pranjić, Schildenfeld, Vrsaljko, Strinić te Bubnjić i Milić, pred kojima je novo dokazivanje izborniku.

Vezni red predvode Modrić i Rakitić, zatim Perišić, Kovačić, Badelj i Kranjčar. Na krilu nova šansa za Ivu Iličevića, ali i povratak igri s defenzivnim veznjakom - na Kovačevom popisu su Vukojević i Maleš.

Među šestoricom napadača su Mandžukić, Olić, Eduardo, Jelavić te Benko i Rebić.

Reprezentacija se okuplja 2. ožujka, a u Švicarsku se putuje dan kasnije.

"Ovo nije fiksni popis" istaknuo je Kovač u startu. "Ako nekoga nema na popisu, ne znači da je otpao"

Kovač o Mamićevoj prijetnji smjenom zbog Halilovića: Od prvog dana zna se što je moj kriterij

Na popisu nema nikoga iz Dinama i Hajduka. Nema ni Sammira, koji je najavio povratak u dres.

"Sammir nije otpisan, ali sada sam se odlučio za ovih 27 igrača. Dinamo? Jučer sam bio u Rijeci da vidim kandidate ali nisam ih vidio", rekao je o odgođenom derbiju.

Hoće li u Dinamu prosvjedovati? Mamić je krenuo s kampanjom i poručio da Kovač i Šuker moraju otići ako Halilović ne ode na SP.

"Od prvog dana jasno sam rekao koji će mi biti kriterij pri pozivu igrača. Toga se sada i držim"

slika

Ma bravo Niko! Samo deri po svom pa kud puklo da puklo, jer moze se tu uvijek reci mogao je pozvati i ovoga i onoga (ja prvi), medjutim podrzavam zato sto smatram da ima ispravan i cvrst stav te kvalitetna uvjerenja.

Evo, u OVOME je stvar, ako se ovi gore jos pitaju sta, kako, gdje, zasto. Nisu ni svjesni gdje je Hrvatska bila, odnosno gdje je najvecim dijelom i sada i s cim se sve mora boriti i koliko to sve utjece na igrace, kao i predstave koje je pruzala.
Strasan spisak igraca! Sretno komsije.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 13 feb 2014, 00:11

Mandzo hat-trick 8-) ...
slika
slika
slika
RIP CITY!

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 14 feb 2014, 16:23

http://www.tportal.hr/sport/nogomet/315 ... eniti.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Kad procitas tekst shvatis da je prakticki sve napisano istina i da ce ovako i biti.
RIP CITY!

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 15 feb 2014, 17:11

Ilicevic za HSV... :)
slika
RIP CITY!

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 17 feb 2014, 12:51

Šteta što nismo na vrijeme prepoznali ovog Drmića iz Nurnberga, mali je odličan ove sezone.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 17 feb 2014, 13:07

Baš nema Halilovića??Tolika trakavica oko njega a na kraju ništa :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.