Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Izgleda da su ga vratili sa aerodromaAdmir_Sa je napisao/la:ode stek u fulham, sranje. jedino ih može izvaditi da za te pare kupe kakvog dobrog igraca, al cisto sumnjam da ce
Zato sto je ova stranica napravljena jer je na toj as roma balkan bilo psovka i svadje iz dana u dan,i onda raja koja je najvise pisala na toj stranici je otisla na ovu novu,eto zasto a i admini te stranice su bili postavljali jednom u sedmici po jednu vijest,npr za tekmu roma inter nije bio najave i ovi skroz popizdili,zato se ova napravilaElLoco7 je napisao/la:Pa imate pravu stranicu Roma Balkan kakva je to blijeda kopija?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
hvala tebi na ponudi prijatelju ali ja sam ti nimalo odgovoran covjek (citaj:ljencuga) i neko ko ne provodi pretjerano puno vremena za fejsbukom da bi bio administrator. poznavajuci sebe to bi bila samo onako uloga 'na papiru' a da bi imali ikakve koristi od mene - ne biManuel je napisao/la:Evile da li bi volio da budes admin na ovoj stranici https://www.facebook.com/pages/Roma-Bal ... 8357427333" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako hoces javi da se dogovorimo za sve
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.