Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

A_d_0
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la A_d_0 » 29 avg 2010, 14:05

hepek04 je napisao/la:Za AC Milan sve ispod 30 godina su maloljetnici.
Jao jesi duhovit eto sve duhovi iz tebe izlaze.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 29 avg 2010, 14:27

hepek04 je napisao/la:Za AC Milan sve ispod 30 godina su maloljetnici.
Kako se ismijah brate mili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Milan dobio veliko pojačanje u vidu ovog izdajnika i ono što je važnije napomenuti za SIĆU :o
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 29 avg 2010, 14:35

A_d_0 je napisao/la:Ibra sada ima 28 godina ubrzo ce napuniti 29 i kako ce dogodine imati 31? Jedino ako njemu godine idu duplo brze od nas obicnih smrtnika. A Ibra je bosanac on kad vuglom spuca nema dalje kakav Chiellini,kakav Lucio kakvi bakraci.

Sigurno nisi ovako razmisljao, dok je igrao za Juve i Inter, no dobro razumijem te. Ipak, Ibra je dobar igrac i bit ce veliko pojacanje za Milan.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 29 avg 2010, 14:37

Adinjo je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Ibra sada ima 28 godina ubrzo ce napuniti 29 i kako ce dogodine imati 31? Jedino ako njemu godine idu duplo brze od nas obicnih smrtnika. A Ibra je bosanac on kad vuglom spuca nema dalje kakav Chiellini,kakav Lucio kakvi bakraci.

Sigurno nisi ovako razmisljao, dok je igrao za Juve i Inter, no dobro razumijem te. Ipak, Ibra je dobar igrac i bit ce veliko pojacanje za Milan.
Ja sam uvijek ovako razmisljao i za mene je uvijek bio najkompletniji i ponajbolji napadac na svijetu a ako mi ne vjerujes fino nadjes stranice dok je jos igrao u Interu i procitas moje postove.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 29 avg 2010, 14:44

Devil je napisao/la:
Lepo, napisao je da ce uci u 31.godinu zivota,nije rekao da ce napuniti.On je rodjen 1981 u oktobru mislim,dakle vec sada ulazi u 30.godinu zivota.

kako god da je napisao slagao je jer čovjek koji još nema 29 godina za 365 dana neće ući u 31. bez pomoći čarolije, al ipak kod njega je možda i to moguće nije džaba ibracadabra
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 avg 2010, 14:52

tony-mortale je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Lepo, napisao je da ce uci u 31.godinu zivota,nije rekao da ce napuniti.On je rodjen 1981 u oktobru mislim,dakle vec sada ulazi u 30.godinu zivota.

kako god da je napisao slagao je jer čovjek koji još nema 29 godina za 365 dana neće ući u 31. bez pomoći čarolije, al ipak kod njega je možda i to moguće nije džaba ibracadabra
Ne shvatas ali nije ni bitno,covek je ispravno napisao.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 29 avg 2010, 14:57

Ibra je i dalje jedan od najboljih napdaca na svijetu i sigurno ce bit veliko pojacanje za Milan...meni ko navijacu Intera smeta sto se odlucio na ovakav ciganski potez iako mi nikad nije bio omiljeni igrac,al ovaj potez mu je fkt bzvze i zelim mu sve najgore u ovoj sezoni 8-) i sigurno da mu ovo nije korak naprijed u karijeri,kako bih volio da sad Barca osvoji LP,da mu bude isto ko s Interom :mrgreen:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 29 avg 2010, 14:58

Cim napuni 29 ulazi u 30-tu godinu zivota, a on za mjesec dana ulazi u 30-tu
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 29 avg 2010, 15:13

Nakon dugo vremena, jedva sam čekao početak nove sezone :)
Vjerujem i nadam se da je ova sezona početak kraja Interova vladanja. Njihova bajka je završena, na scenu stupaju novi. Dojadili su i Bogu i narodu....

Moji favoriti su: Milan i Roma, a očekujem i nekog od ovih manjih iz prikrajka. Nažalost, Juve mi djeluje još neuigrano i slabašno..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

hepek04
Kontakt:

Post Postao/la hepek04 » 29 avg 2010, 15:14

Uz Ronalda sigurno ce biti proglesen najvecim izdajnikom Serije A. Inter, Juventus, Milan, jos samo da potpise za Fiorentinu.
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 29 avg 2010, 15:15

nevjernik je napisao/la:Cim napuni 29 ulazi u 30-tu godinu zivota, a on za mjesec dana ulazi u 30-tu
da da, znači sljedeće sezone(koja počinje isto tako u augustu u italiji valjda to znaš) će imati 29 godina ili kao što ti kažeš biće u 30-oj, a ne 31. tako da znam ja vrlo dobro što pišem, odnosi se i na devila, al to što vi namjerno sad pravite starca od ibre(da ponovim, mlađi od etoa,milita i suaza) je drugi par cipela,
Interista di cuore tebi svaka čast, jedini kažeš šta stvarno misliš, ovi drugi glume da im nije krivo a to izbija iz svake njihove rečenice, pazi i meni bi bilo extra krivo da je sad kaka nakon godine u realu prešao u inter, nije da nebi mogao spavati, al krivo bi mi bilo sigurno

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 29 avg 2010, 15:17

nevjernik je napisao/la:Cim napuni 29 ulazi u 30-tu godinu zivota, a on za mjesec dana ulazi u 30-tu
da da, znači sljedeće sezone(koja počinje isto tako u augustu u italiji valjda to znaš) će imati 29 godina ili kao što ti kažeš biće u 30-oj, a ne 31. tako da znam ja vrlo dobro što pišem, odnosi se i na devila, al to što vi namjerno sad pravite starca od ibre(da ponovim, mlađi od etoa,milita i suaza) je drugi par cipela,
Interista di cuore tebi svaka čast, jedini kažeš šta stvarno misliš, ovi drugi glume da im nije krivo a to izbija iz svake njihove rečenice, pazi i meni bi bilo extra krivo da je sad kaka nakon godine u realu prešao u inter, nije da nebi mogao spavati, al krivo bi mi bilo sigurno
jeste u 30-oj, a ne u 31-oj

i opet ponavljam, kome je bolan krivo ? :?
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 29 avg 2010, 15:21

nevjernik je napisao/la:
jeste u 30-oj, a ne u 31-oj

i opet ponavljam, kome je bolan krivo ? :?
pa čitaš li ti uopšte postove, evo npr. interisti di cuore je krivo, tebi je drago, ok poštujem i to, sve ok, živio

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 avg 2010, 15:24

Devil je napisao/la:

Znači ovako, kad 3. oktobra 2010 godine Ibri bude rođendan, imaće 29 godina, sljedeće godine kad ga Milan otkupi, dakle 3. oktobra 2011 napuniće 30 godina. Već 4. oktobra 2011 Ibra će ući u 31. godinu života. Nema trikova ni čarolija, samo najobičnija prosta matematika.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 29 avg 2010, 15:29

alan_kardec je napisao/la:

Znači ovako, kad 3. oktobra 2010 godine Ibri bude rođendan, imaće 29 godina, sljedeće godine kad ga Milan otkupi, dakle 3. oktobra 2011 napuniće 30 godina. Već 4. oktobra 2011 Ibra će ući u 31. godinu života. Nema trikova ni čarolija, samo najobičnija prosta matematika.[/quote]

ali kakve veze ima oktobar, ibra je na posudbi sad do juna i onda u junu(ili julu2011) kad milan uplati prvu ratu(od ogromnih 8 miliona :lol: ) on postaje i zvanično milanov, et hajd sad ponovo računaj koliko će imati godina, nek ispadne po tvom i 35 nema veze, znam ja da si ti išao na onu opciju koja tebi više paše a to je da ga učiniš što je moguće starijim, ok legitimno sve ;)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 29 avg 2010, 15:31

Sad naleti na ovaj podatak o prosjeku godina:

Juve: 25,54.
Roma: 29,09.
Milan: 29,18.
Inter: 29,90.

Tek se sad vidi koliko je Juventus podmladio ekipu na osnovu prošle godine, a i inače u zadnji par godina. A ja mislio da Milan ima najstariju ekipu, ka ono Inter najstariji.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 29 avg 2010, 15:33

hepek04 je napisao/la:Uz Ronalda sigurno ce biti proglesen najvecim izdajnikom Serije A. Inter, Juventus, Milan, jos samo da potpise za Fiorentinu.
Sve je to mala maca za Vierija sto se tice izdanjika. Ronaldo nije nikakav izdajnik.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 avg 2010, 15:37

alan_kardec je napisao/la:

Znači ovako, kad 3. oktobra 2010 godine Ibri bude rođendan, imaće 29 godina, sljedeće godine kad ga Milan otkupi, dakle 3. oktobra 2011 napuniće 30 godina. Već 4. oktobra 2011 Ibra će ući u 31. godinu života. Nema trikova ni čarolija, samo najobičnija prosta matematika.
ali kakve veze ima oktobar, ibra je na posudbi sad do juna i onda u junu(ili julu2011) kad milan uplati prvu ratu(od ogromnih 8 miliona :lol: ) on postaje i zvanično milanov, et hajd sad ponovo računaj koliko će imati godina, nek ispadne po tvom i 35 nema veze, znam ja da si ti išao na onu opciju koja tebi više paše a to je da ga učiniš što je moguće starijim, ok legitimno sve ;)[/quote]

a fraera majko draga :lol: :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 29 avg 2010, 15:38

juventus 0244 je napisao/la:Sad naleti na ovaj podatak o prosjeku godina:

Tek se sad vidi koliko je Juventus podmladio ekipu na osnovu prošle godine, a i inače u zadnji par godina. A ja mislio da Milan ima najstariju ekipu, ka ono Inter najstariji.
jeste pomladili ekipu i riješili se starih igrača svaka čast(još grosa i camoranezija) iako su legende,
to milan nikako da uradi, zar ću gatuza i amrozinija gledati još par godina :roll: , mislim ono svaka čast, dali ste jako puno klubu, legende ste, ako hoćete neko mjesto u upravi, biti trener u primaveri i sl. ali brate dragi niste više za prvi tim

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 29 avg 2010, 15:45

juventus 0244 je napisao/la:Sad naleti na ovaj podatak o prosjeku godina:

jeste pomladili ekipu i riješili se starih igrača svaka čast(još grosa i camoranezija) iako su legende,
to milan nikako da uradi, zar ću gatuza i amrozinija gledati još par godina :roll: , mislim ono svaka čast, dali ste jako puno klubu, legende ste, ako hoćete neko mjesto u upravi, biti trener u primaveri i sl. ali brate dragi niste više za prvi tim
Pa upravo tako, kad tad mora doći taj trenutak kad će se morati oprostiti, jes da je teško kao sad za Trezegola, ali šta ćeš život ide dalje. Ali bolje polako po par igrača i kasnije se ne osjeti, ali teže je malo kad ode puno stariji iskusniji igrača iz tima, treba te mlade sve uigrati. Ima će Juve s tim problema ove sezone ali mislim da se neće puno osjetit na igri.

Upravu si i za Milan ima isto igrača koji su već ove sezone trebali otići, bar su trebali dva-tri ove sezone penzionisati ili "riješiti" se.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.