Da smo toliko losi, ne bi vam svako poredjenje s nama bilo.
Sloboda i Fukare vam rak rana

Moderator/ica: GracanicaAA
Sta je vama alibi?
Objasni nam ti definiciju pravog navijaca, kao i koristi koje imamo kako ja, tako i ostali navijaci?redbull93 je napisao/la: ↑10 sep 2023, 13:50Sta je vama alibi?
I jesmo li i u trecoj ligi bili nalozeni? Pa punili stadion zbog toga? Ako nisi znao, to ti se zove ljubav prema klubu, a ne prema ligi. Al, sta ti znas o tome, kad iz interesa pratis slobodu, kao 90% vas. Cast izuzetcima, koji u ovim nimalo dobrim vremenima za navijaca slobode ostali dosljedni sebe i prave slobode.
Ne mozes reci da radi lige Fukare ne zanima Sloboda, najveca je poenta u tome. A to tvoj kolrga kaze.antisisoja1919 je napisao/la: ↑10 sep 2023, 13:52Objasni nam ti definiciju pravog navijaca, kao i koristi koje imamo kako ja, tako i ostali navijaci?redbull93 je napisao/la: ↑10 sep 2023, 13:50Sta je vama alibi?
I jesmo li i u trecoj ligi bili nalozeni? Pa punili stadion zbog toga? Ako nisi znao, to ti se zove ljubav prema klubu, a ne prema ligi. Al, sta ti znas o tome, kad iz interesa pratis slobodu, kao 90% vas. Cast izuzetcima, koji u ovim nimalo dobrim vremenima za navijaca slobode ostali dosljedni sebe i prave slobode.
Hajd posto vidim da si u sve upucen.
To da, ali tvoj kolega trpa apsolutno sve moguce navijace Slobode u isti kos, a garantujem da osim par Fukara, niko drugi od nas sa foruma, pa i ostali nemaju apsolutno nikakvu korist od kluba. To sto Fukare uzimaju pare ili sta vec, ne znam, ne mora znaciti da svi uzimamoprisonbreak je napisao/la: ↑10 sep 2023, 13:54Ne mozes reci da radi lige Fukare ne zanima Sloboda, najveca je poenta u tome. A to tvoj kolrga kaze.antisisoja1919 je napisao/la: ↑10 sep 2023, 13:52Objasni nam ti definiciju pravog navijaca, kao i koristi koje imamo kako ja, tako i ostali navijaci?redbull93 je napisao/la: ↑10 sep 2023, 13:50
Sta je vama alibi?
Slazem se, cak stavise i kod nas na temi su svi moguci to osudili, cak i po gradu su se ljudi smijali kad su culi. Mada sto se mene tice, a vjerujem da i ostali isto misle, vecina nas dolazi radi Slobode, a ne radi Fukaraprisonbreak je napisao/la: ↑10 sep 2023, 14:02@DamirT
Al je istina da pojedinci uzimaju sto je zalosno, naravno ja licno i ne mislim da forumska raja uzima.
To treba iskorijeniti, klub treba pomagati..
Pa najvise tu pricu i vrte forumasi koji su najmanje na tekmama. Od pametovanja nemaju kad otici na utakmice. Ne mislim ovdje striktno na Batistuti, on je ok momak i raja.antisisoja1919 je napisao/la: ↑10 sep 2023, 13:21Druze, iskreno vise ste smorili sa tom pricom.BatistutA19 je napisao/la: ↑10 sep 2023, 13:15Danas ce bit duplo vise Robije u Rahicu nego Fukara u Gradacu a 3 puta je dalje od Zenice do Rahica nego od Tuzle iz Gradaca ...
Realno ocekujem laganu pobijedu Slobode 0-2,0-3 a Celik nece bas lako pobijedit ,moja neka predvidjanja 0-1,1-1,1-2..
Vidjet ce mo danas i klubove a i navijace ..
Nek bude koliko koga hoce.
Eto jesi li ti danas u Rahicu il si samo sa bracom preko foruma?
Ma ja njegove izjave ne uzimam za ozbiljno, pogotovo takve.prisonbreak je napisao/la: ↑10 sep 2023, 13:54Ne mozes reci da radi lige Fukare ne zanima Sloboda, najveca je poenta u tome. A to tvoj kolrga kaze.antisisoja1919 je napisao/la: ↑10 sep 2023, 13:52Objasni nam ti definiciju pravog navijaca, kao i koristi koje imamo kako ja, tako i ostali navijaci?redbull93 je napisao/la: ↑10 sep 2023, 13:50
Sta je vama alibi?
Ako je korist fasovana koja bolest, onda imamo koristDamirT je napisao/la: ↑10 sep 2023, 13:58To da, ali tvoj kolega trpa apsolutno sve moguce navijace Slobode u isti kos, a garantujem da osim par Fukara, niko drugi od nas sa foruma, pa i ostali nemaju apsolutno nikakvu korist od kluba. To sto Fukare uzimaju pare ili sta vec, ne znam, ne mora znaciti da svi uzimamoprisonbreak je napisao/la: ↑10 sep 2023, 13:54Ne mozes reci da radi lige Fukare ne zanima Sloboda, najveca je poenta u tome. A to tvoj kolrga kaze.antisisoja1919 je napisao/la: ↑10 sep 2023, 13:52
Objasni nam ti definiciju pravog navijaca, kao i koristi koje imamo kako ja, tako i ostali navijaci?
To, toantisisoja1919 je napisao/la: ↑10 sep 2023, 14:18Ako je korist fasovana koja bolest, onda imamo koristDamirT je napisao/la: ↑10 sep 2023, 13:58To da, ali tvoj kolega trpa apsolutno sve moguce navijace Slobode u isti kos, a garantujem da osim par Fukara, niko drugi od nas sa foruma, pa i ostali nemaju apsolutno nikakvu korist od kluba. To sto Fukare uzimaju pare ili sta vec, ne znam, ne mora znaciti da svi uzimamoprisonbreak je napisao/la: ↑10 sep 2023, 13:54
Ne mozes reci da radi lige Fukare ne zanima Sloboda, najveca je poenta u tome. A to tvoj kolrga kaze.![]()
aeroms33 je napisao/la: ↑10 sep 2023, 13:56Niste nam ni do muda. Celik ovakav kakav je sad za vas je institucija. Djeco prepisujte kako se vodi klub. Vasi placenici na kraju sezone i uprava ce se rastaliti a vas klub ostaviti u minusu. Celik svaki dan napreduje i nas niko nije godinu dana dobio . Niti ste bilji od nas na terenu a to ce medusobni dueli pokazati uskoro jer nas klub je klapa koja igra srcem. Vasi placenici ce okrenuti vam leda cim zagusti. Zivi bili pa vidjeli.
Zato gledajte kako se Celik kali i ide u vrh BH fudbala nebitno za godinu dvje,pet. Temelj je udaren mi samo mozemo naprijed a vama sljedi borba za klub i zestok udar kad vidite stvarnost
Ili FK Radnički
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.