Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
vozdra prije svega ne zelim da pljujem ni po kome ali bih htio da kazem da se slazem sa pojedinim clanovima o ibisevicu u zadnjih nekoliko utakmica nije zasluzio da igra od pocetka on bi trebao biti zamjena muslimovicu definitivno pozdrav za sve uz boziju pomoc nadajmose da cemo proci portugal (nisu nepobjedivi)
izvini joker, ali kad neko jako suta loptu a ti stojis 5 metara od njega i lopta te pogadja u nekih pola sekunde ili cak i manje, jel ti onda kazes da si ti isao da blokiras sut(iako ti nije bila namjera, niti si isao na loptu) ili je tebe taj neko napucao... mislim, koja ti je to logika covjece???jordan 23 je napisao/la:da ja ba sta serete,ja vedu ne mrzim,mislim da je momak jako dobar igrac,ali sad ga usraste bas.eto sad je muslimovic pogodio njega,zato so je smotan,ako cemo tako onda je vedad sinoc bio dezorijentisani paraplegicar,haj ba ne pricajte gluposti.cinjenica je da je sinoc vedo izgledao poput nekog prosjecnog igraca vrbanjuse,sto on svakako nije.niti je misimovic mogao pokazati nesto bolje,jer ga je pojela formacija takva.koliko sam samo procitao kritika na nas racun,od hasagica do cire.ja znam da smo svi frustrirani,ali smo frustrirani zbog manjka srece,i nepravde,koja vazda opali po nama,ali treba da smo svi ponosni,momci su pokazali srce bosansko,i svaka im cast.mi nikad ljepse igrali nismo,i nikad se vise nadali nismo.i treba da smo svi slozni,vise nego ikad.oni su ponos nacijeWolverine je napisao/la:potpis_dreamer_ je napisao/la:i za sve ove "pametnjakovice" koji tako dizu muslimovica u nebesa a ibisevicu zele povratak u Ameriku...
po.erem se ja na vase misljenje i mogucnost analize utakmice... Muslim je igrao 10tak minuta, onih 10tak minuta koji smo stvorili pritisak i kada su se portugalci povukli... da vidim sto bi muslim s trojicom na ledjima bio za 5 klasa bolji od Ibisevica a da pri tome moli Boga hoce li mu jedna ili dvije lopte u 10 minuta kako treba doci jer su nasi bili vecim dijelom tekme pogubljeni i nabijali lopte naprijed ko lithenstajn...
i da, ibisevic je tragicar utakmice jer iz poluvoleja nije sabio eurogol ili zato sto nije na prvu tukao nezgodnu loptu koju mozda nije ni ocekivao jer je ispred njega napravio odbrambeni pocetnicki kiks i pustio da ga olako lopta preskoci...
zato je muslimovic bio najbolji na terenu jer je umjesto da pogodi gol od sedam metara pogodio ibisevica u koljeno... a jest i ovaj ibisevic bezobrazan, namjerno tura koljena gdje ne treba...
vedo sinoc nije bio na nivou kao ni neki ostali nasi igraci care... ali vedo tragicar??? Veci od Dzeke koji fula go s 4 metra, lopta ne moze biti bolja... Sorry, ne mogu se sloziti nikad! Obojica su bili losi ali je Dzeko fulao priliku utakmice... Bas kao sto je fulao prije 7 dana u Hoffenheimu
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
ovo je korektno jako,momak mozda samo nije jos ono sto je bio,i sto svi od njega ocekujemo,ali daleko od toga da je los igracSa1942 je napisao/la:vozdra prije svega ne zelim da pljujem ni po kome ali bih htio da kazem da se slazem sa pojedinim clanovima o ibisevicu u zadnjih nekoliko utakmica nije zasluzio da igra od pocetka on bi trebao biti zamjena muslimovicu definitivno pozdrav za sve uz boziju pomoc nadajmose da cemo proci portugal (nisu nepobjedivi)
VOLIM TE ŽELJO
- TheManiacs
- Kontakt:
jordan 23 je napisao/la:ovo je korektno jako,momak mozda samo nije jos ono sto je bio,i sto svi od njega ocekujemo,ali daleko od toga da je los igracSa1942 je napisao/la:vozdra prije svega ne zelim da pljujem ni po kome ali bih htio da kazem da se slazem sa pojedinim clanovima o ibisevicu u zadnjih nekoliko utakmica nije zasluzio da igra od pocetka on bi trebao biti zamjena muslimovicu definitivno pozdrav za sve uz boziju pomoc nadajmose da cemo proci portugal (nisu nepobjedivi)
Od kako ga je onaj kloc iz Hamburga povrijedio ibisevic nije onaj isti ljudi.
nemoj te ga napadat nemoze vise. jos su ga dobro cuvali
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
ja se nemogu sjetiti ama bas nijedne utakmice sto je ibisevic dobro odigro u reprezentaciju, neznam da ljudsko bice moze losije odigrati neko on sinoc, apsolutno nista nije uradio dobro ,ako bude u prvi 11 u srijedu ja cu se zaklat
Umjesto pozutjelih u igru ubaciti Pjanica,Pandzu i Medunjanina! Ne bi bilo lose poceti sa Muslimovicem umjesto Ibisevica,ali mozda bi to bilo previse,napraviti 4 izmjene! kako god Ciro je vrhunski trener i nace on dobitnu kombinaciju! uz Boziju pomoc idemo u Afriku! u Zenici smo jaci bar 20-30%!
-
- Kontakt:
Pa eto ti reci sta je Ibisevic uradio za repku atkad je dosao u nju? Onaj gol u Estoniji je bilo teze promasiti kako ga je Miske proigrao majstorski, cak je jedva loptu i ugurao u gol. Daj mi jedan primjer kad je Ibisevic nesto uradio za repku? Jedan?_dreamer_ je napisao/la:i za sve ove "pametnjakovice" koji tako dizu muslimovica u nebesa a ibisevicu zele povratak u Ameriku...
po.erem se ja na vase misljenje i mogucnost analize utakmice... Muslim je igrao 10tak minuta, onih 10tak minuta koji smo stvorili pritisak i kada su se portugalci povukli... da vidim sto bi muslim s trojicom na ledjima bio za 5 klasa bolji od Ibisevica a da pri tome moli Boga hoce li mu jedna ili dvije lopte u 10 minuta kako treba doci jer su nasi bili vecim dijelom tekme pogubljeni i nabijali lopte naprijed ko lithenstajn...
i da, ibisevic je tragicar utakmice jer iz poluvoleja nije sabio eurogol ili zato sto nije na prvu tukao nezgodnu loptu koju mozda nije ni ocekivao jer je ispred njega napravio odbrambeni pocetnicki kiks i pustio da ga olako lopta preskoci...
zato je muslimovic bio najbolji na terenu jer je umjesto da pogodi gol od sedam metara pogodio ibisevica u koljeno... a jest i ovaj ibisevic bezobrazan, namjerno tura koljena gdje ne treba...
Muslimovic - jel se sjecas Norveske kad smo ih tamo tukli 2 1 - jel se sjecas cetri dana kasnije kad smo tukli Turke u Bih 3 2 - jel se sjecas hat trick protiv Hrvatske ?
Vedo samo smeta drugar i to sto prije Ciro skonta sto prije cemo otici na neko veliko takmicenje. Zbog njega druge repke mogu slobodno da drze dvojicu na Dzeki da Musli igra on bi prosao nekoga otrkio se, primio loptu kako treba, proigrao nekog suigraca, sve sto s Vedom mozes da sanjas.
Sto se ostalog tice taktika je bila dobra i mislim da je odbrana odigrala mnogo bolje nego sto se ocekivalo.
Zadnja izmjena: ZagorTeNej, dana/u 15 nov 2009, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
vidi ja ne napadam vedu niti branim zlatana,nego samo karikiram,ako je vasa logika da je tu kriv muslimovic,onda je ta logika nidje veze.a ti si napisao da je kriv muslimovic.haj nije bitno,ja ne serem ni po jednom od nasih igraca.svi bi mi voljeli da je dzeko ovako,ili vedo onako,a zar ne vidite da je uspjeh tih momaka,da smo mi nezadovoljni ovim minimalnim porazom,to dokazue kako momci igraju,i sta ocekujemo
VOLIM TE ŽELJO
-
- Kontakt:
---------------------------Hasagic------------------------
Berberovic--------Jahic------Nadarevic------Salihovic
Ibricic-----------------Bajramovic----------------Pjanic
------------------------Misimovic-------------------------
-----------------Dzeko-----------------Ibisevic-----------
More li vako? Ne znam sto Ciro bjezi od tog 4-4-2, kad svi igraci to igraju u klubovima? Prepustiti bokove Ibricicu i Salihovicu protiv vake ekipe je ravno samoubistvu. Vidjelo se kod gola. Salihovic to ipak moze odigrat, jer je borben, ali Ibricic ipak mora imati nekoga iza ledja.
Berberovic--------Jahic------Nadarevic------Salihovic
Ibricic-----------------Bajramovic----------------Pjanic
------------------------Misimovic-------------------------
-----------------Dzeko-----------------Ibisevic-----------
More li vako? Ne znam sto Ciro bjezi od tog 4-4-2, kad svi igraci to igraju u klubovima? Prepustiti bokove Ibricicu i Salihovicu protiv vake ekipe je ravno samoubistvu. Vidjelo se kod gola. Salihovic to ipak moze odigrat, jer je borben, ali Ibricic ipak mora imati nekoga iza ledja.
Po meni jedini koji je zakazao je Misimovic, al nije ni mogo sam protiv trojice. Mozda bi bilo bolje da je poceo Pjanic umjesto Muratovica,al mozda i nebi.
Da je usla koja od onih dvije stative i precke sad bi na forumu prizivali Brazil u finalu SP, a ovako nema nas gorih.
Citav svjet pozitivno o nama prica, samo smo mi sami sebi najgori.
Da je usla koja od onih dvije stative i precke sad bi na forumu prizivali Brazil u finalu SP, a ovako nema nas gorih.
Citav svjet pozitivno o nama prica, samo smo mi sami sebi najgori.
Moje misljenje da su nas sinoc najvise kostali bekovi,jer Ibricic i Salihovic nemogu iznijeti taj teret protiv Nanija i slicnih kvalitetnih krila. Daleko bolja opcia na desnoj strani bi bio Berberovic a na lijevo Jahic,i automatski pretvoriti u prividnu formac.4-4-2
Pjanic je svakako trebao igrati jer on moza drzati loptu i povuci naprijed sto nam je nedostajalo,ujedno na njemu bi bio jos neki zuti sto bi nam koristilo u srijedu.
Pjanic je svakako trebao igrati jer on moza drzati loptu i povuci naprijed sto nam je nedostajalo,ujedno na njemu bi bio jos neki zuti sto bi nam koristilo u srijedu.
a sjecas li se ti kad su te utakmice bile, i ko je bio selektor, i koji su ostali igraci igrali i kakve je bila taktika??? e pa kad se sjetis onda ces nadoci da to apsolutno nema veze sa utakmicom od sinoc... a kad si vec zapeo za tu temu, zapitaj se koliko je vedo utakmica presjedio na klupi kod cire kada je bio u top formi... a onda povreda...ZagorTeNej je napisao/la:Pa eto ti reci sta je Ibisevic uradio za repku atkad je dosao u nju? Onaj gol u Estoniji je bilo teze promasiti kako ga je Miske proigrao majstorski, cak je jedva loptu i ugurao u gol. Daj mi jedan primjer kad je Ibisevic nesto uradio za repku? Jedan?_dreamer_ je napisao/la:i za sve ove "pametnjakovice" koji tako dizu muslimovica u nebesa a ibisevicu zele povratak u Ameriku...
Muslimovic - jel se sjecas Norveske kad smo ih tamo tukli 2 1 - jel se sjecas cetri dana kasnije kad smo tukli Turke u Bih 3 2 - jel se sjecas hat trick protiv Hrvatske ?
Vedo samo smeta drugar i to sto prije Ciro skonta sto prije cemo otici na neko veliko takmicenje. Zbog njega druge repke mogu slobodno da drze dvojicu na Dzeki da Musli igra on bi prosao nekoga otrkio se, primio loptu kako treba, proigrao nekog suigraca, sve sto s Vedom mozes da sanjas.
Sto se ostalog tice taktika je bila dobra i mislim da je odbrana odigrala mnogo bolje nego sto sam ocekivao.
iskreno, zaboli me neka stvar ko ce igrati od njih, ali da mi neko pored mene nesto tako kaze za Ibisevica (a jos cak i navija za nasu reprezentaciju) ja bi ga zakucao u zemlju... treba da bude sramota svakog, momak je 8 mj bio van terena i vratio se sasvim solidno u formu...
to sto nas cirkan ne zna iskoristiti kvalitete vedada, to je neka druga prica...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Nazalost nije se on vratio jos u potpunosti.
I to je fakat.Ne treba nesto gurati nazor ako ne ide.
I to je fakat.Ne treba nesto gurati nazor ako ne ide.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sad u srijedu ce biti 3-0 za nas 

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
-
- Kontakt:
Tad smo imali uzasnu odbranu i tad je veci dio ove ekipe Muzurovic sastavio prvi put. Znaci prvi put su Dzeki Musli MIske i ostali zajedno zaigrali, a pobijedili su Norvesku i Tursku. Vedo se jeste povrjedio ali forma mu nije na nivou od tada i to se vidi na terenu._dreamer_ je napisao/la:a sjecas li se ti kad su te utakmice bile, i ko je bio selektor, i koji su ostali igraci igrali i kakve je bila taktika??? e pa kad se sjetis onda ces nadoci da to apsolutno nema veze sa utakmicom od sinoc... a kad si vec zapeo za tu temu, zapitaj se koliko je vedo utakmica presjedio na klupi kod cire kada je bio u top formi... a onda povreda...ZagorTeNej je napisao/la:Pa eto ti reci sta je Ibisevic uradio za repku atkad je dosao u nju? Onaj gol u Estoniji je bilo teze promasiti kako ga je Miske proigrao majstorski, cak je jedva loptu i ugurao u gol. Daj mi jedan primjer kad je Ibisevic nesto uradio za repku? Jedan?_dreamer_ je napisao/la:i za sve ove "pametnjakovice" koji tako dizu muslimovica u nebesa a ibisevicu zele povratak u Ameriku...
Sto se ostalog tice taktika je bila dobra i mislim da je odbrana odigrala mnogo bolje nego sto sam ocekivao.
iskreno, zaboli me neka stvar ko ce igrati od njih, ali da mi neko pored mene nesto tako kaze za Ibisevica (a jos cak i navija za nasu reprezentaciju) ja bi ga zakucao u zemlju... treba da bude sramota svakog, momak je 8 mj bio van terena i vratio se sasvim solidno u formu...
to sto nas cirkan ne zna iskoristiti kvalitete vedada, to je neka druga prica...
Sta ti smeta sto frajera kritikujem i navijam za svoju zemlju? Prije sto sam njega kritikovao pohvalio sam ostale igrace i Ciru za mnoge stvari koje mislim da su se odlicno izvele. Brate ne zelim ja da pljujem po njemu a ti sto bi me kucao u zemlju samo zato sto on igra za Repku a ja ga kritikujem i tebi je razum do bola. Mozda cu ti ispasti nezahvalan ali ja stvarno mislim da imamo kvalitet da prodjemo Portugal i nebi se trebali bojati jer imamo repku skojom mozemo bilo koga pobjediti...
Zadnja izmjena: ZagorTeNej, dana/u 15 nov 2009, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
- TheManiacs
- Kontakt:
Pjanić će sigurno igrati od početka. U Lisabonu je unio veliku živost kada je ušao u igru. Uvjeren sam da će s njim naš vezni red dobiti jednu novu dimenziju, te da će za razliku od prve utakmice, sredina biti naša najjača karika, kaže Blažević.
U srijedu će naša reprezentacija biti oslabljena za Spahića, Rahimića i Muratovića. Do utakmice je još tri dana, a Ćiro u glavi već ima brojne kombinacije.
Jahića ću prebaciti u vezu i zajedno s Pjanićem će igrati zadnjeg veznog. U zadnju liniju će Milenković i Pandža, a nije isključeno ni da zamijenim jednog napadača. Muslimović je u Portugalu odigrao jako dobro i možda krene od početka, dodao je Ćiro.
U srijedu će naša reprezentacija biti oslabljena za Spahića, Rahimića i Muratovića. Do utakmice je još tri dana, a Ćiro u glavi već ima brojne kombinacije.
Jahića ću prebaciti u vezu i zajedno s Pjanićem će igrati zadnjeg veznog. U zadnju liniju će Milenković i Pandža, a nije isključeno ni da zamijenim jednog napadača. Muslimović je u Portugalu odigrao jako dobro i možda krene od početka, dodao je Ćiro.
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Zagornesto de mi reci sta bi ti rekao da ibisevic dadne dva gola u uzvratu i odvede nas u Afriku. sta bi onda pisao o njemu? naravno onda bi ti bio heroj.
Taman sam ovo htio da napisem. Moglo bi se vrlo lako desiti da neki pjevaju drugu pjesmu u srijedu navece.Wolverine je napisao/la:Zagornesto de mi reci sta bi ti rekao da ibisevic dadne dva gola u uzvratu i odvede nas u Afriku. sta bi onda pisao o njemu? naravno onda bi ti bio heroj.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
hoces da ti ja noz naostrim?zmal je napisao/la:ja se nemogu sjetiti ama bas nijedne utakmice sto je ibisevic dobro odigro u reprezentaciju, neznam da ljudsko bice moze losije odigrati neko on sinoc, apsolutno nista nije uradio dobro ,ako bude u prvi 11 u srijedu ja cu se zaklat
- ibrakadabra
- Kontakt:
Gledam sad nase na aerodromu kaze ciro "J.E.B.A.T CEMO PORTUGAL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.