Sad me samo interesuje sta ce biti na TD, MPJ treba osloboditi minute, momak je napadacki zvjer a i skakacki. Jutros onaj stepback ne moze se braniti, kad bi ga to islo i dalje, jedan od ljepsih izbacaja a jos i efikasnoNEZALAGANJE je napisao/la: ↑03 jan 2020, 14:03Nikakav tok.Decka ne poznajem da bi me prozivao na licnom nivou.Toliko da se zna.bombaysaphire je napisao/la: ↑03 jan 2020, 11:39Ima 22 godine i proziva čovjeka kako mu kasni plata , i to sve na sportskom forumu ...
Joj Radovane sve ti yebem ...
Balavac balavi![]()
@JHam Samo pisi i postavljaj i dalje o DEN.Licno volim procitati o svakom timu, jer za jednu noc mogu pogledati "samo" 2-3 tekme,a da mi se ne poklapaju.
NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Recimo samo da sam u dovoljno dobrom polozaju da ne moram voditi racuna o radnom vremenu.alemsa je napisao/la: ↑03 jan 2020, 14:11Radis li ti sta u zivotu, kad po cijelu noc gledas nba radnim danimaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑03 jan 2020, 14:03Nikakav tok.Decka ne poznajem da bi me prozivao na licnom nivou.Toliko da se zna.bombaysaphire je napisao/la: ↑03 jan 2020, 11:39Ima 22 godine i proziva čovjeka kako mu kasni plata , i to sve na sportskom forumu ...
Joj Radovane sve ti yebem ...
Balavac balavi![]()
@JHam Samo pisi i postavljaj i dalje o DEN.Licno volim procitati o svakom timu, jer za jednu noc mogu pogledati "samo" 2-3 tekme,a da mi se ne poklapaju.

@JHam Po meni bi vi mogli sklopiti fin paket za neku zvijezdu(ako bude dostupna) da se upari sa Jokicem i Murrayom.Ako toga nema,nema smisla ista drugo raditi,jer vam role igraci ne trebaju.Ako treba minuta MPJu i on je vec bolji od drugih, jednostavno ove druge benciras.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Grebeš se od roditelja?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑03 jan 2020, 14:41Recimo samo da sam u dovoljno dobrom polozaju da ne moram voditi racuna o radnom vremenu.alemsa je napisao/la: ↑03 jan 2020, 14:11Radis li ti sta u zivotu, kad po cijelu noc gledas nba radnim danimaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑03 jan 2020, 14:03
Nikakav tok.Decka ne poznajem da bi me prozivao na licnom nivou.Toliko da se zna.
@JHam Po meni bi vi mogli sklopiti fin paket za neku zvijezdu(ako bude dostupna) da se upari sa Jokicem i Murrayom.Ako toga nema,nema smisla ista drugo raditi,jer vam role igraci ne trebaju.Ako treba minuta MPJu i on je vec bolji od drugih, jednostavno ove druge benciras.

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ako nema zvijezde, ja bih gledao da recimo Beasleya, Hernangomeza posaljem za nekog na rookie ugovoru kom bi godila promjena ekipe, da se ovi ne bi morlai placati, jer imas MPJ, Bol Bol i Vanderbilta, a i Dozier igra dobro u razvojnoj. Ili kad bi NOP htio razmjenu za JJa neku, on bi nam dobro dosao ko specijalista s klupe koji ne zahtjeva previse loptu u rukamaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑03 jan 2020, 14:41Recimo samo da sam u dovoljno dobrom polozaju da ne moram voditi racuna o radnom vremenu.alemsa je napisao/la: ↑03 jan 2020, 14:11Radis li ti sta u zivotu, kad po cijelu noc gledas nba radnim danimaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑03 jan 2020, 14:03
Nikakav tok.Decka ne poznajem da bi me prozivao na licnom nivou.Toliko da se zna.
Ne slažem se da je Cp3 bas toliko pao jer predprosle sezone kad su imali sansu da izbace Gsw kad se povrijedio bio je strasan, prosla sezona kuburio sa povredama i jeste pao bio, ove opet igra odlicno po meni pokazuje da je jedan od najboljih floor general u nba za sta je i vazio dugi niz godina, do kraja sezone imat ce on sigurno neki 18-19pp uz malo manji broj asista.Inace Okc ako izbjegnu timove iz LA mogu svakome pomrsiti racune u playoffu.BuffonGigi je napisao/la: ↑03 jan 2020, 09:32Sta je ovo PG natego neku tetivu? Nadam se da nije nista ozbiljno. Inace Clippersi su jedina ekipa u NBA koja klupom moze dobiti utakmicu, i to se sinoc vidjelo najbolje. Doncic opet monstruozan, ali to vec odavno nije neka vijest.
I da, CP3 pokazao da i u ovim godinama, iako je vec odavno u padu s karijerom, moze promijeniti ekipu i pobjedjivati s prosjecnim saigracima. Takvo nesto sam od kako pratim NBA vidjao jos od Nasha i Kidda u top formi, i od Lebrona naravno. Eh to se zove playmaker, a ne ovi forsiraci i nabijaci statistika.
Frilensa bokte.BosniaBoston je napisao/la: ↑03 jan 2020, 14:44Grebeš se od roditelja?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑03 jan 2020, 14:41Recimo samo da sam u dovoljno dobrom polozaju da ne moram voditi racuna o radnom vremenu.
@JHam Po meni bi vi mogli sklopiti fin paket za neku zvijezdu(ako bude dostupna) da se upari sa Jokicem i Murrayom.Ako toga nema,nema smisla ista drugo raditi,jer vam role igraci ne trebaju.Ako treba minuta MPJu i on je vec bolji od drugih, jednostavno ove druge benciras.![]()
Seth Curry kakva tekma. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
James Harden on twiter : I'm fucking ready,this will be my year
Harden od 2014-te godine.
Harden od 2014-te godine.
23
- BlueBosnian
- Kontakt:
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bitno je da nije zgubidan ko ti.
23
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kako god, ne treba letiti pred rudu bezveze... Nisam napisao ni Westbrooka, ni Lillarda ni ostale s liste, al je bitno se smijati sto sam napisao da su ta 3 iz Denvera bolja od Carussa?
Samo da mu je uzet nekog iz lejkersa da hejta.Caruso strasan igrac.JHam je napisao/la: ↑03 jan 2020, 17:40Kako god, ne treba letiti pred rudu bezveze... Nisam napisao ni Westbrooka, ni Lillarda ni ostale s liste, al je bitno se smijati sto sam napisao da su ta 3 iz Denvera bolja od Carussa?

23
Nigdje ja njega nisam hejto, simpatican igrac, trudi se, da se bar svi igraci s klupe trude ko on, u svim ekipama. Samo sam odgovorio kolegi na konstataciju da se nema za koga drugog glasati na zapadu po cemu ispade da je ovaj u Top10 bekova na istom. Ne Top10 PG ili Top10 SG, nego Top10 PG/SG kombinovanoGOAT je napisao/la: ↑03 jan 2020, 17:45Samo da mu je uzet nekog iz lejkersa da hejta.Caruso strasan igrac.
![]()
Nego,sta mislis na trejd kuzma-mpj?Bil vam kuz odgovaro u ekipi,kakve su sanse da se trejd desi?
23
Ko bi normalan uzeo onu ublehu? On još jedino u Netsima može završiti, taman se uklapa u karakter sa zmijom i ravnozemljašem.
41.21.1.
Ne bi Kuzmu samo zbog onog da bi radije da se o njemu prica lose u LALima nego da igra dobro a ne prica se nikako u ORL il kako vec, a za MPJa pogotovo. Kad sml rizikovali s uzimanjem istog, sad rizikuj i dalje dok ne bude boom or bust, isto i sa Bol Bolom