HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

rebel
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la rebel » 24 jul 2010, 18:42

Mislim da ne treba biti dovoljno pametan da svatiš da smo mi totalni autsajderi protiv ovih Danaca ,ali ovaj lik Velež Mosar ih tako nahvali da sam ja mislio da igramo sa Benficom.Treba pogledat statistike Danskih klubova u Europa ligi i vidit će se da ne treba od njih praviti bauk,ja se ne sijećam ni jednog Danskog kluba u grupnim fazama Europskih takmičenja osim povremeno Bronbya i fc Kopenhagena ali samo povremeno.Zaključak bolji jesu imaju bolju ligu imaju bolji stadion ali nebi bilo prvi put da ispadnu od autsajdera ,jedino gore od podcijenjivanja nekoga je precijenjivanje nečijih kvaliteta,zato ljudi nemoj te se iznenaditi ako se ne dogodi u četvrtak ono što svi očekuju

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 24 jul 2010, 18:49

Sarajevo je izbacilo 20 puta skupljeg Genka, ne vidim zašto bi Zrinjski unaprijed kačio bijelu zastavu. Srce na teren, pa šta bude.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 24 jul 2010, 19:27

Malo slika sa Tre Pennove stranice!

slika
slika
slika
slika
slika
slika
HSK Zrinjski Mostar

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 24 jul 2010, 19:37

po čemu je to Odense premočan za Zrinjski? pa Slavija je oderala Alborg, a današnji Zrinjski sigurno je jači od tadašnje Slavije, kao i Alborg od Odense-a,favoriti jesu ali da su premočni nisu, usto Zrinjski ima Jovića koji je najbolji taktičar od naših trenera, a Šunjić će u džep staviti Utaku, ostali i nisu neke zvijezde, Helveg ima skoro 40 godina, a Djemba Djema je davno ispušio, zato trebate biti pozitivni i optimistični, ovde se previše raspravlja o ne fudbalskim/nogometnim stvarima i to admin treba sve brisati, ti Veležovac se više trebš baviti pitanjima svog kluba i zašto se stalno uništava blistava prošlost i brend Veleža, umjesto da to bude jedan jak klub, postaje sve više ruglo i nebi me iznenadilo da opet ispadnete

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 24 jul 2010, 19:44

rebel je napisao/la:Mislim da ne treba biti dovoljno pametan da svatiš da smo mi totalni autsajderi protiv ovih Danaca ,ali ovaj lik Velež Mosar ih tako nahvali da sam ja mislio da igramo sa Benficom.Treba pogledat statistike Danskih klubova u Europa ligi i vidit će se da ne treba od njih praviti bauk,ja se ne sijećam ni jednog Danskog kluba u grupnim fazama Europskih takmičenja osim povremeno Bronbya i fc Kopenhagena ali samo povremeno.Zaključak bolji jesu imaju bolju ligu imaju bolji stadion ali nebi bilo prvi put da ispadnu od autsajdera ,jedino gore od podcijenjivanja nekoga je precijenjivanje nečijih kvaliteta,zato ljudi nemoj te se iznenaditi ako se ne dogodi u četvrtak ono što svi očekuju
Nisu baš povremeni: 2005./2006.-Brøndby (UEFA kup); 2006./2007.-Copenhagen (Liga prvaka),Odense (UEFA kup); 2007./2008.-Copenhagen i Aalborg BK (UEFA kup); 2008./2009.-Aalborg BK (Liga prvaka), Copenhagen (UEFA kup); 2009./2010.-Copenhagen (UEFA kup).
Dakle zadnjih pet godina su uvijek imali barem jednog predstavnika i to 4 različite ekipe, a među njima i Odense. Ali ne treba se plašiti znamo kako je lani ''strašni'' Aalborg prošao u dvoboju sa Slavijom.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 24 jul 2010, 19:47

Ocekujem prolaz zrinjskog

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 24 jul 2010, 20:02

Trijumf Zrinjskog u San Marinu ne samo da je rekordan kada su europske utakmice u pitanju, nego je jedan od najvećih i u klupskoj povijesti mostarskog kluba. U okviru zajedničke Premier lige (od sezone 2002./2003.) najuvjerljivija pobjeda Zrinjskog i dalje je ona gostujuća protiv Slobode (6:0) iz sezone 2006./2007., dok je u Kup natjecanju rekordna pobjeda ostvarena protiv kakanjskog Rudara (8:0) u sezoni 2002./2003, piše Dnevni list.

Europska liga igra se od prošle sezone, a trijumf Zrinjskog novi je rekord ovog natjecanja, a do četvrtaka je rekordna pobjeda bila ona škotskog Motherwella protiv albanskog Flamurtarija (8:1) iz prošle sezone. Računajući i nekadašnji Kup UEFA, rekordna pobjeda i dalje je u vlasništvu Ajaxa koji je u sezoni 1984./1985. luksemburški Differdange pobijedio rezultatom 14:0.

U prva dva pretkola nastupilo je ukupno 106 klubova, a trenutačno vodeći po broju postignutih pogodaka je Zrinjski. Mostarci su u četiri utakmice protiv Tobola i Tre Pennea postigli ukupno 17 pogodaka. Na toj listi drugi je makedonski Rabotnički s 12 postignutih pogodaka.

S četiri asistencije Pavle Sušić vodeći je asistent dosadašnjeg dijela Europske lige prema službenoj statistici UEFA-e. Jednak broj asistencija upisao je i Mladen Žižović, samo tri u San Marinu, ali prema službenoj statistici Žižović je trenutačno na dvije asistencije.

Zvuči pomalo nevjerojatno da je treća europska utakmica u nizu prošla bez žutih kartona. To u prijevodu znači da suspenzija i dalje prijeti samo trojici igrača koji su kartone dobili još u Kazahstanu – Mirzi Rizvanoviću, Vernesu Selimoviću i Pavlu Sušiću.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 24 jul 2010, 20:05

Očekujem proraz Zrinjskog...

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 24 jul 2010, 22:31

Jeb... ti zivot u ovoj drzavi sa ovoga portala vise ljudi zna tko je larisa riquelme nego igrace u bh klubovima!!!
U urednistvu sve neke "drkice" sto se pale na ovu kuravu! :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 25 jul 2010, 20:43

Pogledajmo Odense sa malo ljepse strane! :mrgreen:
slika

slika

slika
HSK Zrinjski Mostar

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 25 jul 2010, 21:04

Hajmo malo o temi HŠK Zrinjski :!:

Svaka čast na gestu igrača Zrinjskog koji su došli na dženazu dječaku Mirzi.
Rođeni brato

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 25 jul 2010, 22:44

The_Target je napisao/la:Hajmo malo o temi HŠK Zrinjski :!:

Svaka čast na gestu igrača Zrinjskog koji su došli na dženazu dječaku Mirzi.
na tome uopce ne treba niti cestitati niti se zahvaljivati...to je normalna gesta,normalnog covjeka...
bili su i igraci,i trener,ljudi iz udruge prijatelja i uprave kluba...dolazak i odavanje pocasti,malom djecaku koji nije imao srecu da prozivi svoj zivot, je najmanje sto se moglo uraditi...
a prijatelju Mrkvi i njegovoj obitelji jos jednom duboki izrazi sucuti povodom tragedije koja ih je zadesila... :cry:
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 25 jul 2010, 23:04

Svaki normalan covijek koji nema barijera u glavi je bio u Sutini jucer jer su igraci Veleza i Zrinjskog a i treneri veliki prijatelji.Ima i navijaca koji su prijatelji ali ima i ludjaka ali o njima ne zelim da pricam.
I clanovi Veleza su isli kad je momak iz Sirokog umro i to je nesto sasvim normalno i kulturno.
Ja se kao navijac Veleza zahvaljujem svim clanovima Zrinjskog i navijacima ako ih je bilo u Sutini na tome sto su dosli

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 25 jul 2010, 23:38

slika

Gdje ova dvojica "antitalenata" zavrsise? :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 25 jul 2010, 23:48

Babilon je napisao/la:slika

Gdje ova dvojica "antitalenata" zavrsise? :mrgreen:
Pa nisu bas bili skroz antitalenti :D

Sta hoces.ba ?
Kontakt:

Post Postao/la Sta hoces.ba ? » 26 jul 2010, 11:31

Odense je tim koji je poznat po fizickoj igri. Odbrana im je beton a sto se tice fizicke spremnosti, oni su vise hiljada svjetlosnih godina ispred svakog BiH kluba. Igraci su im robustni, imaju kondicije ko svabe.

Uspjeli su zadrzati sve igrace od prosle sezone uz to su doveli iskusnog Andreasa Johansona iz Alborga koji je vec duze vrijeme jedan od profila u danskoj ligi. Ove sezone se ocekiva da ce Odense biti ponovo u top 2 danske lige.
Zajebani su iz prekida, pogotovo iz kornera, imaju dobre skakace.
Vezni red im je najvazniji faktor u igri , oni drobe protivnicku odbranu.
Ne gine petarda ako im se dopusti da dominiraju sredinu terena.

Sto se tice djemba djemba, on najvjerovatnije nece igrati..nece igrati veceras protiv Randersa zbog "osobnih" problema. Prica se kako zeli da napusti Odense.

Glupost je porediti Zrinjski i Odense sa Modricom i Alborgom, to danas nije nikakvo mjerilo.
Sirotinji i pas qrac pokazuje...

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 26 jul 2010, 12:45

Ne znam napisal to iko ali evo Djemba-Djemba na pragu engleskog WBA,tako da nece igrat sa Zrinjskim ;) Njegova zamjena je Traore iz Pule,dobar igrac ali nista sad toliko posebno :)

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 26 jul 2010, 13:27

Ja imam info da je derbi odgodjen ako neko od vas moze da potvrdi???

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 26 jul 2010, 13:29

drH je napisao/la:Ja imam info da je derbi odgodjen ako neko od vas moze da potvrdi???
istina odgođen je,datum odigravanj ce se naknadno odluciti,bit ce posje 11,8 ja mislim
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 26 jul 2010, 13:50

Spasili su se na kratko ,kad god da dođu bit će im kantanje :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.