FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Trasimaco
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Trasimaco » 21 nov 2009, 10:45

No comment! :lol: :lol: :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 nov 2009, 21:03

Vidi, vidi, ko je dos'o :D Ovo se zove Welcome back ;) , pa dje si ti cukeru tako dugo, ode a ne rece ni 'djenja :twisted:
Za RZ mi nije cudno, navikao sam na njegove odlaske i dolaske :mrgreen: ali i njemu Willkommen zurück ;)

Je li te opet izhandrilo putovanje u domovinu :?
Vom Jäger zum Gejagten

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 22 nov 2009, 02:29

Rz88 je napisao/la:Heheh, thanks. Pa dobro, teška je ova situacije. Ne mogu vjerovati da je ovakva ekipa u rasulu. Ko zna , možda čak i pčnu sa nekom serijom. Kao što kaže moron Nerlinger da neće biti pojačanja više, tako da su sada u gadnoj situaciji. Nestaje para, džabe im i audi i t-mobile, kada us bez veze potrošili onoliko para na igrače koji nisu ni upola toliko vrijedni. Šta će nam ozljeđeni igrači. Tuga i jad. Još mi nije jasno kako su u ovako lošoj situaciji .
Nije Bayernu nikad bio problem novac.Bayern ga ima više nego i jedan klub.Mislim svog novca ne novca banaka i kreditora.Problem je trener.Hoće da smanji kadar i mnogi će otići na zimu.A kad se smanji kadar onda se može ići po pojačanja.Trenutno sa ovim silnim gnojem u ekipi pojačanja su suvišna i obično gomilanje igrača.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 22 nov 2009, 11:30

geronimo je napisao/la:Vidi, vidi, ko je dos'o :D Ovo se zove Welcome back ;) , pa dje si ti cukeru tako dugo, ode a ne rece ni 'djenja :twisted:
Za RZ mi nije cudno, navikao sam na njegove odlaske i dolaske :mrgreen: ali i njemu Willkommen zurück ;)

Je li te opet izhandrilo putovanje u domovinu :?
ma jok, legendo, seljaja je u pitanju.
bemti onaj alice 20 dana sam cekao da mi spoje net :evil:
kontam svabe su to, red i tabijat...kad ono prc...gori su od bh telekoma :evil:
ali, pratio sam vas...preko telefona :D
samo me mrzilo da pisem...ko ce naklikat tekst na displeju :D
nego ziku nam dzeme :D preuzeo real prvo mjesto pa nam se dzemo topi ki safun :D
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 22 nov 2009, 14:09

kakva je ovo tisina :D ...danas ocekujem jednu tesku tekmu,U naletu su apotekari,pobjeda je imperativ(nama je svaka imperativ :D ).

Ne bi me cudilo da Balonja dobije otkaz ako ne dobiju ovu tekmu koja je veoma znacajna za FCB.Isto tako ocekujm da malo prorade ovi napadaci,sramota da nam daju odbrambeni stalni.Onda nek gurne Van Buytena u spic a ovi levati nek igraju u defanzivi

ma bice deranje guzova :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 22 nov 2009, 14:15

rob do bagro je napisao/la:kakva je ovo tisina :D ...danas ocekujem jednu tesku tekmu,U naletu su apotekari,pobjeda je imperativ(nama je svaka imperativ :D ).

Ne bi me cudilo da Balonja dobije otkaz ako ne dobiju ovu tekmu koja je veoma znacajna za FCB.Isto tako ocekujm da malo prorade ovi napadaci,sramota da nam daju odbrambeni stalni.Onda nek gurne Van Buytena u spic a ovi levati nek igraju u defanzivi

ma bice deranje guzova :mrgreen:
Deranje guzova će bit', sad kome to je pitanje
a Buyten se često zna zadesit' u napadu
vidjecemo, ja se nadam pobjedi, ako ne uspiju nek idu u p.... m.......

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 22 nov 2009, 17:31

Onako, prosjecna utakmica. Steta sto Gomez ono nije zabio na kraju. Lijep bi gol bio. Opet nije ostvarena pobjeda. Bayern jos puuuno treba popraviti ako bilo sta misli napraviti u ovoj ligi. O Evropi nije potrebno diskutovati.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 nov 2009, 18:55

Dokle će se više ljudi sramotiti.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 22 nov 2009, 19:13

Da je ovaj Gaal pametan...davno bi on dao ostavku

SMRT FASIZMU!!!

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 22 nov 2009, 20:15

Ma nije samo jadni Gaal kriv.Nema vala Bayern ni neku ekipu,sem Riberya i Robbena rijetko ko valja.Prije je Bayern bio ubjedljivo najbolji u Bundesligi ,a sad imaju jedno 4-5 tima koji su bar jednako dobri kao i Bayern.Bice tesko ove sezone za njih bez obzira ko im je trener.
Question: "Why do you shoot so many Threes?"

Antoine Walker: "Because there are no Fours."

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 nov 2009, 20:19

Opet slabo izdanje Bayerna (je l' koga zacudilo :mrgreen: ), gledao sam utakmicu od neke 25 min., sta sam imao vidjeti - nista! A propustio sam golove, koji su, bar kod Bayerna plod slucajnosti. Mada je Gomez sjajno reagovao, isto tako na drugoj strani Kissling.
Danas Muller uzasno los, za nepovjrovati koliko je covijek grijesio. Holger nam igra lijevog beka, izvodi kornere, puca slobodne udarce...ma ne mozes ti od nekog golobradog djecaka toliko traziti, a ovo mu debitantska sezona! Sta's kad nema dovoljno ljevaka u ekipi.
Lahm nije za desne strane, pa lik ne zna vise cestito centarsut uputit, za svinjceta da ne govorim :evil:
Mesar Capitano se sudara sa ukrajinskim sokocalom, koji danas osim sto zna loptu vratit nazad ili Butku, je imao dvije izrazite prilike...kod kojih je se propisno blamirao :oops:
Lepi Mario ima psiho-probleme, upada u offside jedno 35 puta (nesto mi ova cifra poznata :mrgreen: ), poslije svake neuspjele akcije pogled mu leti...leti...i leti...ka klupi. Takav kakav jesi Mario, od tebe pomoci necemo imati, bez obzira na tu i tamo koji pogodak.
rob do bagro je napisao/la:Da je ovaj Gaal pametan...davno bi on dao ostavku
Nije lud, ceka otkaz...tu se keshira, moj bratane ;)
Rz88 je napisao/la:Dokle će se više ljudi sramotiti.
Cim otplate troskove od Arene, koja ih svake godine kosta 30 mio., imace na raspolaganju ogroman novac koji mogu upotrebiti na pojacanja. A dotad cemo se mi jos puno puta mrstiti, a neki ce mozda pobjeci na stranu jaceg :D
secer je napisao/la: bemti onaj alice 20 dana sam cekao da mi spoje net :evil:
Sto nisi trazio Arcor, oni kucaju i nedjeljom na vrata, kad je u pitanju Konig Kunde ;)
Vom Jäger zum Gejagten

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 22 nov 2009, 22:18

Imamo uspjeh, sa 8. smo skočili na 7. mjesto... Napredujemo! :P
Sent from my Philips Smart TV.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 22 nov 2009, 22:22

iskreno...ja se bolje osjecam kad znam da LFC nije jedini velikan kod kojeg stvari ne idu kako treba :oops: ..nego...ko je ono predlagao zamjenu benitez - van gaal na temi Liverpoola :?: ...pogresne ljude je pitao,a mislim da i ta zamjena ni jednim ni drugim ne bi donijela nista bolje od ovog...jos vi nemate spanaca u timu...benitezu je to nezamislivo
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 nov 2009, 08:35

koliko je debilna uprava Bayerna pokazuje ponude koje su odbili za Riberya prva ponuda od Chelsea 65 mil i Bosingwa druge dvije ne zna se koji su klubovi u pitanju a vjerovatno Real su 76 i 80 mil....pa sta oni hoce kreteni upropastili su klub u igrackom smislu..zasto vise ne puste Riberya :evil:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 23 nov 2009, 15:21

Rummenigge razočaran, Hoeness nagovještava odlazak Riberyja

Bayern ne može nikoga pobijediti. Već treću bundeligašku utakmicu zaredom bavarski nogometni klub remizira. U nedjelju je jedan bod s Allianz Arene odnio vodeći Bayer. Završilo je 1-1...

- Razočarani smo svi, jer pozicija na ljestvici ne dopada se nikome: niti navijačima, niti treneru, niti momčadi, niti nama u rukovodstvu - izjavio je izvršni predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

- Treba nam oslobođenje u igri. Protiv Bayera ga nismo dočekali. U prvom smo poluvremenu gledali dobru utakmicu obaju suparnika, no na koncu se broje bodovi, a mi s jednim ne možemo biti zadovoljni. Moramo se svi skupa uprijeti i skupa s igračima omogućiti da stvari krenu nabolje. Pokušavamo to cijelo vrijeme u nadi da će nas jednom krenuti - dodao je.

S druge strane, direktor kluba na odlasku i budući nasljednik Franza Beckenbauera na mjestu predsjednika, Uli Hoeness, izrazio je bojazan da će Bayern ostati bez Riberyja ne osvoje li Bavarci ove godine pokoji trofej.

- On mora osjećati da s Bayernom može osvajati naslove. Ukoliko izgubi taj osjećaj, otići će - izjavio je Hoeness, pojasnivši da Ribery od vodstva kluba nikad nije tražio da ga pusti:

- Nikada. Jedino mi je jednom rekao da bi radije u Real Madrid nego u Chelsea kada bismo ga odlučili prodati. Franck je sjajan nogometaš. Kad je u optimalnoj formi, čisti je nogometni genij.
Sent from my Philips Smart TV.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 24 nov 2009, 13:37

Dosta mi je svega, želim otići iz Bayerna'

- Već četiri mjeseca imam problema s njim. Gotovo da i ne pričamo - odgovorio je na pitanje o odnosu s trenerom Louisom van Gaalom italijanski napadač minhenskog Bayerna Luca Toni, dodavši da mu je svega dosta.
Novi je to korak koji udaljava napadača italijanske nogometne reprezentacije od bavarskog giganta. Ne tako davno sam si je dao “žuti karton” otišavši s utakmice protiv Schalkea nakon što je zamijenjen nakon prvog poluvremena. Novi ispad gotovo sigurno označava razlaz s klubom u kojem ove sezone nije dobio pravu priliku.

- Želim se vratiti u Italiju i želim postizati golove kojima bih izborio mjesto među kandidatima za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Roma? Imam dobar odnos s Tottijem - potvrdio je želju za odlaskom Toni.

Jedino što bi moglo promijeniti Tonijev stav je mogućnost otkazivanja saradnje nizozemskom treneru. Rezultati nisu po volji vodećih ljudi kluba, a njemački mediji o tome svakodnevno pišu. Hoće li se i dogoditi, tek će se vidjeti.

SMRT FASIZMU!!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 nov 2009, 13:39

kakvo je stanje sa lahmom...hocel on ici....sta bi dao da ga vidim u juventusu
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 24 nov 2009, 13:41

sarajlija89 je napisao/la:kakvo je stanje sa lahmom...hocel on ici....sta bi dao da ga vidim u juventusu
sta bi ja dao da ga ne vidim u Juventusu...Lahm je nas nas :mrgreen:

SMRT FASIZMU!!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 nov 2009, 13:46

Bayern je katastrofa ove godine :lol: sto me i ne cudi kakvog trenera imaju :cry: a vala i dosadili su na eurosportu sa njima,svake sedmice nijihova utakmica,i uvijek odigraju najlosiju utakmicu od svih klubova u ligi :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 nov 2009, 18:56

Obolio Bilal od svinjske gripe . Kažu tek za 2-3 sedmice se vraća, dobro mu je stanje. Da li iko zna kako se lijeći ova svinjska gripa. U nas je nema baš toliko. Ono cjepivo ne valja, u Kanadi su je zabranili zbog alergijskih reakcija. Smiješno ovo sve, sorry za off topica malo.

Tonija Gaal susprendovao. Sada se i Gaal pravi mahnit. Jao ciganluka u onon Bayernu. Više liče na neki klub iz naše lige nego na onaj stari dobri bavarski div, gigant, kako god.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Dilah i 3 gosta.