Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Nije Bayernu nikad bio problem novac.Bayern ga ima više nego i jedan klub.Mislim svog novca ne novca banaka i kreditora.Problem je trener.Hoće da smanji kadar i mnogi će otići na zimu.A kad se smanji kadar onda se može ići po pojačanja.Trenutno sa ovim silnim gnojem u ekipi pojačanja su suvišna i obično gomilanje igrača.Rz88 je napisao/la:Heheh, thanks. Pa dobro, teška je ova situacije. Ne mogu vjerovati da je ovakva ekipa u rasulu. Ko zna , možda čak i pčnu sa nekom serijom. Kao što kaže moron Nerlinger da neće biti pojačanja više, tako da su sada u gadnoj situaciji. Nestaje para, džabe im i audi i t-mobile, kada us bez veze potrošili onoliko para na igrače koji nisu ni upola toliko vrijedni. Šta će nam ozljeđeni igrači. Tuga i jad. Još mi nije jasno kako su u ovako lošoj situaciji .
ma jok, legendo, seljaja je u pitanju.geronimo je napisao/la:Vidi, vidi, ko je dos'oOvo se zove Welcome back
, pa dje si ti cukeru tako dugo, ode a ne rece ni 'djenja
![]()
Za RZ mi nije cudno, navikao sam na njegove odlaske i dolaskeali i njemu Willkommen zurück
![]()
Je li te opet izhandrilo putovanje u domovinu
Deranje guzova će bit', sad kome to je pitanjerob do bagro je napisao/la:kakva je ovo tisina...danas ocekujem jednu tesku tekmu,U naletu su apotekari,pobjeda je imperativ(nama je svaka imperativ
).
Ne bi me cudilo da Balonja dobije otkaz ako ne dobiju ovu tekmu koja je veoma znacajna za FCB.Isto tako ocekujm da malo prorade ovi napadaci,sramota da nam daju odbrambeni stalni.Onda nek gurne Van Buytena u spic a ovi levati nek igraju u defanzivi
ma bice deranje guzova
Nije lud, ceka otkaz...tu se keshira, moj bratanerob do bagro je napisao/la:Da je ovaj Gaal pametan...davno bi on dao ostavku
Cim otplate troskove od Arene, koja ih svake godine kosta 30 mio., imace na raspolaganju ogroman novac koji mogu upotrebiti na pojacanja. A dotad cemo se mi jos puno puta mrstiti, a neki ce mozda pobjeci na stranu jacegRz88 je napisao/la:Dokle će se više ljudi sramotiti.
Sto nisi trazio Arcor, oni kucaju i nedjeljom na vrata, kad je u pitanju Konig Kundesecer je napisao/la: bemti onaj alice 20 dana sam cekao da mi spoje net![]()
sta bi ja dao da ga ne vidim u Juventusu...Lahm je nas nassarajlija89 je napisao/la:kakvo je stanje sa lahmom...hocel on ici....sta bi dao da ga vidim u juventusu