Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Oxygen
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Oxygen » 16 nov 2011, 17:33

Juve-TZ je napisao/la:nemojte dirat asmira....momak nije nista kriv

vi stvarno nemate nista pojma, al stvarno....pa prvi gol je neodbranjiv, drugi isto, treci pogodat isto, cetvrti, peti, sesti...sve su to golovi kod kojih se ne moze nista

dva slobodna nije mogao nista jer su ono perfekti slobodni, gol glavom isto, zicer postige, 1 na 1 sa ronaldom pa dajte ljudi...

covjek je imao 3-4-5 odlicnih intervenciaj i spasio nas velike porcije ;)

stvarno mi nista jasni...ccc momka su rasetali 90 minuta, nije prosla minuta, a da nije bio u kontaktu sa loptom, nije mozda imao 2-3 minuta mira pa sut, sut, sut...

gdje su bili rahimic i medunjanin da to pokriju i bekovi da zatvaraju...ne mozes ostavit golmana na milost i nemilost

u ovakvim utakmicama je kahn znao opalit igracima po šamar ;)
Potpis ;)
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 16 nov 2011, 17:38

aleksandar_veliki je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:

Ovo je golmanov gol, koji nas je kostao EURA. O ovom bi se dalo raspravljati.
Cijela stvar u vezi Hasagića se svodi na ovo i na ozljedu protiv Francuske .Ali su to licemjerne zamjerke isto kao i moje Begoviću, zašto.Zato što čim se pojavila mogučnost nastupa Begovića u reprezentaciji BiH počelo je i omaložavanje Hasagića .Begović je dolazio iz največe lige svijeta , lige koju svaki vikend gledamo na televiziji i kao takav je morao biti broj jedan .I onda je naravno uvijek tražena mana Hasagiću (na isti način na koji ja tražim mane Begoviću) dok mu je u jednom momentu nisu našli i zakopali ga izgleda za sva vremena.Tako zaboravivši vrijeme prije Sušića kada ovaj momak nebrojno puta bio naš najboli pojedinac .Protiv Begovića nemam ništa dobar golman i još bolji momak ali način na koji je Hasagić tretiran u javnosti od njegovog pojavljivanja je SRAMOTAN. :!:
Ne znam, ali previse je tih afera oko Hasagica. Zasto? Pakujemo neko, no cinjenica je da nas je povalio u Albaniji i to svojom nekorektnoscu, a isto tako i u Francuskoj. Nemam nista protiv njega, daleko od toga, ali realno je Beg trenutno za tri klase iznad Hasage, a i profesionalizam je na njegovoj strani.
Kojih afera? Nije afera imati lošu noć, kako Hasagić u Albaniji, tako i Begović sinoć. Bože moj ljudi smo dešava se i u namjere bilo kojeg od njih nesumnjam niti najmanje. Slažem se Francuska mu je minus, i nije smio stati na gol ako je nespreman, ali dio krivice ide ljekrskom timu i stručnom štabu. O profesionalzmu se ne bih složio, ipak je Begović znao da se ne odazove na poziv i kuka po novinama kako mu nije jasno što ga se zove kad ne brani. I tamo gdje smo stvarno najjači imamo najveći problem. Dva golmana vrhunska, različitih profila umjesto da se rotiraju po potrebi, oni su predmet trzavica. Objektivno Begović je u segmentu visokih lopti doktor za Kenana, koji često zna otići u prazno, ali Keno ima vrhunsku prostornu orjentaciju i sposobnost markiranja, jedan na jedan je skoro nepobjediv, i distancu kakve malo koji golman u Europi ima. Šteta samo zbog njegovog zdravlja. Koliko puta je samo Keno maznuo loptu napadaču u situaciji kada je na zemlji a igrač ima namjeru da ga prođe. Ne kažem da je to Begov gol niti da je Beg lošiji, jednostavno dva golmana različitih profila pogodna za različite reprezentacije i ekipe. Bogatstvo koje samo mi možemo razjebat.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 nov 2011, 17:40

LOSU NOC!!!!!!
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Probajte ostaviti klubove po strani kad pisete na ovim temama, inace cemo svi forsirati nase igrace(mada neki navijaci to vec rade, nek se sami prepoznaju)
Celik!3,2,2.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 16 nov 2011, 17:40

Principatus je napisao/la:Ne kontam nikako ono non-salantno neskakanje zivog zida.
Okrenuli se ljudi prema golu, da vide gol ;)

Kad' naučimo prihvatiti poraz, tek' će onda nešto biti od nas ;)

A ovako ćemo poslije svakog samo tražiti krivce ...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 16 nov 2011, 17:44

NoName je napisao/la:Asmir je za Hasagića doktor nauka.

Prigovaralo se ovdje Asmiru sa svih strana kada se nije odazvao u prijateljskoj, jer je znao da neće braniti, Keno je bio kec. Zanima me koliko je forumaša primjetilo da je sinoć rezervni golman bio Avdukić, dakle Kene nije bilo. Nisam siguran kako je bilo u Zenici? Dakle, tačna je ona priča da se Keno ljutnuo kada je Pape najavio Begovića i hajde neka mi neko objasni zašto je Begović loš ako to uradi pred prijateljsku utakmicu a Keno dobar kada on to uradi pred odlučujući meč.
Hasagić je povrijeđen i nebrani u svom klubu iz istog razloga, te samim tim nije za klupu. Nema potrebe za takvim optužbama.

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 16 nov 2011, 18:10

Ljudi su bilo bolji od nas i to je to. Nema se šta Asmiru zamjeriti, ali hajde da budemo realni. Kakve bi reakcije bile da je Keno fasovao šesticu protiv to istog Portugala? Hajde da budemo još iskreniji, šta bi se pisalo da je Nemanja fasovatu tu istu šesticu?

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 16 nov 2011, 18:59

Asmir sinoc odbranio sto se obranit' moglo.
Da njega ne bi sinoc, cifre bi bilo jos vece.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 16 nov 2011, 19:02

Svi koji vide naše igrače kao nesposobne, što bi Dragan Marinković Maca rek'o : "U Indoneziju pa se prepoznajte..."

Ljudi nas nadigrali, i nema priče, što prije prihvatimo lakše će nam biti, i manje ćemo nepotrebnih problema sami sebi stvoriti...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2011, 19:04

Da je onako branio Kenan,bio bi ziv pojeden,odmah bi bila prica eto nam on i njegov diskus herniun.
Pametan covjek nece hatoriti ni jednom reprezentativcu,na stranu sve sto je bilo,bilo je.BAREM NE STO SE TICE IGRE,bilo gresaka bilo dobrih poteza.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 16 nov 2011, 19:19

Treba Begovic nabaviti onu majicu kao u Balotelija. WHY ALWAYS ME? :mrgreen:

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 16 nov 2011, 22:17

harishp je napisao/la:Da je onako branio Kenan,bio bi ziv pojeden,odmah bi bila prica eto nam on i njegov diskus herniun.
Pametan covjek nece hatoriti ni jednom reprezentativcu,na stranu sve sto je bilo,bilo je.BAREM NE STO SE TICE IGRE,bilo gresaka bilo dobrih poteza.
TO JE TO. :!:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 16 nov 2011, 22:27

DRHAUSE je napisao/la:
harishp je napisao/la:Da je onako branio Kenan,bio bi ziv pojeden,odmah bi bila prica eto nam on i njegov diskus herniun.
Upravo bilo bi 10:0. Asmir napravio sto je mogao. Bravo nasim momcima. Ipak su za protivnika imali Portugal. Ja sam ponosan na njih i znam da nasa repka ima blistavu buducnost. :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2011, 22:37

soccerfan je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:
Upravo bilo bi 10:0. Asmir napravio sto je mogao. Bravo nasim momcima. Ipak su za protivnika imali Portugal. Ja sam ponosan na njih i znam da nasa repka ima blistavu buducnost. :)
Izvini ali glupljeg posta odavno ne procitah.
To bi po tvom Keno odbranio ona nasa dva gola koji je portugal primio:lol: :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 16 nov 2011, 23:04

DRHAUSE je napisao/la:

Da Begovic nije branio bilo bi 10:2.

Ja neznam koju su utakmici neki ovdje gledali.

Begovic nije kriv ni za jedan gol... Kod prvog gola niko u zivom zidu nije skocio i lopta im presla preko glave i usla u gol... Tako bilo i kasnije. Onakve udarce po golu mozes zaustaviti jednom ili da puta - nemozes 50 puta i nemozes s onakvom odbranom i nemozes sa 10 igraca.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 16 nov 2011, 23:07

harishp je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la: TO JE TO. :!:
Izvini ali glupljeg posta odavno ne procitah.
To bi po tvom Keno odbranio ona nasa dva gola koji je portugal primio:lol: :lol:

Harise,

Izvini ali ti si fudbalska neznalica koja samo pise bazirano na tome jeli neko kritikuje Susica ili ne (tada branis Susica) i jeli neko kritikuje Begovica ( tada napadas Begovica) itd itd itd ...

Ti ni u cemu nisi umjeren niti iskren.

Isto si politicar. Nije bitno jeli tacno ovo sto je neko rekao ili ne - tebi je bitno jeli napao nekog "tvog"... ne kontam te uopste covjece. Ti isto ko da navijas za 50% reprezentacije i navijas protiv ostalih 50%... i to se kod tebe STALNO PONAVLJA.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 16 nov 2011, 23:31

ama, covjek sekunde mira na golu imao nije! resetali su ga konstantno, svaki njihov napad je izgledao kao 100% gol. zivi zid? pa da crknes od smjeha, a sve po dva metra u njima.
covjece, moras proc 10 igraca da bi dosao do gola. nasa je odbrana bila suplja sinoc, on nam je jos bio najbolji na terenu.
...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 nov 2011, 00:53

Asmir je sinoc bio kriv samo kod prvog gola (katastrofalno postavljanje, stoji maltene uz samu stativu), i to krivicu dijeli sa sudijom, zivim zidom i naravno glavnim krivcem Ronaldom. Kod ostalih golova je realno imao minimalne sanse. Koliko god to tuzno zvucalo, bio je jedan od najboljih u nasim redovima :mrgreen:

I 100% sam siguran da je Asmir imao najvise dodavanja od svih nasih igraca sinoc, i da je barem u prvom poluvremenu imao najvise loptu u svom posjedu. naravno od nasih igraca.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 nov 2011, 05:08

MostaracVelezovac je napisao/la:
harishp je napisao/la:

Nije bitno jeli tacno ovo sto je neko rekao ili ne - tebi je bitno jeli napao nekog "tvog"... ne kontam te uopste covjece. Ti isto ko da navijas za 50% reprezentacije i navijas protiv ostalih 50%... i to se kod tebe STALNO PONAVLJA.
Yeboti svoju matematiku i izracunavanje procenta.Kod vas uvijek dvozumo.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

corba
Kontakt:

Post Postao/la corba » 17 nov 2011, 07:40

Ko je god šta izjavio i objavio u suštini svi se slažu da je Portugal bio bolji pa i ja ću to da konstatujem ali kad malo bolje sagledamo stvari, zar ona dva gola koje smo dobili iz slobodnjaka ne idu na dušu Begoviću, kad pogledam snimke golova pa čovjek stoji skroz na jednoj strani gola, pa da je ne znam kako brz i ekplozivan brzu loptu Ronalda i sličnih ni sa 40 m ne bi odbranio, ne bi je mogao stići. Živi zid je u biti da onemogući lagano pogađanje u jednu stranu gola.

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 17 nov 2011, 08:09

Ma čovjek legenda sijevalo mu iznad gola,ne znam koji golman s onakom izgubljenom momčadi u prostoru bi nešto moga i on potonio kad je vidio stanje na terenu. Misliš da mu je bilo lako.

Iskustvo,nova škola sve je to cool ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, bhfanatic14, CAZIN, denza, Google Adsense [Bot], Mow i 67 gostiju.