FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Buu
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Buu » 13 sep 2012, 19:22

mireRN je napisao/la:Klub je tokom ljeta dobio ponudu za Saida u vrjednosti od 200 000 eura i to je odbijeno. Toliko o tome da vrijedi maksimalno 150 000 eura. MInimalno pola eura miliona za najboljeg igraca lige koji ima 10 kila viska i pola godine ugovora.
Najbolji igrac lige je Zeba :geek:
NO PYRO NO PARTY

High

Post Postao/la High » 13 sep 2012, 19:26

Jes'.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 13 sep 2012, 19:31

High je napisao/la:Jes'.
Proglasen od strane trenera PL!
A to sto ste vi na osnovu jedne utakmice proglasili Mrmonju najboljim igracem to je vasa stvar :)
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

High

Post Postao/la High » 13 sep 2012, 19:34

Je l' to onaj igrač što nešto slabije igra u odnosu na prošlu sezonu? Prošle sezone jeste bio najbolji, sada već nije. Sva sreća pa gurate prašinu pod tepih, a hajka bila kad je trebao otići sa Grbavice nedavno. Međutim, zataškalo se. Da je na Koševu kojim slučajem nešto bilo, proglasili bi da je Selimović spavao sa Saidom i ovaj ga ostavio jer mu je mali, te mu dao nogu iz kluba. I vi ga vala pretjerujete. Uostalom, i onaj vaš trener je Saida uporedio sa Papetom nekad. Nisam vidio da je Zeba dobro igrao kad je najviše trebalo. Na Koševu, u Sloveniji, i protiv Maribora ''kući''. Said je u dosta boljoj formi (trenuntno).
Zadnja izmjena: High, dana/u 13 sep 2012, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

mireRN
Kontakt:

Post Postao/la mireRN » 13 sep 2012, 19:34

Ma dobro ko da ste vi maleni relevantni opet da nesto kazete, napisao sam cisto da bi Paranoji negirao njegovu izjavu da Said vrijedi 150 000 eura.

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 13 sep 2012, 19:38

High je napisao/la:Je l' to onaj igrač što nešto slabije igra u odnosu na prošlu sezonu? Prošle sezone jeste bio najbolji, sada već nije. Sva sreća pa gurate prašinu pod tepih, a hajka bila kad je trebao otići sa Grbavice nedavno. Međutim, zataškalo se. Da je na Koševu kojim slučajem nešto bilo, proglasili bi da je Selimović spavao sa Saidom i ovaj ga ostavio jer mu je mali, te mu dao nogu iz kluba. I vi ga vala pretjerujete. Uostalom, i onaj vaš trener je Saida uporedio sa Papetom nekad. Nisam vidio da je Zeba dobro igrao kad je najviše trebalo. Na Koševu, u Sloveniji, i protiv Maribora ''kući''. Said je u dosta boljoj formi (trenuntno).
Kakva hajka???
Trebao covjek ici za pare,ali Osim odbio.
Ne kontam kakve to veze ima sa poredjenjem ova 2 igraca?
Nisam mu ja dodjelio glasove za najboljeg igraca.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 13 sep 2012, 19:39

High je napisao/la:Je l' to onaj igrač što nešto slabije igra u odnosu na prošlu sezonu? Prošle sezone jeste bio najbolji, sada već nije. Sva sreća pa gurate prašinu pod tepih, a hajka bila kad je trebao otići sa Grbavice nedavno. Međutim, zataškalo se. Da je na Koševu kojim slučajem nešto bilo, proglasili bi da je Selimović spavao sa Saidom i ovaj ga ostavio jer mu je mali, te mu dao nogu iz kluba. I vi ga vala pretjerujete. Uostalom, i onaj vaš trener je Saida uporedio sa Papetom nekad. Nisam vidio da je Zeba dobro igrao kad je najviše trebalo. Na Koševu, u Sloveniji, i protiv Maribora ''kući''. Said je u dosta boljoj formi (trenuntno).
Kako znas da nece i ove sezone biti najbolji ?
NO PYRO NO PARTY

High

Post Postao/la High » 13 sep 2012, 19:42

Čekaj, kad je bila anketa? Je l' ti znaš da dosta pažnje trenutno privlači Said? U Prijedoru svršavali kad je ušao, bunili se jer su htjeli vidjeti njega na terenu, bukvalno su zbog njega i bili na utakmici. Ja ne znam kakav ti moraš slučaj biti da omaložavaš i iksaš sve što je uradio dosad za Sarajevo, a bukvalno je nedavno došao. Dok se slikao sa Selimovićem onako debeo i nikakav, šale ste zbijali o njemu i Sarajevu, da dovodimo svašta, a kasnije vas momak na derbiju ponizio u uvukao i gol onog vašeg travara, ponizio ga driblingom. Protiv Levskog su svi vidjeli šta je uradio, kasnije su svi vidjeli s kim imaju posla i uvijek bio u sendviču, ali se ipak trudio i pravio ih budalama. A ta vaša filozofija za dovođenje i prodaju igrača je smiješna postala, isto kao da su životinje igrači, a ne ljudi. Meni je drago što je Sarajevo pustilo za siću Adilovića, momak je zaslužio zaraditi za život, borio se za naš dres, to je za pohvalu, a ne mučiti igrače i protiv njihove volje ih držati ovdje. I tako dalje, i tako bliže.

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 13 sep 2012, 19:49

High je napisao/la:Čekaj, kad je bila anketa? Je l' ti znaš da dosta pažnje trenutno privlači Said? U Prijedoru svršavali kad je ušao, bunili se jer su htjeli vidjeti njega na terenu, bukvalno su zbog njega i bili na utakmici. Ja ne znam kakav ti moraš slučaj biti da omaložavaš i iksaš sve što je uradio dosad za Sarajevo, a bukvalno je nedavno došao. Dok se slikao sa Selimovićem onako debeo i nikakav, šale ste zbijali o njemu i Sarajevu, da dovodimo svašta, a kasnije vas momak na derbiju ponizio u uvukao i gol onog vašeg travara, ponizio ga driblingom. Protiv Levskog su svi vidjeli šta je uradio, kasnije su svi vidjeli s kim imaju posla i uvijek bio u sendviču, ali se ipak trudio i pravio ih budalama. A ta vaša filozofija za dovođenje i prodaju igrača je smiješna postala, isto kao da su životinje igrači, a ne ljudi. Meni je drago što je Sarajevo pustilo za siću Adilovića, momak je zaslužio zaraditi za život, borio se za naš dres, to je za pohvalu, a ne mučiti igrače i protiv njihove volje ih držati ovdje. I tako dalje, i tako bliže.
Ti si gore naveo da je Mrme najbolji igrac lige,opet ponavljam jeste tebi!!!
Zeba je bio prosle,a ove ko zna?
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 13 sep 2012, 19:51

Kako su samo dosadni ovi skretnciari s uske pruge.
Zeba ne moze biti ni dostavljac hrane Saidu jer Said je za njega izmislio fudbal.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

High

Post Postao/la High » 13 sep 2012, 19:51

Zasad to Zeba nije. I u ovom dijelu sezone - dosadašnjem, nije pokazao ništa posebno. Čak je i sa klupe ulazio. Nisam rekao ko će u konačnici nositi epitet najboljeg u ovoj čitavoj sezoni, ali dosad što je prikazao, ne možemo konstatovati da je jedan od boljih. Ponavljam, trenuntno, do kraja ne znam šta će se desiti. Ima kvalitetnih igrača u našoj ligi, možda mi se najviše sviđa onaj Barać iz Čelika.

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 13 sep 2012, 19:59

High je napisao/la:Zasad to Zeba nije. I u ovom dijelu sezone - dosadašnjem, nije pokazao ništa posebno. Čak je i sa klupe ulazio. Nisam rekao ko će u konačnici nositi epitet najboljeg u ovoj čitavoj sezoni, ali dosad što je prikazao, ne možemo konstatovati da je jedan od boljih. Ponavljam, trenuntno, do kraja ne znam šta će se desiti. Ima kvalitetnih igrača u našoj ligi, možda mi se najviše sviđa onaj Barać iz Čelika.
Druze u ovoj ligi nema kvalitetnih igraca,kvalitet je vani.
Mozda ima malo boljih od ostalih invalida,jer htio to neko priznati ili ne ovo je jos uvijek amaterska liga!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 13 sep 2012, 20:04

ScooTeR je napisao/la:
High je napisao/la:Zasad to Zeba nije. I u ovom dijelu sezone - dosadašnjem, nije pokazao ništa posebno. Čak je i sa klupe ulazio. Nisam rekao ko će u konačnici nositi epitet najboljeg u ovoj čitavoj sezoni, ali dosad što je prikazao, ne možemo konstatovati da je jedan od boljih. Ponavljam, trenuntno, do kraja ne znam šta će se desiti. Ima kvalitetnih igrača u našoj ligi, možda mi se najviše sviđa onaj Barać iz Čelika.
Druze u ovoj ligi nema kvalitetnih igraca,kvalitet je vani.
Mozda ima malo boljih od ostalih invalida,jer htio to neko priznati ili ne ovo je jos uvijek amaterska liga!
Kako nema,svi igraci Sarajeva osim Comora i Bube su kvalitet,to invalidi mozda mislis na igrace zeljeznicara.Samo da znas slazem se sa tobom u toj konstataciji. :D
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 13 sep 2012, 20:08

I tako invalidi osvoje duplu krunu... :mrgreen:
Said u boljoj formi možda trenutno, ali zadnjih par sezona Zeba prekucava ovu ligu htjeli vi to priznati ili ne.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 13 sep 2012, 20:15

Ma Said je najbolji, ne moze se s njim raspravljati. Ti njima sad navedi sve zbog cega je Zeba bolji oni ce doci napisati a on je dao gol Levskom :lol:
I hajd ti s njim, nemoguca misija.
Vi ste najtrofejniji klub, najvise igraca iz vaseg tima igra za reprezentaciju, u mladoj reprezentaciji uvijek imate minumun po cetiri igraca u prvih 11, imate svake godine najboljeg igraca PL, osvojili ste par duplih kruna, prodajete igrace svake godine po 500 000 e minimum. Niste izgubili cetiri godine u kup utakmicama, napravili ste bezbroj rekord.
To ste vi.
Zadnja izmjena: Paranoja, dana/u 13 sep 2012, 20:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 13 sep 2012, 20:16

exbabilon je napisao/la:I tako invalidi osvoje duplu krunu... :mrgreen:
Said u boljoj formi možda trenutno, ali zadnjih par sezona Zeba prekucava ovu ligu htjeli vi to priznati ili ne.
Htio ti priznati ili ne ti imas problema s mozgom... Ajd posjeti mog kolegu psihijatra, sredit cu ti bgm bit ce besplatno ;)
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 13 sep 2012, 20:38

BeSha1992 je napisao/la:
Htio ti priznati ili ne ti imas problema s mozgom... Ajd posjeti mog kolegu psihijatra, sredit cu ti bgm bit ce besplatno ;)
I tako, pitarima kažeš činjenicu i oni se počnu vrijeđat. Gradska raja..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 13 sep 2012, 20:51

exbabilon je napisao/la:
BeSha1992 je napisao/la:
I tako, pitarima kažeš činjenicu i oni se počnu vrijeđat. Gradska raja..
Ne vrijedjam jarane, ovo ja za tvoje zdravlje bgm govorim... A zaista sam doktor ako hoces dodji i meni...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 13 sep 2012, 20:54

Ne bih tebi dao da mi nacrtanu ovcu čuvaš, ne znam ni što pričam s tobom. Ti imaš igrača s najboljom formom, a ja duplu krunu i najboljeg igrača lige.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 sep 2012, 20:55

Rasprava je suvišna, Zeba i Husejinović su trenutno 2 najbolja igrača u našoj ligi, i to je to.Pitarima je Said bolji, nama je Zeba i kraj priče.Logično je da neće High ili neko od navijača Sarajeva reći da je Zeba bolji, kakvi bi onda navijači bili.

Vidim RA baš konta da ste vi neka braća.
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, mnon46, napoleon72, Tatamata1946 i 45 gostiju.