BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
i 1:0
Ajde Mirza iznenadi nas
Ajde Mirza iznenadi nas
Rutinski.

- firefirefirely
- Kontakt:
Bravo care
Zar nije na tri dobijena
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
ja ne znam sta su ovi slovaci mislili kada su odlucili da igraju na sljaci... nije valjda da se toliko boje basica pa da su maxuz zbog njega odlucili ovako...
ovi njihovi krkani nisu stvoreni za sljaku, a realno zelenay ce sam rijesiti dubl u svoju korist, tako da ce odlucujuci duel biti gombos - basic, a nekako mi izgleda da bi norbert vise sansi imao na betonu
ovi njihovi krkani nisu stvoreni za sljaku, a realno zelenay ce sam rijesiti dubl u svoju korist, tako da ce odlucujuci duel biti gombos - basic, a nekako mi izgleda da bi norbert vise sansi imao na betonu

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Fino otvaranje sezone šljake za Džumhura
Vidjet ćemo šta Mirza može protiv Kližana, ne znam stvarno kako je ovaj Kližan 130 igrač na svijetu, ima čovjek odličnu sezonu za sada, jedino možda brani dosta bodova pa je tako pao na listi, ne kontam fakat.

Vidjet ćemo šta Mirza može protiv Kližana, ne znam stvarno kako je ovaj Kližan 130 igrač na svijetu, ima čovjek odličnu sezonu za sada, jedino možda brani dosta bodova pa je tako pao na listi, ne kontam fakat.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Bravo damire, odlična igra pogotovo drugi set.Sad mirza rastereceno pokušati iznenaditi klizana.
Pa realno imaju bolje igrače za šljaku nego za hard, ne znam što im je uopšte Gomboš drugi igrač za singl pored Martina.KK_Bosna je napisao/la:ja ne znam sta su ovi slovaci mislili kada su odlucili da igraju na sljaci... nije valjda da se toliko boje basica pa da su maxuz zbog njega odlucili ovako...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bravo Damire, rutinska pobjeda! 
Vrijeme je da ove godine pokaze zasto je sljaka njegova podloga.
Sad je Mirza na redu. Ja vjerujem da moze iznenaditi i donijeti nam veliku prednost nakon prvog dana.

Vrijeme je da ove godine pokaze zasto je sljaka njegova podloga.
Sad je Mirza na redu. Ja vjerujem da moze iznenaditi i donijeti nam veliku prednost nakon prvog dana.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
- Kontakt:
Od sjaja , preko sjaja , do sjaja .LjumanM95 je napisao/la:Od sjaja do očaja u par minuta.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
martin ima neku povredu, moguce da su zbog njega postavili sljaku jer su racunali na njegov 2:0 skor protiv damira i mirzeRaonffa je napisao/la:Pa realno imaju bolje igrače za šljaku nego za hard, ne znam što im je uopšte Gomboš drugi igrač za singl pored Martina.

gombos i klizan su dva klasicna krkana (ko basic kod nas) koja na sljaci ne mogu puno (haj klizan i nekako, ali gombos je panj samo takav)
uglavnom, gombos - mirza je odlucujuci mec za 3:2 99,9%
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
-
- Kontakt:
Sta mislite o dublu Dzumhur,Brkic ? Pa Damir u zadnje vrijeme jako solidan u dublu .
Bravo Damire, rutinski.
Sad će i Mirza rutinski.
Sad će i Mirza rutinski.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Damire, dobra igra. Rutinski i lagano.
Slovaci su svi šljakeri, pa i ovaj Gombos je šljaker kao i Klizan. Ovo je jedina im šansa bila, uvijek ideš na prednost svog najboljeg igrača. Kližan i Gombos najbolje partije pružaju na šljaci, ovo im je omiljena podloga. Plus Gombos zadnja 2-3 meča na šljaci Damira dobio.
Slovaci su svi šljakeri, pa i ovaj Gombos je šljaker kao i Klizan. Ovo je jedina im šansa bila, uvijek ideš na prednost svog najboljeg igrača. Kližan i Gombos najbolje partije pružaju na šljaci, ovo im je omiljena podloga. Plus Gombos zadnja 2-3 meča na šljaci Damira dobio.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ne znam, meni je Kližan opet više šljakaš nego hard igrač, iako je imao dobrih rezultata na obje podloge. Jedini onaj pravi hard igrač u Slovaka, po mom mišljenju, je Lacko al' je fazon što su i naši igrači nominalno bolji na hardu nego na šljaci, pogotovo to važi za Bašića.KK_Bosna je napisao/la:martin ima neku povredu, moguce da su zbog njega postavili sljaku jer su racunali na njegov 2:0 skor protiv damira i mirzeRaonffa je napisao/la:Pa realno imaju bolje igrače za šljaku nego za hard, ne znam što im je uopšte Gomboš drugi igrač za singl pored Martina.![]()
gombos i klizan su dva klasicna krkana (ko basic kod nas) koja na sljaci ne mogu puno (haj klizan i nekako, ali gombos je panj samo takav)
uglavnom, gombos - mirza je odlucujuci mec za 3:2 99,9%
Vjerovatno su išli tom logikom da su svi naši puno lošiji na šljaci nego na hardu (osim Damira), dok su njihovi bara-bara ili bolji, a i ta povreda Martina ih je yebala očigledno.
Slažem se da bi duel Gombos-Mirza trebao odlučiti pobjednika, mada ne znaš sa Kližanom nikada, može izgubiti i od Mirze i od Damira, a može ih dobiti obojicu.
-
- Kontakt:
Ko je i kad gledao Mirzu na sljaci (izuzev DC u Bihacu)?
bojim se da sutra martin odigra dubl i vidi da je spreman izdrzati i singl, pa da onda umjesto gombosa izadje protiv mirze :/
-
- Kontakt:
Klizan je sljakas, ne znam odakle komentatoru info da mu vise odgovaraju brze podloge.
Zar se mogu to tako mijenjati igrači neposredno prije početka mečeva?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ništa to ne mijenja, mi moramo dubl i Damir dobiti Kližana jer Mirza je najgori šljaker na ATP touru.KK_Bosna je napisao/la:bojim se da sutra martin odigra dubl i vidi da je spreman izdrzati i singl, pa da onda umjesto gombosa izadje protiv mirze :/

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.