Virtu4l je napisao/la:Vaha je dobar trener, malo previše defanzivan za moj ukus, ali čovjek zna znanje. Ima on svojih bubica, zna provoditi neke svoje ideje pa malo navući timova klubova u kojima radi, nekad je tvrdoglav, ali sigurno da je veoma poštovan u fudbalskom svijetu. Druga strana medalje je ta da on mnogo voli novac i da ga uglavnom zanima samo broj nula u ugovoru.
Da li bi bio bolje rješenje od Sušića? Vjerovatno bi, ali njegove metode često znaju biti kontraproduktivne. Vaha je odličan spin majstor, dobro, nije kao pojedini forumaši, ali eto tu su negdje. On itekako sebi zna podići cijenu, uvijek je ugrožen, gdje god da je radio odlazio je nakon svađa, sa novinarima, igračima, upravama, itd...
On će kad tad doći na našu klupu, mislim da je to neizbježno, a onda ćemo vidjeti šta će se desiti.
1 pasus: poprilicno tacno, slazem se
2 pasus: Vaha je profesionalac koji trazi red, rad i disciplinu... Naravno da ce sa takvim metodama doci do sukoba sa igracima kojima i nije bas to rada ili reda i da to na kraju dodje i do medija. Rezultati su dokaz da je velikom vecinom on u pravu
3 pasus: mislim da od toga nema nista... Jasno se vidi da se on odrekao ovih prostora, a tome nije pomogla ni epizoda sa Mamicem... tesko da ce on sjesti na nasu klupu, ikad
I mala digresija: potezanje Vahe i njegovog imena i ugleda, u trenucima kad mu klub prolazi kroz krizu, a sve kako bi se uzdigao Susic i njegov rad, je novo dno koje su u svom
radu dotakli polularni Papetogusci ...

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!