Mozambik je napisao/la:Dzekina familija u hotelu, selektorova familija na terenu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Mozambik je napisao/la:Dzekina familija u hotelu, selektorova familija na terenu
O tome si trebao razmisljati prije nego sto si ti poceo da podjebavas.Juventinisimo je napisao/la:Prijatelju nema potrebe za "podjebavanjem"...to znam i ja ali sam operisan od toga...svjestan sam ja da smo mi balkanci prvaci svijeta u podjebavanju..
Ako ti smatraš da si ti samo to naveo onda oke, nisi ništa pogriješio.Neutral je napisao/la:
Napisao sam da je sadašnji Džeko u mnogo slabijoj formi nego onaj Džeko iz Wolfsburg-a. Jesam li tu išta pogriješio?
Jedini razlog tog citiranja je da post ne bude kilometar dug...nisam vidio potrebu da citiram sve...to gore stoji i vidi ga svako tako da nisam imao nikakvu namjeru nesto sakriti...iza svojih rijeci stojim...SamoZeljo je napisao/la:O tome si trebao razmisljati prije nego sto si ti poceo da podjebavas.Juventinisimo je napisao/la:Prijatelju nema potrebe za "podjebavanjem"...to znam i ja ali sam operisan od toga...svjestan sam ja da smo mi balkanci prvaci svijeta u podjebavanju..
Ti si prvi poceo a moj odgovor "istom mjerom" si i vise nego zasluzio. Citirao si samo moj komentar a ono sto je izazvalo taj komentar nisi. I sad ti fin a ja ne valjam?
Ja sam bio na strani Begovica kad je bilo ono sa Papetom. Bio sma na strani Misimovica kad je ispala frka sa Cirom a kasnije i Papetom. Jednostavno, mislim da sam na strani onih koji su vise dali i koji su vise u pravu a ne oni koji su poceli u Zelji. Znaci, Edina ne smijemo braniti od pljuvaca i selektora koji je totalno nesposoban?
Edin i Braco su nam najveci igraci koje smo ikad imali. Jednog smo otjerali, drugog jos malo. I Braco je odustao od repke zbog stoke sa tribina i nesposobnog selektora kao sto je ovaj sada. Sve je ovo maslo podlog Papeta i nesto kompleksasa koji vec godinama pljuju po Edinu! Tempirao je Pape kad ce izazvati frku i kad ce uvaliti bratove igrace u repku.
Moju majku da spomene neki papak sa tribine, uletio bi i udavio tog skota. Da sam na Edinovom mjestu, poslije Brazila bi se fino zahvalio i vozdra reprezentacijo. Eto vam Papeta i njegove familije. Bolje niste zasluzili.
To sto neki ljudi gledaju povrsno, vide nick, vide da mi je Dzeko drag igrac i odma sastave cijelu pricu je njihov problem. Papeta ni bilo kojeg drugog selektora nikad nisam gledao po klubu gdje je igrao.
Povrsno i plitko razmisljanje. Logicno da ces izazvati onakvu reakciju. Sta si ocekivao, da ja klimam glavom na tvoje uvrede?
Irfan je najvece zlo koje je zadesilo Dzeku.Ljigavac od covjeka.Goalgetter je napisao/la:ZmajeviBiH objavili da je Irfan Redzepagic usmeno sve dogovorio sa Dortmundom, i da Dzeko nakon SP ide u Dortmund, na sta su se Njemci pravo upecali.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Bas iz tog razloga i ne vjerujem u taj transfer, jer ce ovaj ljigavac gledati da sto vise love izvuce iz ovog transfera, a Dortmund ce biti medju klubovima koji ce najmanje ponuditi novca. Tu su atraktivniji jedan Atletico Madrid ili Inter za ''dzepa'' . A Dortmund za dosta manje pare moze dovesti Adriana Ramosa.Head je napisao/la:Irfan je najvece zlo koje je zadesilo Dzeku.Ljigavac od covjeka.Goalgetter je napisao/la:ZmajeviBiH objavili da je Irfan Redzepagic usmeno sve dogovorio sa Dortmundom, i da Dzeko nakon SP ide u Dortmund, na sta su se Njemci pravo upecali.
Zasto je zlo ??? Dzeko ima ugovor tako jak da boli glava lupas gloposti covijece,Head je napisao/la:Irfan je najvece zlo koje je zadesilo Dzeku.Ljigavac od covjeka.Goalgetter je napisao/la:ZmajeviBiH objavili da je Irfan Redzepagic usmeno sve dogovorio sa Dortmundom, i da Dzeko nakon SP ide u Dortmund, na sta su se Njemci pravo upecali.
Ništa prije braka, šeriatskiSheyi je napisao/la:Sutra mu rođendan, ala ce da ga prisastavi Amri
Ma hoce nije da nece...kako je sa njom forma mu se gubi a ona jadna brusi li brusi naseg dijamantaSheyi je napisao/la:Sutra mu rođendan, ala ce da ga prisastavi Amri
Virtu4l je napisao/la:Ništa prije braka, šeriatskiSheyi je napisao/la:Sutra mu rođendan, ala ce da ga prisastavi Amri
Ma ja. Samo mu je sredio da ima 7,8 miliona eura godisnje i da igra u ponajacoj ekipu u tada najacoj ligi na svijetu. Jako los posaoHead je napisao/la:Irfan je najvece zlo koje je zadesilo Dzeku.Ljigavac od covjeka.Goalgetter je napisao/la:ZmajeviBiH objavili da je Irfan Redzepagic usmeno sve dogovorio sa Dortmundom, i da Dzeko nakon SP ide u Dortmund, na sta su se Njemci pravo upecali.
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, Google Adsense [Bot], haklamas, Hansestadt, HariTz, kupus army, L-Train, NebeskaSila96, Paromlinac, senad82, Sheyi, tale07, zgembo89, zikerrz21 i 74 gosta.