Postao/la Slatinash_7 » 18 okt 2014, 21:11
Srecom danas nisam bio u Tuzli pa nisam ni prisustvovao tekmi..Sto se tice Slobode,nema se tu puno sta reci,losa ekipa,lose selektirana,promjenjen trener,nista dobrog necemo pogledati u ovih par tekmi sto je ostalo..Nazalost ponovit ce nam se ono sto nam se desavalo zadnjih godina,prvi dio sezone stednja,gubljenje utakmica pa onda daj pojacanja,samo sto ce nas Husara opet zavaliti sa Jacksonima i ostalima ako mu Azmir dozvoli ostanak u klubu..Po meni je to jedina greska Husica,ostalo sve dobro radi,i jedini je u zadnjih 15 godina koji je nesto i radio,svaka mu cast!
Sto se tice navijacke skupine,puno se tu toga moze reci,ali ukratko,mi smo neskupina,gdje se trenutno ne zna ni koji pije ni ko placa,ali eto vodja se trudi,imamo taj fan club,sa B to nikad nebi imali,dobri su temelji za nastavak,ako se rijesimo ovih sto se tuku(snimaju u kopu) itd itd..
Sto se tice navijaca sa strane,nikad nije ni bilo povjerenja,poslje onog Fukare Lukavac ga nikada mislim nece ni biti,realnost..no ne treba sad to da bude neki veliki minus,treba prvo animirati grad koji ima kijamet stanovnika da se napuni stadion,a tim sa TK eto lokalni klubovi..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina