FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 11 sep 2012, 12:45

Udri po sirotinji.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 11 sep 2012, 13:05

samo vi navijajte i dizite u zvijezde zapadne klubove, lige i fudbalere i gledajte njihove utakmice! DAL VAM JE SAD JASNO STO IH MRZIM I STO IH NE MOGU SMISLIT!!!???

pisam se na spance, na lihvare barcelonu united i ostala **** pisam se onu manekenku iz portugala sto nosi broj haljine 7 i onog ruznog argentinca!!!!!

krivo je lopovima iz uefe sto mi na balkenu igrano najljepsi fudbal na svijetu i koliko god pokusavali ne mogu da nas ubiju i uguse na ovim prostorima! krivo im je sto mi mozemo uzivati u fudbalu i gladni i jadni i sto to radimo sa posebnim smekom koji oni ne mogu nikad imat jer su seljaci i neukusni! svaka cast i Italijanima koji se fajtaju sa tom stokom zapadno-EU-Britansko-Platinijevsko-juznoamerickom .... svaka cast svabama pa su opet u fudbalu najbolji na svijetu po mnogo cemu ....iako narucuju ti zapadni licemjeri statisticka istrazivanja i dirigiraju rezulltate svabe ih ope poraze i u tome .... gggggggggrrrrr dokle vise taj zapad, dokle vise platini i ostala g....na

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 sep 2012, 13:05

papir je napisao/la:Ne bi našu sirotionju niko pominjao da vi niste mutili i da nema tužbi zbog vas. Jadovi
Tariguz mani nas se dosta nam nase muke

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 sep 2012, 13:09

Ima ovdje i pozitivnih stvari istina valja se sad ganjati sa tim papirima ali sta da se radi,ako im sad dostavimo ovo sve necemo se morati sikirati oko licence npr za narednu godinu...isto tako nepise da necemo dobiti pare nego da su pare na cekanju tj zamrznute,tako da ima mozda malo i pozitive u smislu sto prije se rijesimo tih problema lbit ce nam lakse za ubuduce,da se jednom za sva vremena ocistimo od tih problema

Vjerujem da ce ljudi u klubu ovo rijesiti na najbolji nacin,ali svakako stoji da je nekorektno od Uefe da ovako udaraju ove manje klubove mada ima eto par izuzetaka sa Atl.Madridom,ali mislim kada su krenuli sa ovim morali su krenuti od najvecih i od onih kod kojih ce najvece pare obrcu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 11 sep 2012, 13:13

azizmpj je napisao/la:
krivo je lopovima iz uefe sto mi na balkenu igrano najljepsi fudbal na svijetu i koliko god pokusavali ne mogu da nas ubiju i uguse na ovim prostorima! krivo im je sto mi mozemo uzivati u fudbalu i gladni i jadni i sto to radimo sa posebnim smekom koji oni ne mogu nikad imat jer su seljaci i neukusni! svaka cast i Italijanima koji se fajtaju sa tom stokom zapadno-EU-Britansko-Platinijevsko-juznoamerickom .... svaka cast svabama pa su opet u fudbalu najbolji na svijetu po mnogo cemu ....iako narucuju ti zapadni licemjeri statisticka istrazivanja i dirigiraju rezulltate svabe ih ope poraze i u tome .... gggggggggrrrrr dokle vise taj zapad, dokle vise platini i ostala g....na
Zanimljiv je ovaj fenomen balaknaca, gdje svaki neuspjeh okarakterisu kao zavjeru. Ti se momak spametuj, pa skontaj da uefa nije nista ukrala i uskratila ni jednom klubu iz BIH vec su oni sami sebi svojom politikom i kriminalom rukovodecih.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

payton

Post Postao/la payton » 11 sep 2012, 13:26

pa sve je jasno...izmirimo dugove i dobijemo pare od uefe
ali kaka izmiriti dugove ..to je pitanje svih pitanja
YES.WE.DID.

High

Post Postao/la High » 11 sep 2012, 13:58

Teška situacija za nas. Mi već ove pare prisvojili, i onda hladan tuš. Šteta bi bilo ako bi ovako ostalo i kad bi ostali bez ovih para. Za naše uslove je ovo sasvim solidna cifra, ako ne i odlična.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

payton

Post Postao/la payton » 11 sep 2012, 14:13

High je napisao/la:Teška situacija za nas. Mi već ove pare prisvojili, i onda hladan tuš. Šteta bi bilo ako bi ovako ostalo i kad bi ostali bez ovih para. Za naše uslove je ovo sasvim solidna cifra, ako ne i odlična.
Mislim da smo vec jedan dio para koji smo "zaradili" u 3 tekme evropa lige , posudili od nekih ljudi tj firmi.
Nasa zarada (koju jos necemo ocima vidjeti) je oko 300 000 eura. Posudjeno je oko 50 milja eura...a sad na sve ovo dolazi ova "taraba" od urfe. Nije ovo nikako dobro ali sam siguran kako ce nasi u upravi naci nacina da se ovo rijesi
YES.WE.DID.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 11 sep 2012, 14:38

Je li fakat da ste vi uzeli kredit od Vakufske banke i za novčanu garanciju stavili ove pare od UEFA-e, te vam je banka odobrila kredit? Ili je to bio slučaj u prošloj sezoni?

Nije mi cilj da provociram, samo onako pitam, vi to sigurno bolje znate od mene.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 11 sep 2012, 15:56

slika

:D
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 sep 2012, 15:59

A ko je dama na slici ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 sep 2012, 16:01

Elegant je napisao/la:A ko je dama na slici ?
Sesarova cura. ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 sep 2012, 16:04

Bh. nogometašice 15. septembra dočekuju Grčku

Hocel ovo biti odgadjanje tekme sa Velezom ?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 sep 2012, 16:05

miky_hz je napisao/la:Bh. nogometašice 15. septembra dočekuju Grčku

Cisto sumnjam :mrgreen: Nek ih docekaju na grbavicu, kome su jos one interesantne :roll:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 sep 2012, 16:07

Sarajlijc@ je napisao/la:

Cisto sumnjam :mrgreen: Nek ih docekaju na grbavicu, kome su jos one interesantne :roll:
Fazon je sto igraju na Kosevu i to je vec napisano,jedino da nasi odma poslije njih udju na teren :roll:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 sep 2012, 16:09

Dabogda da ga one poigraju :mrgreen:

High

Post Postao/la High » 11 sep 2012, 16:10

Kakva odgoda? Tekma je u 19h, kapije će biti otvorene dva sata prije iste. Nema ništa od toga da mi ispaštamo zbog njih.

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 11 sep 2012, 16:13

GaziHusrevbeg je napisao/la:Je li fakat da ste vi uzeli kredit od Vakufske banke i za novčanu garanciju stavili ove pare od UEFA-e, te vam je banka odobrila kredit? Ili je to bio slučaj u prošloj sezoni?

Nije mi cilj da provociram, samo onako pitam, vi to sigurno bolje znate od mene.
Sigurno znam da je Sarajevo dobilo kredit od Vakufske banke od 62 hiljade maraka s nekom mizernom kamatom. A da je garancija UEFA to nije tacno uopce.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 11 sep 2012, 16:26

Sarajlijc@ je napisao/la:

Igrale bi na Grbavici da nam onaj sudija onaj put kada je mlada reprezentacija igrala protiv Bjelorusije nije prijavio stadion UEFA-i i time dobili zabranu da se igraju bilo kakve medjunarodne utakmice na njemu.

payton

Post Postao/la payton » 11 sep 2012, 18:39

GaziHusrevbeg je napisao/la:Je li fakat da ste vi uzeli kredit od Vakufske banke i za novčanu garanciju stavili ove pare od UEFA-e, te vam je banka odobrila kredit? Ili je to bio slučaj u prošloj sezoni?

Za ovo sto pises ne znam i prvi put cujem. Ali pouzdano znam za neke firme (2 firme dobro jake) koje su klubu posudile neke pare dok uefa ne plati ono svoje. Isto tako ti radi i tvoj klub unazad 7-8 mjeseci jer niste dobili banke za Sehu , Edin se nije nigdje prodo i nema one love kao kad je iso iz W u city...imate tonu kazni i troskova i situacija vam je prilicno losa. Mi mozemo samo Bogu zahvaliti na onim prodatim kartama za 3 euro tekme , kada se skupilo preko 300 000 KM..(ovo je pouzdana info)...inace bez toga , tegoba nevidjena !!
YES.WE.DID.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Anex, riki46 i 52 gosta.