FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 18 okt 2014, 17:30

Smorio sam se citavu utakmicu..

Drago mi je samo zbog onog transparrenta podrske Azmiru Husicu...ozbiljan remont ove ekipe,ovi nemaju blage veze o fudbalu..

Kakvi su ono diletanti na zapadu u pm..koliko psuju nije normalno..zgadila mi se tekma zbog njih :evil:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 18 okt 2014, 17:31

harry_90 je napisao/la:Smorio sam se citavu utakmicu..

Drago mi je samo zbog onog transparrenta podrske Azmiru Husicu...ozbiljan remont ove ekipe,ovi nemaju blage veze o fudbalu..

Kakvi su ono diletanti na zapadu u pm..koliko psuju nije normalno..zgadila mi se tekma zbog njih :evil:
Posaljite nam Mujku nazad treba nam :D heheh :cool:

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 18 okt 2014, 17:38

klasik je napisao/la:5 maraka karta !

Danas pun zapad debila, kojim izgleda zena nije dala pa se to doslo izivljavat i ono nekom yebavat mater.

Igra je bila odron, al mi smo svi svjesni toga, oni koji su danas najvise galamili i prozivali su uglavnom oni koji nece ni kartu da plate, tolko o njihovoj ljubavi prema Slobodi.
Baš tako. Ovo sam i ja primijetio. Kad pogledaš lika, nema šanse da ide na tekme, nego je baš danas došao da nekom yebe mater. Debilno u pichku materinu . .

A igra je k a r i n a živa. Glava me zaboli gledajući. Daj one kadete i juniore, yebeš ovo . . .

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 18 okt 2014, 17:42

harry_90 je napisao/la:Smorio sam se citavu utakmicu..

Ti ko da si prvi put krocio na Tusanj, uvijek ce biti takvih koji psuju i kad je dobar rezultat ili los svejedno ali ce biti, utakmica teska skroz jer je Zvijezda dosla da ne izgubi i uspjeli tako da im treba cestitat na tome, kod nas cim fali 5 igraca odmah nista ne stima i to je to, izgurati nekako ovo do kraja i onda dovest dobre igrace da bi se spasila sezona.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 okt 2014, 17:46

Nisam prvi put na zapadu,al sto je previse,previse je..i to se nisam samo ja osjecao neugodno,vec i nekoliko njih oko mene,opsujemo svi ,pa i ja,al jbg ono nije normalno..isto kao sto neko napisa,kao da mu zena nije dala i dosao na stadion da se istrese..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 18 okt 2014, 18:06

wobly92 je napisao/la:Poslije toliko toga uloženog tek tako da odustane, to se neće tako lako desiti, samo bombastičan naslov, i eventualno upozorenje za te lešinare. Mislim da pouzdano mogu reći, kao i uvijek kad sam siguran u nešto, i kad znam nešto, da se neće desiti da Azmir ode sad.
Danas sam pričao sa jednim igračem i rekao mi je ne samo da su treninzi predobri i atmosfera također, da nema pritiska, već mi je i rekao da misli da ćemo sutra ne samo pobijediti, već razvaliti Zvijezdu...Poboljšao mi je raspoloženje samo tako.
Spomenuo mi je još neke planove za polusezonu, koje uključuju našeg dragog i voljenog predsjednika kojeg ne damo nikom, i sa time ćemo opet biti svi prezadovoljni i pozitivno šokirani i iznenađeni, cijela Tuzla, opet kao nekad... :D
Al dobro to će tek da dođe akobogda, da ne pričam puno ovdje sad, sve u svoje vrijeme...
Uglavnom Azmir trenutno zasad ne ide nigdje, i više je nego sigurno da ima bezrezervnu podršku sviju nas.
Dobro te taj igrač slaga i izlevati. Niti su pobijedili Zvijezdu, niti su razvalili Zvijezdu. :yawn:
SRETAN BROJ - 1725

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 18 okt 2014, 18:07

harry_90 je napisao/la:Nisam prvi put na zapadu,al sto je previse,previse je..i to se nisam samo ja osjecao neugodno,vec i nekoliko njih oko mene,opsujemo svi ,pa i ja,al jbg ono nije normalno..isto kao sto neko napisa,kao da mu zena nije dala i dosao na stadion da se istrese..
Samo stavit ponovo ulaz peticu, nek dodje 100 ljudi dosta, al tih 100 ljudi ce doc jer vole Slobodu a ne da lijece frustracije.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 18 okt 2014, 18:08

Nabijem zapad citav na krc ne znate ispostovat p**ke jedne

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 18 okt 2014, 18:27

Mora se ozbiljno raditi, to je sada vec vidljivo. Dosta se fuserilo kod Denisa, igraci ne znaju lopte po zemlji primiti a da im se ne odbije 5 metara u zrak. Tu odu 3-4 sekunde za neki brzi pas, prodor i sl. Vec je primjetno da igraci imaju vise kondije, al' se jednostavno moraju dovesti 2 igraca za vezni red koji ce proigrati igraca. Mehidic odlican, ubijao ih je po lijevoj strani.
Jedan grad, jedna ljubav!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 18 okt 2014, 18:30

SiggySinatra je napisao/la:Nabijem zapad citav na krc ne znate ispostovat p**ke jedne
Sjever ih zove...mrsko im ustat...nemam rijeci
Zlatan Nalić sin tuzlanski

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 18 okt 2014, 18:32

emirzlaTu je napisao/la:
SiggySinatra je napisao/la:Nabijem zapad citav na krc ne znate ispostovat p**ke jedne
Sve znas...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 okt 2014, 18:33

Kad Sloboda lose igra onda je losa i publika. Jednostavno samo je gol trebao jedan i ne mogu.. Poser* nam se na dan svaki put :/ ovaj portugalac ih izrotirao skroz, Mehidic daleko od gola na beku, Saric prvo desno krilo pa lijevo u drugom, Jankovic koji je stoper sada neki ofanzivni vezni, nidje veze. Trazim covjeka po terenu kad on u napadu.. Meni su najgori bili Efendic i Omic. Znaci Efendic je prekucao koliko je bio ocajan haha

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 18 okt 2014, 18:41

Sada se tek vide neke stvari kao npr. da nije Sadiković bio kriv za rezultate Slobode, a ljudi ga otjerali. Nego jednostavno Sloboda nema igrača da bi bilo šta napravila osim da se bori za opstanak. Ja mislim da i Portugalac postaje svijestan nekih stvari u vezi s kakavim igračkim kadrom raspolaže. Pa ako je već tako, pa ako znate da je tako istrpite ovu Slobodu dok bolji igrači ne dođu.
SRETAN BROJ - 1725

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 18 okt 2014, 18:44

SiggySinatra je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:
Sve znas...
Bio ja na zapadu, nas malo ustalo, ovo ostalo doslo ba da se rijesi frustracija libo ih, i plus sto je bruku svijeta iz gradacca bilo po zapadu razbacano
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 18 okt 2014, 18:48

Odavno se nisam vise smorio posle utakmice nego danas :crazy: ,pojedini igraci ne znaju osnove fudbala i loptanja ...ne znaju ubacit loptu u 16 ,treba im 15 sek da se namjeste kako treba itd itd .

Jedino sto je pozitivno je odbrana ,djelovali su poprilicno sigurno doduse nije ni Zvijezda nesto napadala ali vidjecemo u sl. kolu .

Ono sto je vrlo moguce je da do kraja ove polusezone ne ostvarimo ni jednu pobjedu.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 18 okt 2014, 18:50

pitic je napisao/la:Sada se tek vide neke stvari kao npr. da nije Sadiković bio kriv za rezultate Slobode, a ljudi ga otjerali. Nego jednostavno Sloboda nema igrača da bi bilo šta napravila osim da se bori za opstanak. Ja mislim da i Portugalac postaje svijestan nekih stvari u vezi s kakavim igračkim kadrom raspolaže. Pa ako je već tako, pa ako znate da je tako istrpite ovu Slobodu dok bolji igrači ne dođu.
Ne mogu da vjerujem da si ovu glupost izvalio covjece, Sadikovic je itekako kriv jer je on pola igraca selektirao i vodio ih na pripreme, sta ti ocekujes nakon 2 utakmice pod vodstvom Casimira da ce se nesto na brzinu promijenit, de reci samo da se salis ? Igraci jesu losi ali i Sadikovic je realno lose pripremio ekipu a i doveo je lose igrace.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 18 okt 2014, 18:51

Prezalosno sta dodjemo gledati, hrpu nesposobnjakovica koji sebe zovu fudbaleri. Ako na polusezoni ne promijene gotovo cijeli tim, mi nemamo sta traziti u PL. 16-ka je odigrao profesionalno, momak je u odbrani igrao onako kako je trebalo.

Zapad je ko dlake bio danas, mada i sjever poluprazan, ali Fukare su ponovo pokazale kako se navija i uziva u tome u isto vrijeme. Pogotovo prozivka i zvizdanje igracima na kraju tekme, kao popisani odose i za glavu se drze. :D
Navijanje, repertoar pjesama, to je jedino dobilo prolaznu ocjenu danas.
Nemojmo se ljutiti kad narednih utakmica dodje maksimalno hiljadu ljudi, daj Boze i toliko. Opravdano je, jer oni "igraci" ne zasluzuju da trce po Tusnju, a kamoli da ih se gleda i za njih navija.

I danas se pokazalo koliko je Tuzla i tuzlaci uz Slobodu, koliko i ja uz Kinu. Ljudi zele da gledaju fudbal, a ne debile koji teturaju, jedva trce, ne znaju jedan **** centarsut uputiti, ne znaju osutatu po golu, ma nista je znaju. Sudija je posebna prica, prvo sto trckara ko zirava s onim X nogama, a igru je isjeckao da nije koglo vise.

Ne zelim se nervirati vise, odoh gledati u prazan zid, bolje je od ovih nasih igraca.

PS. Kakva je danas ovo tuca, Asim zasra pa i pretukose momka, nisam vidio sta se desilo kad su izasli izvan tribine, i zbog cega tuca izbi??
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 18 okt 2014, 18:52

Ja ne znam zasto ste toliko kivni na Zapad?? Evo ja sam svaki mec na Sjeveru, danas sam zbog jarana koji je dosao s djetetom morao na to famozno sjedenje. Prvi sam zvizdao i pokoji put opsovao iz prostog razloga jer se ne trude. Oprostit cu sto ne znaju igrati fudbala, oprostit cu sto ne znaju da se krecu po terenu ali brate nezalaganje NEĆU!!! Igraju kao da im je plata 3 milje i kao da vode 5:0. Presinga nema, ubacuju ko tutmaci visoke lopte a nas najveci igrac je 1,65. Centarsutevi s desne strane u drugom poluvremenu :facepalm: Toliko su me iznervirali sa danasnjim pristupom da to nije normalno, na kraju sam im uputio zasluzenu salvu zvizduka. Oznojite se!!! Sve psovke koje su danas dobili, dobili su po zasluzi. **** manekeni :beba: Dobro neko rece na kraju, vidimo se veceras kod Tome u Miladijama :salut:

Edit: Ja goru Slobodu od rata na ovamo nisam gledao :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 18 okt 2014, 18:57, ukupno mijenjano 2 puta.

kobac
Kontakt:

Post Postao/la kobac » 18 okt 2014, 18:52

Koja mraka dođe na utakmicu :crazy: Prvo tuča na sjeveru,pa se pobiše kod Mejdana.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 18 okt 2014, 18:56

Batva je napisao/la:Prezalosno sta dodjemo gledati, hrpu nesposobnjakovica koji sebe zovu fudbaleri. Ako na polusezoni ne promijene gotovo cijeli tim, mi nemamo sta traziti u PL. 16-ka je odigrao profesionalno, momak je u odbrani igrao onako kako je trebalo.

Zapad je ko dlake bio danas, mada i sjever poluprazan, ali Fukare su ponovo pokazale kako se navija i uziva u tome u isto vrijeme. Pogotovo prozivka i zvizdanje igracima na kraju tekme, kao popisani odose i za glavu se drze. :D
Navijanje, repertoar pjesama, to je jedino dobilo prolaznu ocjenu danas.
Nemojmo se ljutiti kad narednih utakmica dodje maksimalno hiljadu ljudi, daj Boze i toliko. Opravdano je, jer oni "igraci" ne zasluzuju da trce po Tusnju, a kamoli da ih se gleda i za njih navija.

I danas se pokazalo koliko je Tuzla i tuzlaci uz Slobodu, koliko i ja uz Kinu. Ljudi zele da gledaju fudbal, a ne debile koji teturaju, jedva trce, ne znaju jedan **** centarsut uputiti, ne znaju osutatu po golu, ma nista je znaju. Sudija je posebna prica, prvo sto trckara ko zirava s onim X nogama, a igru je isjeckao da nije koglo vise.

Ne zelim se nervirati vise, odoh gledati u prazan zid, bolje je od ovih nasih igraca.

PS. Kakva je danas ovo tuca, Asim zasra pa i pretukose momka, nisam vidio sta se desilo kad su izasli izvan tribine, i zbog cega tuca izbi??
Blago se tebi kad ti je izvor takvih informacija ovaj forum :pray: Još imenuješ ljude :geek: :geek: :geek:
075

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.