Evo ga sad ce ko Djoković

Malo šale nego imamo li kakve šanse da se plasiramo u playoff?
Kližan vjerovatno prvi njihov igrač igra toplo-hladno u zadnje vrijeme ima nekih pobjeda uglavnom ako bude igrao kako zna bojim se da Damir mora biti na extra nivou da ga dobije a za Mirzu da ne pričam. Kližan je nesšto tipa Paire-a tj nisu dobri u vugla

Eh sad drugi igrač mi je velika dilema dal će biti Martin ili Kovalik jer s obzirom da je šljaka u pitanju nešto ne vjerujem baš da će Lacko igrati. Obojica su bila u katastrofalnim formama i nekim povredama ali su klasični šljakaši i u zadnjih mjesec su upisali neku pobjedu baš na šljaci što znači da su već prešli na istu. Malu prednost dajem Kovaliku (prije mjesec na šljaci dobio Eliasa i Belluci-a sljedeći dan ispao od malo poznatog Španca Herrere) da će igrati ali koncentrisani Damir bi to morao riješiti bez obzira dok Mirzi opet ne dajem neke velike šanse.
Bitno je i to što se sad igra na 2 seta što ipak malo podiže Mirzi šanse ali ih isto tako smanjuje Damiru i nezz dal se igra drugi dan dubl pa singlovi u nedjelju ili su uveli kao kod žena 4 singla pa onda dubl ako bude bilo potrebe
U svakom slučaju prognoziram odluku u dublu a volio bih da Damir igra u dublu za nas sa Mirzom jer je pokazao da i tu može a da ne pričam da je najbolji na mreži od svih naših plus što je šljaka pa njegov slab servis neće biti toliko izražajan ili barem ne bi trebao biti a za njih će igrati vjerovatno Kližan/Kovalik koji su prošle sedmice i igrali zajedno na jednom challengeru u Španiji gdje su izgubili u finalu što im je ja mislim bila i priprema za Davis Cup