Nije
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
cuj talenat sa 19

nema kvaliteta za seniore
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
To vec ima smisla, jer sa jednim dovodjenjem imas po 2 krila spremna.skoroalen je napisao/la: ↑23 feb 2021, 17:14Jukića i Velkoskog treba ostavit. Velkoski će igrat na Evropskom prvenstvu i imamo neku lovu od UEFAe, a i kapiten je, zahvalan igrač, znači u svlačionici. Jukić je, ako ništa, dobar za rezervnog krila. A i on je prije povrede bio odličan, nadam se da će vratit formu. A Bgm, Milanovića, Hebiba i Džafića treba šutnut. Njihove uloge će isto ili bolje odigrat juniori. Sumnjam da bi Ramić bio gori od Milanovića, recimo.djokica je napisao/la: ↑23 feb 2021, 17:09Jel moguce da tako razmisljas.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑23 feb 2021, 16:41Nadam se da ćemo se na ljeto osloboditi Hodžića, Hebibovića, Milanovića, Džafića, Jukića, Velkoskog.
Sve su to suvišni igrači.
Velkoski mi je jako drag, ali više bih volio da neki omladinac zauzme njegovu poziciju. Krste ima znanje i jako mi je drag kao igrač i čovjek, ali mislim da je on svoj maksimum dao, kao i Hebibović.
Odlazak ovih igrača će sigurno rasteretiti klub po piranju plata i za ove novce se stvarno može jedan fenomenalan kapitalac dovesti.
Ostajes bez 4 krila, znaci ostaje samo Famino!
Dovedes jednog i eto imas 2 krila!
Vidim svi pisu prodas 5, dovedes jednog, ali sta je onda i slucaju povreda, kartona... gdje je konkurencija za mjesto u timu!
Ko ce igrati?
Juniori da skupljaju iskustvo uz njih naravno.
A ova prica otjerat Sve, dovest jednog, ne pije vodu!
Ili pije, ali nema onda price o iskoraku, grupama... jedna povreda te ostavlja da igras sa juniorom
FKS❤️1946
Na granici

Vrijedi ga bar pratiti, ako ništa drugo..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ja kad sam pricao s momkom iz Kaknja koji prati Rudar kaze da je najvise igrao krilnog napadaca i nesto manje spica.Denchi je napisao/la: ↑23 feb 2021, 14:48Dervisagic je i u juniorima igrao centralnog spica, napadaca zbog konstitucije, a i na pripremnim sada je samo ulazio na spicahordasDoboj je napisao/la: ↑22 feb 2021, 21:50Mrsko mi sad citirat raspravljao sam s Denchiem u vezi tog, po meni nije potreban ni na krilu ni na 10. I ovo sve pisem gledajuci njegove igracke kvalitete. Pomogao bi mozda u nasoj ligi za nesto vise nije..SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑22 feb 2021, 21:47
Drug, sve i da je došao ovaj, Dervišagić ne bi imao veze s tim jer ne igraju istu poziciju.
Po meni igraci koji se dovode moraju donijeti kvalitet vise za ekipu ili da budu bas potencijali, ovaj nije nijedno od toga. Uvijek bih prije gledao akademca nego ovakve igrace.
Edit: Dervisagic je vise krilo nego spic, ne znam gdje ga tacno planiraju koristiti, ali ako su ga ostavili pretpostavlja LW
Sad na spicu imamo Jasmina, Harisa i Borisa. Dobro je da vecina ovih moze igrat i po krilu pa vidjet cemo kako ce to Vinko poslozit nadam se da ce Keno zasluzit i docekat svoju priliku.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Mislim tako, toliko igrača koji ništa živo pokazali nisu imaju alibi da ostanu u Sarajevu, jer je raja u fazonu "ko će igrati?".djokica je napisao/la: ↑23 feb 2021, 17:09Jel moguce da tako razmisljas.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑23 feb 2021, 16:41Nadam se da ćemo se na ljeto osloboditi Hodžića, Hebibovića, Milanovića, Džafića, Jukića, Velkoskog.
Sve su to suvišni igrači.
Velkoski mi je jako drag, ali više bih volio da neki omladinac zauzme njegovu poziciju. Krste ima znanje i jako mi je drag kao igrač i čovjek, ali mislim da je on svoj maksimum dao, kao i Hebibović.
Odlazak ovih igrača će sigurno rasteretiti klub po piranju plata i za ove novce se stvarno može jedan fenomenalan kapitalac dovesti.
Ostajes bez 4 krila, znaci ostaje samo Famino!
Dovedes jednog i eto imas 2 krila!
Vidim svi pisu prodas 5, dovedes jednog, ali sta je onda i slucaju povreda, kartona... gdje je konkurencija za mjesto u timu!
Ko ce igrati?
Uvijek se može pronaći adekvatna zamjena. Gomilanje igrača je promašaj, uvijek sam za tu opciju promovisanja omladinaca u tim, nego raznorazne penzionere imati u ekipi, koji ne doprinose na terenu.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Kod Borca izgleda Jovo Lukic ide na neku operaciju,oni su bukvalno bez zamjene za njega. Kako stvari stoje njima ce top4 biti jedini cilj i premija sad za sad,pisem ovo posto eto i oni se spominju kao neki kandidati za taj vrh i "konkurencija" su nam .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovakve igrace treba dovoditi i ulagati u njih. S njima ne mozemo biti nikako na gubitku, mozemo samo dobiti buducu zvijezdu za akademije i poslije za prve ekipe. Transfer nije rizican, ovaj Sreten ocito samo moze biti jos bolji.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Nama nisu ni oni ni svunjski konkurenti. Samo zeljana. U slucaju ako bog da x odlicno ili ako bog da u slucaju pobjede tu je sve gotovo. Oni idu u tuzlu husrefu i dobroj ekipi tz. Mi na prvenstvo tacku mozemo staviti vec pobjedom protiv ove tri ekipe sto igramo....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pet bodova iz ove tri je ok, treba malo vremena da se krene.Rule_hz je napisao/la: ↑23 feb 2021, 19:25
Nama nisu ni oni ni svunjski konkurenti. Samo zeljana. U slucaju ako bog da x odlicno ili ako bog da u slucaju pobjede tu je sve gotovo. Oni idu u tuzlu husrefu i dobroj ekipi tz. Mi na prvenstvo tacku mozemo staviti vec pobjedom protiv ove tri ekipe sto igramo....
19 godina ima
on nema sta vise u akademiji raditi
a preslab za seniora
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
E jbg denchi, podrži makar momka od 19 godina. Valjda makar on ne može handžari mjesto ugrozitDenchi je napisao/la: ↑23 feb 2021, 19:3819 godina ima
on nema sta vise u akademiji raditi
a preslab za seniora

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ide Handzic na ljeto svakako,morat ce nam kolega novog miljenika naciSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 feb 2021, 19:41E jbg denchi, podrži makar momka od 19 godina. Valjda makar on ne može handžari mjesto ugrozit![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja koliko znam ko sad ne produzi, a na ljeto idtice ugovor, nece ni ostati... A koliko znam jos krle ostao da produzi 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
A koliko znam jos krle ostao da produzi

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Pa Dervisagic je nase djete Akademac ide na njegovo mjesto ovajSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 feb 2021, 19:41E jbg denchi, podrži makar momka od 19 godina. Valjda makar on ne može handžari mjesto ugrozit![]()
Sta pricas ba?
Moj miljenik je Sarajevomiky_hz je napisao/la: ↑23 feb 2021, 19:42Ide Handzic na ljeto svakako,morat ce nam kolega novog miljenika naciSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 feb 2021, 19:41E jbg denchi, podrži makar momka od 19 godina. Valjda makar on ne može handžari mjesto ugrozit![]()
![]()
-
- Kontakt:
Predat prijedlog ugovora za Kosevo danas opstini na uvid.
Ma Krle... jedan je od nas
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, kogmagie46, Vanja8, Zuzinho i 78 gostiju.