Postao/la Samozdravlje » 30 mar 2018, 21:36
@la Forster nisi u pravu ,istinu govori @xxh2o WroteColon , zasto evo:
ISTORIJSKI : Kad se prica o 10-15 vijeku i Balkanu , ne moze da se ne spomene Srednjovjkovna Bosna i dobri Bosnjani , potom vladavina i okupacija Otomanskog i Austro-Ugarskog carsva , Atentatu u Sarajevu i pocetku 1.Svj.rata , o 6.Ofanziva u 2. Svj. ratu , o ratu *90 ( po meni agresiji )..mozda nesto zaboravih .
KULTURNIM , TURISTICKIM I IST.SPOMENICIMA : Stecci , Stari Most , Stari Grad -Sarajevo , Medjugorje ,Una ,Vodopad u Jajcu , Ferhadija ,planinama Igman ,Jahorina , Bjelasnica , ZOI 1984 itd....
PRIVREDI : "ENERGOINVEST", "Aluminijumski kombinat Mostar" ,"Centrotrans" , "Bingo"i privatnih firmi za koje ce se tek cuti
SPORT : Sjedeca odbojka ,Dzeko , Pjanic ,Prce ,bokser Catic , Dzanan Musa , Teletovic (nek izvine oni kojih se ne sjettih , a morao sam ), a eto i nasa dva teniska bisera ( a ova tema nalaze da o njima pricamo) Damir Dzumhur i Mirza Basic (bojim se da ce se sa njima zatvriti istorija tenisa u BiH , ja cu biti najsretniji da nisam u pravu , za mog zivota sigurno-sad ces ti "podlo"- ko ti je kriv sto si star) . Pozdrav od srca obojici (podjednak)
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.