VeteranSA je napisao/la: ↑08 okt 2022, 22:25
vlakanje je napisao/la: ↑08 okt 2022, 21:30
Balorda je napisao/la: ↑08 okt 2022, 21:09
Savršeno odgovaraju i oni njemu i on njima. S vana fasada "kulture i gospodštine", a iznutra hinjavost, dvoličnost i pokvarenost.
A onda kad eskalira onda je "nisam ja", "nismo mi". Šupljaci.
tacno, od rijeci do rijeci.
jakirovic je hinja, ekipa mu je sve vise hinjska pocevsi od najstarijih, kapitena! jakovljevic i bilbija sto su stariji to su karakterom gori i to polako prenose na ekipu, ali dobro... od bas bas velikih simpatija prema zrinjskom vecine ljudi koji prate fudbal u bh brzo cemo doci do toga da ce ih masovno poceti prezirati
isto tako, sudjenje na njihovim utakmicama, i sta se sve njima tolerise ce poceti da se primjecuje jer su ubjedljivo ekipa sa najvise prigovora prema sudiji, hinjskih prekrsaja koji se ne sankcionisu.
Jakovljević svaki duel pravi faul, ništa se ne svira, ne samo danas nego inače. Zrinjki ima dobru ekipu, ali opasna je to mafija. Beus i Šulenta drmaju sudijskom organizacijom. Zbog toga oni opušteno ulaze u svaku utakmicu, jer znaju da su sudije tu. Za sada je tako, i tu je najveća snaga ekipe. No polako, mjenjaće se to, napraviće se tereni, dočiće i var, pa ćemo vidjeti kako će to izgledati. Trener plačipička balijska kada mu neko direktno u lice kaže istinu, glumi uvrijeđenu mladu. I nije prvi put. otići će on brzo, pa ćemo vidjeti gdje će završiti i šta će napraviti. Isprdak balijski...
Tako je
Ova dvojica usmjeravaju suđenje sudija
To se izuzetno primjeti protiv nas
Jer mi nemamo nikoga u Savezu
E da je nama Nijaz Brkovic u Savezu drugacije bi on sudio
Al sta ces
Tako nam je sad
Tacno se vidjelo do njihovog gola
Sve im je sudio
Kad su nam dali gol
Poceo je da kompenzira
Al kompenzacija papanska