Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Rooney88
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Rooney88 » 27 avg 2013, 23:39

Daj boze da je samo patka, apsolutno nam nije potreban.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 27 avg 2013, 23:42

Fina rezerva za Carricka...
Još samo jedan CM sad, za prvih XI.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 27 avg 2013, 23:43

Rooney88 je napisao/la:Daj boze da je samo patka, apsolutno nam nije potreban.
aa zamisli da niko ne dođe i onda se desi ovaj scenario- Carrick se povrijedi na poprilično dug period. Veznog bi vjerovanto igrali Clevz i Ando, ili Giggs...Ando bi se vjerovatno povrijedio, a Giggs je star ne može čovjek da više igra mnogo utakmica kao ranije. Clevza neću da kometarišem :D

zato po meni Fellaini, bujrum...čovjek je dobar igrač i bio bi pravo pojačanje za nas :D

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 avg 2013, 23:47

Rooney88 je napisao/la:Daj boze da je samo patka, apsolutno nam nije potreban.
Pa s obzirom da ćemo teško doći do onih igrača koje smo ciljali na početku, Cesca i Modrića, može i Fellaini pojačati taj vezni red, barem do januara ako ništa, posebno defanzivu, skok igru, a šta je još Moyes zamislio za njega ostaje da vidimo.

Cijena je po meni sasvim prihvatljiva, naravno ako ovo bude istina :?

Ono, bolje išta nego ništa, odnosno u ovom slučaju bolje Fella nego ništa :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

AnnexB
Kontakt:

Post Postao/la AnnexB » 27 avg 2013, 23:48

Pozdrav, registrovan sam od ranije na ovom forumu, ali mi je ovo prvi post pa se moze reci da sam novi :)

Nadam se da je ovo sa Fellainijem samo jos jedna prazna prica jer nam igrac njegovog tipa uopste ne treba :?

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 27 avg 2013, 23:52

Samo me hastra ko sto kaze Rooney 88 da ovo nije patka...:/ :roll:
04.10.2009 !!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 27 avg 2013, 23:54

Navodno Monaco dogovorio transfer Kondogbie za 20 milki, **** ti fudbal u kojem mi izletimo vise na Fellainija. :(
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 27 avg 2013, 23:55

Manchester United are believed to have had a £20m bid for Marouane Fellaini accepted by Everton, according to reports.
The deal is currently unconfirmed by either club, but is thought to be worth an initial fee of £20m, which will rise to £24m.(http://metro.co.uk" onclick="window.open(this.href);return false;)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 avg 2013, 23:58

Moyes trenutno ide na igrače koje je vodio prije a to su Baines i Fellani jer kad su u pitanju neka druga imena tu nije imao uspjeha kako ih privući u klub.

Vidjećemo kako će završiti ova trzavica oko Fellania.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 27 avg 2013, 23:59

Ma neka dodje bar neko vise me ovo nervira.... :|
04.10.2009 !!

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 28 avg 2013, 00:01

Ali koje preseravanje ovdje o Fellainiju :mrgreen: Mislim ljudi šta je vama? Jasno mi je da bi zadovoljni bili tek sa Fabregasom (i to isključivo Fabregasom) ali on nije dostupan i ne može ga se dovesti. Kratko i jasno.

Dobar je Fellaini, dobar prema naprijed, jak na nogama i dobar u prekidima, zajedno u paru sa Carrickom će to biti ok, a čak ni cijena nije prestrašna - zaboga Tottenham dovodi za 30 miliona ovoga nedokazanog klinca Lamelu, koji je sve osim gotov i ozbiljan igrač, a čisto je pristojnog talenta.

Dakle Fella sasvim solidna opcija, a s tim da i dalje očekujem puno od krila Uniteda, tj. da se konačno probude, svi redom.
Zadnja izmjena: MoR, dana/u 28 avg 2013, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 28 avg 2013, 00:01

Saurman je napisao/la:Moyes trenutno ide na igrače koje je vodio prije a to su Baines i Fellani jer kad su u pitanju neka druga imena tu nije imao uspjeha kako ih privući u klub.

Privući zvučno pojačanje u Everton nije bio baš lagan zadatak ali ovdje se radi o Manchester Unitedu....

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 avg 2013, 00:06

nyxem je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Moyes trenutno ide na igrače koje je vodio prije a to su Baines i Fellani jer kad su u pitanju neka druga imena tu nije imao uspjeha kako ih privući u klub.

Privući zvučno pojačanje u Everton nije bio baš lagan zadatak ali ovdje se radi o Manchester Unitedu....
Za Utd sam i mislio.Thiago,Modrić,Ozil,Fabregas nijedan igrač nije takoreći bio voljan preći kod Moyesa.Čak i Ronaldo bi se možda vratio da je ostao Ferguson.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 avg 2013, 00:06

Pa ni Fergie nije privlačio zvučna pojačanja (izuzetak je Robin, ali on i nije igrač Reala i Barce kao ova dvojica), jer i sa njim bi bila ista priča oko Cesca ili Modrića, ništa tu ni on ne bi mogao uraditi što Moyes nije ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 28 avg 2013, 00:07

@Saurman sto tebe boli briga ko ce preci, a ko ne ba jel dosta tvojih ne potrebnih postova ako je sudjeno docice neko ako nije nece i zdra'o! ;)

Ferguson je bio jedan jedini nece njega niko zamjenit u potpunosti i tako nam je sad kako je.... :|
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 28 avg 2013, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 28 avg 2013, 00:08

Saurman je napisao/la:Za Utd sam i mislio.Thiago,Modrić,Ozil,Fabregas nijedan igrač nije takoreći bio voljan preći kod Moyesa.Čak i Ronaldo bi se možda vratio da je ostao Ferguson.
Za Thiaga, Modrića i Ozila Manchester uopšte nije poslao ponude.. tako da ti žuta štampa samo filuje mozak bezze :mrgreen:

i reće ti da Rooney ode, šta bi ?

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 28 avg 2013, 00:13

Prica da United ne moze privuc ovog ili onog igraca je van svake pameti, to da li ima sredstva da obezbjedi te transfere je drugi par cipela, kao i je li voljan platit ogromne novce za takve igrace.
Sto se Felainija tice, ja nemam nista protiv njega, itekako je koristan igrac i vjerujem da ga Moyes poznaje i da vidi nesto sto mi ne vidimo. Kerik je u godinama i ne vjerujem da je u stanju odigrat dodatnih 50-60 utakmica bez ozljeda.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 28 avg 2013, 00:16

trxel je napisao/la:Manchester United are believed to have had a £20m bid for Marouane Fellaini accepted by Everton, according to reports.
The deal is currently unconfirmed by either club, but is thought to be worth an initial fee of £20m, which will rise to £24m.(http://metro.co.uk" onclick="window.open(this.href);return false;)
Iskreno očekivao sam da će tražiti više. Ako je ovo tačno, onda super, uzevši u obzir cijene igrača na tržištu danas, mislim da smo sasvim dobro prošli.
Glupo mi je što mnogi sude o Fellainiju a ovaj nit' je potpisao nit' je odigrao nekoliko utakmica za United. Zaboravite na par onih upečatljivo loših dodavanja, posmatrajmo ga kroz prizmu skok igre, ipak se radi o dvometrašu, a fudbal je odavno postao taktička igra. Zamislite koliko ćemo dobiti na skok igri, samo na sredini terena (rasteretiti Vidu), a da ne govorim o očekivanih 4-5 golova iz prekida. Svjestan sam da u zadnje vrijeme možda ne igra na vrhunskom nivou, ali vrlo moguće da je sva ova saga oko Moyesa i na njega uticala. Nećemo se lagat, ne tako davno dobar dio nas ovdje htio je Marouanea vidjeti u Unitedu.Mislim da ga čeka dosta defanzivnija rola od one u Evertonu gdje je on realno može najviše i ponuditi.Na kraju krajeva, Moyes je najbolje upoznat s njegovim kvalitetima i sigurno ne baca novce uzalud.
LUHG!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 avg 2013, 00:18

BoBo89 je napisao/la:Ne znam jel jos neko primijetio ovu situaciju sinoc, Rooney je sutirao s nekih 30 metara, a mogao je izbaciti Robina pred Ceha, a na usporenom snimku se vidjelo kako Persi negoduje, valjda prevelika zelja kod Waynea :cry: .
slika
Primjetio itekako. Bilo je jos par slicnih situacija, iako manje ocitih. Kazem opet, dosta dobro je odigrao sinoc, ali da je nesto ekstra i nije. Samo sto je se odlicno borio a na zalost na to nismo vise navikli od njega. Neka nastavi sa borbom pa se valjda stara klasa vrati.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 avg 2013, 00:19

nyxem je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Za Utd sam i mislio.Thiago,Modrić,Ozil,Fabregas nijedan igrač nije takoreći bio voljan preći kod Moyesa.Čak i Ronaldo bi se možda vratio da je ostao Ferguson.
Za Thiaga, Modrića i Ozila Manchester uopšte nije poslao ponude.. tako da ti žuta štampa samo filuje mozak bezze :mrgreen:

i reće ti da Rooney ode, šta bi ?
Prelazni rok još nije završio koliko znam.Ukoliko Rooney i ostane to će biti najveće pojačanje za Utd.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.