FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Moglo je i gore.. prolazimo Zrinjski!
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
I oni igraju isto dva puta protiv Tuzle ,isto ko mi protiv Zrinjskog. Definitivno bolje smo prosli u smislu da dva puta kuci igramo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Top, ako se u obje ne okliznu protiv TC, u jednoj ce sigurno. Mi cemo ih nokautirati 1.3., a Husref ce ih udariti punim u usta dok su na podu

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Evo prilike husrefu da se osveti zbog otkaza 

Zrinjski kup igra pod ručnom, ne znam što su bodovno zaostali da nezapnu, da uzmu neki trofej.
Jedan manje favorit ,bolje sad nego u narednoj rundi.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ako bude ljubav dokazivao, Željkan ovo uzima 2x po 0:3
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
pisham mu se na profesionalnost kad jedino prica o sudjenju kad je nesto s velezom, nijedan drugi put nije komentarisao sudjenje....Pitar6785 je napisao/la: ↑23 feb 2021, 12:02Upravo su ovi natpisi jedni od razloga sto nam je sport na nekoj 0.
Jer prvo ubjedjen sam milion posto dabovaj novinar nije bio tu kad se sa igracem pregovaralo. A 99% je il mladost nije htjela da ga pusti ili njegova potraznja je bila prevelika odnosno mi nismo htjeli platit to.
Eno i SASA IBRULJ INICA NA PODCASTU OFSIDE NAS NARUZI ZA MESANOVICA (kao sto smo mu dali 120 k € platu zasto nismo kupili neke mladje klince) SASA moj SARAJEVO IMA 5 mladi igracai 4 u orvih 11.. a tip kao mesanonvic ti treba da bi povuko te mladje
a nije da nije bilo sranja sa sudijama...
nek on savjetuje velez
nama ide sasvim ok
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nikako da skontaju da mi tezimo isto pored mladih igraca i da doguramo dobro u evropi. Da guramo 10 mladih igraca evropu nebi vidjeli ovima ali i pored toga u nasem timu ima dosta mladih igraca tako bolje da prdeDenchi je napisao/la: ↑23 feb 2021, 12:52pisham mu se na profesionalnost kad jedino prica o sudjenju kad je nesto s velezom, nijedan drugi put nije komentarisao sudjenje....Pitar6785 je napisao/la: ↑23 feb 2021, 12:02Upravo su ovi natpisi jedni od razloga sto nam je sport na nekoj 0.
Jer prvo ubjedjen sam milion posto dabovaj novinar nije bio tu kad se sa igracem pregovaralo. A 99% je il mladost nije htjela da ga pusti ili njegova potraznja je bila prevelika odnosno mi nismo htjeli platit to.
Eno i SASA IBRULJ INICA NA PODCASTU OFSIDE NAS NARUZI ZA MESANOVICA (kao sto smo mu dali 120 k € platu zasto nismo kupili neke mladje klince) SASA moj SARAJEVO IMA 5 mladi igracai 4 u orvih 11.. a tip kao mesanonvic ti treba da bi povuko te mladje
a nije da nije bilo sranja sa sudijama...
nek on savjetuje velez
nama ide sasvim ok
- ElCartel11
- Kontakt:
Husref ih sad namjerno pusta obe tekme

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
aha i Azmir voli pustat trenere

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Svi ti zubi ispali

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ono što me raduje jeste da kone u 15 dana igraju 4 derbija, mi, dva puta Zrinjski i Široki i to bi znatno moglo negativno uticati na njih pogotovo ako ih
mlatnemo na derbiju, da ne spominjem da su mnogo slabiji nego jesenas, uz naš pravi pristup i pobjedu u derbiju mnogo toga bi mogli okrenuti u nasu
korist, jer igramo derbi, dva puta sa Tuzlom u gostima i Olimpikom na Grbavici.
Treba ove mitomane 1988 ugasiti. Pred derbi samo ovo igracima u svlacionicu pokazati.
mlatnemo na derbiju, da ne spominjem da su mnogo slabiji nego jesenas, uz naš pravi pristup i pobjedu u derbiju mnogo toga bi mogli okrenuti u nasu
Treba ove mitomane 1988 ugasiti. Pred derbi samo ovo igracima u svlacionicu pokazati.
sta bolan pokazati? Forumski post nekog slinavca?MNON1987 je napisao/la: ↑23 feb 2021, 13:03Ono što me raduje jeste da kone u 15 dana igraju 4 derbija, mi, dva puta Zrinjski i Široki i to bi znatno moglo negativno uticati na njih pogotovo ako ih

NEMA NAZAD
Ne moze sve biti idealno, bar imamo domaci mec. Znali smo da su sanse da izmedju 5 ekipa iz vrha nase lige i 2 nizeligasa izvucemo slabog jako male. Ja sam licno zadovoljan. Svakako da ce Svinjski dat sve od sebe, jer im je ovako i Evropa upitna. Ali opet kazem, sad trebamo gledati iskljucivo derbi i pobrinut se da dobijemo to, a onda laganini na dvomec sa Zrinjom i izbaciti ih ko prije dvije godine.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Igra se jedna utakmicavedinjo98 je napisao/la: ↑23 feb 2021, 13:09Ne moze sve biti idealno, bar imamo domaci mec. Znali smo da su sanse da izmedju 5 ekipa iz vrha nase lige i 2 nizeligasa izvucemo slabog jako male. Ja sam licno zadovoljan. Svakako da ce Svinjski dat sve od sebe, jer im je ovako i Evropa upitna. Ali opet kazem, sad trebamo gledati iskljucivo derbi i pobrinut se da dobijemo to, a onda laganini na dvomec sa Zrinjom i izbaciti ih ko prije dvije godine.
mislio je na tekme u prvenstvu i kupu sa zrinjskimAnex je napisao/la: ↑23 feb 2021, 13:11Igra se jedna utakmicavedinjo98 je napisao/la: ↑23 feb 2021, 13:09Ne moze sve biti idealno, bar imamo domaci mec. Znali smo da su sanse da izmedju 5 ekipa iz vrha nase lige i 2 nizeligasa izvucemo slabog jako male. Ja sam licno zadovoljan. Svakako da ce Svinjski dat sve od sebe, jer im je ovako i Evropa upitna. Ali opet kazem, sad trebamo gledati iskljucivo derbi i pobrinut se da dobijemo to, a onda laganini na dvomec sa Zrinjom i izbaciti ih ko prije dvije godine.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, kogmagie46, SamoDaKazeem, Sanchez87hz, Tarapi i 89 gostiju.