Uh , probao sam "google translate", ne ideharixs je napisao/la: Ja bi davno presao na ovu drugu stranu da ta tvoja strana nemaju takve kao ti, idole nacije. Ti im popravljas prosjek i sahranjus je sve sto su stekli mukotrpnim radom.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Uh , probao sam "google translate", ne ideharixs je napisao/la: Ja bi davno presao na ovu drugu stranu da ta tvoja strana nemaju takve kao ti, idole nacije. Ti im popravljas prosjek i sahranjus je sve sto su stekli mukotrpnim radom.
arsenal i chelsea zadovoljno trljaju ruke.hz1987 je napisao/la:
Oficielni spiker obavjestava navijace da TSS nece potpisati za Inter.
Reakcije sve govore
A i Real ceka da vidi rasplet situacije, možda i oni ponude 5 miliona za Tinceka. Rekao mi je Florentino Pérez juce da je bolje da sad ponude 5 miliona za Tinkija nego da za godinu- dvije placaju Hajduku 55 miliona..jasmin10 je napisao/la:arsenal i chelsea zadovoljno trljaju ruke.hz1987 je napisao/la:
Reakcije sve govore
calcio je napisao/la:Hitna pomoc je u stanju opste pripravnosti, ocekuju da ce imati pune ruke posla ako dodje do potpisa.![]()
Jeste, u pratnji selektora Hadzibegica !Head je napisao/la:Tino je bio u Milanu, sve je dogovoreno. Mozda i sutra bude vec zvanicno.
Imate veliki pozdrav.
messi je navodno poceo pratiti tinkija na instagramu i ceka da tinki predje u chelsea. pa da i on obuce dres plavaca.Željooooo je napisao/la:A i Real ceka da vidi rasplet situacije, možda i oni ponude 5 miliona za Tinceka. Rekao mi je Florentino Pérez juce da je bolje da sad ponude 5 miliona za Tinkija nego da za godinu- dvije placaju Hajduku 55 miliona..jasmin10 je napisao/la:arsenal i chelsea zadovoljno trljaju ruke.hz1987 je napisao/la:
Reakcije sve govore
Nemoj tako sa vicešampionom foruma.Husika je napisao/la:calcio je napisao/la:Hitna pomoc je u stanju opste pripravnosti, ocekuju da ce imati pune ruke posla ako dodje do potpisa.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jesi ti pavglu ili se pravis, cuj potpis za Inter![]()
![]()
![]()
E svasta, nakon godina blamiranja na forumu reklo bi se da si stekao barem neko iskustvo u ovakvim situacijama, ali ocigledno nisi
amorovski je napisao/la:Prije ce i Avdija potpisat za Middlesbrough nego li Tinkivinki za Inter. Ajde vise Tincek potpisi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bubnjas, Rusilac, Petra i ostali.Virtu4l je napisao/la:Ko 'vi'?
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Bing [Bot], hurem, Principatus i 63 gosta.