AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la tony-mortale » 06 apr 2011, 00:09

ma znam ja rezultate al ponavljam u zadnjih 5 sezona biti među 16 četiri puta je uspjeh za većinu klubova, ali pošto se radi o milanu svi očekuju osvajanja, finala i polufinala svake godine(ili eventualno dvije), ali u evropi jako puno ekipa ulaže puno više novca od milana tako da ovo i ne čudi.
šta bi jedan npr. napoli dao da ima ovakve rezultate ;) ili city(deset puta više potrošili) itd itd.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 apr 2011, 00:13

tony-mortale je napisao/la:ma znam ja rezultate al ponavljam u zadnjih 5 sezona biti među 16 četiri puta je uspjeh za većinu klubova, ali pošto se radi o milanu svi očekuju osvajanja, finala i polufinala svake godine(ili eventualno dvije), ali u evropi jako puno ekipa ulaže puno više novca od milana tako da ovo i ne čudi.
šta bi jedan npr. napoli dao da ima ovakve rezultate ;) ili city(deset puta više potrošili) itd itd.
Pa Napoli je ove sezone vise ucinio za Serie A, nego Milan u Evropi.

Napoli: 3 pobede, 5 remija i 2 poraza.

Milan: 2 pobede, 3 remija i 3 poraza.

OK, nije EL=LS, ali ne mogu da se porede klubovi kad Milan daje 120mE+ za plate igracima, a Napoli svega 40mE.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 06 apr 2011, 00:20

ma ne kontamo se izgleda, nisam ni ja zadovoljan s rezultatima u LP, al s ovim bi svi klubovi osim reala, barse, manutd i još eventualno 2-3 kluba bili prezadoljni.
i smiješno je sad da se od 4 osmine LP u 4 godine pravi tragedija a ima klubova koji ulažu budžet manje države u ekipu pa nemogu ni da se plasiraju, treba sve svesti na pravu mjeru.
milan dok je bio jedan od najvećih potrošača bio je najuspješniji klub, sad kad nisu ni blizu najrastrošnijih ni rezultati nisu vrhunski nego ovakvi kakvi jesu, ali ove godine je velik napredak u odnosu na prošlih par i po igri a i po rezultatima(naročito u italiji)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 apr 2011, 02:31

MaGiCa je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:ko je moderator na ovim temama?

pa kakav je ono nacin ljudi sta lose pisemo?ima li ovo smisla, a nadam se da administracija ima razmuljevanja za normalne forumase....pa ljudi pisu na temi Ineta nesto protiv Milana kako su oni sramotili Itlaiju zadnje 4 godine, a onda kada im kazes da je inter zadnji put utisak u evropi ostavio za vrijeme Paljuke na golu, kada su Shalkea dobili u finalu KUPA KUPOVA, onda se ti postovi brisu...sta jeli se to treba sakriti historija njihovog kluba?...pa ocigledno ne mogu podnjeti to kad aim se dokaze ko je ipak sramotio italiju zadnjih 25 godina :)
Ja sam napisao da Milan sramoti Italiju u Evropi od 2007e do danas i da je Inter u tom periodu bio jedina svetla tacka Calcia.

Sta ti tu nije jasno?

I da dodam: nisam interista i ne slazem se politikom moderatora.

PS. Inter nikada nije uzeo KPK.
izvini pobjedili su lazia u finalu cupa uefa , a u polufinalu godinu ranije su izgubili od Shalkea sad neznam jeli kup uef aili kup kupova... nesto se ne mogu sjetiti bilo kako bilo od te godine nigdje ih vise nije ni bilo.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 06 apr 2011, 10:03

Italijanski premijer i predsjednik Milana Silvio Berlusconi izjavio je za La Gazzettu dello Sport kako mu je želja u svoj klub dovesti najskupljeg fudbalera današnjice Cristiana Ronalda.

Svake godine Berlusconi navijačima Milana ponudi sočne najave o dovođenju najvećih imena svjetskog fudbala, a sada je najavio pokušaj kupnje igrača za čije je dovođenje Real Manchester Unitedu na ljeto 2009. godine platio 90 miliona eura odštete.

„Želim Cristiana Ronalda. Sanjam o tome da ga imamo u našem timu. Želim kupiti šampiona koji može napraviti istinsku razliku“, rekao je Berlusconi, uz dodatak:

„Dao sam Gallianiju odriješene ruke“.

Nije to prvi put da italijanski premijer javno izražava želju za dovođenjem Portugalca. Isto je rekao i 2009. godine nakon finala Lige prvaka u Rimu između Manchester Uniteda i Barcelone.
slika
Rođen s tobom da budem

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 06 apr 2011, 10:37

Ja ne mogu da vjeruejm da neko poredi Napoli klub koji je u svojoj povjesti imao 1 odlicnog i 2 solidna igraca i produkt koliko se sjecam uefa i 2 serie a s klubom koji ima najvise internacionalnih trofeja i 8 puta vise Seria osvojenih nema logike :roll: istina posljednje 4 su ispadala u osmini finala, ali u posljednjih deceniji imaju najvise finala odigranih cak vise i od ''slavne'' barcelone

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 apr 2011, 12:59

meskalin je napisao/la:Ja ne mogu da vjeruejm da neko poredi Napoli klub koji je u svojoj povjesti imao 1 odlicnog i 2 solidna igraca i produkt koliko se sjecam uefa i 2 serie a s klubom koji ima najvise internacionalnih trofeja i 8 puta vise Seria osvojenih nema logike :roll: istina posljednje 4 su ispadala u osmini finala, ali u posljednjih deceniji imaju najvise finala odigranih cak vise i od ''slavne'' barcelone
Ne mozes da verujes, jer kao i mnogi drugi ovde, citas ono sto se tebi svidja umesto onog sto je napisano.
Nisam poredio istoriju ta dva kluba, jer je ona jasna svakome.
Poredio sam poslednju evrosezonu jednih i drugih i zakljucio da je Napoli uradio vise za Serie A od Milana.
I niko ovde ne prica o proslosti, vec o aktualnom momentu.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 apr 2011, 13:05

tony-mortale je napisao/la:ma ne kontamo se izgleda, nisam ni ja zadovoljan s rezultatima u LP, al s ovim bi svi klubovi osim reala, barse, manutd i još eventualno 2-3 kluba bili prezadoljni.
i smiješno je sad da se od 4 osmine LP u 4 godine pravi tragedija a ima klubova koji ulažu budžet manje države u ekipu pa nemogu ni da se plasiraju, treba sve svesti na pravu mjeru.
milan dok je bio jedan od najvećih potrošača bio je najuspješniji klub, sad kad nisu ni blizu najrastrošnijih ni rezultati nisu vrhunski nego ovakvi kakvi jesu, ali ove godine je velik napredak u odnosu na prošlih par i po igri a i po rezultatima(naročito u italiji)
Milan nije uspesan poslednjih sezona zbog katastrofalne politike kluba.
Ne zbog malih ulaganja. Ulaze Wenger 2x manje, ali ima bolje rezultate poslednjih 5 sezona od Milana.
Poenta je u tome.
Milan, Inter i Juve imaju zadatak i obavezu da stite italijanski fudbal. Ostali sta urade, dobro je. Ali velika trojka mora da bude u evropskom vrhu. To je jedini nacin da Serie A ima status kakav je gradjen u poslednjih 50-60 godina.
Ne moze se ocekivati od Palerma, Udinesea i Sampdorie da donose bodove u Evropi, kad su to poluklubovi.
Zna se ko moze - velika trojka i manja cetvorka (Roma, Lazio, Napoli, Fiorentina). To je ono sto je ostalo od sedam sestara.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 06 apr 2011, 13:58

MaGiCa je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:ma ne kontamo se izgleda, nisam ni ja zadovoljan s rezultatima u LP, al s ovim bi svi klubovi osim reala, barse, manutd i još eventualno 2-3 kluba bili prezadoljni.
Milan nije uspesan poslednjih sezona zbog katastrofalne politike kluba.
Ne zbog malih ulaganja. Ulaze Wenger 2x manje, ali ima bolje rezultate poslednjih 5 sezona od Milana.
Poenta je u tome.
Milan, Inter i Juve imaju zadatak i obavezu da stite italijanski fudbal. Ostali sta urade, dobro je. Ali velika trojka mora da bude u evropskom vrhu. To je jedini nacin da Serie A ima status kakav je gradjen u poslednjih 50-60 godina.
Ne moze se ocekivati od Palerma, Udinesea i Sampdorie da donose bodove u Evropi, kad su to poluklubovi.
Zna se ko moze - velika trojka i manja cetvorka (Roma, Lazio, Napoli, Fiorentina). To je ono sto je ostalo od sedam sestara.

covjece vidis li ti sebe sta pises, pa Real je najveci klub na svijetu pa ih 8 godina 8 godina nema nigdje, a ti meni pricas o sticenju talijanskog fudbala, italijani najvise gube zato sto mali klubovi poput Napolija Lazia Plerma i ostalih ćikova lose ali jakooo lose igraju u UEFA gdje su ih njemci doslovno pojeli, pa Bayern je bio prvak prvak i igrao i finale jedno i Borusija D, i to je njihov ucinak u proteklih 21 GODINU haloooo Sabane nemoj nista govoriti i balmirati se UEFU je zadnji put osvojio Lazio ili Inter vise se i ne sjecam ccc

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 apr 2011, 14:07

meskalin je napisao/la: covjece vidis li ti sebe sta pises, pa Real je najveci klub na svijetu pa ih 8 godina 8 godina nema nigdje, a ti meni pricas o sticenju talijanskog fudbala, italijani najvise gube zato sto mali klubovi poput Napolija Lazia Plerma i ostalih ćikova lose ali jakooo lose igraju u UEFA gdje su ih njemci doslovno pojeli, pa Bayern je bio prvak prvak i igrao i finale jedno i Borusija D, i to je njihov ucinak u proteklih 21 GODINU haloooo Sabane nemoj nista govoriti i balmirati se UEFU je zadnji put osvojio Lazio ili Inter vise se i ne sjecam ccc

Prvo citas ono sto nije napisano, a ne ono sto jeste.
Onda nastavljas sa tim.
Onda vredjas.
Uz to si nepismen i bezobrazan.

Dovidjenja.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 06 apr 2011, 14:14

Nemoj ti vise ni pisati na ovoj temi , ja sam te smatrao za osobu koja jako puno znao od fudbala, ali vidim da sam se prevario....

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 apr 2011, 14:19

meskalin je napisao/la:Nemoj ti vise ni pisati na ovoj temi , ja sam te smatrao za osobu koja jako puno znao od fudbala, ali vidim da sam se prevario....
Nije tvoje da odlucujes o mom pisanju na istoj. Smatram da sam doprineo svojim postovima ovoj temi. Neka procene drugi, realniji i zreliji forumasi, koliki je (i ima li ga uopste) taj doprinos.
Dokazao si da si jedna 0 od coveka i nemam se sa tobom o bilo cemu vise raspravljati. Na ignore dok ne ukapiras neke stvari.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 06 apr 2011, 15:54

Novosti sa milannews.it @ Ulični - nadam se da se nećeš ljutit :oops: Svoji smo :)

Pred kraj sinoćnjeg meča Inter - Schalke 04 (2:5), navijači Intera su skandiranjem poručili svom treneru Leonardu: "Vrati se u Milan".

Uskršnji poklon se smeši Massimilianu Allegriju. Pippo Inzaghi bi mogao biti spreman za gostovanje u Breši, koje je na programu 23. aprila.

Jedan poslanik berlusconijeve stranke u parlementu je izjavio da je "pravi san" Premijera Italije Messi, a ne Ronaldo.

TV Bandeirantes (brazilska tv stanica) javlja da se Seedorf dogovorio sa Corinthiansom za sledeću sezonu. (Fala Bogu) :roll:

Novinar Alfredo Pedulla' kaže da je trio Pato-Ibra-Boateng zastrašujući. Nisu imali prilike da često igraju zajedno, ali sada će Robinho dobiti odmor, tako da će ponovo dobiti svoju priliku.

Gansov menadžer: "Ne mogu da kažem ko je trenutno u prednosti, jer su pregovori u toku, ali naravno da bi Milan bio dobra destinacija za njega".

Allegri neće rizikovati Gattusa (lakša povreda butine), tako da će u Firenzi igrati Flamini. (mislim da je ovo pametno, treba ga odmorit)

Berlusconi: "Hoću Ronalda", Mourinho: "Ako ode on, idem i ja"

Milano, 5.april, 2011. - Milanisti mogu da sanjaju otvorenih očiju. I to ne samo scudetto, koji se čini mnogo bližim posle pobede u derbiju, već i još jednog velikog igrača u svom klubu: Cristiana Ronalda. Tako kaže Predsednik Silvio Berlusconi, koji je u krugu svojih prijatelja navodno izjavio: "Maštam da imamo Ronalda u timu".

STARA LJUBAV - Međutim, to da je Berlusconi izgubio glavu zbog Ronalda nije novost: "Kao veliki zaljubljenik u Milan još od malih nogu, neću se povući ako se pojavi prilika da kupim nekog velikog igrača, koji nam može znatno popraviti kvalitet ekipe. Italijani bi me razumeli. Jedan vrhunski fudbaler, neko koga drugi nemaju, neko kao Ronaldo".

"Dao sam Gallianiju odrešene ruke", navodno je izjavio Predsednik.

Još 2009. kada je Portugalac, koji je tada bio u Manchesteru, u Rimu izgubio finale Lige Šampiona protiv Barcelone, Berlusconi mu je rekao da će ga jednoga dana dovesti u Milan.

SVEDOK - Portugalac bi mogao u Milano da stigne veoma brzo, ali ne da bi igrao fudbal. Naime, Ronaldo se nalazi na spisku od 78 svedoka koje Berlusconijeva odbrana poziva na sudski proces u vezi sa slučajem Ruby, koji danas počinje u Milanu. Napadač Real Madrida je pozvan da govori o svom odnosu sa Ruby jer je Marokanka, koja je donela velike nevolje italijanskom Premijeru, izjavila da je i sa njim imala seksualni odnos za novac, iako je on, po njenim rečima, znao da je ona tada bila maloletna.

Jose' Mourinha su posle utakmice sa Tottenhamom pitali šta misli o Berlusconijevoj izjavi da neće žaliti para da Ronalda odvede u Milan.
On je ovako odgovorio: "U fudbalu je sve moguće. Ali, ako ode Ronaldo, odlazim i ja. Ali, ne u Milan..."

gazzetta.it i milannews.it, prevod: Ulični Muzičar

Mediji : Mexes dolazi i pored teške povrede !
http://www.acmilan-serbia.com/2011/04/m ... pored.html

Milan kupuje Boatenga za stalno; cifra €7 miliona
http://www.acmilan-serbia.com/2011/04/m ... fra-7.html

Jan Vertonghen na meti Milana
http://www.acmilan-serbia.com/2011/04/j ... ilana.html
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 06 apr 2011, 16:13

jedva cekam da viidm na djelu Pata i Ibru iza njih Princa :)

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 06 apr 2011, 18:34

Brate, samo da ne popiješ ban zbog linkova...

što se mene tiče, ne da se ne ljutim, nego zahvaljujem...

p.s.
Ja sam zaboravio na vas danas... :oops:
www.ulicni-muzicar.****

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 06 apr 2011, 18:37

LEO, VRAĆAJ SE U MILAN!

Teški dani za Leonarda i navijače Intera. U roku od samo četiri dana - dva teška poraza: posle Milana, i Schalke 04 je ponizio nerazzurre, tako da je Leonardo kod svojih navijača izgubio titulu nepobedivog.

Poraženi u derbiju, jednom nogom izvan Lige Šampiona, Interisti su poručili svom treneru: "Vraćaj se u Milan!".

Leo nije navikao na takav tretman. Prošle sezone, na primer, nije uspeo da na San Siru pobedi Napoli i prestigne u tom trenutku vodeći Inter, ali niko nije protestovao protiv njega, dok je juče "počašćen" horskim zviždanjem.

Sa tribina na web: "Tam-tam" posle sinoćne utakmice je isti: "Leonardo, nisi ti trener koji može da nasledi Mourinha".

E, pa, "braćo" Interisti, hteli ste bicikl... i sada motajte!
(italijanska poslovica, koja otprilike znači: "sami ste to tražili", U.M.)
www.ulicni-muzicar.****

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 06 apr 2011, 18:44

@Ulični Muzičar ma nesmiju oni meni ništa ja sam ovdje glavni 8-) :lol:

btw : Nesta izjavio da će produžiti jos jednu sezonu 8-)
Mexes izjavio da na kraju sezone 100% dolazi u Milan 8-)
Stefano bivsi bek Milana je izjavio da su Pato-Ibra "najveći" tandem u Italiji
Allegri posvetio pobijedu kćerki
Pato je do sada u svim utakmicama protiv Firence zabijo' golove 8-)

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 06 apr 2011, 18:52

www.ulicni-muzicar.****

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 06 apr 2011, 20:12

Jankulovski out 6 mjeseci, problem s koljenom :roll:

Fanatico
Kontakt:

Post Postao/la Fanatico » 06 apr 2011, 20:17

robovi88 je napisao/la:Jankulovski out 6 mjeseci, problem s koljenom :roll:
Nije vam ni potreban, tako da i nije neka ozbiljna vijest, jer se zna da vas napušta ovog ljeta. ;)
Massimo Moratti: "It's better to be multi-ethnic than buying matches."

C'e solo Inter!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.