BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: BH tenis
Mi mozemo imati Djokovica samo ukoliko je taj isti rodjen u Njemackoj i radio po njihovim pravilima, a onda ga roditelji nabrijali da uzme nase drzavljanstvo i zaigra pod nasom zastavom. Drugacije - NIKAKO.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
zanima me ko je ono odustao, nije htjeo da igra za BiH, pa je Damir morao igrati ?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
@Monolog, slažem se. Nažalost, tako je.
I sam Novak je stasao u Pilićevoj akademiji u Munchenu, gdje je odrastao i postajao vrhunski igrač zajedno s Murrayjem. Situacija je takva da nedostatak finansijskih sredstava upropasti mnoge talentovane i obećavajuće igrače s ovih prostora. Samo rijetki imaju sreću da uspiju i naprave proboj ka vrhu. Dosta im odmaže i zastarjeli rad naših trenera i slabiji uslovi za igru, pripreme itd.
Ipak, treba biti optimista. Ništa nije nemoguće.
I sam Novak je stasao u Pilićevoj akademiji u Munchenu, gdje je odrastao i postajao vrhunski igrač zajedno s Murrayjem. Situacija je takva da nedostatak finansijskih sredstava upropasti mnoge talentovane i obećavajuće igrače s ovih prostora. Samo rijetki imaju sreću da uspiju i naprave proboj ka vrhu. Dosta im odmaže i zastarjeli rad naših trenera i slabiji uslovi za igru, pripreme itd.
đoković, tipsarević i ivanovicka su tenis naučili u Partizanu... Radili sa dobrim trenerima koji su kada je došlo vrijeme rekli da djeca moraju otići na viši nivo kod većih stručnjaka.... ja mislim da je najveći problem odsustvo radnih navika.... ja i danas tvrdim da je ana veći talenat od novaka, pa i janko, ali i veća ljenstinja....Claus je napisao/la:@Monolog, slažem se. Nažalost, tako je.
ipak ja se nadam da ce bar Damir nekako uspjeti... za Bašića se slažem sa Edinom....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
kad igraju damir i mirza sljedeci turnir
Damir igra u Banjaluci, a Mirza i Aldin u Istanbulu.mirzatele je napisao/la:kad igraju damir i mirza sljedeci turnir
http://www.menstennisforums.com/showthread.php?t=325425" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.menstennisforums.com/showthread.php?t=325401" onclick="window.open(this.href);return false;
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir igra sljedece sedmice u Holandiji, ne znam kako se zove turnirBegAx je napisao/la:Damir igra u Banjaluci, a Mirza i Aldin u Istanbulu.mirzatele je napisao/la:kad igraju damir i mirza sljedeci turnir
http://www.menstennisforums.com/showthread.php?t=325425" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.menstennisforums.com/showthread.php?t=325401" onclick="window.open(this.href);return false;

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
Alphen aan den Rijn CH 2013 Entry List
Entry List
Gimeno-Traver, Daniel ESP 58
Sela, Dudi ISR 76
Sousa, Joao POR 94
Struff, Jan-Lennard GER 95
Huta Galung, Jesse NED 106
Rochus, Olivier BEL 141
Darcis, Steve BEL 152
Greul, Simon GER 166
Guez, David FRA 170
Knittel, Bastian GER 177
Stebe, Cedrik-Marcel GER 183
Sergeyev, Ivan UKR 190
Dzumhur, Damir BIH 206
Korolev, Evgeny KAZ 216
Granollers, Gerard ESP 224
Eysseric, Jonathan FRA 228
Vagnozzi, Simone ITA 229
Bellotti, Riccardo ITA 232
Samper-Montana, Jordi ESP 236
Meffert, Dominik GER 245
Schoorel, Thomas NED 263
Westerhof, Boy NED 270
Entry List
Gimeno-Traver, Daniel ESP 58
Sela, Dudi ISR 76
Sousa, Joao POR 94
Struff, Jan-Lennard GER 95
Huta Galung, Jesse NED 106
Rochus, Olivier BEL 141
Darcis, Steve BEL 152
Greul, Simon GER 166
Guez, David FRA 170
Knittel, Bastian GER 177
Stebe, Cedrik-Marcel GER 183
Sergeyev, Ivan UKR 190
Dzumhur, Damir BIH 206
Korolev, Evgeny KAZ 216
Granollers, Gerard ESP 224
Eysseric, Jonathan FRA 228
Vagnozzi, Simone ITA 229
Bellotti, Riccardo ITA 232
Samper-Montana, Jordi ESP 236
Meffert, Dominik GER 245
Schoorel, Thomas NED 263
Westerhof, Boy NED 270
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ubise nam Damira. Policajac udario Damira

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
[quote="Unofficialpage"]Ubise nam Damira. Policajac udario Damira
[/quote
Prilikom putovanju na turnir u Beograd mladi teniser i reprezentativac BiH Damir Džumhur je, prema riječima njegovog oca Nersida Džumhura, imao neprijatno iskustvo sa policijskom patrolom općine Olovo.
- Sin me je pozvao da mi kaže da ga je policajac zaustavio jer je, kako je tvrdio policajac, Damir napravio prekršaj pretjecanja na punoj liniji. Iako moj sin tvrdi da taj prekršaj nije napravio, kazao sam mu neka policajac uradi svoj dio posla, ali da mu uzme podatke - kazao je Nersid Džumhur i dodao da je je njegov sin pitao policajca za ime i prezime, na što je ovaj navodno neprimjereno reagirao i udario ga vratima od policijskog vozila, te pobjegao sa lica mjesta.
Nersid kaže da je njegov sin zapisao registarske oznake policijskog automobila i prijavio ga u policijskoj stanici Olovo.
Kontaktirali smo dežurni operativni centar MUP-a Zeničko-dobojskog kantona gdje su nam kazali da se mladi Džumhur drsko i bezobrazno ponašao prema službenim licima. Osim toga, dežurni policajac, koji se nije želio predstaviti, tvrdi da nije došlo do fizičkog kontakta između Damira Džumhura i policajca.

Prilikom putovanju na turnir u Beograd mladi teniser i reprezentativac BiH Damir Džumhur je, prema riječima njegovog oca Nersida Džumhura, imao neprijatno iskustvo sa policijskom patrolom općine Olovo.
- Sin me je pozvao da mi kaže da ga je policajac zaustavio jer je, kako je tvrdio policajac, Damir napravio prekršaj pretjecanja na punoj liniji. Iako moj sin tvrdi da taj prekršaj nije napravio, kazao sam mu neka policajac uradi svoj dio posla, ali da mu uzme podatke - kazao je Nersid Džumhur i dodao da je je njegov sin pitao policajca za ime i prezime, na što je ovaj navodno neprimjereno reagirao i udario ga vratima od policijskog vozila, te pobjegao sa lica mjesta.
Nersid kaže da je njegov sin zapisao registarske oznake policijskog automobila i prijavio ga u policijskoj stanici Olovo.
Kontaktirali smo dežurni operativni centar MUP-a Zeničko-dobojskog kantona gdje su nam kazali da se mladi Džumhur drsko i bezobrazno ponašao prema službenim licima. Osim toga, dežurni policajac, koji se nije želio predstaviti, tvrdi da nije došlo do fizičkog kontakta između Damira Džumhura i policajca.
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir u 1. kolu igra protv Granolles - Pujola, ucesnika 1/16 finale US Opena koji veceras igra. Ako pobjedi mozda i odustane 
EDIT: Nije to taj, pomjesao sam ih
Igra protiv Gerard Granollers 

EDIT: Nije to taj, pomjesao sam ih

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Danas Dzumhur igra, trebao bi krenuti oko 12:30 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo! Uzeo prvi set Damir 7-6 (9-7)
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bravo Damac
- legenda reala
- Kontakt:
7:6,6:3 pobjeda Džumhura protiv Granolers Pujola mlađi brat od dosta poznatijeg Granolers Pujola
slijedeće kolo igra protiv pobjednika meča Bemelmans-Mertens
Inače ovako na oko dosta jak turnir

slijedeće kolo igra protiv pobjednika meča Bemelmans-Mertens

Inače ovako na oko dosta jak turnir
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir izgubio 1. set protiv Bemelmansa 4-6
7-6 drugi set za Damira
Ipak poraz 4-6/7-6/6-7
7-6 drugi set za Damira

Ipak poraz 4-6/7-6/6-7

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Mirza za jedno sat vremena igra mec 1. kola Challengera u Istanbulu. Protivnik mu je nekakav Yuksel, koji je dobio WC. Trebao bi ovo Mirza glatko uzeti.
btw. Live stream dostupan.
btw. Live stream dostupan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.