ekran je napisao/la:Čujem da se sutra na pripremama ekipi priključuje još jedno pojačanje. Zna li neko možda o kome se radi
Sada znamo svi. Perica Ivetić je jutros potpisao.
ekran je napisao/la:Čujem da se sutra na pripremama ekipi priključuje još jedno pojačanje. Zna li neko možda o kome se radi
Izabrao je najbolje ,,,,a to je OLIMPIC,,,,,,nema laži,nema prevara i sve što je dogovorio to ce i dobit,,,,ivan.balic je napisao/la:ekran je napisao/la:Čujem da se sutra na pripremama ekipi priključuje još jedno pojačanje. Zna li neko možda o kome se radi
Sada znamo svi. Perica Ivetić je jutros potpisao.
Nije odigrana 100 posto.mujoisuljo je napisao/la:Molim vas za informaciju, dali je utakmica NK Split - FK Olimpic upošte odigrana?Po mojim saznanjima nije, kladio sam se na taj meč i navodno da je završilo 1:0 za Olimpic?
daj brojeve majstore imas liivan.balic je napisao/la:1. kolo Olimpic - Rudar
2. kolo Gradina - Olimpic
3. kolo Olimpic - GOŠK
4. kolo Olimpic - Sarajevo itd
vidi se da vam se stima evropaivan.balic je napisao/la:1. kolo Olimpic - Rudar
3. kolo Olimpic - GOŠK
Nemam, javio mi prijatelj ovo za OlimpicBenjo_AFC86 je napisao/la:daj brojeve majstore imas liivan.balic je napisao/la:1. kolo Olimpic - Rudar
3. kolo Olimpic - GOŠK
astra1922 je napisao/la:vidi se da vam se stima evropaivan.balic je napisao/la:1. kolo Olimpic - Rudar
3. kolo Olimpic - GOŠK
irh je napisao/la:OlimpiČe dovodite li to Škoru. Previše ste tihi nešto
baš, sve dobro rade (organizacija, finansije, ekipa, omladinski pogon, stadion) ali bi trebali poraditi na navijačima, ima dosta raje kojoj je pun k.. i želje i sarajeva, naravno nikad neće biti ni blizu brojnost druga dva sarajevska tima ali manja ultras ekipa bi trebala postojatiVamos je napisao/la:Drugari, ima li kakvih razmisljanja da se malo navijacki organizujete. Ne mora to biti nista turbo, giga, mega, ULTRAS furka, cisto simpatizerski da date podrsku skandiranjem i transparentima.
Nije zlonamjerno, najoozbiljnije pitam. Olimpik ima sasvim solidnu i ekipu i stadion, i cijelu tu pricu. Mislim da bi iskorak oko organizacije navijaca bio slijedeci pozeljan korak.
Poz.
čak su i Željine šalove palili jednom prilikomanonimni je napisao/la:ja pamtim da se ovdje prije otprilike 2 godine pisalo o navijačkoj grupi Olimpika, "Green Union" se trebala zvat', imali su grb, neke slike s tim folovima, bio je tu i momak iz te grupe, al' nisu na kraju navijali ni na jednoj utakmici, ne znam što...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.