Samo pobjeda dolazi u obzir, trener moze racunat na sve igrace osim Suse. Smaja se takode vratio tako da ocekujem da on krene od prve minute. Kuci se ne smiju gubit bodovi jer ovih zadnjih par kola nam je idealna prilika da uhvatimo prikljucak. 3 utakmice kuci moraju biti tri pobjede i pokusat makar bod donijet iz Bihaca a u Banovicima ocekujem pobjedu. I onda ostavit ekipu na okupu, dovest spica jakog i trenera jakog i od prvog kola drugog dijela sezone napast prvo mjesto.Diablo55 je napisao/la:Kakva su vaša očekivanja protiv Mladosti
NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
www.nkbratstvogracanica.com
Al prije svega nemoj zaboravit ustat i pišat,jer kad se probudiš moglo bi bit kasno...cesc4 je napisao/la:Samo pobjeda dolazi u obzir, trener moze racunat na sve igrace osim Suse. Smaja se takode vratio tako da ocekujem da on krene od prve minute. Kuci se ne smiju gubit bodovi jer ovih zadnjih par kola nam je idealna prilika da uhvatimo prikljucak. 3 utakmice kuci moraju biti tri pobjede i pokusat makar bod donijet iz Bihaca a u Banovicima ocekujem pobjedu. I onda ostavit ekipu na okupu, dovest spica jakog i trenera jakog i od prvog kola drugog dijela sezone napast prvo mjesto.Diablo55 je napisao/la:Kakva su vaša očekivanja protiv Mladosti
Nemoj se ti sikirat nemam ja problema sa mokrenjem, za razliku od vas par koje muci prostata i koji imate problem i sa tvrdom stolicom takode pa kad ne mozete na zicuGu podete da sere*te na usta**** je napisao/la:Al prije svega nemoj zaboravit ustat i pišat,jer kad se probudiš moglo bi bit kasno...cesc4 je napisao/la:Samo pobjeda dolazi u obzir, trener moze racunat na sve igrace osim Suse. Smaja se takode vratio tako da ocekujem da on krene od prve minute. Kuci se ne smiju gubit bodovi jer ovih zadnjih par kola nam je idealna prilika da uhvatimo prikljucak. 3 utakmice kuci moraju biti tri pobjede i pokusat makar bod donijet iz Bihaca a u Banovicima ocekujem pobjedu. I onda ostavit ekipu na okupu, dovest spica jakog i trenera jakog i od prvog kola drugog dijela sezone napast prvo mjesto.Diablo55 je napisao/la:Kakva su vaša očekivanja protiv Mladosti![]()
![]()
Cesc ne obracaj paznju ne se re on on jede
Suspenzije igrača u 11. kolu Prve lige FBiH
3 Šišić Aldin...inace proglasen za najboljeg igraca prve federalne mjeseca avgusta
Sutra trica abd svi zajedno gledamo i mi i bolesnici cirasi

3 Šišić Aldin...inace proglasen za najboljeg igraca prve federalne mjeseca avgusta
Sutra trica abd svi zajedno gledamo i mi i bolesnici cirasi
Sine to nema veze sa prostatom,,,ti imaš problem sa glavom,,,zato ti kazem probudi se na vrijeme,,,

i u 18 godini donosiš lopte,,,pa kad ćeš jednom shvatit,,,klasična Lobotomija..ALBOX je napisao/la:Cesc ne obracaj paznju ne se re on on jede![]()
![]()
Sutra trica abd svi zajedno gledamo i mi i bolesnici cirasi![]()
![]()
A sta ces kada ti g-da voli mlade loptice**** je napisao/la:
i u 18 godini donosiš lopte,,,pa kad ćeš jednom shvatit,,,klasična Lobotomija..![]()
![]()
E tu se slažemo da ti je loptica u glavi i ja ti to čitavo vrijeme pokušavam reći,,skonto si,,,ALBOX je napisao/la:A sta ces kada ti g-da voli mlade loptice**** je napisao/la:
i u 18 godini donosiš lopte,,,pa kad ćeš jednom shvatit,,,klasična Lobotomija..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lobotomija sine,,,,
Jest al ti g-da uzima drugu lopticu i ima ih dva komada ,a najvise voli ono izmedu loptica, izgleda svida joj se mlado**** je napisao/la:
E tu se slažemo da ti je loptica u glavi i ja ti to čitavo vrijeme pokušavam reći,,skonto si,,,![]()
![]()
Lobotomija sine,,,,![]()
![]()
Sredina oktobra a guja se jos nije zavukla u rupu...guja talk to the handALBOX je napisao/la:Jest al ti g-da uzima drugu lopticu i ima ih dva komada ,a najvise voli ono izmedu loptica, izgleda svida joj se mlado**** je napisao/la:
E tu se slažemo da ti je loptica u glavi i ja ti to čitavo vrijeme pokušavam reći,,skonto si,,,![]()
![]()
Lobotomija sine,,,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2-0 brastvo
U glavi loptice,među nogama lokice,ponekad jede kokice,dok donosi Dasine loptice,,...ALBOX je napisao/la:Jest al ti g-da uzima drugu lopticu i ima ih dva komada ,a najvise voli ono izmedu loptica, izgleda svida joj se mlado**** je napisao/la:
![]()
Lobotomija sine,,,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ovi stihovi su posvećeni najvećoj nadi gračaničkog nogometa,jedini ljevak u ekipi koji ima dvije desne noge,,
Danas lagana pobjeda , mislim da je gol koji smo postigli u ranoj fazi utakmice skinuo neki pritisak sa igraca pa su igrali jako dobro. Gosti osim jednog udarca iz kojeg su pogodili precku nisu nista vise uradili. Sudac im je u par situacija izmisljao faule i to u zoni 16-terca ali nisu to znali iskoristit. Dva lijepa gola i dva zicera propustena kad su igraci isli oci u oci sa Sabom. Sad idemo po bodove u Bihac.
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Lagano, Šule se vraca tamamcesc4 je napisao/la:Danas lagana pobjeda , mislim da je gol koji smo postigli u ranoj fazi utakmice skinuo neki pritisak sa igraca pa su igrali jako dobro. Gosti osim jednog udarca iz kojeg su pogodili precku nisu nista vise uradili. Sudac im je u par situacija izmisljao faule i to u zoni 16-terca ali nisu to znali iskoristit. Dva lijepa gola i dva zicera propustena kad su igraci isli oci u oci sa Sabom. Sad idemo po bodove u Bihac.
Sule upitan , mozda ga nema do kraja polusezone.GracanicaAA je napisao/la:Lagano, Šule se vraca tamamcesc4 je napisao/la:Danas lagana pobjeda , mislim da je gol koji smo postigli u ranoj fazi utakmice skinuo neki pritisak sa igraca pa su igrali jako dobro. Gosti osim jednog udarca iz kojeg su pogodili precku nisu nista vise uradili. Sudac im je u par situacija izmisljao faule i to u zoni 16-terca ali nisu to znali iskoristit. Dva lijepa gola i dva zicera propustena kad su igraci isli oci u oci sa Sabom. Sad idemo po bodove u Bihac.
HAHAHAAAA dok ti smisljas djecije pjesmice g-da pribjere loptice ooopaaaaaaa**** je napisao/la: U glavi loptice,među nogama lokice,ponekad jede kokice,dok donosi Dasine loptice,,...![]()
![]()
![]()
ovi stihovi su posvećeni najvećoj nadi gračaničkog nogometa,jedini ljevak u ekipi koji ima dvije desne noge,,![]()
![]()
![]()
naravno ne tvoje vec pogodi cije
Danas je to po meni izledalo bezidejno ili to u ovoj ligi ne može bolje. Što smo igrali, igrali smo iz kontra-napada, ali se većim dijelom utakmice pokušavalo da se drži lopta da se igra s loptom, mada je i sudija često prekidao utakmicu što je bilo iritirajuće za same igrače kao i publiku. Po meni barem, ova ekipa ima tako jak potencijal da igra na kontra-napade jer kad po bokovima imaš Pljevljaka i Diabanga, iza njih Kerima i Vehabovića(okretne, brze i s loptom spretne igrače) onda toga se treba držat i ako ne uspije kontra-napad da se drrži pritisak tu nekih 2-3 minute dok se ne stvori šansa i opet se postavit na sredini terena i čekat grešku. Svaka čast momcima danas na pobjedi i ja se nadam ako sve bude uredu da će se prvi čitav plijen iz Bihaća donijeti.
đe god ima bolje nek gospođa ide,,,al tebi nema nigdje osim brkinih loptica ,,,ako budeš dobar možda zamijeniš Taću...koji bi to napredak za tebe bio,,,,Lobotomija,,ALBOX je napisao/la:HAHAHAAAA dok ti smisljas djecije pjesmice g-da pribjere loptice ooopaaaaaaa**** je napisao/la: U glavi loptice,među nogama lokice,ponekad jede kokice,dok donosi Dasine loptice,,...![]()
![]()
![]()
ovi stihovi su posvećeni najvećoj nadi gračaničkog nogometa,jedini ljevak u ekipi koji ima dvije desne noge,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
naravno ne tvoje vec pogodi cije![]()
![]()
opaaaaaaaaaaaa
HAHAHAAA pa zna g-da da li ima bolje nije prvi put da proba mlade**** je napisao/la:đe god ima bolje nek gospođa ide,,,al tebi nema nigdje osim brkinih loptica ,,,ako budeš dobar možda zamijeniš Taću...koji bi to napredak za tebe bio,,,,Lobotomija,,ALBOX je napisao/la:HAHAHAAAA dok ti smisljas djecije pjesmice g-da pribjere loptice ooopaaaaaaa**** je napisao/la: U glavi loptice,među nogama lokice,ponekad jede kokice,dok donosi Dasine loptice,,...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
naravno ne tvoje vec pogodi cije![]()
![]()
opaaaaaaaaaaaa
![]()
![]()
,,
ma nije valjda da samo ti ne znas
al ne sikiraj se opet se tebi kuci vrati
Cestitam ekipi na danasnjoj vise nego zasluzenoj pobjedi ......
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Trenutno korisnika/ca: samoposteno, SeadT i 24 gosta.