A evo im vranjes,duljevic i CIA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
To je vec druga tema, kad bi se jos ta tri velemajstora vratila gdje bi nam bio kraj?
Prosineckog je kafanska ekipa uvjerila da mu ne trebaju ni Lulic, ni Begovic, ni Ibisevic, da se pravi mangup, laze i nikoga ne yebe 2%. Ispao je glup, a i mi sa njim.Drape je napisao/la: ↑24 jan 2020, 18:54Lulić ističe da se od našeg tima oprostio jer je želio da se pruži šansa mlađim igračima, ali i da, kao što je to tada rekao, ima više vremena za sebe. Za oporavak, ali i porodicu.
“Želio sam da mladi dobiju šansu. Ipak, na njima sve ostaje. Kako se ono kaže, na mlađima svijet ostaje. Tada sam tako razmišljao. Međutim, ovo je neka nova situacija”, rekao je Lulić i dodao:
“Tu u Rim su došli ljudi iz Saveza, predvođeni predsjednikom Elvedinom Begićem i selektorom Dušanom Bajevićem. Popričali samo o svemu, svaka im čast što su došli. Jednostavno, nisam im mogao reći ne, u tom smislu što se poziv u reprezentaciju teško može odbiti, bez obzira na sve. Posebno nakon saznanja da su oni tako uvjereni da mogu dosta pomoći našem državnom timu da se kvalificira na Evropsko prvenstvo. Onda sam i sam sebi rekao, zašto da ne, ako već mogu pomoći.”
Tili bruda opusti se malo
Najvise bi volio da me zahebe i da odigra utakmice zivota u ovom periodu
Nisam ti htio ni replicirati jer uopce nisi ni skontao poentu tog spiska.
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon i 26 gostiju.