FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

tuzlacity2017
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la tuzlacity2017 » 06 maj 2019, 01:29

staragarda je napisao/la:Jel Tuzla ima bolji međusobni sa Krupom...ako ima,onda je to 7 bodova prednosti....to se ipak ne bi trebalo prokockati...Krupu sad samo 3 pobjede drže u ligi a da Tuzla 3 zijani..od toga 2 gostujuće tekme....mislim, jest dostižno al treba sacekati do kraja

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 06 maj 2019, 01:36

staragarda je napisao/la:Jel Tuzla ima bolji međusobni sa Krupom...ako ima,onda je to 7 bodova prednosti....to se ipak ne bi trebalo prokockati...Krupu sad samo 3 pobjede drže u ligi a da Tuzla 3 zijani..od toga 2 gostujuće tekme....mislim, jest dostižno al treba sacekati do kraja
10.FK Tuzla City................. 30.... 8.... 9... 13...30:36..33
11.FK Krupa......................30.....6.... 9... 15...33:44..27

Tuzli trebaju tri boda ukoliko Krupa osvoji svih devet.Tada i pored istog broja bodova u PL OSTAJE TUZLA ZBOG BOLJEG MEĐUSOBNOG SKORA PROTIV KRUPE.(SVE TRI UTAKMICE SE UZIMAJU U OBZIR).Dakle Tuzla-Krupa 2:1-2:0 -0:1....6 bodova za Tuzlu a samo 3 boda za Krupu.
Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 06 maj 2019, 11:17, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 06 maj 2019, 01:55

TUZLA CITY DOBIO LICENCU ZA DOMAĆE I EVROPSKE UTAKMICE

slika

5. Maja 2019. 164 Pregleda
Fudbalski klub Tuzla City dobio je na Prvostepenoj komisiji licence za nastup u Premijer ligi za sezonu 2019/20 kao i za nastup u evropskim takmičenjima!

Komisija u sastavu Boško Lukić, Mato Puljić, Suad Zeljković, Fuad Mešanović, Dario Knezović i Srđan Lalić nakon vijećanja i uvida u predatu dokumentaciju, donijeli su jednoglasnu Odluku da se našem Klubu doijele licence za domaće i evropske utakmice.

U obrazloženju se kaže, kako je Prvostepena komisija pregledala izvještaje direktora licenciranja i eksperata za pojedine kriterije, sačinjene na osnovu dostavljene dokumentacije i situacije kluba i utvrdila da je FK. Tuzla City iz Tuzle dostavio potrebne dokaze o ispunjavanju svih obaveznih kriterija propisanih Pravilnikom o licenciranju klubova za učešće u narednoj sezoni.

Za dobivanje licenci Klub mora zadovoljiti finansijski, administrativni, pravni, sportski i infrastrukturni kriterij.

Sve čestitke našoj administraciji koja je radila na dobivanju licence i to direktoru Sabahudinu Vugdaliću te sekretarima Munibu Subašiću i Amiru Smajloviću.

press Služba FK Tuzla City

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 maj 2019, 08:38

bhpremierliga12 je napisao/la:
Ne mozes gledati međusobni kad se igraju 3 utakmice za sezonu. Gleda se gol razlika, tako da ako Sisoja city izgubi sve 3, Krupa dobije 2 znaci da oni ostaju.
:facepalm:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

slogash

Post Postao/la slogash » 06 maj 2019, 09:08

U propozicijama takmicenja pise da odlucuje medjusobni,ako se odlucuje o prvaku,mjestu koje vodi u evropu i mjestu koje vodi u nizi rang.

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 06 maj 2019, 09:33

slogash je napisao/la:
U propozicijama takmicenja pise da odlucuje medjusobni,ako se odlucuje o prvaku,mjestu koje vodi u evropu i mjestu koje vodi u nizi rang.
.........................................................................................................................................................

Tako je "slogaš".

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NOGOMETNI / FUDBALSKI SAVEZ
BOSNE I HERCEGOVINE

P R O P O Z I C I J E
takmičenja BH Telecom Premijer lige BIH i završnice Kup-a BiH
sa minimumom medicinskih zahtjeva
u takmičarskoj 2018/19. godini

Sarajevo, Juni/Lipanj 2018. god.

............................................................Član 7.
"Utvrđivanje plasmana klubova u drugom dijelu takmičenja vrši se shodno odredbama člana 46. Pravilnika
o nogometnim/fudbalskim takmičenjima BiH."

------------------------------------------------------------------------------------------
SLUŽBENI GLASNIK
NOGOMETNOG/FUDBALSKOG SAVEZA
BOSNE I HERCEGOVINE
NOGOMET/FUDBAL BIH
P R A V I L N I K
O NOGOMETNIM/FUDBALSKIM
TAKMIČENJIMA BOSNE I HERCEGOVINE
Februar / Veljača 2014. godine

..............................Utvrđivanje plasmana

...............................................Član 46.

"Izuzetno, ako je riječ o mjestu koje odlučuje o prvaku ili mjestu koje povlači
prelaz u viši ili niži stepen takmičenja, ili o mjestu koje osigurava učešće u
međunarodnim takmičenjima, kod jednakog broja bodova, plasman se određuje na
osnovu dodatne pomoćne tabele, na osnovu rezultata koje su u međusobnim
susretima ostvarili ekipe sa jednakim brojem bodova.
Plasman na dodatnoj tabeli utvrđuje se zbirom osvojenih bodova."

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 06 maj 2019, 10:29

E. Škorić
04.05.19. 21:46

Zašto Sloboda nije dobila licencu?

Kome sve duguje tim s Tušnja?

Prema našim informacijama, klub je dužan i oko 64.000 KM Poreznoj upravi. Po onome što nam je rečeno iz izvora bliskih klubu, Sloboda mora da plati oko 120.000 KM da bi dobila licencu za nastup u Premijer ligi naredne sezone.

Na Tušnju će morati sada da krenu u rješavanje nagomilanih dugovanja, kako bi se na Drugostepenoj komisiji sredinom maja ipak dobila neophodna licenca. Borac je ranije bio "žrtva" dugogodišnjih dugovanja i ostao je bez Premijer lige, pa sada i Sloboda ne smije da se kocka i da čeka da se neko smiluje.
Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 06 maj 2019, 10:37, ukupno mijenjano 2 puta.

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 06 maj 2019, 10:36

A. Čaušević
05.05.19. 13:31
FK Željezničar ulaže žalbu, članovi Drugostepene komisije tajno glasaju

Plavi bez licence za UEFA takmičenja
FK Željezničar na ljeto neće igrati kvalifikacije za Evropa ligu, barem ne za sada čak i ako na terenu izbori plasman u drugo po jačini UEFA-ino takmičenje.-
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Slavko Petrović: Neću potpisati ni za kakve pare, neka krivca ne traže u meni!

Srbijanski stručnjak otvoreno za SportSport.ba

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 06 maj 2019, 10:42

D. Kurbegović
04.05.19. 20:56
Đugum: Bilo bi smiješno da ne ostanemo u Premijer ligi

Direktor NK Čelik za SportSport.ba
NK Čelik nije dobio licencu za učešće u Premijer ligi BiH za takmičarsku godinu 2019/2020. Tako je odlučila Prvostepena komisija za licenciranje klubova N/FSBiH.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 06 maj 2019, 11:11

Sve pohvale za temu otkad je otvorena ja vise ne citam avaz uz kaficu ovdje ubijem sat vremena jos jednom hvala i da nam se dugo zadrzite u premijerki

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 06 maj 2019, 11:14

**** » Nogomet
Budimo realni, Zrinjski je titulu izgubio još u siječnju

Blaž Slišković je Sarajevu tri kola prije kraja prvenstva čestitao na tituli, iako šampionska borba u teoriji još nije riješena.

No, jasno je da je ovdje riječ više o njegovom razočaranju situacijom, nego realnom sagledavanju situacije.
Šest bodova prednosti - tri kola prije kraja. Da, djeluje kao da Sarajevo titulu ima zapakiranu. Bordo tim je pobjedom nad Čelikom (5:0) i remijem Zrinjskog sa Radnikom (1:1) došao u situaciju da u sljedećem kolu s tri boda kod Tuzle može i teoretski riješiti šampionsku utrku - jer sve i da Zrinjski kod Čelika uzme puni plijen, a nakon toga u dva zadnja kola uzme još šest bodova, a lider nijedan, međusobni omjer i gol razlika riješit će borbu u korist tima s Koševa. Dakle, zaista djeluje kao da je gotovo, a tako nije moralo biti, niti je ispravno ustvrditi da je utrka za naslov riješena prošlog vikenda.

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 06 maj 2019, 11:26

...............................................................NAKON UTAKMICE U GABELI
- Jučer 05. maja u okviru 30. kola PLBIH , Tuzla City je pobijedio u utakmici protiv domaćina Goška i to 3:0.
- Prije ove utakmice Tuzla City se našla u teškoj situaciji.Samo pobjedom u Gabeli ostala bi u mogućnosti da svoju sudbinu drži u svojim rukama.Remi ili poraz značili bi vjerovatno ispadanje iz PL.GOŠK s druge strane, u još težoj situaciji ,jednom nogom u 1.Federalnoj Ligi.Vrlo teška je bila atmosfera na stadionu "Perica Pavlović" .GOŠK, koji u 31.kolu gostuje Zvijezdi pa onda u 32.Krupi i na kraju u 33.dočekuje Sarajevo,želio je da se od svojih navijača u ovoj utakmici oprosti pobjedom.
- Šest sudija poslato je da sudi ovu utakmicu??? Još pride, onaj ćelavi Pilav kao supervizor,ko biva,da se ne bi šta šuhveli desilo.Da stvar bude čudnija ,u loži sjedi i predsjednik Krupe Ilić,valjda da skautira GOŠK .Ja gledam imal Starčevića, nema.Bio je i Trener Širokog Sedloski u društvu Dalibora Šilića čisto da pogledaju neke igrače.
- Kad sam vidio da se zagrijava Nukić obradovao sam se dvostuko.Da mu Bog da ,da nikad više ne doživi onakvu ili sličnu tešku povredu.
Na golu Fejzić.Efendića je zamijenio Karjašević a umjesto Brekala istrčao je Širanović.Stjepanović je sa Hasanovićem i ispred Trumićem predvodio vezni red.Crnkić na svojoj lijevoj strani i u sredini "Vojo što zabija."
- Utakmica je počela sa oprezom ,i sa jedne i druge strane.Lopta je čas bila kod jednih pa onda kod drugih i tako naizmjenično.Par puta je Nukić oprobao svoje hitre noge i priično zaljuljao beka Gošk-a.Ovom je to teško palo i napravio jejedan teži faul na Nukiću.Onaj hajvanski.Sudija je puštao sve veću makljažu od strane igrača Goška.Nije vidio očigledne faulove a kad bi lopta ostala u posjeduTuzle lakonski je pokazivao ko bajagi ,prednost.Već tad vidlo se da nije njih 6 +1tek tako došlo. Jedan prodor Nukića ulazak u kazneni prostor i rušenje za penal niko od tih ljudi sa"bijelim štapom "nije vidio.Nije slutilo dobru.
- Od silnih faulova konačno je jedan sviran i to dijagonalno prema golu Goška na 30 metara.Zlatković je namjestio loptu i razantno je ubacio na penaltik.Golman je krenuo u prazno jer je visoki Kojić prije njega pored svjih čuvara hladnokrvno glavom loptu posrpremio u mrežu.Velika radost malobrojne skupine navijača iz Tuzle.Vodimo.Na semaforu 22. minuta.
- Nakon našeg gola igra se otvorila.Gošk je pokušavao preko krila na Ramića doći do izjednačenja.Na drugoj strani otvorilo se više prostora za naša krila.U tim momentima Stjepanović je igrao precizno kao "doksa".Svaka mu čast.Bilo u defanzivnj poziciji ili sa loptom ,prosto je dominirao i držao našu ekipu povezanom.Po meni igrač cijele utakmice ,bez konkurencije.Imali smo i mi tom periodu dosta primicanja šesnestercu protivnika ali bez konkretnih šansi.Vrijeme je teklo i prvo poluvrijeme je završeno.
- Početkom drugog postojala je želja kod naših igrača da povećaju vodstvo i krenuli su odlučnije i posve otvoreno.No ,rezultat toga je bio puno kornera i jedna 100% propuštena šansa od strane Nukića kad ga je proigrao Crnkić a gol bio prazan.Ali ,naša posla.Tako nas je pomalo i srklet počeo hvatati jer 1:0 za tili čas može da se pretvori u 1:1.(Ono što nije uspjelo Nukiću realizovao je Širanović pet minuta kasnije. Ubiparip je centrirao, Crnkić spustio loptu za štopera našeg tima koji sa sedam metara pogađa za 0:2.)Ovo u zagradi,prepisao sam sa službene stranice kluba jer, nikad ne bi uspio, osim da vidim snimak, opisati kako smo došli do drugog gola.Valjda od grča ,pa onda radosti, ničeg se nisam sjećao ali loptu je Širke smjestio u mrežu.Opet radost, sad još i veća jer smo odahnuli,mada je bio tek 60 .minut.
- Od tada je igra opet postala opreznija s naše strane jer nije bio potrebe jurišati.Ponovo je i GOŠK napravio nekoliko napada,isto tako i naši.No nije to više bilo sa onim početnim žarom.Na žalost ponovo su igrači GOŠKa počeli da prave grube faulove.Zbog jednog takvog igru je morao napustiti Zlatković koji je vidno hramao.Zamijenio ga je Bevab.
- "Tačka na I "stavljena je u 82 minutu.Začetnik akcije je bio Nukić ,on je nakon prodora poslo povratnu loptu u šesesterac, neko je od naših igrača ,bar mi se tako čini dotakao ili nešto pokušao ali ona je došla na nogu onom pravom.Vojo Ubiparip je primio i raspalio ,golman je bio nemoćan lopta se zakoprcala u mreži 3:0.Gotovo je.Lahnulo mi je.Svima nam je lahnulo.Sjetio sam se Čapljine od prije godinu dana i nekako u ovo vrijeme pobjede Sloge od 2:1.Ta pobjeda, pokazalo s kasnije, je bila presudna za ulazak u PLBIH.Ova pobjeda će akoBogda biti presudna za ostanak u PLBIH.Domaćini su bili tužni pa samim tim naši igrači poslije utakmice nisu slavili, nego su ,dostojanstveno poštujući težak trenutak za Gošk napustili teren. Vraćajući se kući i gledajući popaljene kandilje na džamijama Hecegovine , molio sam u sebi Dragog Boga da moja Tuzla City izdrži još tri kola i ostane u Premijer Ligi Bosne i Hercegovine.
Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 06 maj 2019, 20:05, ukupno mijenjano 2 puta.

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 06 maj 2019, 13:26

............Top sa Kicelja označio početak mubarek mjeseca ramazana

slika

........................

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 06 maj 2019, 19:28

...................

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 06 maj 2019, 22:26

Ako je suditi po pregledu sa BHT-a,dobru smo tekmu odigrali.
Sto se tice naseg kluba,ove sezone smo totalno katastrofa na domacem terenu.
Od odigranih 14 tekmi,imamo 14 bodova i gol razliku 12:18..Ako nam Sloboda i Fukare nisu navukle gubitnicki mentalitet na stadion Tusanj nakon sto godina neuspjeha.Prosto za ne povjerovati koliko lose igramo kuci.Ubjedljivo smo najlosiji domacin lige,cak i GOSK koji ispada je osvojio 18 bodova kod kuce,Krupa recimo 23..

Sto se tice gostovanja,4 smo tim lige odmah iza Sarajeva,Zrinjskog i Zelje.Da apsurd bude veci imamo 19 bodova osvojenih u gostima i 18:18 gol razliku.
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 07 maj 2019, 01:10

Cuzla Titty i domaći teren/igranje kući :urnebes:
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 07 maj 2019, 14:25

.....................

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 07 maj 2019, 15:19

BosanacGorstak je napisao/la:Ako je suditi po pregledu sa BHT-a,dobru smo tekmu odigrali.
Sto se tice naseg kluba,ove sezone smo totalno katastrofa na domacem terenu.
Od odigranih 14 tekmi,imamo 14 bodova i gol razliku 12:18..Ako nam Sloboda i Fukare nisu navukle gubitnicki mentalitet na stadion Tusanj nakon sto godina neuspjeha.Prosto za ne povjerovati koliko lose igramo kuci.Ubjedljivo smo najlosiji domacin lige,cak i GOSK koji ispada je osvojio 18 bodova kod kuce,Krupa recimo 23..

Sto se tice gostovanja,4 smo tim lige odmah iza Sarajeva,Zrinjskog i Zelje.Da apsurd bude veci imamo 19 bodova osvojenih u gostima i 18:18 gol razliku.
- Valja preživiti prvu godinu u PL.Fala dragom Bogu na dobrom smo putu da ostanemo u "društvu najboljih".Naravno da je ova sezona za nas škola koja se plaća.Bilo je svašta a najviše povreda ,pa onda trener koji to može biti samo u Krupi pa sudijskih nepravdi i na kraju pomanjkanja sportske sreće.Ipak sa 36 spasonosnih bodova akoBogda ,valja biti zadovoljan.Osim tvoje statistike ja ću uporediti trenere.
Starčević je u 20 kola osvojio 20 bodova ,dakle 33%.
Varešanović je u 10 kola osvojio 13 bodova, dakle 43%.
- Kad se uzme u obzir da Varešanović vodi ekipu pod većim pririskom, jer se radi o proljetnom dijelu prvenstva kad se greške ne mogu popraviti.Mirza nije obavio sa ekipom ni zimske pripreme niti je selektirao igrače, njemu je bačen vruć krompir u ruke. Mislim da smo mi njega doveli na vrijeme ,jer bi nas Starčević svalio u prvu Federalnu.
- Ovako ,neka on svali svoj voljeni klub.Oni ga znaju,oprostit će mu.
- Dosta je poslova urađeno ,a ima još da se uradi kad je u pitanju Infrastruktura i Tehničko osoblje u klubu.
- Sportski segment po meni treba nastaviti sa gospodinom Varešanovićem.Klubu će se definitivno kao sportski direktor pridružiti Samir Muratović.I naravno ,bit će još popune neophodne za klub koji raste.Kad su igrači u pitanju ,izvršit će se selektiranje u smislu transfer liste i nabavke igrača koji su nam potrebni a po usaglašavnju užeg kolegijuma.
- Sve u svemu, ne mogu a da ne pohvalim onih 200-250 vjernih navijača koji su odgledali sve utakmice na Tušnju.Vremenom broj ljubitelja kluba će se povećavati.Ali, ove koji su bili odani i strpljivi u prvoj godini neću zaboraviti nikada.Nisam pristalica da sad mi koji smo dolazili na utakmice kritikujemo nekog ko nije .To bi bilo pogrešno.Svako je svoj gospodar i neka sam odlučuje gdje će .
Da nam je Dragi Bog na pomoći i nek nam je sretno u godinama koje dolaze.

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 07 maj 2019, 21:08

FK Tuzla City zainteresovan za Bojana Pavlovića?

Ističe mu ugovor sa Sarajevom
Čelnici bh. premijerligaša Tuzla Cityja na kraju sezone namjeravaju dovesti novog golmana.

A. Pašić
07.05.19. 18:02

slika

Iako su Nevres Fejzić i Adis Nurković vezani ugovorima do 2021., odnosno 2020. godine, na kraju sezone Tuzlaci namjeravaju da među stativama dodatno osnaže konkurenciju, a prvi "pick" Azmira Husića je, doduše nezvanično, Bojan Pavlović.

Radi se o iskusnom i provjerenom golmanu koji od januara kao igrač Sarajeva boravi u Čeliku na posudbi, a njegove izvedbe na golu crno-crvenih, posebno na mečevima protiv Tuzla Cityja, nisu promakle čelnicima ovog kluba koji namjeravaju da ga dovedu u svoje redove na kraju sezone.

Olakšavajuća okolnost po Tuzlake je to što Pavloviću na kraju sezone ističe posudba sa Čelikom, kao i ugovor sa Sarajevom, pa bi kao slobodan igrač imao mogućnost da preseli na Tušanj.

"U Čeliku do ljeta, a onda..."
Nije tajna da Pavlovića također želi i Čelik da zadrži, potvrdio je to i on sam nedavno, ali o budućnosti će svakako više razmišljati nakon što se završi aktuelna sezona.

"Sam dolazak u Čelik za mene se pokazao kao odličan potez. Tu sam do ljeta na posudbi, vidjet ćemo kako će se stvari odvijati dalje, ništa ne isključujem", kazao je 32-godišnji Pavlović.

Pavlović na premijerligaškim terenima brani od 2015. godine. Vjerovatno bi i dalje bio član Sarajeva da na utakmici 2. pretkola Evropske lige protiv Atalante (7:0) nije pokazao srednji prst navijačima, poslije čega na Koševu nisu imali drugog rješenja osim da ga smaknu i potom pošalju na posudbu.

Kroz karijeru je Pavlović još branio za OFK Beograd, Crvenu zvezdu, Bežaniju, zatim azerbejdžanski Qarabag, izraelski Hapoel Ashkelon, te Zestafoni iz Gruzije.

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 07 maj 2019, 21:10

Tri premijerligaša u borbi za Radnikovog golgetera

Iza sebe ima sjajnu sezonu
Deset pogodaka u 30 odigranih utakmica čini Irfana Hadžića (25) u ovom trenutku najboljim strijelcem bh. premijerligaša Radnika.

A. Pašić
07.05.19. 17:28

slika

Dok se nije skrasio u bijeljinskom klubu, nema mjesta u kojem Hadžić nije igrao. Bilo ga je u Belgiji, Holandiji, Slovačkoj, zatim Sloveniji, ali niti u jednom od klubova za koji je igrao nije pretjerano blistao, zbog čega se u ljeto 2017. godine vratio u našu zemlju kako bi karijeru pokušati revizalizirati.

"Mislim da sam pogriješio jer sam rano otišao u inostranstvo, sa 18. Puno bolje bi bilo da sam odigrao jednu-dvije sezone u našoj ligi. Ipak, nakon mnoštva promijenjenih klubova ne namjeravam se predati, mislim da sada igram najbolji fudbal u karijeri", govorio je Hadžić.

Nije Hadžić pogriješio, fudbal koji danas igra uistinu je najbolji u njegovoj karijeri, jer osim što je najbolji strijelac Radnika, u nekim utakmicama je postizao i ključne golove za bodove svog kluba.

Sve to, očekivano, nije prošlo nezapaženo. Dobre igre privukle su interes brojnih klubova, nedavno je i sam Blaž Slišković priznao da bi ga rado vidio u Zrinjskom, a prema nezvaničnim informacijama, od klubova iz Premijer lige Bosne i Hercegovine kontaktirali su Hadžića još Željezničar i Tuzla City.

Hadžić sasvim sigurno nema potrebu da žuri s odlukama. Sada može da uživa u izvrsnoj sezoni s Radnikom i da pokuša izboriti izlazak u Evropu, a onda će u toplim danima ljeta imati priliku da razmotri sve ponude koje mu budu prezentovane.

Njegova vrijednost se, barem prema Transfermarktu, procjenjuje na 350.000 eura.
Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 12 maj 2019, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.