HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Babilon
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Babilon » 24 jul 2010, 14:59

Edvin_manijak je napisao/la:dobili 9:2 i digli se sine neznam ko je i dalje najtrofejnija i najbolja ekipa u BiH
13 ili 14 godina? :?
Da nije..........
..............
..............
................

................

............Čapljina?
HSK Zrinjski Mostar

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 24 jul 2010, 15:00

Babilon je napisao/la:Ueffa team ranking
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2011.html

Fk Sarajevo 241
Zeljo i Siroki 258 mjesto kao i Slavija

Zrinjski 217 po rankingu i jos nismo gotovi! :mrgreen:
Svaka vaša pobjeda donosi isto bodova i nama i vama i Sarajevu i ...Pobjeda donosi 0.050, a remi 0.025 bodova svim BH klubovima. Jedino prolaz u Play-off donosi samo vama bonus od 0.500. Dakle sretno sa Odenseom i nadam se barem kojem bodu, ako se ne mogne proći.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 24 jul 2010, 15:06

0.8500 Je Siroki za ovu sezonu ostvario,dok je Zrinjski do sada 1.3500 sa svoje 4 pobede ,tu se jos racuna i neki koeficijent zajednicki tj. svih timova u to nisam upucen,tako da bas nasa pobjeda vama ne donosi bodova koliko nama sto mozes primjetiti iz navedenih koeficijenata a nakon evropske avanture Zrinjski ce biti daleko najbolji rangirani bh klub!
HSK Zrinjski Mostar

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 24 jul 2010, 15:08

ove nacionalisticke gluposti i slicno radije nebi ni komentarisao..isto tako ni ono smece od clanka sto je pisao onaj novinar zrinjskog..samo bi se osvrnuo na utakmicu sa Odense-om..ja mislim da vi imate dosta sanse i neznam zasto sam ubijedjen da cete ih iznenaditi i pobijediti..ja uopste nemam neko pretjerano misljenje o ovim skandinavskim ekipama..sta vise moja prognoza je 2-1 tamo i pod bijelim brijegom 2-0 za zrinjski..kakav utaka kakvi bakraci sunic ce ga u dzep stavit :mrgreen:

p.s.cestitam na prolazu i najboljoj gol razlici u dosadasnjim utakmicama kvalifikacija..
-PAJA Fan Club!!

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 24 jul 2010, 15:24

Je to sve,ali oklen želji i slaviji isti koeficijent kao i širokom,a ovi igrali europu jednom u 5 godina,a široki svake godine...

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 24 jul 2010, 15:28

Babilon je napisao/la:0.8500 Je Siroki za ovu sezonu ostvario,dok je Zrinjski do sada 1.3500 sa svoje 4 pobede ,tu se jos racuna i neki koeficijent zajednicki tj. svih timova u to nisam upucen,tako da bas nasa pobjeda vama ne donosi bodova koliko nama sto mozes primjetiti iz navedenih koeficijenata a nakon evropske avanture Zrinjski ce biti daleko najbolji rangirani bh klub!
Ma donosi. Slušaj sad: 1.350(Zrinjski) - 0.850(Široki) = 0.500
Ostvarili ste za 0.500 više samo radi ulaska u 3. pretkolo. Pa pogledaj da je i Željo ostvario 1.350 kao i Zrinjski, a obe izgubio.
Ovako to ide. Imamo 4 predstavnika. Pobjeda donosi 1 bod koji se dijeli na 4 da se dobije prosjek naše lige, dakle 0.250 i to ide BiH. Svaki klub dobije 20% od toga, tj. 0.050. Za remi se dobije duplo manje, tj. 0.025. Ove godine smo osvojili 7 bodova, dijeljeno sa 4 iznosi 1.75. 20% od toga je 0.350 i to dobiju svi BH klubovi i Zrinjski koji ima 4 pobjede i Čapljina koja ne igra. Dalje nastup u pretkolu donosi dodatni bonus. 1.pretkolo LP 0.500 (niko naš), 2.pretkolo LP 1.000 (Željo),1.pretkolo EL 0.250 (niko naš), 2. pretkolo EL 0.500 (Široki i Borac), 3. pretkolo EL (Zrinjski), Play-off EL 1.500 (za sad niko naš) i plasman u skupine EL 2.000. Plasman u skupine LP donosi dodatnih 4.000. Nakon toga svaka pobjeda u skupinama i EL i LP donosi 2.000, a remi 1.000. Imaju i dodatni bonusi za prolaz skupine, ali to nisam zapamtio jer me ne zanima pošto nikog našeg nema tamo.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 24 jul 2010, 15:59

Babilone nije Capljina najtrofejniji vec Sarajevo ;)

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 24 jul 2010, 16:10

Samo F.K.S !! je napisao/la:Babilone nije Capljina najtrofejniji vec Sarajevo ;)
kojem paralelnom svijetu je najtrofejniji?
jedino ako racunate osvajanja pokala "sajma sljive" u gradaccu...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 jul 2010, 16:11

Seyo_TM je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Babilone nije Capljina najtrofejniji vec Sarajevo ;)
kojem paralelnom svijetu je najtrofejniji?
jedino ako racunate osvajanja pokala "sajma sljive" u gradaccu...
Pusti ga Seyo ziv bio...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 24 jul 2010, 16:13

Dino_TM je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:
Blueone je napisao/la:Ma kako god jaci smo za Gorana Markovica!!
Ipak je usao u elitni klub :lol:
Haj pozz
Odoh vidjet imal sta pametno na SFF. . .
goran markovica kojeg smo mi otpisaliii,kupita nase otpatkeeee
Niste ga vi otpisali nego je otišao jer mu niste isplatili tri plate.
14-16 god.plafon :shock:

cuj otisao...pa bola' ne moze otici,nije u skoli...Sir Jovic ga je prekrizio u svojim kombinacijama vec na polusezoni...tako da je otjeran,a ne otisao..jedino ako vam je on suplju gurno,cuj 3.plate :) problem u p.m. :lol:
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 24 jul 2010, 16:14

pile87 je napisao/la:Pusti ga Seyo ziv bio...
ma neka malo da zaseremo temu :mrgreen:
sace cene giganti :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 24 jul 2010, 16:19

HŠKZ-svetinja je napisao/la:cuj otisao...pa bola' ne moze otici,nije u skoli...Sir Jovic ga je prekrizio u svojim kombinacijama vec na polusezoni...tako da je otjeran,a ne otisao..jedino ako vam je on suplju gurno,cuj 3.plate :) problem u p.m. :lol:
bitno je da nije otjeran zbog (ne)kvalitete, a sto se tice ljudskih osobina, kod Amara je "my way or highway"...samo sebe moze zajebat (nesto je slicno bilo i kod vas)...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 24 jul 2010, 16:27

Da ne pomisli neko da sam dosao na ovu temu da nesto provociram, i te stvari, nemam namjeru, i definitivno je ok sto imamo barem nekoga i dalje u Europi, ali moram reagirati na par komentara tipa "Zrinjski ce izbaciti Odense", i td..sto je sasvim nerealno.

Malo sam se informirao o njima, i konacni zakljucak je da ce pregaziti Zrinjskog, i to glatko..imaju Djemba djembu, imaju Petera Utaku, pored toga imaju veliki broj iskusnih igraca, ma jednostavno prejaki su..vrijednost sastava im je nesto manje od 27 miliona..tako da..sretno, i samo da se ne obrukate!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 24 jul 2010, 16:28

ma bola sta pisete o zelji i sarajevu,tema je hsk zrinjski jedini preostali bh predstavnik i europi,i o tom pisite ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 24 jul 2010, 16:31

velez_mostar je napisao/la:Da ne pomisli neko da sam dosao na ovu temu da nesto provociram, i te stvari, nemam namjeru, i definitivno je ok sto imamo barem nekoga i dalje u Europi, ali moram reagirati na par komentara tipa "Zrinjski ce izbaciti Odense", i td..sto je sasvim nerealno.

Malo sam se informirao o njima, i konacni zakljucak je da ce pregaziti Zrinjskog, i to glatko..imaju Djemba djembu, imaju Petera Utaku, pored toga imaju veliki broj iskusnih igraca, ma jednostavno prejaki su..vrijednost sastava im je nesto manje od 27 miliona..tako da..sretno, i samo da se ne obrukate!
ja znam da bi ti volio da se obrukamo kao i citav istocni mostar,ali necemo borimo se do krajaaaaaa
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 24 jul 2010, 16:56

Rosas7 je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Da ne pomisli neko da sam dosao na ovu temu da nesto provociram, i te stvari, nemam namjeru, i definitivno je ok sto imamo barem nekoga i dalje u Europi, ali moram reagirati na par komentara tipa "Zrinjski ce izbaciti Odense", i td..sto je sasvim nerealno.

ja znam da bi ti volio da se obrukamo kao i citav istocni mostar,ali necemo borimo se do krajaaaaaa
Sta ja imam od toga??Ja fudbal posmatram iz totalno drugacijeg ugla od tebe, evo..recimo ti si postavio HR zastavu kao avatar, i ti govoris time sta je tebi primarno.
Probaj shvatiti da postoji neko, negdje, ko navija za svoj klub jer ga voli, a ne iz inata, je li razumijes to, a probaj isto tako shvatiti da postoje ljudi koji vrijednuju uspjeh, bez obzira o kome se radilo.
I jos nesto, da ti dodam, pa ne mogu ja protiv predstavnika nase zemlje navijati u euro takmicenjima, ne bi bio normalan kad bi tako razmisljao.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 24 jul 2010, 17:00

S Jovicem na kormilu jos nas nitko nije pregazio,mada rezultat 4:0 protiv Slovana to sugerira Zrinjski je i u toj utakmici imao 4 zicera,tko ne vjeruje neka poglada na youtube ima snimka ,sad kolika je stvarna kvaliteta tog Odensea ne znam,vjerujem da su u rangu hrvatskog Dinama i da su nam sanse 30% protiv njih,no da razmisljam o nekakvoj katastrofi bas i nisam,Jovic zna postavit taktiku i u tome je najbolji u drzavi ,momak velez mostar je napisao ono sto misli i to je njegovo pravo,daj boze da i dogodine pisu da ce nas netko u evropi razvalit,sad da je osvojiti 1. mjesto u premier ligi iduce sezone bi bili nositelji u 2. pretkolu lige prvaka sto nije mala stvar za nas nogomet!
HSK Zrinjski Mostar

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 24 jul 2010, 17:06

Babilon je napisao/la:S Jovicem na kormilu jos nas nitko nije pregazio,mada rezultat 4:0 protiv Slovana to sugerira Zrinjski je i u toj utakmici imao 4 zicera,tko ne vjeruje neka poglada na youtube ima snimka ,sad kolika je stvarna kvaliteta tog Odensea ne znam,vjerujem da su u rangu hrvatskog Dinama i da su nam sanse 30% protiv njih,no da razmisljam o nekakvoj katastrofi bas i nisam,Jovic zna postavit taktiku i u tome je najbolji u drzavi ,momak velez mostar je napisao ono sto misli i to je njegovo pravo,daj boze da i dogodine pisu da ce nas netko u evropi razvalit,sad da je osvojiti 1. mjesto u premier ligi iduce sezone bi bili nositelji u 2. pretkolu lige prvaka sto nije mala stvar za nas nogomet!

Ne radi se tu o tome sta ja mislim, jer mogu ja biti vise, ili manje objektivan, ali ti predstavljam cinjenicu da je Odense premocna ekipa za Zrinjski, tako da se moramo sloziti oko toga, ako me razumijes..
To sto se u fudbalu desavaju cuda, u to ne bih ulazio, i vjeruj mi da bi iskreno volio da prodjete ovu prepreku, ali ako cemo realno, to je jako tesko ocekivati.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 jul 2010, 17:37

Sta reci za sljedecu utakmicu nego:
Mnogo uspjeha i sto je najvaznije odigrajte hrabro. Pored toga je jos mozda jedino bitno da igrate hrabro.
p.s. Samo hrabro. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 24 jul 2010, 18:16

Rosas7 je napisao/la:
A gdje si ti "plemiću" prije? Došao si ovdje tek nakon odlične utakmice Zrinjskog u gostima, i rasplamsavaš nacionalistišku retoriku u skoro svakom dosadašnjem postu, al ti nikako pa haman nije jasno da je 90% ljudi na ovom forumu s odobravanjem dočekalo takve igre jednog od naših predstavnika u Evropi, i da im se koliko toliko raduje (kolko se vec mozes radovat uspjesima drugog kluba, pa koji god bio). Al' ti udaraš po svome - "Ne mogu "oni" nas voljeti". Ostavi se malo tastature, izadji napolje, vidi kako ljudi zive, drugi pogotovo, otidji malo i na tu "istočnu stranu", pa makar jednom u životu vidi kako izgledaju i "oni drugi".
Sreća pa ovdje postoji dovoljan broj normalnih navijača Zrinjskog sto se tice tih stvari...

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.