13 ili 14 godina?Edvin_manijak je napisao/la:dobili 9:2 i digli se sine neznam ko je i dalje najtrofejnija i najbolja ekipa u BiH

Da nije..........
..............
..............
................
................
............Čapljina?
13 ili 14 godina?Edvin_manijak je napisao/la:dobili 9:2 i digli se sine neznam ko je i dalje najtrofejnija i najbolja ekipa u BiH
Svaka vaša pobjeda donosi isto bodova i nama i vama i Sarajevu i ...Pobjeda donosi 0.050, a remi 0.025 bodova svim BH klubovima. Jedino prolaz u Play-off donosi samo vama bonus od 0.500. Dakle sretno sa Odenseom i nadam se barem kojem bodu, ako se ne mogne proći.Babilon je napisao/la:Ueffa team ranking
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2011.html
Fk Sarajevo 241
Zeljo i Siroki 258 mjesto kao i Slavija
Zrinjski 217 po rankingu i jos nismo gotovi!
Ma donosi. Slušaj sad: 1.350(Zrinjski) - 0.850(Široki) = 0.500Babilon je napisao/la:0.8500 Je Siroki za ovu sezonu ostvario,dok je Zrinjski do sada 1.3500 sa svoje 4 pobede ,tu se jos racuna i neki koeficijent zajednicki tj. svih timova u to nisam upucen,tako da bas nasa pobjeda vama ne donosi bodova koliko nama sto mozes primjetiti iz navedenih koeficijenata a nakon evropske avanture Zrinjski ce biti daleko najbolji rangirani bh klub!
kojem paralelnom svijetu je najtrofejniji?Samo F.K.S !! je napisao/la:Babilone nije Capljina najtrofejniji vec Sarajevo
Pusti ga Seyo ziv bio...Seyo_TM je napisao/la:kojem paralelnom svijetu je najtrofejniji?Samo F.K.S !! je napisao/la:Babilone nije Capljina najtrofejniji vec Sarajevo
jedino ako racunate osvajanja pokala "sajma sljive" u gradaccu...
14-16 god.plafonDino_TM je napisao/la:Niste ga vi otpisali nego je otišao jer mu niste isplatili tri plate.Rosas7 je napisao/la:goran markovica kojeg smo mi otpisaliii,kupita nase otpatkeeeeBlueone je napisao/la:Ma kako god jaci smo za Gorana Markovica!!
Ipak je usao u elitni klub![]()
Haj pozz
Odoh vidjet imal sta pametno na SFF. . .
ma neka malo da zaseremo temupile87 je napisao/la:Pusti ga Seyo ziv bio...
bitno je da nije otjeran zbog (ne)kvalitete, a sto se tice ljudskih osobina, kod Amara je "my way or highway"...samo sebe moze zajebat (nesto je slicno bilo i kod vas)...HŠKZ-svetinja je napisao/la:cuj otisao...pa bola' ne moze otici,nije u skoli...Sir Jovic ga je prekrizio u svojim kombinacijama vec na polusezoni...tako da je otjeran,a ne otisao..jedino ako vam je on suplju gurno,cuj 3.plateproblem u p.m.
ja znam da bi ti volio da se obrukamo kao i citav istocni mostar,ali necemo borimo se do krajaaaaaavelez_mostar je napisao/la:Da ne pomisli neko da sam dosao na ovu temu da nesto provociram, i te stvari, nemam namjeru, i definitivno je ok sto imamo barem nekoga i dalje u Europi, ali moram reagirati na par komentara tipa "Zrinjski ce izbaciti Odense", i td..sto je sasvim nerealno.
Malo sam se informirao o njima, i konacni zakljucak je da ce pregaziti Zrinjskog, i to glatko..imaju Djemba djembu, imaju Petera Utaku, pored toga imaju veliki broj iskusnih igraca, ma jednostavno prejaki su..vrijednost sastava im je nesto manje od 27 miliona..tako da..sretno, i samo da se ne obrukate!
Sta ja imam od toga??Ja fudbal posmatram iz totalno drugacijeg ugla od tebe, evo..recimo ti si postavio HR zastavu kao avatar, i ti govoris time sta je tebi primarno.Rosas7 je napisao/la:ja znam da bi ti volio da se obrukamo kao i citav istocni mostar,ali necemo borimo se do krajaaaaaavelez_mostar je napisao/la:Da ne pomisli neko da sam dosao na ovu temu da nesto provociram, i te stvari, nemam namjeru, i definitivno je ok sto imamo barem nekoga i dalje u Europi, ali moram reagirati na par komentara tipa "Zrinjski ce izbaciti Odense", i td..sto je sasvim nerealno.
Malo sam se informirao o njima, i konacni zakljucak je da ce pregaziti Zrinjskog, i to glatko..imaju Djemba djembu, imaju Petera Utaku, pored toga imaju veliki broj iskusnih igraca, ma jednostavno prejaki su..vrijednost sastava im je nesto manje od 27 miliona..tako da..sretno, i samo da se ne obrukate!
Babilon je napisao/la:S Jovicem na kormilu jos nas nitko nije pregazio,mada rezultat 4:0 protiv Slovana to sugerira Zrinjski je i u toj utakmici imao 4 zicera,tko ne vjeruje neka poglada na youtube ima snimka ,sad kolika je stvarna kvaliteta tog Odensea ne znam,vjerujem da su u rangu hrvatskog Dinama i da su nam sanse 30% protiv njih,no da razmisljam o nekakvoj katastrofi bas i nisam,Jovic zna postavit taktiku i u tome je najbolji u drzavi ,momak velez mostar je napisao ono sto misli i to je njegovo pravo,daj boze da i dogodine pisu da ce nas netko u evropi razvalit,sad da je osvojiti 1. mjesto u premier ligi iduce sezone bi bili nositelji u 2. pretkolu lige prvaka sto nije mala stvar za nas nogomet!
A gdje si ti "plemiću" prije? Došao si ovdje tek nakon odlične utakmice Zrinjskog u gostima, i rasplamsavaš nacionalistišku retoriku u skoro svakom dosadašnjem postu, al ti nikako pa haman nije jasno da je 90% ljudi na ovom forumu s odobravanjem dočekalo takve igre jednog od naših predstavnika u Evropi, i da im se koliko toliko raduje (kolko se vec mozes radovat uspjesima drugog kluba, pa koji god bio). Al' ti udaraš po svome - "Ne mogu "oni" nas voljeti". Ostavi se malo tastature, izadji napolje, vidi kako ljudi zive, drugi pogotovo, otidji malo i na tu "istočnu stranu", pa makar jednom u životu vidi kako izgledaju i "oni drugi".Rosas7 je napisao/la:
ja znam da bi ti volio da se obrukamo kao i citav istocni mostar,ali necemo borimo se do krajaaaaaa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.