LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
ima li ko link za prenos?
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
Kao sto sam i rekao poceo si da spamasŠB_Fidelis je napisao/la:Pa ja sam superupucen, hiperiskusan i drama realan, pa mi se desi da cesto znam svasta nesto mocno.neno#4 je napisao/la:'Ta ti znasŠB_Fidelis je napisao/la:Dobro imas ti ikad dobar osjecaj u vezi necega.To su bolan Lakersi, halo, onaj tko ne vjeruje u tu momcad, nije normalan, pocevsi od cinjenice da oni imaju jednog Bryanta koji ce poginuti za titulu, Gasola koji je najsposobniji big guy un NBA-u i njima treba jos samo jedan x factor (Odom, Artest) i dobra obrana i to je to. Evo da mi igraju protiv Širokog, pa zabrinuo bi se, za Lakerse, al Celticsi, setnja.
![]()
![]()
![]()
![]()
...Treba tebe podhitno banovat, ali eto samo sto navijas za LA mozes da ostanes tu
![]()
![]()
Da ja ne vjerujem u ekipe koje volim i da se ne nerviram svaki put kad gledam utakmicu, pa ne bi ih ni gledao, what would be the point.
Samo, vidis, Lakersi imaju segment pobjednicke volje u Bryantu, jer daje maksimum u ovakvim utakmicama i kroz cijeli play off, cak da su Lakersi izgubili proslu utakmicu, on bi morao biti jedini izbor za MVP finala, unatoc porazu, onaj tko to ne shvaca ili ne priznaje pojma o kosarci nema i onome sto je potrebno za biti prvak. Ali oni su pokazali da su se prilagodili fizickom stilu igre kojim ih je Boston dobio u finalu prije par godina, i danas su bolji i iskusniji za to, i ne boje se duela, tako da ne vidim na cemu se temelji pesimizam. Boston moze dobiti bez problema, ali Lakersi u Staples Centre-u jos komotnije.

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
http://atdhe.net/20410/watch-boston-cel ... les-lakerswade je napisao/la:ima li ko link za prenos?
http://atdhe.net/20409/watch-boston-cel ... les-lakers
http://atdhe.net/20411/watch-boston-cel ... les-lakers
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ja ne spamam nikad.
Pa ne mozes vino za ukrast uzeti. Vino je na hercegovackom podrucju medju najkvalitetnijim u regiji. Dapace, kvalitetnije je fakticki od ogromne vecine, jer ima idealne predispozicije za takvo sto, ali doduse posto poticaji u BiH za takvo sto ne postoje, opredijeljenja za pravu proizvodnju medju proizvodjacima samim time nema, a propadaju ekstra sorte vinove loze zbog rafiniranijeg proizvodnog procesa onih koji posjeduju nekvalitetnije sorte, ali imaju vec spomenuti proizvodni proces i label. Uglavnom, digresija, poanta je bila - to se pije.
Kobe je vec u sestoj da su izgubili trebao biti MVP realno, a vjerujem da ce veceras to potvrditi i odvesti momke do trofeja. Podsjecaju me bas na jednu BH momcad svojim mentalitetom i dobrom igrom, al necu da spamam.

Kobe je vec u sestoj da su izgubili trebao biti MVP realno, a vjerujem da ce veceras to potvrditi i odvesti momke do trofeja. Podsjecaju me bas na jednu BH momcad svojim mentalitetom i dobrom igrom, al necu da spamam.

Bit ce bolan, nadjem ti ja u dogledno doba.wade je napisao/la:ima li ko link za prenos?
...Život za Široki...
Ako se bude uzdao u tebe, pogledat ce ali mozda sutra neku reprizuŠB_Fidelis je napisao/la:Ja ne spamam nikad.Pa ne mozes vino za ukrast uzeti. Vino je na hercegovackom podrucju medju najkvalitetnijim u regiji. Dapace, kvalitetnije je fakticki od ogromne vecine, jer ima idealne predispozicije za takvo sto, ali doduse posto poticaji u BiH za takvo sto ne postoje, opredijeljenja za pravu proizvodnju medju proizvodjacima samim time nema, a propadaju ekstra sorte vinove loze zbog rafiniranijeg proizvodnog procesa onih koji posjeduju nekvalitetnije sorte, ali imaju vec spomenuti proizvodni proces i label. Uglavnom, digresija, poanta je bila - to se pije.
![]()

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pih, pa ja ne spavam, gubljenje vremena, narocito ljeti, a svakako sam superpouzdan. A link, pocevsi od Veetle-a koji ima ubjedljivo najkvalitetnije, ballers nationa koji preko veetle-a isti distribuira u HD kvaliteti, ATDHE-a sa svojim linkovima i myp2p forumom, nema sanse da ostane uskracen za prijenos.
Mada, ubrzo cemo mi (persiram se, jel) to gledati sve na ESPN i ABC i ostalim, onako kako je i namijenjeno da bude gledano, no to je vec druga card sharing prica.
Eee, pa ja nisam nista subliminalno bio rekao, bojim se da je do tebe, rekoh samo da me podsjecaju stilom igre, trofejnoscu i dominacijom jednom BH klubu.
Al nece bolan on ccc, ta ce nama, ko ce onda preuzeti primat, ne moze nitko osim Bosne i Širokog tu dominirati.
Covjek je u godinama, mora biti ozbiljniji, a ja ovak si mogu dopustiti luksuz provociranja i offtopicarenja i navlacenja na Lakers temi.
Skoro pa da bi ''dopustio'' poraz Lakersa samo da pajo kaze ''Rondo dominira''.

Eee, pa ja nisam nista subliminalno bio rekao, bojim se da je do tebe, rekoh samo da me podsjecaju stilom igre, trofejnoscu i dominacijom jednom BH klubu.

Skoro pa da bi ''dopustio'' poraz Lakersa samo da pajo kaze ''Rondo dominira''.

...Život za Široki...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
http://veetle.com/view/index.html#4c08707ae0c6f (veetle.com in general)
http://www.myp2pforum.eu/threads/39959- ... ls-Edition
http://atdhe.net/

http://www.myp2pforum.eu/threads/39959- ... ls-Edition
http://atdhe.net/

...Život za Široki...
Neshvatljivo losa igra Lakersa..Ne mogu nista da ubace, u prvom poluvremenu ih je drzao skok u napadu..Artest najbolji...Kobe ziva katastrofa...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Goooooooooooooottttttttttttttooooooooooovoooooooooooooooooo je
Srusen je mit zvani Boston. Bio sam medju najvecim pesimistima, ali niko sada sretniji od mene. Ovo je bolje od sexa.

Srusen je mit zvani Boston. Bio sam medju najvecim pesimistima, ali niko sada sretniji od mene. Ovo je bolje od sexa.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Posljednja cetvrtina je odlucila, proradio Kobe, proradio Gasol. Do tada ih je vadio Ron-Ron.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
- nikad_izvini
- Kontakt:
Napravićemo se blesavi pa se nećemo osvrnuti na sudije, najboljeg šestog igrača Holivuda. Al nako u kontinuitetu zadnjih 15-16 minuta
Sa onakvim suđenjem bi i Bosna mogla biti šampion. Hm, šalim se za Bosnu al Montepaski bi uspio
Treća četvrtina, nesvirani faul Brajnta u napadu. Idući napad, očigledan faul nad Garnetom, naredni napad (čini mi se) Kobe se zabija pod koš i gle čuda, faul za Lal
I tako unedogled u četvrtoj četvrtini.
Na kraju, jedva
Slobodna bacanja 37:17
PS nisam navijač Bostona

Treća četvrtina, nesvirani faul Brajnta u napadu. Idući napad, očigledan faul nad Garnetom, naredni napad (čini mi se) Kobe se zabija pod koš i gle čuda, faul za Lal

Na kraju, jedva

Slobodna bacanja 37:17

PS nisam navijač Bostona

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:

Ukratko.

...Život za Široki...
Sudije su opet odradile svoje, 17 bacanja vise za Lakerse u zadnjoj četvrtini kada su pustili Lakersima da igraju čvrstu odbranu a Celticsima su svaki kontakt svirali.....Kobe odigrao očajno, ništa nije pogodio, u zadnjoj cetvrtini 1 ili 2 suta i ostalo (naravno) s bacanja...Gasol je prelomio utakmicu, rekao je i Kobe da bi bez njega izgubili...Gasol je bio fantastičan u zadnjem periodu, pogotovo ono polaganje za +6 i onaj skok nakon što je naloženko Bryant šut'o tricu preko ruke iako je imao barem 2 povoljnije opcije za asist, ali tu je Gasol da izvlači po milioniti put u doigravanju....Kobe je dokazao da nije kalibar Jordana jer veceras je bio katastrofalan, donekle mu u prilog idu skokovi kojih je imao 15-ak, ali sve u svemu 6-24 dovoljno govori o njegovoj partiji veceras....Utakmicu su odlučili drugi igrači, prije svega Gasol, zatim Artest koji cijelu tekmu odigrao na visokom nivou i naravno neizostavni Fisher koji je pogodio tricu za 64-64 koja je i prelomila cijeli meč jer otad su domaći preuzeli kontrolu.....Boston je imao pobjedu u džepu i sami su najveći krivci što nisu slavili jer su imali čak i 13 razlike u toku treće cetvrtine....Iako su sudije bile na strani Lakersa mislim da im to ne treba biti alibi za ovaj poraz, sami su krivi jer su bili poprilično pasivni u napadu u zadnjoj cetvrtini kada su domaći počeli igrati veoma agresivnu odbranu......Izdvojio bih Garneta koji je ponovo dokazao svoju veličinu jer je odlično igrao i u napadu, a pogotovo u odbrani dok su sudije to dopuštale.......
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
- majestic24
- Kontakt:
Gotovo jeeeeeeeeeeeeeee... Pobjedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Bravo Kobe,bravo Gasol....a najvise bravo Artest. Ovaj cojk nas je zaduzio. Majke mi,zamalo sam se usro kad sam vidio da ce on sutirati onu trojku na kraju,al pogodi je on.amerosm je napisao/la:Goooooooooooooottttttttttttttooooooooooovoooooooooooooooooo je
Srusen je mit zvani Boston. Bio sam medju najvecim pesimistima, ali niko sada sretniji od mene. Ovo je bolje od sexa.![]()
Sada na zasluzeni odmor i to je to.

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- nikad_izvini
- Kontakt:
Demonstracija odbrane ili suđenja na kraju 3/4 i u kompletnoj 4/4 ; Taj povratak sa -13 se ne bi desio da su Krafordi bili normalni, kao što nisu. Opet, ne sekiram se, samo zaključujem
Mene sekira koga će Željo izvući 21.06
Eto, odskakutaću sa teme. Pa-pa

Mene sekira koga će Željo izvući 21.06

Eto, odskakutaću sa teme. Pa-pa

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
HT Celtics na samo +6 uz Lakers na mizernih 26 posto suta, na kraju i dalje u deficitarnih 32 naprema 41.
Lakers 23 samo ofenzivna skoka.
Mentalna snaga i preokret -13 i nevjerojatna obrana u zadnjoj cetvrtini i dobivanje Bostona na njihovu fizicku igru i infarkt zavrsnicu.
Lakers 12 promasenih slobodnih bacanja.
Lakers manje izgubljenih lopti.
Celtics bench kao prednost date momcadi outscored.
...
Da, do suca je.
Zakljucuj neke druge godine, ne ide ti narocito ove.
Jos jednom, kao sto je bilo i ocekivano i najavljeno, LA does it again. A vi koji ste sumnjali u snagu ove momcadi i pozrtovnost i zelju igraca -
Lakers 23 samo ofenzivna skoka.
Mentalna snaga i preokret -13 i nevjerojatna obrana u zadnjoj cetvrtini i dobivanje Bostona na njihovu fizicku igru i infarkt zavrsnicu.
Lakers manje izgubljenih lopti.
Celtics bench kao prednost date momcadi outscored.
...
Da, do suca je.

Jos jednom, kao sto je bilo i ocekivano i najavljeno, LA does it again. A vi koji ste sumnjali u snagu ove momcadi i pozrtovnost i zelju igraca -

...Život za Široki...
**** utakmice. ali lakersi su igrali najbolje kad je najvise trebalo. artest je bio fenomenalan. say QUEENSBRDIGE
- majestic24
- Kontakt:
ŠB_Fidelis je napisao/la:HT Celtics na samo +6 uz Lakers na mizernih 26 posto suta, na kraju i dalje u deficitarnih 32 naprema 41.
Lakers 23 ofenzivna skoka.
Mentalna snaga i preokret -13 i nevjerojatna obrana u zadnjoj cetvrtini.
Celtics bench outscored.
Da, do suca je.![]()
Ja sam se fakat osramotio. Citavo vrijeme govorim da je Artest promasena investica,no medjutim on me je demantirao.
Ako Bog da,iduce sezone osvajamo 18 titulu i postajemo No1 iako mislim da to vec jesmo i bez toga.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.