Srbin vas.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jedini ti pratis mladu i igrace..mi ostali,nula..VR6_LION je napisao/la:pišete i sudite o momku nakon jednog gola koji je usao kako tako u mrezu...odjednom ste imali lose misljenje o njemu(na osnovu cega?)pa sad kofol najbolji ...ja cu vam reci da je momak KLASA prava i nisam sumnjao sekunde u njega..trebali ste ga pratiti na U21 mlada repka...4nastupa,6golova...hat trick protiv njemacke...momku treba samo minutaza veca...a klub ce aBd promjeniti nadamo se ce mu sve sloziti ako bude imao srece..sretno momak
Haha kako im ga Sir Vlado Jagodic suknu.Suljo20002 je napisao/la:
Vlado Jagodić
Priije nekoliko godina kada sam poslao poziv MILANU ĐURIĆU mnogi su me dočekali na nož i naručivali razne tekstove protiv mene sa našom mahalskom pričom kako guram svoje igrače. MILAN ĐURIĆ je sjajan dečko i još bolji fudbaler. Voli svoju domovinu i ponosan sam na činjenicu kako sam sve učinio da ga vidimo u dresu BiH!!
Klasika. Vlado je sjajno obavljao svoj posao, drugi par cipela je sto je neko ocekivao sa ce od drva reprezentaciju napraviti.Principatus je napisao/la:Vlado Jagodić
Priije nekoliko godina kada sam poslao poziv MILANU ĐURIĆU mnogi su me dočekali na nož i naručivali razne tekstove protiv mene sa našom mahalskom pričom kako guram svoje igrače. MILAN ĐURIĆ je sjajan dečko i još bolji fudbaler. Voli svoju domovinu i ponosan sam na činjenicu kako sam sve učinio da ga vidimo u dresu BiH!!
Mile Ronhil na aparatimaGabon je napisao/la:Dzeko na aparatimaskyisthelimit je napisao/la:[img]http://tuzlalive.ba/wp-content/uploads/2015/10/bih_milan_djuric_radost-745x483.jpg[/img]
Srbin iz TuzleGoalgetter je napisao/la:@chinaglia
Srbin vas.![]()
Treci sincina nek bude Milansoccerfan je napisao/la:Milane i tebe volim!!