Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
[youtube][/youtube]
Kieran je dobar igrač,ali je pao ove sezone
Kieran je dobar igrač,ali je pao ove sezone
A.F.C. Bournemouth!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Gibbs je poceo kao krilo, samim tim je mnogo bolji u ofanzivi od nekog prosjecnog engleskog protipa za beka.
Celik!3,2,2.
A jbg Monreal je digao formu za 100% . i plus ispred njega je Sančez tako da ta lijeva strana djeluje neprobojno. Peh za Gibbsa nema šta.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Oduvijek sam govorio da Monreala ne treba otpisivat.
Čovjek je dobijao poziv za onu Špansku repku koja je čupala sve redom što znači da sigurno nije taraba igrač
I dan danas mi nije jasno zbog čega nije igrao protiv Monaca kući
Čovjek je dobijao poziv za onu Špansku repku koja je čupala sve redom što znači da sigurno nije taraba igrač
I dan danas mi nije jasno zbog čega nije igrao protiv Monaca kući
A.F.C. Bournemouth!
E vidiš to prvo ti stalno radiš, pišeš o nečemu što niko i ne spomene i ubacuješ ljdima riječi usta koji nisu napisali.... De mi sad samo reci ko je rekao da je Jenkinson bolji od Bellerina, i ko je počeo sa poređenjem ova dva igrača ?BigBigBang je napisao/la:Jesam to ja rekao da je Bellerin savrsen bek defanzivno koji nema losih utakmica? Belerin nije jos taj nivo da kazes da od nejga mozes ocekivati da bez ijedne greske odradi neku ultra jaku tekmu, mlad je ali ima potencijal da mozda to postane ali porediti ga sa drvom zvanim Carl Jenkinson kloc koji nikad niti je imao potencijal niti je blizu nekog nivoa nije uredu, Belerinj e vec sada bolji bek od Jenkinsona sto opet kazem i nije neki uspjeh, Belerin jos mora pure jesti i napredovati pogotovo defanzivno...anell je napisao/la:Gary Neville koji je inače malo manji stručnjak od BBBa je analizirao lošu igru Hecotora protiv Dortmunda...
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pusti to Anele. Situacija je zabrinjavajuca. Drugi poraz zaredom.anell je napisao/la:E vidiš to prvo ti stalno radiš, pišeš o nečemu što niko i ne spomene i ubacuješ ljdima riječi usta koji nisu napisali.... De mi sad samo reci ko je rekao da je Jenkinson bolji od Bellerina, i ko je počeo sa poređenjem ova dva igrača ?BigBigBang je napisao/la:Jesam to ja rekao da je Bellerin savrsen bek defanzivno koji nema losih utakmica? Belerin nije jos taj nivo da kazes da od nejga mozes ocekivati da bez ijedne greske odradi neku ultra jaku tekmu, mlad je ali ima potencijal da mozda to postane ali porediti ga sa drvom zvanim Carl Jenkinson kloc koji nikad niti je imao potencijal niti je blizu nekog nivoa nije uredu, Belerinj e vec sada bolji bek od Jenkinsona sto opet kazem i nije neki uspjeh, Belerin jos mora pure jesti i napredovati pogotovo defanzivno...anell je napisao/la:Gary Neville koji je inače malo manji stručnjak od BBBa je analizirao lošu igru Hecotora protiv Dortmunda...

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
- Kontakt:
Neko je spomenuo povratak ove igracke ublehe i prevare, svako ko zeli ono drvo u Arsenalu je fan Chelsea, Citya, Uniteda i Liverpoola...anell je napisao/la:E vidiš to prvo ti stalno radiš, pišeš o nečemu što niko i ne spomene i ubacuješ ljdima riječi usta koji nisu napisali.... De mi sad samo reci ko je rekao da je Jenkinson bolji od Bellerina, i ko je počeo sa poređenjem ova dva igrača ?BigBigBang je napisao/la:Jesam to ja rekao da je Bellerin savrsen bek defanzivno koji nema losih utakmica? Belerin nije jos taj nivo da kazes da od nejga mozes ocekivati da bez ijedne greske odradi neku ultra jaku tekmu, mlad je ali ima potencijal da mozda to postane ali porediti ga sa drvom zvanim Carl Jenkinson kloc koji nikad niti je imao potencijal niti je blizu nekog nivoa nije uredu, Belerinj e vec sada bolji bek od Jenkinsona sto opet kazem i nije neki uspjeh, Belerin jos mora pure jesti i napredovati pogotovo defanzivno...anell je napisao/la:Gary Neville koji je inače malo manji stručnjak od BBBa je analizirao lošu igru Hecotora protiv Dortmunda...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Prije bih rekao da si ti fan Chelsea nego bilo ko drugi.... A mislim da si ti krenuo sa poređenjem Bellerina i Jenkinsona.BigBigBang je napisao/la:Neko je spomenuo povratak ove igracke ublehe i prevare, svako ko zeli ono drvo u Arsenalu je fan Chelsea, Citya, Uniteda i Liverpoola...anell je napisao/la:E vidiš to prvo ti stalno radiš, pišeš o nečemu što niko i ne spomene i ubacuješ ljdima riječi usta koji nisu napisali.... De mi sad samo reci ko je rekao da je Jenkinson bolji od Bellerina, i ko je počeo sa poređenjem ova dva igrača ?BigBigBang je napisao/la: Jesam to ja rekao da je Bellerin savrsen bek defanzivno koji nema losih utakmica? Belerin nije jos taj nivo da kazes da od nejga mozes ocekivati da bez ijedne greske odradi neku ultra jaku tekmu, mlad je ali ima potencijal da mozda to postane ali porediti ga sa drvom zvanim Carl Jenkinson kloc koji nikad niti je imao potencijal niti je blizu nekog nivoa nije uredu, Belerinj e vec sada bolji bek od Jenkinsona sto opet kazem i nije neki uspjeh, Belerin jos mora pure jesti i napredovati pogotovo defanzivno...
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja sam rekao da je Jenkinson bolji defanzivni bek, ali nisam rekao da je bolji bek. Mada, fazon je u tome sto je i Carl imao odlicnih utakmica, ali oko njeg je ta aura "klada" pa koliko god da je dobar ne valja(recimo dvije asistencije za englesku u jednoj utakmici). I nije on najbolji bek svijeta, vjerovatno nece ni biti, ali moze uci kad zatreba i to je to.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
To sto sam ja realan i mogu da priznam da je Chelsea jaca i bolja ekipa prije svega sa puno boljim trenerom ne znaci da sam fan istog ali dobro...ja i ako sam ih poredio to je bilo poslije onog komentara kako bi za slijedecu sezonu trebalo vratiti drvo u Arsenal...Jenkinson sa razlogom vuce tu auru da je klada jer je bezvezan bek, prosjecan igrac koji ako je u nekoj prosjecnoj ekipi a kad ga stavis u jacu ekipu koja pretenduje na vrh onda je isti katastrofalan...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sto je najsmijesnije, ono sto je Jenkinson igrao za Arsenal i nije bilo tako lose.
Puno boljim? How yes no. Nisi ti sposoban da realno sagledas situaciju.
Puno boljim? How yes no. Nisi ti sposoban da realno sagledas situaciju.
Celik!3,2,2.
Ti realan
Pa ti misliš da je Chelsea nezasluženo ispao iz LP od PSGa 

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
- Kontakt:
Dovoljno je da pogledas osvojene trofeje, medjusobne duele, godine da vidis da je Mourinho miljama ispred Wengere i onda kao slag na tortu pogledas jedan podatak i vidis razliku izmedju sampiona i luzera a to je MOurinho 3 evropska finala, 3 pobjede, Wenger 3 evropska finala 3 poraza i naravno da je PUNO bolji...
Ponovo počinješ sa nekim poređenjima koja ja uopšte nisam spomenuo. Nadji mi post gdje sam ja napisao da je Arsenal trenutno bolji od Chelsea, ti druže čitaš samo ono što ti želiš da pročitaš.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
- Kontakt:
Ne, ti citas ono sto zelis da citas tu sad postavljas neka pitanja pa postavi sebi pitanje gdje sma ja rekao da si ti rekao da je Arsenal bolji od Chelsea, ja pricam iskljucivo o sebi, da to sto priznajem da je Chelsea jaci tim sa puno boljim trenerom ne znaci da sam fan...
ma debuchy treba igrati desnog beka...moramo sa iskusnim snagama napadati titulu, a ne sa nekakvim bellerinima i jenkinsonima...jenkinson treba biti prodan, bellerin je odlicna zamjena da iduce sezone odmori debuchya
Ako Jenkinsona predstavljate kao nekog talenta onda nikakve diskusije vise nisu potrebne. Momak nije kapacitet za Arsenal i tacka. Ne treba nam igrac koji vec sada ocito nikad nece biti kvalitet za startera...
Finising 99
" onclick="window.open(this.href);return false;
Finising 99

" onclick="window.open(this.href);return false;
Svim srcem uz QPR!

- Schneiderlin
- Kontakt:
vidim da se opet povezujemo s higuainom
još mi fali samo on u paru s francuskim grabom
Arsenal Agree £4.5m Deal To Sign Argentinean Wonderkid – Reports
According to reports, Arsenal have agreed terms over a £4.5m deal to sign Velez Sarsfield wonderkid Maxi Romero.
Arsene Wenger was made aware of the talented 16-year-old’s potential by his South American scouts and acted quickly to try and get a deal agreed.
The strikers agent Rolando Zarate has already revealed that he’s met with the boss in London twice in recent weeks while reports last week claimed that we had entered formal talks with Sarsfield and had sent Dick Law over to Argentina to wrap up the deal.
The clubs president Raul Gamez then confirmed that we’d tabled a ‘big offer’, telling reporters:
“Arsenal have made a big offer for Maxi Romero. I don’t want to talk figures just yet but it’s a big offer.” Games said.
The deal was being held up over ownership rights issues, with a third-party investment company understood to own a large percentage of the youngsters economic rights.
However, it seems Dick Law has worked his magic as the Mirror claim that those issues have now been resolved and we’ve agreed terms over a £4.5m deal.
Romero will remain at Sarsfield until he turns 18 at which point he’ll move to Arsenal before probably being sent out on loan for a season or two.
He’s not going to make any impact on the Arsenal first team for a while but he sounds like he’s got a bright future ahead of him, with some South American newspapers dubbing him the ‘next Messi’.

Arsenal Agree £4.5m Deal To Sign Argentinean Wonderkid – Reports
According to reports, Arsenal have agreed terms over a £4.5m deal to sign Velez Sarsfield wonderkid Maxi Romero.
Arsene Wenger was made aware of the talented 16-year-old’s potential by his South American scouts and acted quickly to try and get a deal agreed.
The strikers agent Rolando Zarate has already revealed that he’s met with the boss in London twice in recent weeks while reports last week claimed that we had entered formal talks with Sarsfield and had sent Dick Law over to Argentina to wrap up the deal.
The clubs president Raul Gamez then confirmed that we’d tabled a ‘big offer’, telling reporters:
“Arsenal have made a big offer for Maxi Romero. I don’t want to talk figures just yet but it’s a big offer.” Games said.
The deal was being held up over ownership rights issues, with a third-party investment company understood to own a large percentage of the youngsters economic rights.
However, it seems Dick Law has worked his magic as the Mirror claim that those issues have now been resolved and we’ve agreed terms over a £4.5m deal.
Romero will remain at Sarsfield until he turns 18 at which point he’ll move to Arsenal before probably being sent out on loan for a season or two.
He’s not going to make any impact on the Arsenal first team for a while but he sounds like he’s got a bright future ahead of him, with some South American newspapers dubbing him the ‘next Messi’.

Wenger wants Mikel Arteta and Tomas Rosicky to stay at Arsenal. "Yes, I think they will be here next season. We’ll sort that out at the end of May,"

A.F.C. Bournemouth!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.