1/2 finala: Brazil-Njemačka; Holandija-Argentina

Ostale reprezentacije i sve o igračima, selektorima i takmičenju na SP u Brazilu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci

Andrej
Kontakt:

Re: 1/2 finala: Brazil-Njemačka; Holandija-Argentina

Post Postao/la Andrej » 09 jul 2014, 01:29

Kao sto rekoh, Nemci rutinski. Svaka cast!!!
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 09 jul 2014, 01:29

suhi je napisao/la:
SamoOstroINaPrvu je napisao/la:evo citam na njemackom Kickeru kritiku od svakog igraca, i oderali u Özila za 3 izgubljene lopte na pocetku i da opet nije bio na nivou...
Igras na ne prirodnom lijevom krilu,ko ispomoc imas ofanzivnog howedesa ,i opet na prvenstvu imas najvise kreiranih sansi ,i najvise ofanzivnih pasova itd. Deff zasluzuje kritiku :kafa:
ja i ti izgleda ne pricamo o istoj tekmi a ni istoj repki
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 jul 2014, 01:29

Njemačka je opet pobijedila sa deset igrača, svaka im čast.

Nijemci bi više voljeli Holandiju jer su Argentince dobili mislim u posljednja četiri meča, pritisak bi bio jako velik.

Napisao sam prije prvenstva ali da ponovim: "Njemačka samo može sama sebe pobijediti, drugi ne". Imaju najširu klupu i uz to najkvalitetnije igrače. Uz to im ne igraju dva prvotimca Reus i Gundogan (Ilkay 50 - 50 da bi bio u prvom timu), te prva zamjena Lars Bender. Osim toga ne igraju ni Sven Bender, Gomez, Badstuber (bio bi ispred Boateng-a).

Još jedna utakmica. Sve je ovo bezvrijedno ako ne dobiju finale. Ne smiju pasti psihički i titula će biti blizu.

Poseban pozdrav za pljuvače Njemačke kojih ima u velikom broju na ovom forumu.

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 09 jul 2014, 01:30

[youtube][/youtube]

Voleo bih, majko mila, da sve ovo samo snevam...
Biće ovo teška noć za Brazilce.

Najubjedljivija pobjeda u polufinalima ikad, najteži poraz Brazila u historiji:
http://www.sportske.net/vest/svetsko-pr ... 86327.html" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Željezničar 1921

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 09 jul 2014, 01:30

Ima li neko link čitavog meča?
You'll never walk alone.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 09 jul 2014, 01:32

Kad ce biti repriza u gdje? :lol: :lol: :lol:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 jul 2014, 01:33

slika

:kafa:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 09 jul 2014, 01:35

Ne znam za vas, ali meni je Brazil bio bolji.

Njemacku je više prosralo, moglo je ovo i bolje.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 jul 2014, 01:38

Mislim da niko nikad nije ovoliko želio titulu prvaka,i nikad nije bio ovoliki pritisak na nekome,nego ovo SP na Brazilu.Cijelo vrijeme mi u glavi,kako je brazilskim navijačima.Gore im je nego nama protiv Nigerije,a ne mogu zamislit šta da može gore od one gorčine kad smo ispali. :roll:
Prije SP sam pričo samo o tome da Brazil neće osvojit,a da Švabe hoće.Red je više bio na Njemačku.
Nad tobom sunce najljepše sja

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 jul 2014, 01:39

Švabe :tokralju:
Klose :tokralju:
Wursti :tokralju:
Pive :tokralju:
Štrudli :tokralju:
Sto maraka :tokralju:
Posteri iz Brava :tokralju:
BASF kaSete 90 minuta :tokralju:
Autobahni :tokralju:
Claudia Schiffer :tokralju:
Genscher :tokralju:
slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 jul 2014, 01:39

Belmin6 je napisao/la:Ne znam za vas, ali meni je Brazil bio bolji.

Njemacku je više prosralo, moglo je ovo i bolje.
Šta si ti gledao :o

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 09 jul 2014, 01:40

Možda sutra BHRT pusti snimku meča u toku dana, ali očekujem uz opasku RP +18 :P :rol:

PS.

Spaho znao unaprijed za potop pa prepustio Šuki jer nije bilo huka sa tribina. :mrgreen:

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 09 jul 2014, 01:40

Čestitke Njemcima.

Sutra gaučosi ce da dobiju rutinski Holandiju da odu u finale.Naravno u finalu odigraju 0-0 i pobjede na penale, naravno gdje Romero ne prima ni jedan gol. :opaopa:
Manchester United!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 jul 2014, 01:42

rio_Ferdy88 je napisao/la:Švabe :tokralju:
Klose :tokralju:
Wursti :tokralju:
Pive :tokralju:
Štrudli :tokralju:
Sto maraka :tokralju:
Posteri iz Brava :tokralju:
BASF kaSete 90 minuta :tokralju:
Autobahni :tokralju:
Claudia Schiffer :tokralju:
Genscher :tokralju:
slika
GOLF II :D

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 09 jul 2014, 01:46

Kakv tekst! :tokralju:
Fudbal zadivljujuće imitira život, obično i ne primetiš razliku. Pitajte Brazilce, oni su zaturili negde ogledalo, ne samo večeras, generalno na ovom šampionatu. Nemilosrdno su mamuzali Nejmara, režirali sapunsku operu i završili tamo gde zaslužuju, na otpadu, prezreni od stvarnosti. Sa te strane je fudbal otelotvorenje pravde, kad se podvuče crta nađeš svoje mesto pod suncem, makar i cvokotao, kao Skolarijev tim.

Pisao sam danas, njihova jedina šansa bila je da Nemačku dovuku u blato svojih limita i od utakmice naprave rat posle koga će slabiji ostati na nogama. Krvaviji, ali uspravan. Ne biva, ono što mi je promaklo je da Nemačka nije biblijski Golijat, njima zavetne praćke ne mogu ništa. U svetu u kome živimo, to je za vrapce, Nemačka je predator.

Nije da su "Panceri" bolji za ovaj set i neki gem pride, oni su samo dovoljno surovi da stvari razjasne u detalje, kao što je bio slučaj večeras. I to je sasvim u redu, nije polufinale neuspeh Brazila, samo neko neozbiljan bi mogao da pomisli da će sa ovom ekipom voljnih i talentom ograničenih osvojiti Mondijal.

O drugome se radi, svet je u praksi dobio pouku da fudbalski šibicari završe u suzama.

To je lekcija i nama malima, ne možeš da dođeš na Mondijal sa "trange-frange" varijantom, da zbrajaš bodove mastiljavom olovkom kao bakalin, što smo prečesto činili u prošlosti. Biti pošten prema sebi znači prihvatiti stvarnost kada ti ona nametne ulogu slabijeg, ali i otarasiti se bahatosti kad su ti zubi oštriji. Nemačka je to demonstrirala, nije potcenila Brazilce, iako im je i pre ovog meča bilo jasno da su bolji. Zbog toga su Germani praktično poster fudbala, reklama za igru.

Kako rekoh, nepopravljivo verujem da će, kada se dim raziđe, ljudi okupljeni oko ideje pobediti timove u kojima se sve vrti oko pojedinca, ili prostog zbira talentovanih igrača na gomili. I to je jedna vrsta trotoarske matematike, da ne upotrebim neku težu reč.

Kedira koji je večeras izgledao kao Guliver na rekreativnom terminu sa Liliputancima je rezerva u Realu, Klose troši sitan kusur najboljih godina daleko od pravog fudbala, u Rimu. Svi ovi Jogijevi ljudi nisu u prvim redovima kada se dele nagrade, ono kada vam FIFA prodaje stilizovani hladni rat između dva čoveka i tera vas da se opredelite.

Nemačka je nešto drugo, suština umesto forme, dinamo mašina skrivena ispod oklopa. Nema tu ničega sjajnog, specijalnih efekata, šarenih trikoa i gutača vatre, samo esencija fudbala.

Drugari, previše nas je zaveo spektakl, poput smo svraka koje obleću oko stvari što blješte, promašujemo poentu.

Nije fudbal cirkus, fudbal su pet komada za pola sata, fudbal je radost po obavljenom poslu...

Fudbal je ozbiljna stvar, ostalo je Brazil...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 09 jul 2014, 01:51

Consigliere je napisao/la:Kakv tekst! :tokralju:
Fudbal zadivljujuće imitira život, obično i ne primetiš razliku. Pitajte Brazilce, oni su zaturili negde ogledalo, ne samo večeras, generalno na ovom šampionatu. Nemilosrdno su mamuzali Nejmara, režirali sapunsku operu i završili tamo gde zaslužuju, na otpadu, prezreni od stvarnosti. Sa te strane je fudbal otelotvorenje pravde, kad se podvuče crta nađeš svoje mesto pod suncem, makar i cvokotao, kao Skolarijev tim.

Pisao sam danas, njihova jedina šansa bila je da Nemačku dovuku u blato svojih limita i od utakmice naprave rat posle koga će slabiji ostati na nogama. Krvaviji, ali uspravan. Ne biva, ono što mi je promaklo je da Nemačka nije biblijski Golijat, njima zavetne praćke ne mogu ništa. U svetu u kome živimo, to je za vrapce, Nemačka je predator.

Nije da su "Panceri" bolji za ovaj set i neki gem pride, oni su samo dovoljno surovi da stvari razjasne u detalje, kao što je bio slučaj večeras. I to je sasvim u redu, nije polufinale neuspeh Brazila, samo neko neozbiljan bi mogao da pomisli da će sa ovom ekipom voljnih i talentom ograničenih osvojiti Mondijal.

O drugome se radi, svet je u praksi dobio pouku da fudbalski šibicari završe u suzama.

To je lekcija i nama malima, ne možeš da dođeš na Mondijal sa "trange-frange" varijantom, da zbrajaš bodove mastiljavom olovkom kao bakalin, što smo prečesto činili u prošlosti. Biti pošten prema sebi znači prihvatiti stvarnost kada ti ona nametne ulogu slabijeg, ali i otarasiti se bahatosti kad su ti zubi oštriji. Nemačka je to demonstrirala, nije potcenila Brazilce, iako im je i pre ovog meča bilo jasno da su bolji. Zbog toga su Germani praktično poster fudbala, reklama za igru.

Kako rekoh, nepopravljivo verujem da će, kada se dim raziđe, ljudi okupljeni oko ideje pobediti timove u kojima se sve vrti oko pojedinca, ili prostog zbira talentovanih igrača na gomili. I to je jedna vrsta trotoarske matematike, da ne upotrebim neku težu reč.

Kedira koji je večeras izgledao kao Guliver na rekreativnom terminu sa Liliputancima je rezerva u Realu, Klose troši sitan kusur najboljih godina daleko od pravog fudbala, u Rimu. Svi ovi Jogijevi ljudi nisu u prvim redovima kada se dele nagrade, ono kada vam FIFA prodaje stilizovani hladni rat između dva čoveka i tera vas da se opredelite.

Nemačka je nešto drugo, suština umesto forme, dinamo mašina skrivena ispod oklopa. Nema tu ničega sjajnog, specijalnih efekata, šarenih trikoa i gutača vatre, samo esencija fudbala.

Drugari, previše nas je zaveo spektakl, poput smo svraka koje obleću oko stvari što blješte, promašujemo poentu.

Nije fudbal cirkus, fudbal su pet komada za pola sata, fudbal je radost po obavljenom poslu...

Fudbal je ozbiljna stvar, ostalo je Brazil...

Jedan duboki :bow:

Svaka čast. :kafa:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 jul 2014, 01:54

Khedira nije rezerva. Klose igra sa 36 godina isto kao i što je igrao svojevremeno u Kaiserslautern-u.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 09 jul 2014, 01:57

Brazilcima nagrada za fair-play: "Da se nisu vratili na teren, izgubili bi samo 3:0"

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 jul 2014, 01:58

čuj Njemačku posralo, zabili 7 komada i posralo ih :D da su Nijemci nastavili u istom ritmu do kraja tekme, Brazil ne bi prišao golu, a Njemčka bi uvalila 10 komada garant :D znači toliko su Brazilci bili sjebani, da se moglo očekivati da prime gol svakog trenutka :D nego, nek' se zahvale Nijemcima što su ljudi stali u drugom poluvremenu, inače ..

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 jul 2014, 01:59

Neutral je napisao/la:Khedira nije rezerva.
U sistemu Ancelottija jest'. Modrić - Alonso - Di Maria. ;)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Odgovori

Natrag na “Protivnici”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.