Veoma atraktivan fudbal ono baš ko da za raju igraju kao nekad što stari narod priča

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
+1jopa17 je napisao/la:imam trenutno ispite i pored ovakog sp-a nemoguce je bilo šta naučiti
Polako ali sigurno postaju iznenađenje.samocelik je napisao/la:Mogao bi Čile biti pozitivno iznenađenje ovog Mundijala,nešto slično kao Urugvaj u Južnoj Africi. Sinoćnjom igrom su me očarali.
Gledali smo prošle godine taj megaduel, i ne bi završio ništa drugačije ni ovaj put.Consigliere je napisao/la:Igrali su ocajno i zasluzeno su ispali, ali zao mi je sto necemo gledati megaduel u osmini finala Brazil- Spanija, vec vjerovatno po stoti put Brazil- Cile, i po stoti put prolaz Brazila
Uvjeren sam da bi. Brazil je izgledao puno bolje na KK, nego sadaDonnie Darko je napisao/la:Gledali smo prošle godine taj megaduel, i ne bi završio ništa drugačije ni ovaj put.Consigliere je napisao/la:Igrali su ocajno i zasluzeno su ispali, ali zao mi je sto necemo gledati megaduel u osmini finala Brazil- Spanija, vec vjerovatno po stoti put Brazil- Cile, i po stoti put prolaz Brazila
Koliko god Brazil izgleda lošije, toliko ako ne i još lošije izgleda Španija.Consigliere je napisao/la:Uvjeren sam da bi. Brazil je izgledao puno bolje na KK, nego sadaDonnie Darko je napisao/la:Gledali smo prošle godine taj megaduel, i ne bi završio ništa drugačije ni ovaj put.Consigliere je napisao/la:Igrali su ocajno i zasluzeno su ispali, ali zao mi je sto necemo gledati megaduel u osmini finala Brazil- Spanija, vec vjerovatno po stoti put Brazil- Cile, i po stoti put prolaz Brazila
Vidjet' cemoDonnie Darko je napisao/la: Brazil - Chile je 10 puta zamiljivija utakmica nego bi bio ovaj megaduel.
ma chile sa ovakvom igrom izbacuje i brazilaDonnie Darko je napisao/la:Koliko god Brazil izgleda lošije, toliko ako ne i još lošije izgleda Španija.Consigliere je napisao/la:Uvjeren sam da bi. Brazil je izgledao puno bolje na KK, nego sadaDonnie Darko je napisao/la:
Gledali smo prošle godine taj megaduel, i ne bi završio ništa drugačije ni ovaj put.
Brazil - Chile je 10 puta zamiljivija utakmica nego bi bio ovaj megaduel.
Donnie Darko je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.