Pro Evolution Soccer 2014!
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Pro Evolution Soccer 2014!
Može li se ikako mijenjati smijer lopte prilikom izvođenja slobodnjaka bez upotrebe analoga ?
DRUG NEBI TI PUNCA
- HazardEden
- Kontakt:
Skin'o sam ga ja al ne znam gdje da ga ubacimOtelo je napisao/la:Ev izasao je na torrentu update 1.01

Imam XP

Ako znas pomagaj, ubit cu nekog od nervoze i razocarenja

Pa ja sam samo pokrenuo instalaciju i onda crackovao igru.HazardEden je napisao/la:Skin'o sam ga ja al ne znam gdje da ga ubacimOtelo je napisao/la:Ev izasao je na torrentu update 1.01![]()
Imam XP![]()
Ako znas pomagaj, ubit cu nekog od nervoze i razocarenja
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Moj yoystick uopce nema analogabagrcavi je napisao/la:Može li se ikako mijenjati smijer lopte prilikom izvođenja slobodnjaka bez upotrebe analoga ?

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
LJUDI moji jel valja gameplay il ne? Nisam jos probao 

Pa eto, nije ni toliko loše, može dobiti prolaznu ocjenu. Jest da sve više liči na fifu, ali šta da se radi.
Nervira me to što je teško protivniku uzeti loptu i što su sjebali "trokut", pa sam morao da vratim na onaj stari dobri trokut, jer se stvarno ne može kako treba poslati igraču lopta u for
. Šut je sasvim dobar, vidjećemo kakav će biti sutra, jer postoji mogućnost i da se šut vrati na onaj "stari".
Navijanje su popravili, ono staro kurcu nije valjalo.
Minus zbog toga što je zaista teško se snaći i napraviti željenu formaciju. Sutra ću isprobati ostale modove.
Sve u svemu, najrealniji pes do sada.
Edit: Kako sam samo face zaboravio. Tu su odradili najlošiji posao.
Nervira me to što je teško protivniku uzeti loptu i što su sjebali "trokut", pa sam morao da vratim na onaj stari dobri trokut, jer se stvarno ne može kako treba poslati igraču lopta u for

Navijanje su popravili, ono staro kurcu nije valjalo.
Minus zbog toga što je zaista teško se snaći i napraviti željenu formaciju. Sutra ću isprobati ostale modove.
Sve u svemu, najrealniji pes do sada.
Edit: Kako sam samo face zaboravio. Tu su odradili najlošiji posao.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mene nervira to dodavanje pasa u for, uvijek predugo drzim strelice i ode lopta u nepovrat.
Mogu li kako onaj nisan iskljucit, da sam on daje taj pas?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pa ima to i na 13-ci cini mi se. Manual pass il kak se vec zove? Samo OFF stavis.
Mozda lupetam a mozda i pomognem xD
Mozda lupetam a mozda i pomognem xD
Ideš na controller settings zatim support settings i staviš through pass (tako nešto piše) na basic.Unofficialpage je napisao/la:Mene nervira to dodavanje pasa u for, uvijek predugo drzim strelice i ode lopta u nepovrat.![]()

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- HazardEden
- Kontakt:
Samo sve na basic i udri, ko ja, do 25 minute i izadjes
@Otelo
Nece mi ta instalacija, pokrenem je i sve zakoci, krekujem i udjem u igru i tamo na download data packa i maloprije doslo do 91% i pise broken, pa sunce mu japansko sta oni rade tamo, ovo nije ni poluproizvod
Jenkey brate pomagaj

@Otelo
Nece mi ta instalacija, pokrenem je i sve zakoci, krekujem i udjem u igru i tamo na download data packa i maloprije doslo do 91% i pise broken, pa sunce mu japansko sta oni rade tamo, ovo nije ni poluproizvod

Jenkey brate pomagaj

NIje fora vratit na basic . Nuciti ovo i uzivati vise u interesantnijoj igri .
ne znam bgm ondaHazardEden je napisao/la:Samo sve na basic i udri, ko ja, do 25 minute i izadjes![]()
![]()
![]()
@Otelo
Nece mi ta instalacija, pokrenem je i sve zakoci, krekujem i udjem u igru i tamo na download data packa i maloprije doslo do 91% i pise broken, pa sunce mu japansko sta oni rade tamo, ovo nije ni poluproizvod![]()
Jenkey brate pomagaj

Cekaj FIFU
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- HazardEden
- Kontakt:
ne mogu FIFU, ne mogu one kontrole, jos mi sve leti ko da formulu vozimOtelo je napisao/la:ne znam bgm ondaHazardEden je napisao/la:Samo sve na basic i udri, ko ja, do 25 minute i izadjes![]()
![]()
![]()
@Otelo
Nece mi ta instalacija, pokrenem je i sve zakoci, krekujem i udjem u igru i tamo na download data packa i maloprije doslo do 91% i pise broken, pa sunce mu japansko sta oni rade tamo, ovo nije ni poluproizvod![]()
Jenkey brate pomagaj![]()
Cekaj FIFU

Vracam se na 13-ku ko 55% igraca PES-a

Joystick uzmi a imas za kontrole hrpu fajlova,samo skines sa neta i ubacis gdje treba (sad nisam siguran tacno gdje ) i rahat.
Fora je staviti i igrati kako ti kurcu cejf.
Sve je mogu prihvatiti, cak i tepih umjesto travnjaka, al onaj debilizam sa "trokutom" nikako i zato on ide do daljnjeg na basic.
Kontrole je vraski tesko namjestiti, jer su zamijenili "krug" i "iks", pa kad se time budete bavili ovo morate imati na umu.
Sve je mogu prihvatiti, cak i tepih umjesto travnjaka, al onaj debilizam sa "trokutom" nikako i zato on ide do daljnjeg na basic.
Kontrole je vraski tesko namjestiti, jer su zamijenili "krug" i "iks", pa kad se time budete bavili ovo morate imati na umu.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 20 sep 2013, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
je li ima neko da igra na core2duo procesoru i kako mu ide ... meni igra nikako da se skine , a kako citam sve mi se cini da je za normalno igranje na visim rezolucijama potreban procesor sa (ili vise) 3 jezgre
Imam HD6670 1GB DDR3 graficku i 4 GB DDR2 memorije , samo mi se cini da core2duo 1,86 nije dovoljan za ovo
Imam HD6670 1GB DDR3 graficku i 4 GB DDR2 memorije , samo mi se cini da core2duo 1,86 nije dovoljan za ovo

Ma dovoljno je, ali igra je zesce sranje.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovi golmani, dodajem loptu Valdesu i lopta samo prodje pokraj njega u gol. Bolje recenoo kroz noge 
Sad se d a malo vise igrat, igra mi se zasniva na pasovima u for

Sad se d a malo vise igrat, igra mi se zasniva na pasovima u for

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Fifa 2014 izaasla na torentima
valja i to isprobati pa vidjeti ima li sta od fudbala ove godine na compu.

"It's one of premier league's oldest lessons .
- HazardEden
- Kontakt:
zar ne rekoše da izlazi 25neo je napisao/la:Fifa 2014 izaasla na torentimavalja i to isprobati pa vidjeti ima li sta od fudbala ove godine na compu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.