Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

puding
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la puding » 30 jul 2013, 23:31

milomlat je napisao/la: Iskreno, ne znam koliko nam neko poput Kolasinca moze biti od koristi u Brazilu.
Razumijes li se ti uopste u ovu igru zvanu fudbal?

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 30 jul 2013, 23:33

Mnogi su ovdje jarane izgleda zalutali... Cuj sta ce nam Kolasinac doprinijeti.... Suvisno je i komentarisati to... Sretno Seo zmaju nas...

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 30 jul 2013, 23:35

ma troll obični, nick mu sve gori .. mlati po forumu
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 31 jul 2013, 00:04

puding je napisao/la:
milomlat je napisao/la: Iskreno, ne znam koliko nam neko poput Kolasinca moze biti od koristi u Brazilu.
:lol:

Inace Hajrovic umjesto ibisevica. Tandem Hajrovic-Dzeko, nekada Twitter neprijatelji, sada ubojiti dvojac 8-)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 31 jul 2013, 00:20

puding je napisao/la:
Lijepo je napisao da je pitanje koliko ce nam biti od koristi u Brazilu.U budućnosti naravno da će nam biti od velike koristi jer smo dobili dobrog igraca za dugi niz godina.
Ali pitanje je kad će se Sead ustaliti u prvoj postavi naseg tima, jer poznavajuci Susica siguran sam da on to nece tako lako mijenjati, barem ne dok su svi zdravi.Isto vrijedi i za Hajrovica.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 31 jul 2013, 00:31

Amar Dzeko je napisao/la:
puding je napisao/la:
Lijepo je napisao da je pitanje koliko ce nam biti od koristi u Brazilu.U budućnosti naravno da će nam biti od velike koristi jer smo dobili dobrog igraca za dugi niz godina.
Ali pitanje je kad će se Sead ustaliti u prvoj postavi naseg tima, jer poznavajuci Susica siguran sam da on to nece tako lako mijenjati, barem ne dok su svi zdravi.Isto vrijedi i za Hajrovica.
Sušić je davno rekao to da Sead ima papire da bi igrao u svim kvalifikacionim utakmicama ;)

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 31 jul 2013, 00:31

@ Amar Džeko

ti da pratiš šta Pape izjavljuje, pogotovo u vezi Sea, znao bi da je rekao da bi ovaj već imao nekoliko nastupa u prvom sastavu ;)

NON MOLLARE MAI

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 31 jul 2013, 00:33

Izjavio je da bi igrao za repku, za prvi sastav mislim da nije bilo price.Ako grijesim izvinite.
Medjutim siguran sam da Susic jos nece nista mijenjati, makar do kraja kvalifikacija, osim mozda Zahirovica, i da ce sastav ostati isti.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 31 jul 2013, 00:36

Neću tražiti klip kada govori da bi nastupio u utakmicama ali ću ti oprostiti :D

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 31 jul 2013, 00:40

Ibizevic je napisao/la:Neću tražiti klip kada govori da bi nastupio u utakmicama ali ću ti oprostiti :D
Znam klip pred mec sa Grckom sa FTV kada setaju malo unazad malo unaprijed, slicno je bilo i sa Ibisevicem nesto najgluplje sto sam ikad vidio :lol:
Kazem, mislim da je Susic rekao da bi ovaj igrao za repku, ali da igra prvi sastav odmah, i nisam bas siguran da je to izjavio, jednostavno Pape nije takav.
Ronaldo - Isco - Bale

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 31 jul 2013, 00:58

Tema nije Kolasinac, nego Hajrovic.Prestanite trolati!

Nije lose.Lyon je skroz los.Sem one prilike koju su stvorili iz nicega i zabili gol iz prekida.Nisu previse bili nesto bolji.Moze se reci brilijantna igra Grasshopera u 1 poluvremenu.U 2 su se slabo vidili, sem one sanse pri kraju.Hajrovic je mnogo bolje igrao prvo nego drugo.Tu je bio moze se reci nevidljiv.Najveci panj u ekipi im je onaj crnac Anatole.Totala.Zato je i zamjenjen

Ono sto sam vidio je

Dobro centrira i izvodi kornere
Brz je i brzo se vraca u odbranu
Ima dobar pregled lopte
Strasno jak sut, i ne boji se da suta s strane
Zna da solira, ali i ne boji se soliranja, citaj driblanja

Da je Grasshoper ima bolji napad, malo uvezaniju odbranu.Ovo je trebalo uzeti.Sanse postoje, nije da ne postoje

Nakon ovog.Nama bi najbolje islo da on dobije poziv do Slovaka.Njega moramo ubaciti obavezno kao pojacanje s klupe, ako nam ne bude islo kako treba.Ali, ima do tog

I jos jedna vazna karika u ovoj utakmici.Sudija je brutalno sudio u korist Lyona, svaku, ama bas svaku carku je svirao za njih, a nije sudio neke i teze prekrsaje Lyona nad Grasshopersima

Ovog puta, potrosili su kredit zvan sudija.Da sam ja trener, gledao bi da uvezem tu odbranu.Kao i da zamjenim onog Anatole panja.Fakat, ko im sve igra

Sem 1 Svicarca.U timu su im Balkanci i crnci.Mislim na Grasshoper

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 jul 2013, 01:00

Ima odlican centarsut, a to nama dodje kao kec na desetku, jer imamo Dzkeku i Ibisevica koji su ubice u kaznenom prostoru. Bice dobro pojacanje Izet, ali ne treba ga sada ni previse dizat. Nije se on jos potpuno dokazao, ali je sigurno da ima potencijala. Volio bi da napravi neki transfer u Italiju ili jos bolje Njemacku vec ovog ljeta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 31 jul 2013, 01:02

Cartman je napisao/la:Ima odlican centarsut, a to nama dodje kao kec na desetku, jer imamo Dzkeku i Ibisevica koji su ubice u kaznenom prostoru. Bice dobro pojacanje Izet, ali ne treba ga sada ni previse dizat. Nije se on jos potpuno dokazao, ali je sigurno da ima potencijala. Volio bi da napravi neki transfer u Italiju ili jos bolje Njemacku vec ovog ljeta.
Samo da mi je znati kako ce on kao novi doci do tog prekida,kad imas Pjanica,Salihovica,a i Miske voli 'potrositi' koji slobodnjak!?

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 31 jul 2013, 01:04

Centarsut se moze uputiti i iz igre, ne samo iz prekida.
Mene i nije nesto dojmio posebno, imao je onaj jedan strasan dribling i dobro izvodi prekide, ostalo sto se tice igre nije nista odskakao od svojih suigraca, realno.Ali i tesko je to protiv jednog Lyona..
Ronaldo - Isco - Bale

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 31 jul 2013, 01:10

Preko krila.Ako ne povedemo do odredjene minute.Zamjeniti Misimpovica, ubaciti Hajrovica.Pokusati preko krila da se otvori odbrana

Hajrovic veoma, veoma dobar u 1 Poluvremenu.Gledao sam prvih 20 minuta Dinama, i onda sam gledao ovo.Vidjelo se da covjek odskace.No, onaj Albanac, kao i onaj crnac Anatole nisu im neka jaca pojacanja, ili igraci.U 1 poluvremenu je spasio i gol cak

U 2 nevidljiv skroz.U to nema sumnje.Da mi je znati kakva im je taktika bila.Uostalom, onaj sudija je pokvario utakmicu, a mnogi dizu Lyon kao da je Barselona.Prosjecan tim, koji je imao i pomoc od sudija.I to je to.Ali i srece.Grasshoper je 2put pogodio stativu

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 31 jul 2013, 01:13

da se ja pitam, kao što se ne pitam, slobodnjake (šutevi, centaršutevi) bi ravnomjerno podjelili Izet i Sejo, a Mire bi šutirao ove iz daljine :D Izet je definitivno bolji šuter od Seje i Mireta, u igri naravno
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 31 jul 2013, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.

NON MOLLARE MAI

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 31 jul 2013, 01:16

Sto se tice centarsuteva tu je ipak najbolji Miske, ma da i Izet pokazuje da je jako dobar u tom.
Sto se tice suta tu je Salihovic tata 8-)
Ronaldo - Isco - Bale

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 31 jul 2013, 02:47

hvala Bogu pa se ti ne pitas, gdje ti je miske bolan,alo rodjace
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 31 jul 2013, 03:15

Misketovo vrijeme prolazi, vjerujem da mu ne gine klupa u repki već od narednih kvalifikacija .. al' kad si već pitao, Miske nije bolji izvođač slobodnjaka od Izeta i Seje, barem kad su u pitanju šutevi .. kad su u pitanju centaršutevi, on to itekako može, kao što je pokazao i protiv Grčke

ja se ne sjećam kad je Miske zabio za repku iz slobodnjaka posljednji put, osim Luksemburga :?

između Izeta i Seje nema apsolutno nikakve razlike, ni u šutevima ni u centaršutevima .. oba igrača imaju jako sličan stil izvođenja prekida, jaki udarci i centaršutevi, sa dosta efeja .. tako da su apsolutno podjednaki i opasni

Mire je ipak najbolja opcija za udarce iz daljine, jer njegovi udarci kada lopta 'leluja' mogu biti jako nezgodni .. to ne znači da ne treba šutirati iz blizine, zabio je on i tako, nego jednostavno, Izet i Sejo to rade bolje

a što se tiče konkretno i kompletno svega ovoga, dakle šutevi i centaršutevi iz slobodnjaka, šutevi iz igre, tu je Izet najkompletniji i nedovjbeno najbolji
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 31 jul 2013, 03:19, ukupno mijenjano 1 put.

NON MOLLARE MAI

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 31 jul 2013, 03:16

Zabio je protiv Litvanije.Ima par godina cini mi se

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.