RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: FK Velež
Ne znam samo ko zeli derbi bez navijaca oba kluba to nije derbi...
Zato mislim da i jedni i drugi treba da zelite da budete na tekmi,ovo mislim i za prosli i debilno je sto ultrasi nisu bili,i ta tekma se po meni i ne moze nazvati derbi!
Zato mislim da i jedni i drugi treba da zelite da budete na tekmi,ovo mislim i za prosli i debilno je sto ultrasi nisu bili,i ta tekma se po meni i ne moze nazvati derbi!
AMAR OSIM!!!
- Stone Island
- Kontakt:
Bola za sve ima rješenje ! Sve se može kad se hoćeum vuk je napisao/la:ma možeš ti bola doć niko tebi ne brani,,ali da ćete bit osigurani na tribini..to mora ti bit jasno da neće bit..
svaki pokušaj grupacije u startu će bit onemogućen,100 redara,policija u civilu,obična policija,specijalna..
nebi da vas dođe 10 000.....
a sumnjam da ćete dalje od titova ko neki dan na bih-belgija........
žalim što je tako..ali šta ćeš..nije vam lako

Džaba policija tolika i osiguranje,ne mogu ni oni na sve strane...nema Mostar 3 ulice nego malo više

Ebo zrinjski ali znas sta se kako posijes tako ces i da zanjes.HARIS XXL je napisao/la:kako sada stvari stoje navijaci veleza uopste nece biti pusteni na stadion![]()
![]()
rukovodstvo zrinjskog je stvarno pre smijesno![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
kao prvo:nisam navijac veleza,govorim onako kako jest...vi niste mogli doci u vrapcice zato sto nisu vas imali gdje smjestiti,a sad sto je vas prijedsjednik kurcevit to je nesto drugo....imaju svi uslovi da rodjeni dodju na stadion,a kada bi im to sada bilo zabranjeno ni vi vise nebi vidjeli vrapcice ocima,i sve bi se vrtilo u krug i sta bi se time postiglo?Neznam zasto je uprava veleza nesposobna?pa nisu oni birali da na onom stadionu igraju,i oni bi pod b.b.,ali trenutno je "okupiran"....ponavljam,ne navijam za velez,govorim iz neutralnog ugla....um vuk je napisao/la:zašto je smiješno..je li pošteno po tebi da mi moramo kući ostat na derbiju radi nesposobnosti uprave velleža..a da dođu na izlet pod b.b....
osobno ja nemam ništa da ra bude pod bb..ali sad nešto prigovarat zrinjskom je preofirno..
P.S. nemoj se qume sluziti sarajevskim vokabularom kad ti to ocito ne ide za rukom....
starno si čudan..a šta misliš evo pođete policiju..upadnete u grad...
misliš da će mo mi samo gledati..možda samo vam pljesak uputit..
momak nemoj se blamirat
misliš da će mo mi samo gledati..možda samo vam pljesak uputit..

momak nemoj se blamirat

"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
- antipolitikaa
- Kontakt:
STvarno vam niđe veze,niste dobrodosli u goste i to je to...nista ne moze silom 

Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
želim iz dubine svoga srca Veležu sve najbolje na sutrašnjem ogledu protiv Svinjskog,da ih pobjede i da se za sva vremena utiša njihovo djelovanje,sjetimo se samo brotnja kako je igralo,pa eno sad igraju u II federalnoj,grupa Jug,iduće je posušje,koje je takođe pro NDH orjentisano,a iduće godine će se na ovima što sebi prisvajaju vlasništvo takođe popravljati gol razlika,dakle rođeni glavu gore,vi ostajete u ligi sve će biti dobro,jer samo nek igraći u glavama ne potpišu poraz,biće sve kako treba;veliki pozdrav svim Red Army momcima da se ciganima upropasti prvenstvo

- antipolitikaa
- Kontakt:
đe si zmaje od bosne 

Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
BH_Dragon je napisao/la:želim iz dubine svoga srca Veležu sve najbolje na sutrašnjem ogledu protiv Svinjskog,da ih pobjede i da se za sva vremena utiša njihovo djelovanje,sjetimo se samo brotnja kako je igralo,pa eno sad igraju u II federalnoj,grupa Jug,iduće je posušje,koje je takođe pro NDH orjentisano,a iduće godine će se na ovima što sebi prisvajaju vlasništvo takođe popravljati gol razlika,dakle rođeni glavu gore,vi ostajete u ligi sve će biti dobro,jer samo nek igraći u glavama ne potpišu poraz,biće sve kako treba;veliki pozdrav svim Red Army momcima da se ciganima upropasti prvenstvo![]()
tako je brate...svaka cast na ovome sto si napisao,ali ono bas svaka cast
2. lige ?Crveni_1922 je napisao/la:Velež je Šampion Ooooooooooooo.........Velež je Šampion Oooooooooooooooo........
- rob do grob
- Kontakt:
neka vam nedaju cigani jedni kad vio necete gostujuce navijace e niste nigdje dobro dosli pa eto vam vasa uprava nemozete gledati velez preko mosta hahaha
i dok spavam tebe sanjam celik ale ale celik ale ale
Koji se ti k.... petljas u njihove stvari...ohladi malo net huliganurob do grob je napisao/la:neka vam nedaju cigani jedni kad vio necete gostujuce navijace e niste nigdje dobro dosli pa eto vam vasa uprava nemozete gledati velez preko mosta hahaha

Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Cuj ovog ko ,,medzed,, iz zimskog sna.
Trci,trci pa zrinjski
Trci,trci pa zrinjski

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Stone Island
- Kontakt:
Pa ko će onda na tekmu ?um vuk je napisao/la:starno si čudan..a šta misliš evo pođete policiju..upadnete u grad...
misliš da će mo mi samo gledati..možda samo vam pljesak uputit..![]()
momak nemoj se blamirat
Ma bola samo znate kamen baciti s 50 metara i šturu uhvatiti...opasnije su žene s balkona nego vi !
Uuuups,znate vi i izudarati čovjeka ali 20 na 1 drugačije uvijek fasujete...
- MostarskiSipak
- Kontakt:
Jesi li ti nakaradan ili ti se digla stvarcica pred derbi. Zar ti treba napominjati vasa bjezanje na "vasem" teritoriju, smjesni pokusaji pravljenja "ceka" na carini poslije naseg gostovanja, pa kad izađemo vidimo Usain Bolt sprintove i obrisete stepenice od vrha do dna dok padate.
A sto se tice vas sad, pa vidjet cemo vec iduce kolo gdje cete biti, odnosno necete jer ste postali samo derbi navijaci. Treba dolaziti i navijati i na malim utakmicama ali ocigledno da vama je sasvim normalno da vas tada bude manje od jednog razreda sa 10 izostanaka i samo pozirate ko top modeli. Znaci sutra ce vas se malo skupit pred ruzom i to je sve od vas za ovu godinu. Onaj vas rezime 2008 na youtube dovoljno govori o vama kao "navijacima".
A sto se tice vas sad, pa vidjet cemo vec iduce kolo gdje cete biti, odnosno necete jer ste postali samo derbi navijaci. Treba dolaziti i navijati i na malim utakmicama ali ocigledno da vama je sasvim normalno da vas tada bude manje od jednog razreda sa 10 izostanaka i samo pozirate ko top modeli. Znaci sutra ce vas se malo skupit pred ruzom i to je sve od vas za ovu godinu. Onaj vas rezime 2008 na youtube dovoljno govori o vama kao "navijacima".
Na terenu budi ko Neretva plah,
nek' ti bude bura u grudima dah!
ZRINJSKI-1905-MOSTAR
nek' ti bude bura u grudima dah!
ZRINJSKI-1905-MOSTAR
Pa nemojte mi reć da se mislite prepirat čija je grupa bolja, i to preko foruma. 

- Stone Island
- Kontakt:
Zakamenjala vas djeca na Carini,te znam ko je sve bio mogu ti i po imenima reći i vi se dičite time čak i parole padajuMostarskiSipak je napisao/la:Jesi li ti nakaradan ili ti se digla stvarcica pred derbi. Zar ti treba napominjati vasa bjezanje na "vasem" teritoriju, smjesni pokusaji pravljenja "ceka" na carini poslije naseg gostovanja, pa kad izađemo vidimo Usain Bolt sprintove i obrisete stepenice od vrha do dna dok padate.

Bježanje na našem teritoriju ? hahaha ja samo znam za tu Carinu kada su vas klinci sa Carine napali...
Šarate po gradu,poslije 3 eventualno 4 sata zavisi od dana do dana jer nekad može biti neka fešta do kasno pa ćete najebati baš kao onaj što je uhvaćen neki dan na Musali

Neka,neka...svako ima uspone i padova pa tako i mi i vi

- antipolitikaa
- Kontakt:
Sto se tice navijaca tu se nema sto pricati ,budala na obe strane a i brojnost je umalo,al sve ostalo je na strani Zrinjskog i kvaliteta i organiziranst kluba i rezultat i buducnost ,dok se velez na stranu sva zajebancija ipak polako urusava,ne zbog Zrinjskog,vec zbog samog sebe,inace poznajem durakovica preko jednog kolege sto se zna sa njim od malih nogu i Mensa kaze,citira:Namamo ti mi u Velezu ni za placa a kamoli da kontamo o nekim pojacanjima i ulaganjima u klub...sve pokazuje i slucaj Juge igraca koji igra za velez a placu mu isplacuju Laktasi...naravno jer je posuđen kao i ostali kostur tima...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.